BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

10 lata 9 miesiąc temu #855526 przez Alex_87
Anabelle Ty chyba miałaś mieć gina dzisiaj? Jak tam?

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

też czasem nie wiem co napisać, albo nie mam jak bo mała się wspina do mnie na kolana ;))

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 9 miesiąc temu #855527 przez Olga60
Anabelle czytałam ;) , ale numer! Dlaczego usg Ci nie zrobili, nie byłaś prywatnie???? Ja w takiej sytuacji bym nie odpuściła :cheer:

10 lata 9 miesiąc temu - 10 lata 9 miesiąc temu #855528 przez tysiiiak
Aaa odkryłam, że koło mnie jest zumba w poniedziałki za darmoszkę :D pójdę zobaczyć z kuzynką :) Chociażby dla wyrwania się z domu :silly:

Anabelle też podczytałam ale tu też byś się pochwaliła :silly: :P Właśnie dlaczego nie usg?

10 lata 9 miesiąc temu #855530 przez Anabelle
Tak odwiedziłam dzisiaj ginekologa między pacjentami, żeby się poradzić w sprawie niskiego hcg. Nie wiedziałam czy zgłosić się do szpitala na skrobanie, czy czekać na krwawienie. A u ginekologa okazało się, że hcg nagle urosło ponad 60%. Lekarz kazał wrócić do luteiny, a w środę idę do specjalisty na normalną wizytę, badanie i usg. Wtedy się wyjaśni ostatecznie.

10 lata 9 miesiąc temu #855534 przez Alex_87
Anabelle trzyma Cię w niepewności ta Twoja fasolka ;)

Tysiak zumba za darmo? ale fajnie :) my od kwietnia ruszamy na kurs pływania z Zuzką ;) szkoda tylko, że nie za darmo :dry:

10 lata 9 miesiąc temu #855540 przez Daarikaa
u nas ciag dalszy kataru juz myslalam ze jest lepiej ale chyba nie za bardzo.... gdybym nie wyciagala jej smarkow co 5min to nie moglaby oddychac...ehhhh te chorobska!!!

Anabelle no to czekamy niecierpliwie na srode. Bedzie dobrze!:)

Tysiiak ale Ci dobrze Zumba za free - super!

Olka jasne ze pamietamy:) Prosze mi juz nie znikac na tak dlugo ;P

Alex hhe mąż napewno zadowolony :D:D

10 lata 9 miesiąc temu - 10 lata 9 miesiąc temu #855569 przez KarinaM
My nocne karmienie zaliczone.
Dziewczyny ja Was czytałam ale nie miałam jak odpisać. Irina chodzi i wspina się po wszystkim. Nie można spuścić Jej na chwilę z oka bo lezie do Igora do pokoju i szpera w kablach. Muszę poprosić męża żeby coś wykabinowal z tymi kablami.
Irina nie puszcza się. Zawsze trzyma się jedną ręką. Najchętniej to chodzilaby za rączki ale mój kręgosłup daje znać o sobie.
No i u nas pobudki są około 5:20/6:00. I jak idę do pracy to wstaję o 5:00 a jak mam wolne to pośpię tylko 20 minut dłużej.
Wy nocnikujecie a ja nie mam nawet jak bo Irina kupy robi podczas snu lub podczas jedzenia. No masakra. Pierwsza kupa jest z samego rana i to chyba ona wybudza Irinę. No ale tyłka Jej nie zatkam. I tych kup jest około 5/6 dziennie. Są ładne(hihi) więc to pewnie od zębów.

Całuski dla Blaneczki. Wracaj szybciutko do zdrowia. No i popędź te chorobska w siną dał.

Igorek

Irina

10 lata 9 miesiąc temu #855578 przez KarinaM
Weekend wolny więc Irinka zarządziła pobudkę o 5:15.
A mnie głowa pęka. No i trzeba dzisiaj odkurzyć chałupę. No a mąż śpi w najlepsze.
No i Irina gada po swojemu jak najęta. Najlepiej wychodzi Jej tata, kotek, jada(na moją mamę Jadzię). Mama woła tylko jak coś się złego dzieje.

Igorek

Irina

10 lata 9 miesiąc temu - 10 lata 9 miesiąc temu #855582 przez munnecabrava
Hej czuję się złapana na goracym uczynku czytania :P

U nas wszystko ok. Magduś juz czasem stoi sama i caaaały czas gada ;P ze mną się kłóci. I jak np. mówi cały czas tatatatatat to ja do niej mamamam i ona specjalnie tatata. A ak wychodzę z pokoju to ma maaa. hrhrhr paskudnik mały. A taki przytulasek się zrobil ostatnio.

Gorączka minęła = trzydniówka,ale historia z tym była bo lekarka nas skierowała do laryngologa. I ten stwierdził że to nic powaznego i zapisuje syropek i kropelki do nosa. Syropek okazał sięę być antybiotykiem i to dość mocnym. Wykupiłam (a raczej wybuliłam troche kasy...) genneralnie ufam lekarzom i daje lekarstwa ale jakoś tak postanowiłam nie dać chyba ze goraczka wróci albo M. będzie płakać.

I tak minęły już 2 tyg. czy tydzień jakoś tak....

Ładne te rzeczy z nexta tylko troche drogie Ja mam tego farta że mam super lumpex gdzie pełno rzeczy z nexta właśnie nawet z metkami. Teraz poluje na ładny płaszczyk w kwiatki albo galotki w kwiaty i dla mnie i dla M. ;P

Karinko :P to dobrze, że irinka się nie puszcza ;P:P:P:P

10 lata 9 miesiąc temu #855593 przez KarinaM
M-brava u nas też Irina woła tata a jak mówię powiedz mama to Ona do mnie tata na przekór.

Igorek

Irina

10 lata 9 miesiąc temu #855642 przez paninka87
Miałam cichą nadzieję że dziś wyjdziemy bo osłuchowo ok ale wyniki do poprawy. OB podwyższone i CRV.
Antybiotyk musimy wybrać i prawdopodobne we wtorek dopiero wyjdziemy:(

10 lata 9 miesiąc temu #855664 przez Daarikaa
Noc o dziwo dobra, Klaudia oddychala przez usta wiec co jakis czas wtykalam jej herbatki zeby nie zaschlo jej w buzi... teraz zasnela na drzemke i juz wyplula smoka bo inaczej nie ma jak oddychac...

Paninka przykro ze nie wychodzicie dzisiaj no ale lepiej zeby wyniki byly dobre jak macie wyjsc Trzymajcie sie cieplutko! Dzielne jestescie!

U nas czesciej wola mama, a jak juz cos sie dzieje czy sie uderzy to jest MAAAAMMAAAAAA

10 lata 9 miesiąc temu #855672 przez vika
Paninka wspólczuje...ale co zrobisz nie przeskoczysz musu :( trzymaj się dzielnie i niech mała wraca szybciutko do zdrowia :kiss:

10 lata 9 miesiąc temu #855680 przez kasiek21
witam :-)
przepraszam że się wtrące ale ja tylko na chwilę
:-)
czy sa tu jakieś mamusie z województwa pomorskiego które potrzebują może niani do swojego maluszka bądź osoby starszej? sama zostałam 2 miesiące temu mama a więc wiem jak ważne jest by ten kto opiekuje się naszym dzieckiem bym naprawdę solidny i uczciwy. tak więc chciałam was zaprosić do skorzystania z usług agencji nian prowadzona przez moja bardzo dobra znajoma! firma solidnia i nie szuka byle kogo! :-)
www.emcare.pl/
zapraszam!!

10 lata 9 miesiąc temu - 10 lata 9 miesiąc temu #855692 przez tysiiiak
U nas dziś szaro, mokro i wieje przeraźliwie :( masakroza :angry: IDziemy dziś na 50-tkę mojego taty :) Nocka z kilkoma pobudkami ale nie narzekam.
No i mam zakwasy na plecach haha :D :P No i zmęczenie mięśni chyba mnie dopadło :P

Biedna Klaudusia z tym katarkiem :( Dorosły się męczy a co dopiero taka kruszynka :( :kiss: Zdrówka :kiss:

Paninka współczuję! :(

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka