- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- Domiś91
- Wylogowany
- rozmowna
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33
U.mnie lepiej psychicznie dziś był ordynator i powiedział ze tętno maluszka jest dobre zostawi mnie jeszcze na dzień dwa na obserwacji i do domku na trochę
Mam robione 3x dziennie ktg przez ok godzinę tak pozatym nuuuuuuudy.
Buziaczki
- munnecabrava
- Wylogowany
- gadatliwa
- Nie można?? A właśnie, że można!
ja zamiast gbsa mam candidie ...to jest nie fajne ... akurat bo gbsa zabijesz a z candidią tooo przejde swoje ...
a mnie skurcze łapią w pachwinach iiiii nowe miejsce w pośladkach ...
- joasia10015
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kiniaczek masz rację w sumie -cenowo leżaczki podobne (choc ja kupiłam używany za nie całe 100 zl.) i byc może ten do 18 kg.przyda sie na dłużej ....hmmmm ale trudno-najwyżej dokupie drugi gdyby Miki był zachwycony
Dzis u mnie pogoda niemal letnia-istny upał -bossssskoooo tylko co tu ubrac jak wszystko za małe
Któras pokazywała brzunio-normalnie jak w 6 msc.śliczniutki,okrąglutki i bez rozstępów-świetny !!! Ja dziś mierzyłam i mam 100cm w obwodzie i 9kg.na plusie
Achhhh jeszcze miesiąc
Kurde laski jakas nawiedzona jestem -niby mam torbe do szpitala spakowaną a ciagle mam wrażenie że czegos nie zapakowałam -też tak macie ? Może pózniej napisze wam co mam i sprawdzicie mnie ok.? Może któras cos mi jeszcze podpowie-a ja będe spokojniejsza
Achhh jeśli któras ma TVN Style to zachęcam www.tvnstyle.pl/aktualnosci,1865,n/wielk...tvn-style,84938.html sama chętnie popatrzę jakie tamaty poruszą
- tweety
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Gbsem sie nie przejmuj dadza leki i git
ja zamiast gbsa mam candidie ...to jest nie fajne ... akurat bo gbsa zabijesz a z candidią tooo przejde swoje ...
a mnie skurcze łapią w pachwinach iiiii nowe miejsce w pośladkach ...
a co to jest candidia?
- tweety
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Tweety śliczny brzuszek:) mierzyłaś się w "obwodzie" ?? ))
w obwodzie 109 wiec chyba wcale nie tak malo. a na wadze mam juz 17 kilo. nie wiem jak to zrzuce i w ogole glupio mi ze tak przytylam. jednak ostatnio troche zwolnilam. pije duzo wody i ograniczylam slodycze. przygotowuje sie juz na ograniczenia po porodze.
- Ane88
- Wylogowany
- budujemy zdania
Tysiak widzisz... wszystko w najlepszym porządeczku ))
ja dzisiaj założyłam leginsy 3/4 z pięknymi serduszkami na łydce i żółtą bluzeczke odcinaną pod biustem... <serduszka> ależ wiosennie, a nawet bym rzekła letnio:)))
Kocham taką pogode i już bym chciała z wózeczkiem chodzić) taka dumna mamusia:)))
- Kiniaczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ane88 napisał:
w obwodzie 109 wiec chyba wcale nie tak malo. a na wadze mam juz 17 kilo. nie wiem jak to zrzuce i w ogole glupio mi ze tak przytylam. jednak ostatnio troche zwolnilam. pije duzo wody i ograniczylam slodycze. przygotowuje sie juz na ograniczenia po porodze.
Tweety u mnie też 17, ale kurczaki nie wiem gdzie to wszystko poszło bo wizualnie oczywiscie widać że przytyłam ale nie aż 17 :/ spodnie nosze jeszcze cały czas te same więc arond noł
Nie rzucam się na jedzenie, jem normalnie...
A w obwodzie 112
- KarinaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
Ja przytyłam już 19kg. Wieczorem to nawet mam 20kg na plusie. W obwodzie brzusio ma 101cm.
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
- Otrzymane podziękowania: 46
czesto was podczytuje ale nie pisze bo nie w temacie ale kibicuje wam mega!!!!
jak zobacze II to napisze w tym cyklu wzielismy sie pozadnie do roboty juz minelo sporo czasu od ostatniej straty wiec organizm powinien byc gotowy
9 maja mam urodziny i postanowilam wtedy zatestowac moze dostane ten najpieknieszy prezent!!!
a jak sie wam juz dzieciaczki narodza to moze czesciej bede zagladala bo co nieco jesczze pamietam z czasow jak Jula byla mala to moze przyda sie jakas moja rada
buziakuje was mocno
- Ane88
- Wylogowany
- budujemy zdania
Ane88 napisał:
wyglądasz rewelacyjnie... nie wiem gdzie Ty masz te +17 kg.
ja w obwodzie mam 96 i +11kg. ale od chyba dwóch tygodni nic nie przybieram już... to może koniec?? ))
właśnie co to candidia?? nie miałam żadnego badania na to chyba...
- Daarikaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ane ja tez chetnie polatałabym juz z wóziem ehh
Postałam troszkę przy garach, gotowałam pomidorowa i taaaaak mi spuchły stopy ze mam dwa serdelki musze troszke polezec
- tweety
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ewela86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
póki co ja 108 cm i 11,5 na +
joasia10015 i dziewczyny - dzięki za zdjęcia leżaczków, teraz to juz zupełnie nie wiem jaki wybrać mi też bardzo się podobaja te pastelowe, ale one najczęściej są do 9 kg.. trudno teraz trafic czy mi się przyda na 5-6 m-cy czy znacznie dłużej...
ja też przebieram w szafach w poszukiwaniu wiosenno-letnich rzeczy!!!! coś tam wybiorę na teraz ale mam nadzieję że potem te które leżą w szafie z zeszłego sezonu bedą dobre!!!
- KarinaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
kochane jestescie az lezka w oku sie kreci
czesto was podczytuje ale nie pisze bo nie w temacie ale kibicuje wam mega!!!!Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ] [ Kliknij, aby ukryć ]wiem ze gosia ktorej maluszek umarl tez do was zaglada ale nie ma sily zeby napisac(mam nadzieje ze sie nie pogiewa ze wspomnialam)
jak zobacze II to napisze w tym cyklu wzielismy sie pozadnie do roboty juz minelo sporo czasu od ostatniej straty wiec organizm powinien byc gotowy
9 maja mam urodziny i postanowilam wtedy zatestowac moze dostane ten najpieknieszy prezent!!!
a jak sie wam juz dzieciaczki narodza to moze czesciej bede zagladala bo co nieco jesczze pamietam z czasow jak Jula byla mala to moze przyda sie jakas moja rada
buziakuje was mocno
MoNiaaa niestety wiem co czujesz bo też straciłam pierwsze dziecko(około 11.2003). O drugie starałam się aż dwa lata(ur. 07.2006). Po cesarce po drugim szkrabie okazało się że mam endometriozę i walczyłam z nią też dwa lata(od 2009 do 2011). Po wycięciu endometriozy operacyjnie(09.2011) zaszłam po roku w ciążę(nieplanowana). Nawet lekarz dziwił się że zaszłam w ciążę.
Wiem że dobrze komuś mówić co ma robić ale nie myśl o tym że musisz zajść w ciążę.
Ja z Igorem zaszłam w momencie zmiany pracy i nie bardzo chciałam być w tym momencie w ciąży(umowę miałam na czas próbny).