BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

10 lata 10 miesiąc temu #840739 przez paninka87
Nie będę zniechęcać ale ta dieta nie dla mnie... pauluska daj znać jak Ci idzie;)

Dzisiejszym 9-miesięczniakom ślemy buziaki i uściski :kiss:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 10 miesiąc temu #840777 przez sylkaax
Witam kochane;) Dziękujemy za życzenia ;) sto latek dla chłopaków ;**

U Nas wiele zmian tak marudziłam , że Adrian nie siedzi a tu od 3 dni cały czas sam siada ;) a z raczkowaniem to u nas raczej nazywa się to czołganie ;) Nocki słabo przesypiamy i M. bierze często małego do nas..
Walentynki spędziliśmy zwyczajnie tylko na kolacyjkę zrobiłam krewetki z masełkiem czosnkowym, chili i pietruszką do tego pieczywko;)
Mosquito super opcje wprowadzili z tymi dziecięcym ciuszkami..ja akurat od dawna ubieram się w ich sklepie i ogólnie jestem zadowolona , tylko raz trafiłam na bluze która na zdjęciu zupełnie lepiej się prezentowała, a przysłali taką szmatkę..

Co do wagi to dziewczyny ja chyba jestem wyjątkiem ale chciałabym przytyć teraz mam 50 kg..i szczerze tęsknie za figurką pełniejszą..

10 lata 10 miesiąc temu #840790 przez Daarikaa
Kubusiu, Maksiu i Adrianku lapcie Buziolki!

Nocka dzis tragedia - nie wiem czemu ale Klaudia budzila sie z wrzaskiem srednio co pol godziny nawet jak wzielam ja do siebie do lozka, moze kolejne zabki ida, bo ostatnio to bylo przyczyna...

Wrocilysmy ze spacerku, pogoda przecudna! och jak extra

Pauluska Nie wytrzymalabym na tak malo zroznicowanej diecie ale Tobie zycze powodzenia i trzymam kciuki

10 lata 10 miesiąc temu #840803 przez tweety
pauluska, ta dieta to jakas masakra. pewna jestes?

10 lata 10 miesiąc temu #840831 przez pauluska
Hahah moja reakcja na tą dietę była jak Wasza jak szedł na nią mój mąż i teście, ale fakt jest taki że wszyscy pochudli. Ja ją chce pociągnąć 2 tyg tylko aby zrzucić ze 4-5 kg (wiem że to woda nie tłuszcz) ale tylko coś takiego mnie zachęci do dalszej pracy bo co z tego że sobie obiecuje od jutra dieta jak i tak w południe się kończy a tak mam odgórnie napisane co mam jeść i nie myślę o tym co mogę zjeść a co nie no ale zobaczymy jak wytrwam. Z tą dietą zaczęło się w ogóle od tego że przyjaciel teścia schudł na niej 40 kg a ja jestem tak zdeterminowana na chwilę obecną że najgłupsza (pod względem wartości) dieta i tak mnie nie zniechęci jak wiem że są efekty :D

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #840930 przez Daarikaa
Pogoda ladna i wszystkie dziewczyny na spacerach , taka tu cisza :)

Pauluska tak jak mowisz najwazniejsze jest nastawienie, ja nie przelknelabym miesa bez soli, chociaz ciutke ale musialabym posolic

10 lata 10 miesiąc temu #840935 przez KarinaM
Ja po pracy też skorzystałam z pogody i wyszłam na spacer z Iriną. Pogoda cudna.
Nie czytałam o tej diecie ale ja nie jestem wytrzymała w takich kwestiach.

Igorek

Irina

10 lata 10 miesiąc temu #840970 przez vika
My byliśmy na spacerku....ale zmarzłam niby słoneczko ale wiatr strasznie żimny...no i zaliczyliśmy park i hamburgery straszna ochotę mialam...Nie pamiętam kiedy ostatni raz jadlam żarcie z budki :ohmy:
nie wiem czy będzie widać zdjęcie z face ale ja chce taki rowerek kupic www.facebook.com/photo.php?fbid=70845276...12906&type=1&theater

10 lata 10 miesiąc temu #840981 przez paninka87
My właśnie wróciłyśmy z dworu... musiałam odreagować trochę.
Blanka ładnie siedziała w wózku i machała samochodom.
Zaraz zrobię jej budyń.

10 lata 10 miesiąc temu #841007 przez tysiiiak
My też byliśmy na spacerku prawie 3 godzinki ;) Momentami prawdziwa piękna wiosna ale momentami wiało strasznie. Normalnie chyba to świeże powietrze tak mnie zmęczyło bo z chęcią poszłabym spaaać ;)

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #841011 przez paninka87
obiecane foto.. spóźnione trochę :P

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #841014 przez tysiiiak
Paninka wygląda na to że się dobrze bawiliście :) a Ty farbowałaś włosy ? Wydaje mi się, że jaśniejsze miałaś :)

aa miałam chwalić Kubula bo przypomniał sobie dziś rano jak się wstaje w łóżeczku a popołudniu już zaczął przy meblach stawać :)
a co za tym idzie nasze ranne usypianie:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #841015 przez paninka87
Hehe bardzo fajnie... mąż chciałby co tydzień gdzieś wyjeżdżać... tylko taki weekend kosztował nas grubo ponad 1000 :ohmy: niech zbiera lepiej na budowę :P
tak farbowałam tydzień temu... mam teraz 'czekoladowe toffi'. co chwilę mam jakiś inny kolor :silly: lubię ekserymentować :laugh:

10 lata 10 miesiąc temu #841018 przez tysiiiak
hehe to tak jak ja :D nie pamiętam kiedy dwa razy pod rząd farbowałam tym samym odcieniem :P
nooo to nieźle jak za jeden weekend 1000 zł :cheer:

10 lata 10 miesiąc temu #841021 przez paninka87
Zaszaleliśmy.. i to był wyjazd bez zjeżdżania na nartach... nie wyobraam sobie ile wydają narciarze ale pewnie 2-3 razy więcej :ohmy:
2 serie zdjęć pokaże jutro bo muszę jeszcze zgrać;) oczywiście ja fotograf mam aż z 5 fotek:P

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka