BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

11 lata 7 miesiąc temu #636643 przez tweety
KaRoLiNaaaaa napisał:

:) ja już wyszłam ze szpitala będę starała się was nadrobić ale będzie ciężko:)
któraś jeszcze urodził?

obiecane zdjęcie

Ale czad!! B) Pokazalam zdjecie mezowi, nie chcial mi oddac komputera :) Super chłopak

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #636645 przez tweety
A moj synek miesci sie narazie w tym

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

11 lata 7 miesiąc temu #636651 przez KarinaM
Witajcie w ten piękny słoneczny dzień.
sisina miłego i udanego a przede wszystkim smacznego grilla.
Ja mam dzisiaj w planie zobaczyć ten wózek który dostałam od koleżanki. Chodzi mi o to czy go wyprać bo u Niej stał w wózkowni a u nas stoi teraz w garażu.

Igorek

Irina

11 lata 7 miesiąc temu #636652 przez KarinaM
tweety brzusio cudne i jakie malutkie.

Igorek

Irina

11 lata 7 miesiąc temu #636656 przez MoNiaaa
hej dziewczynki :)

nie wiem czy mnie tu jeszcze ktos pamieta :P ale widze ze juz pierwsze dzieciaczki sa na swiecie GRATULUJE kazdego slicznego malenstwa :kiss: :kiss: :kiss:

az mam lzy w oczach jak was czytam

wszystkim zycze szybkiego i jak najmniej bolesnego rozwiazania :kiss:

tweete sliczny brzusio :)

joasia 3mam kciuki za ciebie i dzieki za pamiec o mnie:kiss:

http

]

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #636657 przez Gabi31
Witajcie Dziewczynki!

Ja noc miałam przespana, nawet do toalety nie wstawałam, ale z moimi plecami jest coraz gorzej,tak mnie boli w krzyzu ze nie mogę chodzic i co gorsze miałam to tylko wieczorami a teraz od rana juz to czuje :( Też tak macie? Bo ja już po ścianach chodzę...

Tweety - brzuszek piekny, zgrabny....ja mam olbrzyma :) Najpierw idzie on, potem długo dlugo nic i ja:) I to pewnie on przewaza mi do przodu z taka siła ze mam te bole w krzyzu :(

Dzisiaj też mam w planie wyprac kolejną cześć wózka, bo robie to na raty, wczotaj prałam to co mogłam w pralce, dzis polecę resztę ręcznie, troche go odświeżę :) Wczoraj poprałam też pluszaczki, niesamowite jak to wszystko pieknie schlo w sloneczku!!!! Mam nadzieję, że przestanie mnie choć troche bolec to pojade po naklejki dla Poli i udekoruje troche te smutne sciany.

MIlego dnia Dziewczynki!!!! Az mi się gęba cieszy bo już sloneczko wali na maxa :)

11 lata 7 miesiąc temu #636671 przez KarinaM
Ja też muszę poprać maskotki i zabawki. Dobrze że mi przypomnialaś. Mam upraną tylko maskotkę do wózka.

Igorek

Irina

11 lata 7 miesiąc temu #636687 przez demoniqe
MoNiaaa napisał:

hej dziewczynki :)

nie wiem czy mnie tu jeszcze ktos pamieta :P ale widze ze juz pierwsze dzieciaczki sa na swiecie GRATULUJE kazdego slicznego malenstwa :kiss: :kiss: :kiss:

az mam lzy w oczach jak was czytam

wszystkim zycze szybkiego i jak najmniej bolesnego rozwiazania :kiss:

tweete sliczny brzusio :)

joasia 3mam kciuki za ciebie i dzieki za pamiec o mnie:kiss:

hej kochana!! no pewnie że pamiętamy :) buziaki i pozdrowienia

11 lata 7 miesiąc temu #636688 przez lania
Witam z rana :) :) :)

KaRoLiNa, śliczny niuniek, bobasek :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: gratulacje!!!

Hej MoNiaaa fajnie, że do nas zaglądasz :) :) :)

Mój mąż co chwilę chce mnie na porodówkę wieźć :P , no i nie daje mi korzystać z tego że już na chodzie jestem, traktuje mnie jak porcelanę :angry: :angry: :angry: , to nie dobrze, bo później jak jest dzidzia, to już się matką nikt nie interesuje, a wtedy to dopiero jest ciężko :P :dry: :angry:

:ohmy: :ohmy: :ohmy: nadal czekam na wózek, wyrobią się przed rozwiązaniem???

