- Otrzymane podziękowania: 33
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
Zbiorowy odpoczynek u moich rodziców z moim bratem
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Kubuś przesyła buziaczka ciociom, koleżanką, kolegom i żonom
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
I szelmowski uśmiech nr 5
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- vika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Tosia 19,05,2013 Kinia 31,12,2001
- Otrzymane podziękowania: 7
- vika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
hehee zawsze tak jest biedny Franciszek nie ma z nią szans ...wszystko zabiera...hmmmm a co będzie dalej
a tu spacerkowo puki jeszcze słoneczko świeci
mój czerwony kapturek
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- vika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Tosia w wózeczku cudna
Czy waszym maluchom dolne ząbki chowają się za górne? Bo u Kuby one zachodzą na górne a ja miałam taką wadę szczęki jak byłam mała i nosiłam aparat Mam nadzieję, że to się mu jeszcze zmieni jak dojdą kolejne ząbki...
- joasia10015
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
Dziewczyny wkórzacie mnie Zmieniacie awatarki i sie gubię Noszz paninka kompletnie nie mogę cie wyczaić tysiak,vika zawsze skojarzę bo są tu non stop ale normalnie gubię sie z niektórymi laskami
Ja dziś znowu siedziałam na allegro i normalnie jak widzę takie cudeńka allegro.pl/vip-baby-sukienka-tutu-tecza-...-92-i4048411059.html to aż by sie chciało mieć córeczkę
tysiak Kubulek normalnie bombaaaaa Ten szelmowski uśmiech nr.5 to po prostu REWELACJA-do reklamy go
Ostatnio wspominałam że Miki za dużo nie ,,potrafi,,a tu niespodzianka zaczął ,,tańczyć,,na zawołanie i zaczął sie dzielić jedzonkiem ,a jaką ma przy tym radochę Nockę miał straszną Ale już przywykłam
Kurde gdzie jest Karinka????,m-brava,i nawet sisina sie wykruszyła
Ach wspomnę jeszcze o mojej nowej spacerówce Ogolnie jestem bardzo zadowolona ,podoba mi sie bardzo przedłużona budka ,bo jak MIkuś zasypia to zakrywam go prawie całego i sobie śpi jak w budce Cięzko trochę sie przyzwyczaić do kółek nie-pompowanych .Jednak pompowane to lżejsza jazda,ale nie jest zle Kolor piękny,nie jest wcale ciężka (o to sie martwiłam ) Wszystko super ,tylko wydaje mi sie że 3 stopnie oparcia to trochę mało...i ten stopień niby na prosto-do siedzenia jest nie do końca na prosto -ale myślę ze to nie jest takim wielkim minusem
Kurde coś miałam jeszcze napisać
- Alex_87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 13
U nas noc jakaś okropna, Zuzka nie chciała od 1 spać w swoim łóżeczku tylko z nami, no pierwszy raz jej się zdarzyło, żeby z nami spała pół nocy, zazwyczaj zasypiała i ją odkładałam do jej łóżeczka, a wczoraj nie dało rady Myślałam, że pośpi dłużej ale nieee o 6 usiadła swoją szanowną pupką na moją głowę i zaczęła się bawić telefonem męża, a potem przytulała się na zmianę do mnie i do męża, kopiąc przy tym strasznie. Uwielbiam przytulać się do mojej córki, ale spanie z nią w nocy to nie dla mnie Może jestem jakaś wyrodna, ale mam wrażenie, że ani ona ani ja się nie wyspałam.
Kubuś ma uroczy ten uśmiech będzie dziewczyny na niego wyrywał
Tosia walczy o swoje dobrze, dobrze, musi sobie radzić w życiu
Kurcze chciałam zamówić łóżeczko turystyczne z odbiorem osobisty bo w sobotę jedziemy do teściów a to akurat u nich w mieście, a okazało się, że zostało tylko różowe, a to ma być też dla Nikodema, w ogóle mam już dość różu, no ale trudno może będą mieli dostawę.
Anabelle trzymaj się, może wszystko będzie dobrze, a jeśli okaże się, że ciąża się nie utrzyma to może tak miało być...ważne, żeby się nie załamywać tylko starać się dalej.
- pauluska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kubuś i Tosia super dzieciaki. Iga też wszystko zabiera koleżankom i kolegom nie wiem co to będzie
Dziewczyny w domu mam taki sajgon korzystałyśmy że ładna pogoda i całe dnie poza domem nic mi się robić nie chciało no ale teraz nie wiem w co ręce włożyć. Pogoda cudna a moje dziecko dalej ma kożuch ale znalazłam kombinezon dresowy co kupiłam na zapas ubiorę coś ciepłego pod spód i będzie ok a dzisiaj koniecznie zamówię płaszczyk.
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Alex Współczuję nocki wiem co to znaczy
Karinka pewnie po pracy zmęczona
Pauluska to jak się rozpędzisz z porządkami to do mnie wpadnij poodkurzać
Ja mam dziś M. na chacie bo miał dziś tylko badania okresowe hmmm jakby go tu wykorzystać o sprzątanie mi chodzi
- Olga60
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
pauluska już miałam pytać czy doszły najważniejsze, że młoda dama zaakceptowała
Dzieci jak zawsze cudne i też zauważyłam, że Kubulek zawsze uśmiechnięty
Od wczoraj Natasza świata nie widzi poza mną ukochany dziadek be, tata be, w nocy jak poszłam do wc tak strasznie się rozpłakała szok, mam nadzieję, że nie potrwa to długo, bo perspektywa powrotu do pracy za 2 m-ce i jej reakcje
- Alex_87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 13
Pauluska nie martw się, w sobotę znowu Ci się kożuch przyda
Dziewczyny dajcie jakiś szybki przepis na obiad, bo już mi się niedobrze robi jak mam wymyślać co zrobić, kompletny brak weny
- Olga60
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- pauluska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Właśnie sprawdziłam prognozę długoterminową mam nadzieję że się nie sprawdzi