BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

10 lata 9 miesiąc temu #854535 przez Daarikaa
Klaudia w koncu odpoczela, jak zasnela o 21 to obudzila sie dopiero o 7 rano, nawet nie zmienila pozycji w nocy taka byla zmeczona. teraz siedzi i sie bawi na macie, ciesze sie ze troszke juz jej odpuszcza choroba.

Tysiiak odslyamy buziaczki dla kubusia!! Cudasny on jest!

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 9 miesiąc temu #854565 przez joasia10015
Dziewczyny właśnie obejrzałam super program ,,Porody,, :blush: Ale polska wersja i to najnowsza bo poród odbywał sie 14 lutego 2014 :ohmy: wiec miesiac temu :) Całkiem co innego jak te wszystkie angielskie czy amerykańskie programy :) Jeden poród był naturalny ,jeden planowane cc .Poryczałam sie jak zwykle :laugh: B) Jak któraś ma cyfrowy POLSAT to na POLSAT CAFE mozna to obejrzec.To był dopiero pierwszy odcinek,wiec pewnie jeszcze nie jeden obejrze :laugh:

10 lata 9 miesiąc temu #854572 przez pauluska
Joasia Tobie to nic tylko o kolejnego bobaska się starać a to porody oglądasz a to sukienki dla córci hihi :) Ja oglądałam te porody jak byłam w ciąży teraz jakoś to mało dla mnie interesujące hehe

10 lata 9 miesiąc temu #854594 przez Anabelle
A my z mężem zmieniliśmy zdanie ;)
Nie chcemy już dwójki tylko trójkę ;)

10 lata 9 miesiąc temu #854620 przez Olga60
Anabelle spoko, też kiedyś myślałam o trójce, ale chyba za bardzo lubimy podróżować (wczasy, narty itp) teraz przy dwójce zrobiło się ciężko, no chyba, że wpadka nastąpi na stare lata :side: :laugh:

10 lata 9 miesiąc temu #854624 przez pauluska
Anabelle poczekaj aż drugie się pojawi wtedy zobaczysz czy zdania nie zmienisz :blink:

10 lata 9 miesiąc temu #854632 przez lili91
Witam.

Cisza tu troszke.
Jakos ostatnio pisalam Wam ze moja mala ma gorne dwojki a jedynek brak. Dzisiaj odkrylam jedynke. Narazie mala kropka ale wazne ze jest.

Przestawilysmy sie ze spaniem 19,20 - 6,7 wiec jest dobrze, wole tak wczesniej wstac i miec wieczor dla siebie.

Mamy nowy punkt na spacerki. Plac zabaw na ktory przychodza przedszkolaki, Maja uwielbia na nich patrzec i nasladowac krzyki

10 lata 9 miesiąc temu #854656 przez sisina
Halo halo
jestem podczytuje ale czasu barak
remont mam i mam juz dosyc
a to jest dopiero boże pomagaj
dopiero pokoj pomalowany teraz kuchnia
sypialnia i przedpokoj
lece sprzatac :) odezwę sie jak sie ogarne

10 lata 9 miesiąc temu #854666 przez Alex_87
Anabelle ale tak hurtowo chcecie? ;)

Też mam gdzieś z tyłu głowy trójkę, ale to trzecie to na pewno nie teraz, po pierwsze nie mamy miejsca (dwójkę jeszcze się gdzieś upchnie ;)), poza tym samochód za mały na 3 foteliki :P no chyba, że trafią się bliźniaki (u mnie w rodzinie bardzo prawdopodobne), wtedy mama powiedziała, że zamienią się z nami piętrami, bo na górze mają większy metraż, a my mamy parter podzielony na dwa mieszkania ;)

Wiecie co ja to dzisiaj chyba zgubiłam głowę, poszłam z małą na spacer, przypomniało mi się, że zupy nie wyłączyłam, na szczęście siostra ma zapasowe klucze do mnie i wyłączyła. Później wracam do domu, szukam w torebce a ja kluczy nie mam :P wychodziłam razem z mężem, i jeszcze się mnie pytał czy na pewno mam klucze, a ja że no jasne zawsze mam w torebce, a były w kieszeni drugiej kurtki :dry: i znowu telefon do siostry

10 lata 9 miesiąc temu #854673 przez Anabelle
Ja mam dwójkę rodzeństwa, czyli było nas troje, mój M ma czwórkę czyli jest ich pięcioro. Jak będzie dwójka to zdecydujemy czy trzecie też od razu czy z przerwą.

10 lata 9 miesiąc temu #854682 przez Alex_87
Anabelle napisał:

Ja mam dwójkę rodzeństwa, czyli było nas troje, mój M ma czwórkę czyli jest ich pięcioro. Jak będzie dwójka to zdecydujemy czy trzecie też od razu czy z przerwą.

Nas też było troje :) Ja najstarsza, rok młodsza siostra, i 3,5 roku młodszy brat :) dlatego też bym chciała mieć troje dzieci, ale przyszłość pokaże co będzie...

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 9 miesiąc temu #854695 przez Anabelle

10 lata 9 miesiąc temu #854733 przez madzia1210
Cześć dziewczyny

Taka pogoda a my cały czas w domu już ponad tydzien Szymuś troche kaszlał dostał syrop. potem zaczeło chrypiec mu na oskrzelach i znów do lekarza i mamy poczatek zapalenia oskrzeli:-( byłam w poniedziałek załamana dostał antybiotyk(zinat) i inchalacje ale na szczęście antybiotyk przyjmuje bez problemu. Już mnie lekarka postraszyła że jak nie będzie chciał brać to zastrzyki:-( Dzisiaj byłam na kontroli i jest dużo lepiej ale leki dalej mam podawać.

10 lata 9 miesiąc temu - 10 lata 9 miesiąc temu #854754 przez tysiiiak
Zdrówka dla Szymonka :kiss:

Ja co do ilości dzieci to puki co chciałabym 2 a może kiedyś, kiedyś trafi się 3 bąbelek :) :D

Ale dziś śliczna pogoda :D :laugh:
Byłam z Kubą na placu zabaw i chyba ja się bardziej cieszyłam niż on :P Chyba jeszcze za mały :P Najlepiej to mu się gołębie z wózka oglądało co mnie akurat wcale nie cieszyło :P

Karina, M-brava widzę Was B)

10 lata 9 miesiąc temu #854763 przez lili91
tysiak patrzylam na ta tabelke naszych maluszkow, widzialam ze wpisywalas wage w 6 mies. Ja oczywiscie gdzies pominelam, jak mozesz to wpisz Majence 6840.

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka