BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

10 lata 9 miesiąc temu - 10 lata 9 miesiąc temu #856692 przez Olga60
ja do pracy wracam 12 maja i przez 3 m-ce moja mama będzie do nas przyjeżdżać codziennie (7km ;) ), w sierpniu biorę miesiąc urlopu, no i od września na 90% do żłobka :(

Vika super ta aplikacja :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 9 miesiąc temu #856697 przez pauluska
Hej ;) ale pogoda :/ wieje, pada słońce na 5 min i za chwile znowu to samo ehh

Ja w końcu kupiłam płaszczyk Iguli co prawda teraz się nie przyda ale jak będzie ładna pogoda to będzie miała co nałożyć :) www.c-and-a.com/pl/pl/shop/product.html#...oria/Obuwie/124160/1 skusiłam się jeszcze na te butki tak w ogóle dostawa gratis na c&a do jutra :)

10 lata 9 miesiąc temu #856705 przez Olga60
pauluska nie otwiera się, ale czy chodzi o beżowy trencz?

10 lata 9 miesiąc temu - 10 lata 9 miesiąc temu #856715 przez tysiiiak
Olga ja otworzyłam musisz wszystko skopiować www.c-and-a.com/pl/pl/shop/product.html#...oria/Obuwie/124160/1 :) Nawet ten czarny tekst.
buciki fajne :)

I po wycisku :woohoo: Czas na kawusie number two :D
Ja jestem w czarnej dupie i niewiem z kim Kubę zostawię bo jeżeli chodzi o żłobek to posunął się AŻ o 20 miejsc :/ :( a na prywatny nas nie stać. Chyba że prywatnie na 2-3 dni w tygodniu i będę kombinować z grafikiem bo mam pracę zmianową.

10 lata 9 miesiąc temu #856724 przez pauluska
Link do bucików ale faktycznie trzeba cały skopiować żeby się otworzył. Płaszczyk z Zary wzięłam. A ja to Wam zazdroszczę troszkę powrotów do pracy ale mam nadzieję że i ja we wrześniu wrócę bo może to dziwnie zabrzmi ale się już w domu nasiedziałam.

10 lata 9 miesiąc temu #856725 przez demoniqe
no ja już pracuję 5 miesięcy :) kiedy to minęło??? i prawdopodobnie zarobiłam na awans przez te 5 miesięcy. Jeśli tak to zdecydowanie warto było wrócić. Wszystko okaże się za tydzień. Oby!

Kuba dziś od rana okropnie marudzi. Druga dwójka w natarciu! Chyba skończy się na Ibum. Nocka standardowa 19-6:30 bez wstawania nocnego na picie czy jedzenie.

10 lata 9 miesiąc temu #856747 przez pauluska
A u nas się wszystko poprzestawiało szykujemy Igę spać o 18 zazwyczaj 18.30 już śpi choć ostatnio walczyła do 20 ale zauważyłam że jak jest pełnia ma problem aby zasnąć. Codziennie natomiast budzi się o 6.15 ! to dla mnie za wcześnie :lol: i w ogóle taka maruda wtedy jest, dzisiaj dałam jej mleko i poszła spać do 8.30 więc chyba głód ją budzi. Usnęła na drzemkę o 12 i teraz słyszę odgłosy z sypialni nawet spoko jakby taki plan dnia został no ale zobaczymy jak to Mycha sobie planuje :D

Tysiak co z Chodakowską ćwiczysz ?

demoniqe powodzenia z awansem ! a gdzie metamorfoza ? :>

10 lata 9 miesiąc temu #856751 przez tysiiiak
Pauluska Skalpel Wyzwanie :) Dopuki mi się nie znudzi :silly:

Demoniqe Właśnie bądź moją inspiracją i wrzucaj fote :D

10 lata 9 miesiąc temu #856778 przez joasia10015
jeśli któraś ma cyfrowy POLSAT to z chwilke na POLSAT CAFE program polski ,,PORODY,, :laugh:
demonique dawaj metamorfoze :laugh: moze i ja sie ocknę :S
vika świetna ta aplikacja -ale masz fasolinkę :kiss:

Mąz mi zjechał do domu na 2 tyg,-juuupiiiiiii :kiss: :kiss: :kiss: :lol:

10 lata 9 miesiąc temu #856784 przez Anabelle

10 lata 9 miesiąc temu #856785 przez vika
JA CHYBA ZWARIUJE....nie wiem czy pamiętacie jak latem pisalam,że Tosi wydobywala się jakaś wydzielina krwi z lewej piersi to bało zaraz wtedy jak trafilyśmy do szpitala z tymi nieszczęsnymi bakteriami ...oczywiście usg piersi też miala zrobione na moja prośbę i nic nie wykazalo .....za to dziś patrze a ona ma taka dośc dużą kroplę krwi na koszulce zaczelam badać od czego to jest i okazało się,że Tośka ma dośc dużego guzka na lewej piersi :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: jezuuu ja chyba zwariuje ..... umówilam się z lekarzem na środe na konsultację tylko,że do tego czasu chyba osiwieje ze strachu :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: aż mi się ryczec chce bo nie wiem co to jest :huh: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy:
chyba jutro polece na strone dzieci chorych i tyle nie wytrzymam do środy :ohmy: :ohmy: :ohmy:

10 lata 9 miesiąc temu #856835 przez KarinaM
Joasiu Porody obejrzałam. Jutro o 21 będzie nowy odcinek.

Vika wierzę że to wielkie zmartwienie ale może będzie więcej strachu. Daj znać po wizycie.

A u nas Irinka zaczyna puszczać się i trzyma pion przez parę sekund. A najlepiej to żeby chodzić z Nią za rączki. No ale mój kręgosłup nie wytrzyma tego długo.

Igorek

Irina

10 lata 9 miesiąc temu #856904 przez Daarikaa
Klaudia juz spi, obawiam sie ze jeszcze moze sie obudzic, bo nigdy tak wczesnie nie zasypiala...hmm

Ewela jak minal pierwszy dzien w pracy? Jak zareagowala Dianka jak wrocilas?

Vika wiem ze bardzo Cie to martwi ale musisz myslec o fasolce i nie denerwowac sie na zapas, wierze ze to nic groznego!!!

Demoniqe zycze awansu ;) dawaj focię:)

Karina kurcze ale Irinka rwie sie do chodzenia, u nas to jeszcze daleka droga :D

10 lata 9 miesiąc temu #856909 przez KarinaM
Irina też już śpi. No ale dzisiaj tylko jedna drzemka która trwała 2 godziny. Od 15 to tylko chodzenie za rączki lub na czworaka albo przy meblach. O 18:15 to taka była marudna że nic Jej nie pasowało. Ani rączki taty ani moje ani siedzenie. Nie mówię już o leżeniu. Płacz płacz i jeszcze raz płacz. Więc szybko przebieranie i mleczko. No i chwila utulenia i śpi.

Igorek

Irina

10 lata 9 miesiąc temu #856926 przez Anabelle
Matko vika :O
Biedna Tosieńka, mam nadzieję, że to nic złego. Gdybyś karmiła piersią, to powiedziałabym, że od twoich hormonów coś się jej wydziela, ale tak to nie mam pojęcia. Guzek to może być też tłuszczak, ale nie wiem czy to występuje u tak małych dzieci. Niech lekarz obejrzy - czekam na wiadomości. Musi być dobrze.

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka