- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziewczyny górą :) Skarby mam 3 :)
Ja juz po wizycie i świętuje na całego Wszystko super Dzidzia śliczna i serduszko biło jak szalone Tylko troszkę się chował ten mój maluszek i zdjecie mało widoczne . Kolejna wizyta za 3 tygodnie i wtedy łatwiej będzie Ją uchwycić Lekarka rewelacyjna . Ma super podejście i kontakt z pacjentem . Rzeczowo mi odpowiadała na pytania , uspokajała mnie , nigdzie się nie spieszyła i było na prawdę super . Tego sie spodziewałam po wizycie
Powiedziała tylko , ze musze być pod ścisłą i częstą kontrolą zw wzgledu na poprzednią cesarkę , że bezpieczniej byłoby jeszcze 6 miesięcy poczekac z ciążą . Ale wszystko wygląda dobrze , więc tak tez musi być Jestem mega szczęśliwa i wreszcie spokojniejsza .
Mam sie bardzo oszczędzać i nie dźwigać ... wiadomo będzie ciężko przy Amelce ,ale to dla bezpieczeństwa mojego i Bobaska w brzuszku . macica musi teraz mieć dobre warunki
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- studentkaae
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- zostać matką... to nie prawo tylko dar
- Otrzymane podziękowania: 95
teraz już możesz spokojnie rozkoszować się ciążą jak wiesz,że z Maleństwem wszystko dobrze
bicie serduszka, to pewnie jest niesamowite usłyszeć w sobie bicie drugiego serca
tak miało być, że udało Ci się zajść w ciążę teraz, a nie za 6 miesięcy czyli wszystko musi juz być zagojone i w gotowości na nowe życie
suupeeerrrr nowina dzisiaj gratuluję Aguś
- Urszula
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
- Elizia 16.06.2011, Amelka 07.05.2013
Agusiu wspaniała wiadomość tak się cieszę, że wszystko w porządku Dobrze, że tak Pani Dr okazała się taka ludzka Dbajcie więc o siebie ile się da oby Amelka dawała Wam odpocząć. Nio tak teraz Amelka będzie starszą Siostrzyczką
Miłego wieczorku!
http://davm.daisypath.com/1xEIp1.png[/img[img] davm.daisypath.com/1xEIp1.png[/img
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dzięki dziewczyny
Studentkaae na Pszennej przyjmują i na NFZ i prywatnie . Mi udało się dostac do Stankowskiej na NFZ Ale niektóre gabinety mają już wyczerpane limity i niestety wizyty tylko prywatne sa możliwe .
Bicia serduszka jeszcze nie słyszałam , widziałam tylko tą cudowną migająca kropeczkę i to mi na razie wystarczyło Cudowne uczucie
Normalnie dopiero teraz mam chwilę Cały czas w biegu dzisiaj . Ale udało się kupić prezent urodzinowy dla szwagra i specyfiki na te cholerne komary
Teraz mam maraton serialowy Nareszcie można cos pooglądać , bo przez wakacje to nic nie leci
Miłego wieczorku
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
- Otrzymane podziękowania: 46
Mieszkanko tak jak pisalam na kwietniowkach troche mnie rozczarowalo iby sa 3 pokoje ale malutkie teraz mam 2 jeden grajdolek i jeden duzy pokoj.niestety cale jest umeblowane w meble ktore przeszly napewno juz swoje i sa mega stare moj M mowi ze odmalujemy ale pewnie bedziemy sie z tym babrac przez nie wiem ile bo kasy na remont tez nie ma za bardzo.a w tym co teraz jestesmy odnawialismy cale mieszkanko 2 lata temu i wszystko jest swierzutkie meble nasze i tak swojo sie tu czuje niew iem czy szybko sie do nowego przyzwyczaje?
esh ja jak zwykle widze jakis problem ale nie chce zeby po 2 miesiacach okazalo sie ze to byla zla decyzja
agi ciesze sie razem z toba z serduszka zeby uslyszec to chyba jesczez za wczesnie?
to pewnie niezla imprezka sie szykuje??ja tez wybieram sie na grilla mam nadzieje ze pogoda dopisze
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Moniaaa wszystkie zmiany na początku wydaja się przerażające . Mam nadzieję , ze podejmiecie słuszną decyzję , której nie będziecie żałować .
Ja wiem , ze nie zdecydowałabym się na mieszkanie , w którym miałabym siedzieć na starych meblach , które nie są w moim stylu . Wystrój jest dla mnie bardzo ważny i źle bym sie czuła i była wiecznie wkurzona . Ale ja to ja , taka już jestem ,musze mieć wszystko po swojemu Mężuś czasami mówi , ze ja to bym wszystko na raz chciała A na to nie ma tak kasy,więc stopniowo sobie wszystko robimy .
Chyba za wcześnie , zeby usłyszeń serduszko . Ale niby czytałam , ze niektóre juz słyszaly , ale nie wiem czy to prawda . Jak byłam w szpitalu na podtrzymaniu ciąży , to co rano podchodzili do nas z aparatura , przykładali do brzuszka i słyszałyśmy bicie serca i pokazywało jak szybko bije . Leżała tam dziewczyna w 16 tygodniu i jej mówili , ze za wcześnie na to i nie da rady usłyszeć .
Imprezka całkiem spora będzie ,ale wcale się na nią nie cieszę . Najchętniej zostalibyśmy w domku . Szwagier jeszcze w porządku , ale jego żona to pańcia nad pańciami . Tematy o których może mówic bez przerwy , to buty,kosmetyki,sklepy (oczywiscie firmowe) , botoks , przedłużanie rzęs itp .... Ja tam mam inne priorytety i mimo,że dużo czytam i mam szeroką wiedzę (tak mi sie wydaje) , to jakoś rozmowa godzinami o tych bzdurach jest dla mnie zwyczajnie męcząca .
Na szczęście będą tam jeszcze inni znajomi z żonami , a jedna z nich to świetna babka . Normalna i lubimy się
Aaaa ...Ulcia Ginekolog odradziła mi szczepienie p/grypie . Niby nie ma przeciwwskazań , ale to sam początek ciąży , wiec szkoda ryzykować .
Miłego dnia
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
juz myslalam ze @ rzyszla bo jakos dziwnie sie czuje ale poszlam do lazienki i dalej nic ani kropki...zaczynam sie nad testem zastanawiac ale jak beta wyszla ujemna to nie ma co znowu sie nakrecac
- Urszula
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
MoNiaaa to niefajnie okazało się z tym mieszkaniem full umeblowane...co Wy zrobicie z Waszymi meblami?
Co prawda trzy pokoje to brzmi fajnie tylko jak piszesz, że małe znowu ciężko je umeblować.
Jakby udało Ci się pochować te starocie do piwnicy pewnie było by lepiej. Osobiście brzydzę się starych, używanych przez kogoś mebli. Zrobiłabym wszystko, że by się ich pozbyć
Miłego dnia!
http://davm.daisypath.com/1xEIp1.png[/img[img] davm.daisypath.com/1xEIp1.png[/img
- Urszula
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ancia14156
- Wylogowany
- gaworzenie
Dziewczyny życzę wam i waszym maluchom zdrówka oraz oczekującym na dwie grube krechy powodzenia !
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A i Kochana obliczyła mi termin porodu i jednak zmieniło mi sie na maj Ale tak czy owak urodze w kwietniu . Mam nadzieje , ze macica wytrzyma jak najdłużej . Ale już mi powiedziała , ze max do 38 tygodnia pochodzę z brzuszkiem , bo ryzyko powikłań i pęknięcia zbyt duże . Zobaczymy co bedzie się działo pod wpływem wzrostu masy ciała i powiększania brzuszka .
Anica ale Ci dobrze , ze to już 5 miesiąc To u Nas dopiero sam początek , a ja już bym chciała , zeby kwiecień był
A wiesz już czy syneczka czy córcie będziesz miała ?
- ancia14156
- Wylogowany
- gaworzenie
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
- Otrzymane podziękowania: 43
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Teraz jest spoko . Miałam moze ze 3 razy mdłości , raz wymiotowałam , a tak to jest w porządku Głowa mnie też bolała przeraźliwie , ale nie chciałam żadnych leków . Odczuwam też większe rozdrażnienie i czasami Męzusiowi dostaje się z błahych powodów I zauważyłam , ze potrzebuję jednej drzemki w ciągu dnia Ai wyjątkowo ciągnie mnie do rzeczy miesnych A to do mnie nie podobne
Gratuluję córeczki Dziewczynki sa urocze !!!! Imie macie wybrane ?
Ja mam już dwie córeczki i obstawiam , ze w brzuszku trzecia jest
Dave piękna fasolinka Teraz co zdjecie , to będzie większa i lepiej widoczna
Jakiego mam dziś lenia , to nawet sobie nie wyobrażacie Od rana do teraz nie zdążyłam sie wyrobić No , ale salon tysiąc razy już sprzątałam , bo Ami non stop robi taki bajzel , że szkoda gadać