BezpiecznaCiaza112023

Mamy Kwietniowe 2013

12 lata 2 miesiąc temu #454383 przez Dave
U nas też zimno, szaro i najlepiej było by nie wychodzić z łóżka :dry:

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 2 miesiąc temu #454389 przez Dave
Agi - śliczności :side: :side:

A ja się dziś wybieram na sklepy :lol: :lol:

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

12 lata 2 miesiąc temu #454390 przez kasia1329
Ja na śnieg nie czekam. Nie lubię zimy! A w pierwszej ciąży zimą się przewróciłam więc teraz trochę się boję.

12 lata 2 miesiąc temu #454406 przez ppaulinka1990
Dzien dobry jestem:)

juz po sniadanku, teraz koncze herbatke i sie szykuje na wyjscie bo sie z tesciowa na miescie umowilam :) pogadam jeszcze z nia o tej przeprowadzce, zobaczymy co ona o tym mysli...ale jestesmy sklonni wrocic do tesciow...to chyba najlepsze z mozliwych wyjsc :)

Kasiu dobrze ze tata pojechal do babci, bedziesz miala informacje od niego i bedziesz spokojniejsza.

Klaudia dobrze ze to tylko badania, a maluszki jakie juz widoczne:) super :)

Ja zimy tez nie lubie, trzeba sie na cebulke ubierac i czlowiek tak marznie, szybko ciemno...

[link=http://www.zapytajpolozna.pl]
[image noborder] www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43735 [/image] [/link]

12 lata 2 miesiąc temu #454416 przez agi-p
Dave dzięki :kiss:

Dziewczyny ja zimy tez nie lubię , ba nawet mogę śmiało powiedzieć , ze jej nie cierpię :( Dla mnie śnieg ma sens przez jeden dzień w roku ...w Wigilię ...i koniec :P

Do tego zmaowiłam dla Amelki kombinezon i okazał sie dużo za duży . Gapa ze mnie , bo źle popatrzyłam na rozmiar . Moje roztargnienie ostatnio postępuje :P
Teraz musze kupić kolejny .

Miałam dzis się zabrac za mycie okien , ale rezygnuję z pomysłu . Coś mnie zbiera , głowa mnie boli,zatoki już pulsują i katar leci :( Nic ,ide zrobić herbatę z sokiem i cytryna i do łóżka . Tylko czy Ami podchwyci ten pomysł ??? Na razie roznosi mi salon :P

12 lata 2 miesiąc temu #454423 przez monia89
Kaludia trzymaj się cieplutko maluszki są piękne :)
u mnie też pogoda PASKUDNA :(
Ja uciekam już jadę na spotkanie z koleżankami :lol:
obiadek ugotowany posprzątane czterołapne nakarmione wypieszczone :)
make up włos zrobiony można do ludzi wyjść :P
Do popołudnia życzę miłego dnia Kochane :)

12 lata 2 miesiąc temu #454427 przez MoNiaaa
klaudia super dxieciaczki jakie duze i wyraznie widac :) piekne!!!i oby szybko czas ci zlecial w szpitalu

kasia wspolczuje z powodu babci ale 3mam kciuki zeby bylo dobrze.moze jak teraz wyjdzie ze szpitala to wezma ja twoi rodzice do siebie zeby sama nie byla??choc ze starszymi ludzmi to ciezko zeby ich wziac z domu...

paulinko a z tym mieszkaniem to rzeczywiscie ciezka decyzja;/ ale jak tesciowie maja duzo miejsca to moze warto sie pomeczyc.choc szczerze mowiac ja juz sobie nie wyobrazam z kims mieszkac jednak co u siebie to u siebie wlasnie nam zostaly 2 ostatnie dni na starym...w sobote wielka przeprowadzka :) ciagle cos pakujemy a jakby nic nie ubywalo;/

a ja juz na badaniach bylam :) myslalam ze sie nie wyrobie ale do 18 maja czynne:) a w pon na wizyte mam andzieje ze wszystko OK bo jakies sziwne mysli mam ostatnio...skonczyly mi sie wszelkie dolegliwosci tak nagle i nie wiem czemu?niby sie ciesze bo te mdlosci byly meczace ale zawsze jest to ALE...

http

]

12 lata 2 miesiąc temu #454434 przez MoNiaaa
a to moj brzusio 8 tc :)
troche rozmazane ale jakos mi ostrosci nie chcialo chwycic;/

http

]
Załączniki:

12 lata 2 miesiąc temu #454449 przez kasia1329
Monia jak to się mówi starych drzew się nie przesadza. Babcia całe życie mieszka na wsi. Już kiedyś chcieli ją wziąć do miasta, ale nie da rady. Babcia się nie odnajdzie. Od 18 lat mieszka sama, bo dziadek umarł wcześnie. Poza tym dla niej podróż 25 km stanowi obciążenie a co dopiero 400.
Ciężko będzie ...

12 lata 2 miesiąc temu #454452 przez kasia1329
Fajnie już widać brzusio jak na 8 tydzień :)

12 lata 2 miesiąc temu #454457 przez agi-p
Monia brzuszek już bardzo wyraźny :) Piękny !!!!

I do wizyty już tylko troszkę , wiec się uspokoisz :) Nie myśł o żadnych głupotach . Skoro dolegliwości Ci przeszły , to sie ciesz !!! Mnie co chwilę mdłości i wymioty dopadają :( I awersja do ulubionych potraw czy nawet herbat .

12 lata 2 miesiąc temu #454465 przez MoNiaaa
ja tez mam problem z piciem herbaty!!!moge tylko w domu jak sobie z cytrynka zrobie a w pracy jest masakra mam kilka herbat i po kazej mi nie dobrze;/

a brzuchol tak widac jak mam luzne spodnie bo jak wloze normalne i zapne to go troche maskuja wiec ci ktorzy nie wiedzza raczej nie zauwazaja roznicy zreszta w pracy satram sie zeby nie bylo widac za to w domu chodzew ocislych bluzkach zeby poczuc ze jestem w tej ciazy :)
no i po 1 ciazy do szczuplych nie naleze wiec tez bardziej widac kraglosci

http

]

12 lata 2 miesiąc temu #454495 przez kasia1329
Monia a ja miałam podobnie. Jak minęły mi mdłości itp to zamiast się cieszyć to ja się martwilam czy aby na pewno wszystko w porządku :)
Więc nie miej ale tylko się ciesz bo jeszczemdłości wrócą :)

12 lata 2 miesiąc temu #454581 przez klaudia_286
tak więc ja juz jestem w szpitalu,objadam sie hihihi
badania robią cały czas ogolnie jest ok tylko tu nie ma tv dobrze ze wzielam laptopa i mam swoj internet bo sama na sali jestem no nuda niesamowita,

Moje malenstwa :)

12 lata 2 miesiąc temu #454583 przez klaudia_286
za miesiac jade znowu do szpitala ale już na katowice i tam profesor bedzie robić mi badania ,

Moje malenstwa :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka