BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

11 lata 8 miesiąc temu #636854 przez Domiś91
Co do lezaczka, my się zastanawiamy czy kupować, czy nie ;) Chyba dopiero jak się urodzi kupimy, narazie sie nie przyda, zresztą kasy brak :P

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 8 miesiąc temu #636863 przez tysiiiak
Hej :* któras się rozpakowala? Coś.mnie ominelo?
U.mnie lepiej psychicznie :) dziś był ordynator i powiedział ze tętno maluszka jest dobre :) zostawi mnie jeszcze na dzień dwa na obserwacji :) i do domku na trochę :p
Mam robione 3x dziennie ktg przez ok godzinę :) tak pozatym nuuuuuuudy.

Buziaczki

11 lata 8 miesiąc temu #636885 przez munnecabrava
Gbsem sie nie przejmuj dadza leki i git :)

ja zamiast gbsa mam candidie ...to jest nie fajne ... akurat bo gbsa zabijesz a z candidią tooo przejde swoje ...

a mnie skurcze łapią w pachwinach iiiii nowe miejsce w pośladkach ...

11 lata 8 miesiąc temu #636886 przez joasia10015
MoNiaaa może nie uwierzysz ale ja często o tobie myśle-byłaś takim dobrym duchem majóweczek i brak tu twoich porad...ale cały czas czekam na wieści o dwóch krechach na teście ;) Jak by co to pisz -jak widzisz sporo z nas Cie pamięta :kiss:
Kiniaczek masz rację w sumie -cenowo leżaczki podobne (choc ja kupiłam używany za nie całe 100 zl.) i byc może ten do 18 kg.przyda sie na dłużej ....hmmmm ale trudno-najwyżej dokupie drugi gdyby Miki był zachwycony ;)
Dzis u mnie pogoda niemal letnia-istny upał -bossssskoooo tylko co tu ubrac jak wszystko za małe :unsure: ;)
Któras pokazywała brzunio-normalnie jak w 6 msc.śliczniutki,okrąglutki i bez rozstępów-świetny !!! Ja dziś mierzyłam i mam 100cm w obwodzie i 9kg.na plusie :huh:
Achhhh jeszcze miesiąc :S
Kurde laski jakas nawiedzona jestem -niby mam torbe do szpitala spakowaną a ciagle mam wrażenie że czegos nie zapakowałam -też tak macie ? Może pózniej napisze wam co mam i sprawdzicie mnie ok.? Może któras cos mi jeszcze podpowie-a ja będe spokojniejsza :blush:
Achhh jeśli któras ma TVN Style to zachęcam www.tvnstyle.pl/aktualnosci,1865,n/wielk...tvn-style,84938.html sama chętnie popatrzę jakie tamaty poruszą :blink:

11 lata 8 miesiąc temu #636892 przez tweety
munnecabrava napisał:

Gbsem sie nie przejmuj dadza leki i git :)

ja zamiast gbsa mam candidie ...to jest nie fajne ... akurat bo gbsa zabijesz a z candidią tooo przejde swoje ...

a mnie skurcze łapią w pachwinach iiiii nowe miejsce w pośladkach ...

a co to jest candidia?

11 lata 8 miesiąc temu #636894 przez tweety
Ane88 napisał:

Tweety śliczny brzuszek:) mierzyłaś się w "obwodzie" ?? :)))

w obwodzie 109 wiec chyba wcale nie tak malo. a na wadze mam juz 17 kilo. nie wiem jak to zrzuce i w ogole glupio mi ze tak przytylam. jednak ostatnio troche zwolnilam. pije duzo wody i ograniczylam slodycze. przygotowuje sie juz na ograniczenia po porodze.

11 lata 8 miesiąc temu #636898 przez Ane88
dzięki Kiniaczek :*

Tysiak widzisz... wszystko w najlepszym porządeczku :)))

ja dzisiaj założyłam leginsy 3/4 z pięknymi serduszkami na łydce i żółtą bluzeczke odcinaną pod biustem... <serduszka> ależ wiosennie, a nawet bym rzekła letnio:)))

Kocham taką pogode i już bym chciała z wózeczkiem chodzić:)) taka dumna mamusia:)))

Przyszedł czas na nową miłość...;*

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #636900 przez Kiniaczek
tweety napisał:

Ane88 napisał:

w obwodzie 109 wiec chyba wcale nie tak malo. a na wadze mam juz 17 kilo. nie wiem jak to zrzuce i w ogole glupio mi ze tak przytylam. jednak ostatnio troche zwolnilam. pije duzo wody i ograniczylam slodycze. przygotowuje sie juz na ograniczenia po porodze.

