BezpiecznaCiaza112023

Mamy Kwietniowe 2013

12 lata 2 miesiąc temu #453843 przez Dave
Kochane nie macie ochoty na konkurs??

U nas na portalu jest fajny i super koszulka do wygrania. Mamy zaplanowane jeszcze więcej. A póki co frekwencja kiepska. Może wspomożecie :unsure:

wrolimamy.pl/2012/10/20/konkurs-modna-na-okraglo/

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 2 miesiąc temu #453861 przez kasia1329
Ja siedzę u fryzjera i właśnie się dowiedziałam,.że moja babcia 84 lata leży w szpitalu. Mieszka sama na zadupiu, gdzie się przewróciła i znalazł ją.listonosz :( nie wiadomo ile leżała na dworze. Szyli jej głowę i nie wiadomo co z biodrem. A tam jest 400km ode mnie z domu a lekarz mi zakazał długich podróż. Aż się poryczałam. Rzadko tam jeździmy ze względu na odległość :(
Zamiast się relaksowac to ciągle myślę co by było gdyby listonosz do niej.nie przyszedł dziś :(

12 lata 2 miesiąc temu #453881 przez klaudia_286
hey kochane ja juz wrocilam ale tak na szybko bo pakuje mala jade ja zawiesc do rodzicow bo rano do szpitala ide na klka dni z maluchami ok jak wroce wieczorem to dodam fotki rosna jak na drozdzach heheh do pozniej pa

Moje malenstwa :)

12 lata 2 miesiąc temu #453896 przez ppaulinka1990
Kasiu współczuje Ci bardzo...najgorsze jest to że człowiek bezradny jest w takich chwilach. Babcia napewno wie ze bardzo ja kochasz i rozumie ze nie mozesz przyjechac w takim stanie...

Klaudia a co sie stalo ze musisz do szpitala jechac?

a ja siedze i mysle o tym naszym mieszkanku i mam coraz wiecej watpliwosci...chcielibysmy cos z mezem kupic ale musimy byc czysci a mamy kredyt i to spory a wynajmujac mieszkanie nie jestesmy w stanie go splacic...;/ zastanawiam sie czy na rok, dwa nie wrocic do tesciow...nie jestem jakos tym zachwycona ale tez nie chce cale zycie wynajmowac bo to wyrzucanie pieniazkow w bloto...

[link=http://www.zapytajpolozna.pl]
[image noborder] www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43735 [/image] [/link]

12 lata 2 miesiąc temu #453904 przez monia89
Kasia współczuję Ci bardzo ale nie przejmuj się zbytnio bo to napewno nie wyjdzie Wam na zdrowie.
Klaudia a co się stało że do szpitala musisz iść???
PPaulinka dlatego my się męczymy i mieszkamy z moimi rodzicami raz jest lepiej raz gorzej a pieniądze odkładamy na dom.... Mamy taką nadzieję że od wiosny ruszymy z budową bo nie wiem jak wytrzymam wtrącanie się w wychowanie naszego dziecka....

12 lata 2 miesiąc temu #453915 przez ppaulinka1990
No wlasnie coraz bardziej tez sie nad tym zastanawiamy...nie chcialam za bardzo wracac do tesciow ale jak to ma nam przyblizyc szanse na nasze wlasne mieszkanko to nawet bylabym w stanie sie poswiecic...maz wlasnie nad tym mysli i ja tez...mielismy sie 1 grudnia pzeprowadzac do nowego mieszkania tzn.wynajmowanego, no i mam coraz wiecej watpliwosci czy to ma sens...musimy sie naprawde dobrze nad tym zastanowic...ahhh te dorosle decyzje;/

[image noborder] www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43735 [/image] [/link]

12 lata 2 miesiąc temu #454050 przez kasia1329
Jak tu.się.nie przejmować. Babcia ma 84 lata a nigdy nie.chodZiła do lekarza. Jutro mają ją operować :( a ona nawet nie wie jeszcze że ja jestem w ciąży :( rodzice mieli jej powiedzieć jak będą jechać na wszystkich świętych.

12 lata 2 miesiąc temu #454054 przez monia89
Wiem Kochana ale przynajmniej spróbuj ;)

12 lata 2 miesiąc temu #454097 przez HERI
Kasiu, będzie dobrze... Musi być... Ludzie w jej wieku są długowieczni i byle co ich nie zniszczy :) Musisz być dobrej myśli :)

A ja polazłam dzisiaj do doktorka - wchodzę a on się na mnie patrzy i pyta czemu przyszłam, bo 2 tygodnie temu przecież byłam :P
No to mówię, że mi kazał zrobić badania i z nimi przyleźć :P Badania ok, tylko stwierdził, że usg mi nie będzie robił, bo przecież 2 tygodnie temu robił i było wszystko dobrze.... brrr... się normalnie na nim zawiodłam :P Teraz idę za 2 tygodnie, bo kończy mi się zwolnienie...
no to nie dość, ze się naczekałam pod gabinetem godzinę, to jeszcze Dzidziusia nie podejrzałam... Zrobił mi tylko badanie na samolocie :( buuu....
No ale stwierdził, że wszystko dobrze ;)
A to podstawa... :P

12 lata 2 miesiąc temu #454098 przez ppaulinka1990
ja wiem ze nam latwo mowic zebys sie nie przejmowala ale Twoje nerwy naprawde nie pomogą...a babcia nie ma przy sobie kogos bliskiego? tak zebys chociaz byla spokojna ze ktos sie nia dobrze zajmuje?

12 lata 2 miesiąc temu #454120 przez kasia1329
No właśnie nie ma :( jest sama sobie.

12 lata 2 miesiąc temu #454145 przez kasia1329
A jak się,uspokoić? Przecież nie da się przestać o tym myśleć.

12 lata 2 miesiąc temu #454170 przez agi-p
Kasiu strasznie mi przykro z powodu Babci :( Wyobrażam sobie , co czujesz . Najgorsza ta bezsilność :( Oby operacja się powiodła .Ale najwyraźniej ktoś nad nią czuwa . Dobrze , ze listonosz zjawił się na czas . Nie będę pisała , zebys o tym wszystkim nie myślała , wiem że się nie da . Dobrze , ze chociaż telefonicznie możesz się dowiedzieć co i jak . A rodzice do niej jadą ?

Klaudia całe szczęście , ze Maluszki mają się dobrze :) A do szpitala tak kontrolnie idziesz ?

Heri najważniejsze , ze badania dobre :) Maleństwo podglądniesz już niedługo :) Szkoda tylko,że się tyle naczekałaś .

Ppaulinka faktycznie lepiej teraz troszkę pocierpieć z Teściami ,jeżeli ma Was to przybliżyć do własnego M , to warto :)

12 lata 2 miesiąc temu #454172 przez ppaulinka1990
to faktycznie Kasiu nie dziwie sie ze sie martwisz...mi tez pewnie byloby bardzo przykro i czulabym sie bezradna...nie bede Cie pocieszac bo to i tak nie ma sensu, w takiej sytuacji nie mozna znalezc realnego pocieszenia ktore przyniosloby Ci ulge...
pamietaj ze tu jestesmy i mozesz zawsze sie nam wygadac :) Glowa do góry :)

12 lata 2 miesiąc temu #454188 przez mankowa
Rozumiem kasie doskonale i trzymam w kciuki by babci nic wielkiego nie bylo,miala i tak sporo szczescia ze listonosz byl w okolicy.ja mam mame 75 lat mieszka sama ja tysiace kilomwtrow od niej i cierpie baardzo jest to uczucie nie do opisania.ale wybralam rodzine i musze jakos z tym ciezarem zyc.dzwonie co 3 dzien ale czy to jej pomoze gdy bedzie potrzebowac pomocy? nawet listonosz zostawia listy u sasiadow bo boi sie jej psa. jest rodzenstwo ale oni tez maja swoje zycie i nie zawsze czadu tyle by czesto tam byc. wiec rozumiem.modl sie o zdrowie dla niej.

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka