- /
- /
- /
- /
- /
- Mamy Kwietniowe 2013
Mamy Kwietniowe 2013
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- https://matuli.pl/
kleją. Chyba zasnę na siedząco
No i zdjęcie trzeba będzie w czwartek rano zrobić - wieczorem to ja się nie piszę, bo się w kadr nie zmieszczę
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- moonisiaaa2
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
No domki za 2 dni hihihi w ogole mi dziwnie ta kreska wyszla mam ja nad pepkiem .Pod nie mam ani sladu i taka krzywa jakas jest;/
- moonisiaaa2
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- moonisiaaa2
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
- Otrzymane podziękowania: 46
monisia sliczna corcia
dave takiego lekarza ze swieca szukac super ze wizyta przebiegla w dobrych nastrojach teraz juz mozesz spokojnie wyczekiwac swiat
ja jutro wypatruje waszych brzuszkow teraz pewnie juz bedzie co ogladac
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziewczyny górą :) Skarby mam 3 :)
Kurcze człowiek zniknie wieczorem wcześniej , to tutaj istne szaleństwo
Monisiaa piękna ta Twoja Amelka Jednak nie ma to jak 4d Ja dopiero w 31 tc będę je miała.
Super , ze wszystko z Wami i u Was w porządku I długie nogi będzie miała Amisia ? No prosze , będzie z niej laseczka I jaka juz wygimnastykowana hahaha Ja nogą do buzi nie trafię
O naszych wagach i brzusiach to tu juz wiele razy pisałyśmy . Mi szybko brzuch wybiło i tylko sie powieksza . Chociaz teraz zauważyłam , ze brzuch jakby przystopował , a posżło w dupę , uda i biodra
A zakupy dla Małej rozpocznę pewnie gdzieś w lutym Tez nie mam gdzie tego składować . A wózek nadal spędza mi sen z powiek i nie wiem jaki wybrać .
Byłam zadowolona ze swojego X landera i nie wiem czy nie kupię kolejnego . Miał swoje minusy ,ale w tej cenie nie ma wózka idealnego .
Kasiu nie zatłukę Cię Wiem , ze Ty pracowita pszczółka jesteś i dzisiaj młyn miałaś . Do mnie Mamcia dopiero w sobotę przyjeżdża i wtedy bierzemy się za pichcenie Wcześniej mi przepis nie potrzebny Mama co prawda ma tez przepis swó i robi znakomite paszteciki ,ale zawsze warto spróbować czegoś innego,zwłaszcza jak polecasz
Ja wczoraj musiałam puścić Mężusia na kompa,bo biedak nigdy czasu i chęci nie ma i zapomniał już jak lapek wygląda .Zaczęłam oglądac 20-lecie polsatu . Potem do północy nie spałam , a jak sie juz położylam i po wielkich bojach zasnełam , to Amelka się obudziła
Jutro popołudniu jadę na szczepienie Amelki i już mam stres , bo Ona nie cierpi szczepień . Ba nawet lekarza nie lubi , mimo że jest kapitalny i taki jajcarz z niego , ze zawsze z bananem wychodze od niego Ale Ami to typ nietykały i obcy jak ją ma dotknąć to aferę robi straszną
A i wczoraj już wczasy planowaliśmy hahaha Z takim małym wyprzedzeniem W tamtym roku spędziliśmy rewelacyjne wczasy i w przyszłym w czerwcu też wyruszamy . Cały rok Meżus haruje , ja domek i dzieci ogarniam , to nalezy nam sie wypadzik No i dziewczyny szczęśliwe
Miłego dnia
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Oczywiście marzy nam się Turcja , ale w tym roku rozmawialiśmy z rezydentką z biura z którym byliśmy na wczasach i mówiła,że z małymi dziećmi lepiej nie .
Z Amcia pierwszy raz na wczasach byliśmy jak miala 8 tygodni Teraz Maja będzie miała troszkę więcej
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ja nie bylam nigdy na wczasach za granica
a powiedz mi duzo wychodza takie wczasy dla calej rodzinki?
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Nie liczę tego co kupowaliśmy przed wylotem i paszportów , które musieliśmy kolejny raz wyrabiać
Nie chcieliśmy opcji all , bo to fajne jak się planuje nie ruszac zbyt dużo z hotelu , a my przemieszczaliśmy się non stop , zwiedzaliśmy i bywaliśmy w różnych miejscach , wiec i tak korzystaliśmy z różnych restauracji i barów . Ale jedzenia mało kupowalismy poza hotelem , bo karmili nas wyśmienicie i oczywiście ile kto chce .
Było rewelacyjnie , hotel boski,jedzenie pyszne i ogólnie Bułgaria i jej zakątki urzekające . Chociaż bywały miejsca okropne , slamsy , brud i ubóstwo .
Teraz troszkę wiecej Nas wczasy wyniosą zapewne , bo juz za Amelkę płacić trzeba (dziecko do lat 2 ma za free ) . No i wiadomo zależy jaki kierunek się obierze .
Ale dla porównania podam , ze znajomi w tym samym czasie do Tunezji lecieli i taniej ich wczasy wyszły Tyle , ze Tunezja jak dla mnie zupełnie odpada .
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
mnie przeraza jezyk w wyjazdach zagranicznych nie wiem czy bym sie dogadala w innym niz polski
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
- Otrzymane podziękowania: 43
Jak to miło z samego rana coś poczytać
Maja się tapla w zlewie. Tak to uwielbia, że nie ma siły która by ją od tego odciągnęła.
Ja dziś nei pospałam. Ach.... jak się jeden dzień wyśpię, to potem mam wiele bezsennych nocy. A w tym dniu jak się wyśpię, to zamiast być pełną energii to do dupy. Chyba za dużo spania i organizm ma szok
Agi - a czy w 31 tyg. nie będzie za późno na 4d?? Bo ja myślę, że zdecydowanie za późno. Już nic nie będzie fajnie widać, bo dzidzia spora i będzie się sygnał odbijał od ścian macicy i rozmazywał.
Ok. lecę ogarnąć kuchnię.
Klikać mi tu
Miłego dnia!!
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dave mój lekarz nie ma sprzętu do 4D u siebie i takowe robią mi na prenatalnych , a że kolejne dopiero w 30-31 tc , to wtedy podglądnę Maję w ten sposób . Może i późno , ale nie chcę iśc specjalnie robić i płacić . Wolę kasę na coś innego wydać
Twoja Maja jest świetna Będzie Ci w przyszłości naczynia myła No i jak tak ją lubi , to nie ma co ja odrywać od tego
Ja ogarnęłam sobie domek , pranie powiesiłam i ciuchy małe swoje i Amy popakowałam Teraz tylko spakuję małe rzeczy Pauli , bo dziś jedziemy do przyjaciół i dam te ciuchy ich córce
No i lecę odpocząć , bo od rana zapylam jak mrówa
- monia89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 10
- moonisiaaa2
- Wylogowany
- pierwsze słowa
No lekarz tak mowil ze dlugie nogi bedzie miala a to jest mozliwe moj mezczyzna ma ponad 190 :) Wiec tak jak pisalam po mnie nic chyba nie ma jak narazie haha:)
Z wozkiem mam tez problem podobal mi sie strasznie jeden graco symbio ale stweirdzilam jednak ze malej w spacerowce bedzie nie wygodnie, no i pojawil sie problem nic mi sie nie podoba chociaz znalazlam jeden wozek tylko tani jakis tani mi sie wydaje
allegro.pl/wozek-baby-design-lupo-3w1-wi...lik-i2868291512.html taki i kolor 06 ten fioletowy na zdjeciach wyglada taki ciemny ale w rzeczywistosci jest troche jasniejszy widzialam na zywo i prowadzi sie go swietnie:)
X-lander owszem podoba mi sie rowniez ale mam jedno ale... nazwy tych wozkow na spacerowce przy oparciu..africa,asia itp...
Na wakacje planujemy tez jechac ale nie tak daleko hihi na polskie morze sie prawdopodobnie wybierzemy:)zawsze cos.
Monia ja tez nigdy nie bylam w tamtym roku mielismy leciec do Turcji ale wybralismy prace pod granica holenderska zeby zarobic troche:)
U Was pewnie bialo u mnie sniegu zero szaro chlapa jak jesienia;/ i cieplo 3 stopnie w tamtym tygodniu byl sniezek piekny a na swieta jak co roku nie bedzie na pewno