- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- tweety
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- tweety
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- KarinaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
sisina miłego i udanego a przede wszystkim smacznego grilla.
Ja mam dzisiaj w planie zobaczyć ten wózek który dostałam od koleżanki. Chodzi mi o to czy go wyprać bo u Niej stał w wózkowni a u nas stoi teraz w garażu.
- KarinaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
- Otrzymane podziękowania: 46
nie wiem czy mnie tu jeszcze ktos pamieta ale widze ze juz pierwsze dzieciaczki sa na swiecie GRATULUJE kazdego slicznego malenstwa
az mam lzy w oczach jak was czytam
wszystkim zycze szybkiego i jak najmniej bolesnego rozwiazania
tweete sliczny brzusio
joasia 3mam kciuki za ciebie i dzieki za pamiec o mnie:kiss:
- Gabi31
- Wylogowany
- budujemy zdania
Ja noc miałam przespana, nawet do toalety nie wstawałam, ale z moimi plecami jest coraz gorzej,tak mnie boli w krzyzu ze nie mogę chodzic i co gorsze miałam to tylko wieczorami a teraz od rana juz to czuje Też tak macie? Bo ja już po ścianach chodzę...
Tweety - brzuszek piekny, zgrabny....ja mam olbrzyma Najpierw idzie on, potem długo dlugo nic i ja:) I to pewnie on przewaza mi do przodu z taka siła ze mam te bole w krzyzu
Dzisiaj też mam w planie wyprac kolejną cześć wózka, bo robie to na raty, wczotaj prałam to co mogłam w pralce, dzis polecę resztę ręcznie, troche go odświeżę Wczoraj poprałam też pluszaczki, niesamowite jak to wszystko pieknie schlo w sloneczku!!!! Mam nadzieję, że przestanie mnie choć troche bolec to pojade po naklejki dla Poli i udekoruje troche te smutne sciany.
MIlego dnia Dziewczynki!!!! Az mi się gęba cieszy bo już sloneczko wali na maxa
- KarinaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- demoniqe
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 2
hej dziewczynki
nie wiem czy mnie tu jeszcze ktos pamieta ale widze ze juz pierwsze dzieciaczki sa na swiecie GRATULUJE kazdego slicznego malenstwa
az mam lzy w oczach jak was czytam
wszystkim zycze szybkiego i jak najmniej bolesnego rozwiazania
tweete sliczny brzusio
joasia 3mam kciuki za ciebie i dzieki za pamiec o mnie:kiss:
hej kochana!! no pewnie że pamiętamy buziaki i pozdrowienia
- lania
- Wylogowany
- rozmowna
- Ciąża- dziewięć miesięcy stwarzania świata.
KaRoLiNa, śliczny niuniek, bobasek gratulacje!!!
Hej MoNiaaa fajnie, że do nas zaglądasz
Mój mąż co chwilę chce mnie na porodówkę wieźć , no i nie daje mi korzystać z tego że już na chodzie jestem, traktuje mnie jak porcelanę , to nie dobrze, bo później jak jest dzidzia, to już się matką nikt nie interesuje, a wtedy to dopiero jest ciężko
nadal czekam na wózek, wyrobią się przed rozwiązaniem???
Miłego dzionka
- demoniqe
- Wylogowany
- gadatliwa
Szkoda, ona bardzo chce mieć dzidziulki z małym odstępem wiekowym.
Szczerze mówiąc to ja też maksymalnie rok po urodzeniu chcę zacząć majstrować drugiego. Jak patrzę jak ciężko teraz zajść w ciążę i biorąc pod uwagę moje przejścia to długo czekać nie będę, może się zejść ze 2 lata zanim się uda coś zmajstrować.
Haaaa dziś wielki dzień!!!! Ostatni dzień w pracy - spotkania do 15:30 a o 15:45 wizyta u gina i zdjęcie pessara ))
Mój mąż wczoraj wieczorem wypił 2 piwka i mówi: " Wypiję po kto wie kiedy teraz się napiję" haha jest słodki, uważa że po zdjęciu pessara zaraz zacznę rodzić
- demoniqe
- Wylogowany
- gadatliwa
nadal czekam na wózek, wyrobią się przed rozwiązaniem???
lania trzymaj nogi razem i negocjuj z dzidziulem że nie ma jeszcze wyścigówki więc niech nie wychodzi na pewno dotrze!
u mnie okazało się, że mam materacyk 120x60. Kupiłam więc prześcieradła w tym rozmiarze. Zakładam a tu dupsko!! Prześcieradło ma 120x60 a jest za małe na materacyk, ale spokojnie, mój mąż MacGyver przerwał gumkę w prześcieradle i się udało je założyć
- lania
- Wylogowany
- rozmowna
- Ciąża- dziewięć miesięcy stwarzania świata.
demoniqe, zaciskam zaciskam Igor jakoś się nie spieszy na szczęście, dokładniej się dowiem jutro na wizycie ale z wózkiem się wkurzam, bo kręcą , po co wprowadzają mnie w błąd
ale racja, to dla mnie kolejny argument aby czekać do terminu i już
- munnecabrava
- Wylogowany
- gadatliwa
- Nie można?? A właśnie, że można!
ale się marnie poczuam wczoraj wieczorem masakra niby nic mnie nie bolalo jakoś specjanie a jednak się bałam że urodzę. Mój mąż się tylko dopytywa czy mam skurcze czy rodze czy już jedziemy Głupek:P A może już co rodzisz. Jak mu powiedziałam ze kurcze troche się boję bóu i tego że nie dam rady. to stwierdził Eeee tam poboli poboli przestanie jak dobrze mieć wsparcie które docenia to że ciąża to nie jest szczyt formy a poród najmilsze doznanie zycia.
- munnecabrava
- Wylogowany
- gadatliwa
- Nie można?? A właśnie, że można!
- Gabi31
- Wylogowany
- budujemy zdania
Bo faceci ogolnie mało wiedzą Moj też mnie rozwala tekstami...., pochodziliby troche w ciąży to by zobaczyli....hej dziewczyny,
ale się marnie poczuam wczoraj wieczorem masakra niby nic mnie nie bolalo jakoś specjanie a jednak się bałam że urodzę. Mój mąż się tylko dopytywa czy mam skurcze czy rodze czy już jedziemy Głupek:P A może już co rodzisz. Jak mu powiedziałam ze kurcze troche się boję bóu i tego że nie dam rady. to stwierdził Eeee tam poboli poboli przestanie jak dobrze mieć wsparcie które docenia to że ciąża to nie jest szczyt formy a poród najmilsze doznanie zycia.