Miłego dzionka :lol:

11 lata 7 miesiąc temu #636693 przez demoniqe
wczoraj się dowiedziałam, że moja najlepsza koleżanka, która w kwietniu ubiegłego roku urodziła córeczkę teraz zaszła w ciążę, ale się nie rozwijała niestety i poroniła.

Szkoda, ona bardzo chce mieć dzidziulki z małym odstępem wiekowym.

Szczerze mówiąc to ja też maksymalnie rok po urodzeniu chcę zacząć majstrować drugiego. Jak patrzę jak ciężko teraz zajść w ciążę i biorąc pod uwagę moje przejścia to długo czekać nie będę, może się zejść ze 2 lata zanim się uda coś zmajstrować.

Haaaa dziś wielki dzień!!!! Ostatni dzień w pracy - spotkania do 15:30 a o 15:45 wizyta u gina i zdjęcie pessara :)))

Mój mąż wczoraj wieczorem wypił 2 piwka i mówi: " Wypiję po kto wie kiedy teraz się napiję" haha jest słodki, uważa że po zdjęciu pessara zaraz zacznę rodzić :)

11 lata 7 miesiąc temu #636697 przez demoniqe
lania napisał:

nadal czekam na wózek, wyrobią się przed rozwiązaniem???

lania trzymaj nogi razem i negocjuj z dzidziulem że nie ma jeszcze wyścigówki więc niech nie wychodzi :) na pewno dotrze!

u mnie okazało się, że mam materacyk 120x60. Kupiłam więc prześcieradła w tym rozmiarze. Zakładam a tu dupsko!! Prześcieradło ma 120x60 a jest za małe na materacyk, ale spokojnie, mój mąż MacGyver przerwał gumkę w prześcieradle i się udało je założyć :)

11 lata 7 miesiąc temu #636706 przez lania
:ohmy: :ohmy: :ohmy: 10 dni? Mój suwaczek mnie przeraża :ohmy: :ohmy: :ohmy:

demoniqe, zaciskam zaciskam ;) :blink: ;) :blink: Igor jakoś się nie spieszy na szczęście, dokładniej się dowiem jutro na wizycie :S ale z wózkiem się wkurzam, bo kręcą :angry: , po co wprowadzają mnie w błąd :pinch:
ale racja, to dla mnie kolejny argument aby czekać do terminu B) i już B)

11 lata 7 miesiąc temu #636713 przez munnecabrava
hej dziewczyny,

ale się marnie poczuam wczoraj wieczorem masakra niby nic mnie nie bolalo jakoś specjanie a jednak się bałam że urodzę. Mój mąż się tylko dopytywa czy mam skurcze czy rodze czy już jedziemy :P Głupek:P A może już co rodzisz. Jak mu powiedziałam ze kurcze troche się boję bóu i tego że nie dam rady. to stwierdził Eeee tam poboli poboli przestanie :) jak dobrze mieć wsparcie które docenia to że ciąża to nie jest szczyt formy a poród najmilsze doznanie zycia. :)

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #636718 przez munnecabrava
dostaliśmy wczoraj od znajomych ;)

Załączniki:

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #636726 przez Gabi31
munnecabrava napisał:

hej dziewczyny,

ale się marnie poczuam wczoraj wieczorem masakra niby nic mnie nie bolalo jakoś specjanie a jednak się bałam że urodzę. Mój mąż się tylko dopytywa czy mam skurcze czy rodze czy już jedziemy :P Głupek:P A może już co rodzisz. Jak mu powiedziałam ze kurcze troche się boję bóu i tego że nie dam rady. to stwierdził Eeee tam poboli poboli przestanie :) jak dobrze mieć wsparcie które docenia to że ciąża to nie jest szczyt formy a poród najmilsze doznanie zycia. :)

Bo faceci ogolnie mało wiedzą :( Moj też mnie rozwala tekstami...., pochodziliby troche w ciąży to by zobaczyli....

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka