BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

10 lata 9 miesiąc temu #855712 przez anek
Witam!
Tysiiak u nas podobna pogoda:-( leje strasznie I wiatrzysko.

Paninka trzymajcie sie dzielnie. U nas byla podobna syt z chorobskiem.2 tyg meczylismy sie z przeziębienie m a na koncu antybiotyk poszedł w ruch. Buziai dla Blaneczki♡

My dzisiaj wybywamy na roczek do znajomych. M.mnie wpienil wiec nie mam zamiaru sie do Niego odzywac.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 9 miesiąc temu #855829 przez KarinaM
Paninka współczuję.

Ja posprzatalam, pojechałam na zakupy (męża zostawilam z dziećmi bo przecież przy nich nie trzeba nic robić). Oczywiście dzwonił kiedy młoda powinna spać. Odpowiedziałam że jak będzie zmęczona to sama da znać płaczem. Przyjechałam to Irina spała ale zaraz wstała więc spała raptem 15 minut. Zrobiłam obiad bo ma przyjść kolega męża pomóc Mu wnieść meble bo mąż odebrał jak ja przyjechałam.
Przepraszam że tak chaotycznie piszę ale moja głowa nie pracuje dzisiaj za dobrze.
Pogoda jak wszędzie: pada i wieje strasznie. Czyli ze spaceru nici. :angry: :angry:

Igorek

Irina

10 lata 9 miesiąc temu - 10 lata 9 miesiąc temu #855870 przez munnecabrava
Aaaaa i kupiliśmy Magdzie spacerówkę i nowy fotelik ;0

allegro.pl/baby-design-wozek-spacerowy-t...new-i3976462123.html
www.avionaut.com/pl/glider.php

ps. dziewczyny nie jedzcie rogali ;P to niebezpieczne..... dzisiaj rano podczas jedzenia rogala mój odbudowany ząb pękł na pół ..... wręcz się rozleciał..... czemu takie rzczy dzieją się zawsze w wwekend.... a na pogotowiu dentystycznym skasują mi z 600 zł na wstępie...

10 lata 9 miesiąc temu #855934 przez paninka87
Pani dr stwierdziła że prawdopodobnie infekcja dróg moczowych posiew bedzie w pon ale stwierdzila ze moze byc jałowy. Nic nie wiem na ten moment.
Dziś byłam chwilę w domu... czas zleciał raz dwa. Ale maz dał mi wychodne to skorzystałam.

10 lata 9 miesiąc temu #855935 przez moniaaak
Cześć dziewczyny,
przepraszam, że się nie odzywam, ale Kacperek daje mi ostro w kość. Poza tym jakaś taka jestem... bez życia:(

W zasadzie piszę do Was bo mam problem, przyznam, że Was nie śledziłam ostatnio więc nie wiem czy któraś ma podobnie. Mianowicie moje dziecko straciło apetyt... słuchajcie no nie chce mi jeść :(.
Przez ostatni miesiąc przybrał tylko 190 gram, ale tak źle jak dziś to jeszcze nie było.
Rano zjadł 3/4 porcji kaszki, obiadu prawie nie tknął( ani mojego, ani słoiczkowego), kaszki podwieczorkowej też nie ruszył, zamiast tego wypił jakieś 60 ml mleka. A teraz na sen- uwaga- całe 40 ml.
Za to obudzi się koło północy i wypije butlę, potem po 4 rano i to są jedyne jego pewne posiłki ostatnio.
Pomóżcie mi proszę, bo nie wiem co robić. Już na głowie staję, żeby go nakarmić, ale buzia zaciśnięta, odwrócona w drugą stroną i jeszcze macha rączkami starając się wytrącić mi łyżkę :(.

10 lata 9 miesiąc temu #855948 przez Olka!
Tysiak dziękuję poprawiło się :-) dłużej już bym tego nie wytrzymała!!

M-brava super ten fotelik :-) Uwielbiam takie kolory :-)

No właśnie apropos jak moja weronia raczej z tych mniejszych ludzików ale już kurcze szału dostaje w tym nosidle, to ja mogę już ją wsadzić do fotelika, czy muszę czekać do tych 9 kg?

Moniak oj ja bym mogła książkę o moim niejadku napisać !!! Było troszkę lepiej ale teraz znowu to samo, zje 2-3 łyżeczki i paszcza zamknięta, ale w nocyyyyy w nocy to ona by mogła wiecznie na cycu wisieć, już nawet śpi z nami w łóżku !!!!

Dziewczyny jak to jest z tą 3-dniówką? Weronia miała kilka dni taką temp 38 raczej nie więcej bez innych objawów teraz ją coś wysypało i nie wiem czy to uczulenie czy co....

U nas też dziś leje i wieje buuu, nie byłyśmy na spacerze

10 lata 9 miesiąc temu #855959 przez sisina
Witam
u mnie dalszy ciag remontu Fabiana pokoj pomalowany teraz czas na kuchnie meble i całe oporzadzenie wybrane uff naszczescie bo to najbardziej mi spedzało sen z powiek :dry:

Ale ja już mam dosyc ile nerwow i klotni z mezem :angry: ale to normalka

No Fabian jak narazie nie raczkuje ani nie dzwiga sie ale zeby nastepne mu ida bo jest tak markotny ze ja czasami mam dosyc.Tez bym sobie gdzies wyszła odstresowała sie brakuje mi tego jak cholera..... :dry:

Tysiiak to twoj tata w takim wieku jak mój tez niedawno konczył 50 tke :)

Ja jestem rowniez na etapie szukania spacerowki jak narazie to wymieniam garderobe Fabiana bo prawie wszystko za małe..
Mi by tez sie przydała wymiana garderoby moze cos maz fundnie mi :silly:

Zmykam na drineczka trza sie odstresowac :)

10 lata 9 miesiąc temu #855973 przez Anabelle
3 dni gorączki, a później wysypka to trzydniówka :)
też mieliśmy. brak innych objawów.

10 lata 9 miesiąc temu #856003 przez tysiiiak
My wrócilismy jakiś czas temu Kuba niedawno zasnął :) po jakiś dwóch godzinach pobytu na urodzinach Kuba dostał strasznego kataru. Leci mu wiecznie z noska :( Popsikalam mu w domu sterimarem wysuszajacym i narazie jest ok ale nastawiam się na kiepska nocke.

Nie pomogę co do niejadka...

Lecę oglądać Twoja twarz brZmi znajomo :D niezły ubaw :)

10 lata 9 miesiąc temu #856022 przez munnecabrava
Olka fakt wygląd fotelika odbiega od innych. Przeszedł też bardzo dobrze testy pimota to są polskie testy do tych niemieckich trzeba zostac zaproszonym. Zresztą polska firma trzeba wspierać polskich producentów ;p

10 lata 9 miesiąc temu #856063 przez Olga60
Dzień dobry :)

Dziewczynki do zdrowia szybko wracajcie :kiss:

Dzień dziś baaardzo wietrzny i z opadami, ale w połowie tyg wracamy do wiosny B) :lol:

Nataszy chyba pozostawię tylko jedną drzemkę w południe, bo jakiś koszmar się zrobił u niej z zasypianiem :cheer: . Wczoraj jak obudziła się z drugiej drzemki 0 14.45 miała problem, żeby zasnąć o 20.00 i tylko hopa hopa w łużeczku :huh:

A to moje najnowsze zdobycze :woohoo:
allegro.pl/zara-z-kwiatkiem-jeansowa-piekna-82-i4042830745.html
allegro.pl/tu-nowe-2-tuniczki-86-92-i4039326907.html
allegro.pl/evie-angeil-bluzeczka-z-falba...-92-i4039326159.html

10 lata 9 miesiąc temu #856064 przez anek
Moniaak moze syncio ma kryzys zebowy.w nocy nadrabia za to...ja mojemu niejadkowi (synek) podawalam jakies syropki na apetyt ale niewiem co u takiego maluszka mozna.napewno cebion multi mozna, on tez jest na apetyt.poza tym zrobilabym morfologie I mocz na wszelki wypadek.

Paninka jak Blaneczka? Darika jak katarek Klaudii? Zdróweczka dla dziewczyn♡♡♡

Tysiak moze to jakis alergiczny katar skoro tak nagle sie pojawil.zdroweczka dla Kubusia♡

Wczoraj bylismy na roczku u znajomych.Solenizant zabawial Lene, troche zgrzytow bylo ale ogolnie dzieciaki grzeczne byly.

No to mamy zime...brrrrr...

10 lata 9 miesiąc temu #856067 przez Olga60
anek jak robisz serduszka, chyba mamy ten sam tel
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
?

10 lata 9 miesiąc temu - 10 lata 9 miesiąc temu #856099 przez pauluska
♡♡♡

O jakie cuda telefoniczne można odkryć dzięki forum :D

Olga zakupy super katanka piękna :)

10 lata 9 miesiąc temu #856105 przez Olga60
♡♡♡♡♡♥♥♥♥♥☆☆☆★★★ :laugh:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka