- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamy Kwietniowe 2013
Mamy Kwietniowe 2013
- moonisiaaa2
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Jutro koniec swiata haha wiec o czym ja tu pisze:D
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
- Otrzymane podziękowania: 43
Dobra lecę w końcu się wykąpać.
- moonisiaaa2
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
A mi znowu Mat gdzieś wlazł i dziobie od środka w dole.
- moonisiaaa2
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
Na wiosnę może wrócę do plastrów, bp jak trzeba odsłonić nogi to muszą dobrze wyglądać, a maszynka strasznie wysusza i drażnią mnie te twarde odrosty. Zobaczymy. Do bólu można się przyzwyczaić podczas depilacji, ale nie powiem Ci nic szczególnego jeśli chodzi o depilator.
Przy depilacji fajne jest to, że potem włoski są takie cieniutkie, jest ich mniej. Tylko wkurzają mnie takie czarne punkty, nie wiem czy to nie wyrwane cebulki czy co. I wrastanie włosków jest okropne, przy goleniu potem się podrażnienia robią.
chętnie się dowiem jaką będziesz miała opinie w temacie depilatora.
Niektóre znajome to wszystko depilowały. Pachy i bikini, ale to chyba musi fest boleć.
- moonisiaaa2
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- moonisiaaa2
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziewczyny górą :) Skarby mam 3 :)
No to , żeście tu naprodukowały !!! Czegoś takiego dawno nie było,żebym rano miała 3 strony zaległości
Kasiu Twój kompleks dla niejednej jest marzeniem .Jednak wyobrażam sobie jaki to problem dla Ciebie . A włoski super Ja też ostro wzięłam się za zapuszczanie , bo w tym roku je non stop ścinałam
Anabelle czyli z siostrą jesteście zupelnie różne To daje mi nadzieję , ze moja Maja będzie spokojniejsza od Amelki
Hmmm..pomysł z aukcją świetny...ja jestem skłonna do dupy , bioder i ud dorzucić nawet gratis
Monisiaaa ja miałam depilator , ale nie mogłam go używać . Bolało mnie Ja mam niski próg bólu i pewnie temu . Koleżanki używają go z powodzeniem i móiwły,ze się przyzwyczaję ... ale było kilka prób i niestety . Do kolana jeszcze sie przemęczyłam , ale uda...porażka
Może Tobie będzie służył
Co do rozmiarów ciążowych mi wszyscy znajomi mówia , że bardzo "urosłam" . Znają mnie z poprzednich ciąż i zgodnie twierdzą , ze w tej najszybciej mi brzuch wybiło i cała sie kluchowata zrobilam No kurcze ...ja wiem,że szczerość jest an wagę złota , ale ile można słuchać tego typu uwag ? Już mnie to wkurza
Miłego poranka
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
- Otrzymane podziękowania: 46
monisia superasna masz figure!!!!zgrabna z ciebie laska i brzuszek tylko pileczka :)pieknie:)
Anabelle ty tez chudzina jestes!! super brzuch tylko gdzie twarz???
kasia ty sliczna jestes fajnie ze buzki nie ucielas:) inaczej sobie ciebie wyobrazalam
kaikai twoj domek tez cuudny
sorki ale nie pamietam kto jescze dodawal
co do depilatorow w zeszlym roku dostalam od M na mikolaja sprobowalam tylko raz i nie dalam rady boli jak fiks;/ i lezy nieuzywany w szafce
- kasia1329
- Wylogowany
- gadatliwa
- Mateusz 30.05.2010 Michał 26.03.2013
Azja dzięki bardzo za miłe słowa. Kiedyś byłam blondynka ale farbowaną.
Agi ja obcięłam włosy na krótko tak do brody dwa lata temu na święta właśnie. I od tamtej pory jak idę podciąć to tylko końcówki i na cieniowanie. Nie wiem co mnie wtedy podkusilo. Teraz to tylko chciałabym prosta grzywke, ale zimą pod czapka to później nie wygląda korzystnie.
A mój kompleks nadal nim pozostanie... Ja już pisałam że po skończeniu karmienia jak się nie zmniejszy tak jak przy Matim to się zdecyduje na zabieg nie chce wyglądać jak dojna krowa ;( strasznie bym chciała wrócić do rozmiaru sprzed ciąży pierwszej.
Monisiaaa ja miałam kiedyś depilator braun i był tragiczny. Od męża dostałam dwa lata temu philipsa z chlodzącą nakladka i jestem bardzo zadowolona. Używam go nawet do pach i bikini. Ja również mam bardzo niski próg bólu, po pierszym razie myślałam że zrezygnuje. Ale im dłużej używam tym.mniej boli bo włoski rosną cienkie. I chyba Dave pisała że wyrastają włoski. Niestety ale trzeba robić masaże rękawica najlepiej codziennie i peelingi choć dwa razy w tygodniu i ja wówczas nie miałam tego problemu. Fakt.gdy zaniedbałam to, to włoski zaczynały wrastać.
Także zależy od ciała i sumienności
Monia dzięki również za komplement. Na fb się ujawniłam jakiś czas temu więc tutaj też, zgodnie z obietnicą
U nas gwarno, w ogóle nie czuć że przygotowujemy się do świąt póki co
Umnie końca świata nie widać, za to niestety kręgosłup i nogi bolą mnie okropnie . Mam nadzieję że to tylko jakiś nerwobol a nie rwa kulszowa.
Dzidzius szaleje, nawet wczoraj moja chrzesnica była na chwilę siedziała obok mnie i poczuła jak się rusza.
Mi narazie wybilo brzuch i troszkę bicepsy urosły. Muszę kontrolować jedzenie bo nie chce dużo przytyć.
No nic miłego dnia, a ja wstaje na śniadanie.
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
- Otrzymane podziękowania: 46
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziewczyny górą :) Skarby mam 3 :)
Ja juz 2 rzeczy z listy do zrobienia na dziś odhaczam Zrobione !!! Teraz pora na realizację kolejnych punktów
- moonisiaaa2
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Ja jeszcze taka pol spiaca:D telefon mnie obudzil i od ranca humor zrąbany ja sie musze wyspac:)
Nadrobie was po sniadaniu
- agat
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 23
Depilator mam, ból znośny, ale włoski wrastają mi na łydkach brzydko pomimo peelingów i masaży. Więc lezy w szafce, nie używam już od dawna.
Dziś malutka mnie pierwszy raz w nocy obudziła swoimi kopniakami Albo akurat się przebudziłam i ona szalała, nie jestem pewna. Ale fajnie tak czuć, że u niej wszystko ok