Tweety u mnie też 17, ale kurczaki nie wiem gdzie to wszystko poszło bo wizualnie oczywiscie widać że przytyłam ale nie aż 17 :/ spodnie nosze jeszcze cały czas te same więc arond noł :P
Nie rzucam się na jedzenie, jem normalnie...

A w obwodzie 112

11 lata 8 miesiąc temu #636902 przez KarinaM
tweety napisał:

Ja przytyłam już 19kg. Wieczorem to nawet mam 20kg na plusie. W obwodzie brzusio ma 101cm.

Igorek

Irina

11 lata 8 miesiąc temu #636903 przez MoNiaaa
kochane jestescie az lezka w oku sie kreci :kiss:

czesto was podczytuje ale nie pisze bo nie w temacie ale kibicuje wam mega!!!!
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

jak zobacze II to napisze :) w tym cyklu wzielismy sie pozadnie do roboty juz minelo sporo czasu od ostatniej straty wiec organizm powinien byc gotowy :)
9 maja mam urodziny i postanowilam wtedy zatestowac moze dostane ten najpieknieszy prezent!!!

a jak sie wam juz dzieciaczki narodza to moze czesciej bede zagladala bo co nieco jesczze pamietam z czasow jak Jula byla mala to moze przyda sie jakas moja rada :P
buziakuje was mocno :kiss: :kiss: :kiss:

http

]

11 lata 8 miesiąc temu #636905 przez Ane88
tweety napisał:

Ane88 napisał:

wyglądasz rewelacyjnie... nie wiem gdzie Ty masz te +17 kg.
ja w obwodzie mam 96 i +11kg. ale od chyba dwóch tygodni nic nie przybieram już... to może koniec?? :)))

właśnie co to candidia?? nie miałam żadnego badania na to chyba...

Przyszedł czas na nową miłość...;*

11 lata 8 miesiąc temu #636908 przez Daarikaa
Tysiakk widzisz mówiłysmy że wszystko bedzie dobrze! Ciesze sie ze masz lepszy huorek. U nas narazie bez zmian narazie dwupaki :blink:

Ane ja tez chetnie polatałabym juz z wóziem ehh :side: :side:

Postałam troszkę przy garach, gotowałam pomidorowa i taaaaak mi spuchły stopy ze mam dwa serdelki :angry: :angry: musze troszke polezec

11 lata 8 miesiąc temu #636912 przez tweety
Monia daj nam znac w maju czy jest pozytywnie
trzymam kciuki

11 lata 8 miesiąc temu #636913 przez ewela86
tweety a widzisz, lepiej poleżeć troszkę i sprawdzić czy wszystko ok niż denerwować się w domku!!!

póki co ja 108 cm i 11,5 na +

joasia10015 i dziewczyny - dzięki za zdjęcia leżaczków, teraz to juz zupełnie nie wiem jaki wybrać :P mi też bardzo się podobaja te pastelowe, ale one najczęściej są do 9 kg.. trudno teraz trafic czy mi się przyda na 5-6 m-cy czy znacznie dłużej... :P

ja też przebieram w szafach w poszukiwaniu wiosenno-letnich rzeczy!!!! coś tam wybiorę na teraz ale mam nadzieję że potem te które leżą w szafie z zeszłego sezonu bedą dobre!!!

11 lata 8 miesiąc temu #636928 przez KarinaM
MoNiaaa napisał:

kochane jestescie az lezka w oku sie kreci :kiss:

czesto was podczytuje ale nie pisze bo nie w temacie ale kibicuje wam mega!!!!

Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

jak zobacze II to napisze :) w tym cyklu wzielismy sie pozadnie do roboty juz minelo sporo czasu od ostatniej straty wiec organizm powinien byc gotowy :)
9 maja mam urodziny i postanowilam wtedy zatestowac moze dostane ten najpieknieszy prezent!!!

a jak sie wam juz dzieciaczki narodza to moze czesciej bede zagladala bo co nieco jesczze pamietam z czasow jak Jula byla mala to moze przyda sie jakas moja rada :P
buziakuje was mocno :kiss: :kiss: :kiss:

MoNiaaa niestety wiem co czujesz bo też straciłam pierwsze dziecko(około 11.2003). O drugie starałam się aż dwa lata(ur. 07.2006). Po cesarce po drugim szkrabie okazało się że mam endometriozę i walczyłam z nią też dwa lata(od 2009 do 2011). Po wycięciu endometriozy operacyjnie(09.2011) zaszłam po roku w ciążę(nieplanowana). Nawet lekarz dziwił się że zaszłam w ciążę.
Wiem że dobrze komuś mówić co ma robić ale nie myśl o tym że musisz zajść w ciążę.
Ja z Igorem zaszłam w momencie zmiany pracy i nie bardzo chciałam być w tym momencie w ciąży(umowę miałam na czas próbny).

Igorek

Irina

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka