BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

10 lata 9 miesiąc temu - 10 lata 9 miesiąc temu #854438 przez tysiiiak
To ja wrzuce kilka foteczek :D:D

Zbiorowy odpoczynek u moich rodziców z moim bratem :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Kubuś przesyła buziaczka ciociom, koleżanką, kolegom i żonom :kiss:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

I szelmowski uśmiech nr 5 :D

Załączniki:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 9 miesiąc temu #854443 przez vika
Tysiak Kuba uroczy i jak zwykle uśmiechnięty :) a buz :kiss: :kiss: :kiss: iak jaki slodki

10 lata 9 miesiąc temu - 10 lata 9 miesiąc temu #854447 przez vika
To ja Wam pokaże gościnnośc mojej córci...walka o balona :laugh:
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

hehee zawsze tak jest biedny Franciszek nie ma z nią szans ...wszystko zabiera...hmmmm a co będzie dalej :ohmy:
a tu spacerkowo puki jeszcze słoneczko świeci :)
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

mój czerwony kapturek

10 lata 9 miesiąc temu #854452 przez tysiiiak
nooo Tosia walczy o swoje :D :) Niestety starszy wygyrywa :P bo Franio to chyba młodszy? :silly:

10 lata 9 miesiąc temu #854453 przez vika
heheeeno młodszy 7 tyg ale jaki komediant...leniuch nie raczkuje tylko sie turla po podłodze....jeszcze takiego fenomenu nie widziałam... :lol:

10 lata 9 miesiąc temu #854460 przez tysiiiak
haha dobre :D a co się bedzie wysilał :P
Tosia w wózeczku cudna :)

Czy waszym maluchom dolne ząbki chowają się za górne? Bo u Kuby one zachodzą na górne a ja miałam taką wadę szczęki jak byłam mała i nosiłam aparat :dry: Mam nadzieję, że to się mu jeszcze zmieni jak dojdą kolejne ząbki...

10 lata 9 miesiąc temu #854469 przez joasia10015
Hoppp,hoopppp co to za pustki??? ;)
Dziewczyny wkórzacie mnie ;) ;) ;) ;) Zmieniacie awatarki i sie gubię :laugh: Noszz paninka kompletnie nie mogę cie wyczaić :S ;) tysiak,vika zawsze skojarzę bo są tu non stop :blink: ale normalnie gubię sie z niektórymi laskami :laugh:

Ja dziś znowu siedziałam na allegro :huh: i normalnie jak widzę takie cudeńka allegro.pl/vip-baby-sukienka-tutu-tecza-...-92-i4048411059.html to aż by sie chciało mieć córeczkę :blush: :blush: :blush:

tysiak Kubulek normalnie bombaaaaa :lol: Ten szelmowski uśmiech nr.5 to po prostu REWELACJA-do reklamy go :kiss: :kiss: :kiss:
Ostatnio wspominałam że Miki za dużo nie ,,potrafi,,a tu niespodzianka zaczął ,,tańczyć,,na zawołanie :blink: :lol: i zaczął sie dzielić jedzonkiem ,a jaką ma przy tym radochę :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Nockę miał straszną :S Ale już przywykłam :blink:
Kurde gdzie jest Karinka????,m-brava,i nawet sisina sie wykruszyła :huh:

Ach wspomnę jeszcze o mojej nowej spacerówce :blink: Ogolnie jestem bardzo zadowolona ,podoba mi sie bardzo przedłużona budka ,bo jak MIkuś zasypia to zakrywam go prawie całego i sobie śpi jak w budce :blink: Cięzko trochę sie przyzwyczaić do kółek nie-pompowanych .Jednak pompowane to lżejsza jazda,ale nie jest zle :) Kolor piękny,nie jest wcale ciężka (o to sie martwiłam :S ) Wszystko super ,tylko wydaje mi sie że 3 stopnie oparcia to trochę mało...i ten stopień niby na prosto-do siedzenia jest nie do końca na prosto -ale myślę ze to nie jest takim wielkim minusem :dry:

Kurde coś miałam jeszcze napisać :S

10 lata 9 miesiąc temu - 10 lata 9 miesiąc temu #854482 przez Alex_87
Hej

U nas noc jakaś okropna, Zuzka nie chciała od 1 spać w swoim łóżeczku tylko z nami, no pierwszy raz jej się zdarzyło, żeby z nami spała pół nocy, zazwyczaj zasypiała i ją odkładałam do jej łóżeczka, a wczoraj nie dało rady :dry: Myślałam, że pośpi dłużej ale nieee o 6 usiadła swoją szanowną pupką na moją głowę i zaczęła się bawić telefonem męża, a potem przytulała się na zmianę do mnie i do męża, kopiąc przy tym strasznie. Uwielbiam przytulać się do mojej córki, ale spanie z nią w nocy to nie dla mnie :P Może jestem jakaś wyrodna, ale mam wrażenie, że ani ona ani ja się nie wyspałam.

Kubuś ma uroczy ten uśmiech :) będzie dziewczyny na niego wyrywał :D

Tosia walczy o swoje :D dobrze, dobrze, musi sobie radzić w życiu :)

Kurcze chciałam zamówić łóżeczko turystyczne z odbiorem osobisty bo w sobotę jedziemy do teściów a to akurat u nich w mieście, a okazało się, że zostało tylko różowe, a to ma być też dla Nikodema, w ogóle mam już dość różu, no ale trudno może będą mieli dostawę.

Anabelle trzymaj się, może wszystko będzie dobrze, a jeśli okaże się, że ciąża się nie utrzyma to może tak miało być...ważne, żeby się nie załamywać tylko starać się dalej.

10 lata 9 miesiąc temu #854486 przez pauluska
Olga doszły butki cudne, zmierzyłyśmy Iga zaakceptowała :lol: przelew dopiero zrobiłam przepraszam że tak późno :kiss: ale dzisiaj będzie u Ciebie :)

Kubuś i Tosia super dzieciaki. Iga też wszystko zabiera koleżankom i kolegom nie wiem co to będzie :D

Dziewczyny w domu mam taki sajgon korzystałyśmy że ładna pogoda i całe dnie poza domem nic mi się robić nie chciało no ale teraz nie wiem w co ręce włożyć. Pogoda cudna a moje dziecko dalej ma kożuch :lol: ale znalazłam kombinezon dresowy co kupiłam na zapas ubiorę coś ciepłego pod spód i będzie ok :) a dzisiaj koniecznie zamówię płaszczyk.

10 lata 9 miesiąc temu - 10 lata 9 miesiąc temu #854488 przez tysiiiak
Wogóle niewiem co się ostatnio dzieje ale strasznie mnie mdli ostatnio po zjedzeniu różnych rzeczy. Masakra jakaś. Dodam, że to nie ciąża bo miałam od 24-go lutego @ a mdli mnie jakiś miesiąc :/

Alex Współczuję nocki wiem co to znaczy :dry:

Karinka pewnie po pracy zmęczona :(

Pauluska to jak się rozpędzisz z porządkami to do mnie wpadnij poodkurzać :P :)

Ja mam dziś M. na chacie bo miał dziś tylko badania okresowe hmmm jakby go tu wykorzystać :unsure: :lol: :woohoo: :laugh: o sprzątanie mi chodzi :P

10 lata 9 miesiąc temu #854491 przez Olga60
Dzień dobry :)

pauluska już miałam pytać czy doszły ;) najważniejsze, że młoda dama zaakceptowała :woohoo:

Dzieci jak zawsze cudne :kiss: i też zauważyłam, że Kubulek zawsze uśmiechnięty :lol:

Od wczoraj Natasza świata nie widzi poza mną :cheer: ukochany dziadek be, tata be, w nocy jak poszłam do wc tak strasznie się rozpłakała :( szok, mam nadzieję, że nie potrwa to długo, bo perspektywa powrotu do pracy za 2 m-ce i jej reakcje :huh:

10 lata 9 miesiąc temu - 10 lata 9 miesiąc temu #854492 przez Alex_87
Tysiak mnie też często mdli, dodam że też raczej nie ciąża, wcześniej myślałam że to przed okresem tak mam, ale jednak zdarza się to też tak normalnie w czasie cyklu. Poza tym częściej mam problemy z żołądkiem :dry: przed ciążą mogłam jeść wszystko, a teraz już nie wszystko mi tak służy...

Pauluska nie martw się, w sobotę znowu Ci się kożuch przyda :P

Dziewczyny dajcie jakiś szybki przepis na obiad, bo już mi się niedobrze robi jak mam wymyślać co zrobić, kompletny brak weny :angry:

10 lata 9 miesiąc temu #854495 przez Olga60
Alex_87 napisał:

Pauluska nie martw się, w sobotę znowu Ci się kożuch przyda :P

Alex hi hi Ty ZARAZO :lol: :laugh: :woohoo: :side:

10 lata 9 miesiąc temu #854496 przez tysiiiak
ALex Ja wczoraj robiłam chili con carne i mam jeszcze na dziś a może i na jutro styknie :)

10 lata 9 miesiąc temu - 10 lata 9 miesiąc temu #854516 przez pauluska
Co do kożuszka się nie martwię jak się nie przyda tutaj to na pewno w Norwegii Niunia w nim pośmiga kupowałam go z myślą o naszym wyjeździe a mam nadzieję że do nas zima na długo nie wróci :)

Właśnie sprawdziłam prognozę długoterminową mam nadzieję że się nie sprawdzi

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka