BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

10 lata 10 miesiąc temu #840564 przez tweety
joasia to tak jak u nas, maz na tacierzynskim a maly sie pochorowal. no od poniedzialku do soboty goraczka i marudzenia, ciągle by spal. trochę go rozpiescilismy, spal duzo z nami, zwlaszcza w dzien, no i ciagle smoczek. dzisiaj wrocil moj Kacperek ale jak sie zzyl z tata przez ten tydzien to nie do pomyślenia, fajnie na nich patrzec.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 10 miesiąc temu #840566 przez paninka87
Daarikaa ja sukienkę kupiłam na ostatnią chwile i nieźle za nią wybuliłam ale jeszcze ją wynoszę. Na promocjach na pewno bym coś znalazła ale nie miałam weny na szukanie;) w ogóle mąż mi obiecał kasę i co? Obiecanki cacanki :angry:

KarinaM współczuję tego wstawania... ja po całym tyg jestem wypompowana a Ty tak wcześnie wstajesz i jeszcze nie możesz spać ;)
u nas dziś było przebudzenie ok 2 bo pielucha przesikana :angry: to już drugi raz z rzędu muszę w końcu zakupić 4 +

10 lata 10 miesiąc temu #840588 przez Olga60
Dzień dobry :)

Daarikaa polecam zakupy w tym sklepie, jeśli masz czas. Ja parę rzeczy już kupiłam, a dowiedziałam się o nich z ddtvn. Ostatnio nawet zrobili kolekcję dla dzieci, więc mama i np córeczka mogą ubrać się tak samo :woohoo:

www.mosquito-sklep.pl/pl/16-sukienki

10 lata 10 miesiąc temu #840613 przez pauluska
Olga super strona ! Na Święta i urodzinki ubierzemy się tak samo z Igunią :lol: :D

10 lata 10 miesiąc temu #840614 przez vika
Olga ten sklep jest świetny...śledzę ich kolekcje na facebooku co prawda nic jeszcze nie kupiłam ale jak będzie okazja :) koleżanka tam kiecki kupuje są świetne a mnie dziecięca kolekcja urzekła :)

10 lata 10 miesiąc temu #840624 przez Olga60
pauluska jak polubisz ich stronę na Facebooku, to na bieżąco będziesz z nowościami i kiedy jest darmowa dostawa, a jest często. Ja na pewno Nataszy zamówię szary dres jednoczęściowy z kapturem :lol:

10 lata 10 miesiąc temu #840625 przez joasia10015
Świetna stronka -szkoda tylko że ciuszki dla mamy i córki....wogóle myślę że dla chłopców mniejszy wybór ciuszków jeśli chodzi o większośc marek :dry: A szkoda :(

Dzien dobry dziewczynki -nocka -szkoda słów....Miłosz w przedszkolu a MIki jak sie napił cycusia o 7 tak do teraz śpi -aż do niego zaglądałam czy wszystko ok.bo nie pamiętam żeby spał 3,5 godz.bez przerwy :ohmy:

Achhh Ewela pięknie wyglądasz-a moja synowa -no,no,noooo :blink:

10 lata 10 miesiąc temu #840640 przez Olga60
joasia chłopca też tam ubierzesz, dużo ciuszków jest unisex
Załączniki:

10 lata 10 miesiąc temu #840642 przez Olga60
Załączniki:

10 lata 10 miesiąc temu #840644 przez pauluska
Drenie boskie my mamy jednoczęściowe z KappAhl z 74 Iga wyrosła ale kupiłam jeszcze na 86 akurat na wiosnę będą udało się na wyprzedaży dorwać :D

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 10 miesiąc temu #840646 przez tysiiiak
Hej :)
nocka super bym powiedziała mimo pobudek tak do 24 ;)

Stronka super ;) a te bluzy co właśnie Olga wrzuciłaś dla chłopca (i dla dziewczynki też pasują) są boskie :D

Dziękujemy za życzonka i buziaczki dla MAksia i Adrianka :kiss: :kiss:

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #840655 przez tysiiiak
Pauluska Gaca to ten co występował w fat killersach? Na czym polega jego dieta? Dasz radę ! :) Zdawaj relacje co jakiś czas :) Może i ja się skusze na jakąś niby dietkę :P

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #840685 przez pauluska
Tak to ten :) Mój D. był na tej diecie schudł 8 kg w 2 tyg co prawda duża ilość wody zeszła nie tłuszcz ale wszystko z niego spadało a teraz znajoma w 1,5 tyg zgubiła 6kg a i tak szczupła była :ohmy: Ja to chcę zrzucić z 5 kg na niej i skurczyć żołądek i przyzwyczaić się do stałych pór jedzenia bo z tym kiepsko u mnie.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

A o jego diecie tutaj można poczytać:
f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4831575

10 lata 10 miesiąc temu #840697 przez tysiiiak
ten smalec mnie odstrasza :X To nie dla mnie :P

10 lata 10 miesiąc temu #840701 przez Olga60
pauluska to życzę WYTRWAŁOSCI! Zaraz sobie poczytam, robią wrażenie efekty o których piszesz :cheer:

Kubusiu, Maksiu i Adrianku wszystkiego najlepszego chłopaki, rośnijcie zdrowo :kiss:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka