BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

10 lata 9 miesiąc temu #857612 przez vika
No to same nerwuski z tych naszych dzieciaczkow.... hehee
Tośka płacze na zawołanie a łzy jak grochy lecą za każdym razem....dziś pani doktor wyrywała stetoskop...nie mogliśmy dać rady a krew dala sobie pobrać i się śmiała :ohmy:
a na usg tak wyła,że nie wiedzialam jak z nią wyjść na dwór bo uszy łzamimiała zalane jakby jej ktoś z wiadra chlustnął :ohmy:
najlepsze to jak jest zła a ja chce ją podnieść to albo robi się wiotka i zarazem ciązka ,ze ledwo daje rade albo skacze na dupce uciekając i piszcząc przy tym...kużwa jak coś upatrzy to jej...a jak jej Kinia coś zabierze to ryk aż się zanosi choć wpatrzona w nią jak w obrazek to nie da się kocić :side: :silly:
Karina gorzej bo to po mamie i tacie :ohmy: :ohmy: :ohmy: oboje byliśmy od cholery ....jak dziś pamiętam jak mialam 7 lat mama prowadziła mnie do siostry domu z jej wesela okolo 3 rano a ja całą drogę się darłam,że mnie porywają...krzyczałam i wyrywałam się :ohmy: nigdy nie odpuszczałam byłam gorsza niż cala trojka braci którzy ciągle grali mi na nerwach :lol:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 9 miesiąc temu - 10 lata 9 miesiąc temu #857618 przez Olga60
Dobry wieczór :)

Vika dobre wieści :kiss:

Daarikaa Dianke coś długo trzyma ten katar :(

Natasza dzisiaj w nocy dołączyła do dzieci z katarkiem, na noc dałam jej syrop clemastin(na obkurczenie śluzówki) + dostaje cebion, więc mam nadzieję, że szybko jej przejdzie :dry:

10 lata 9 miesiąc temu #857623 przez Olka!
Vika moja koleżanka już baaardzo dawno nie karmi swojej córki a od czasu jak jej Lenka skończyła rok do dziś ma problem z jej piersiami. Z tego co mówią jej lekarze to od karmienia, że z mlekiem mamuśki wyssała dużżo hormonów. A Ty miałaś/masz jakieś problemy hormonalne? Bo właśnie ta moja koleżanka miała. No ale reasumując to podobno nic groźnego, że nawet do 3 roku życia może tak być. No i oczywiście Lenka miała usg na nfz dostała normalnie skierowanie do lekarza ginekologa/endokrynologa i ten zlecił usg i badanie hormonów.

No to nam wszystkim rosną małe nerwuski hihi. Weronia tez dzisiaj dostawała histerii jak jej długopis zabrała krzyczała aż cała czerwona była ale żadna łezka nie spadła.

10 lata 9 miesiąc temu #857626 przez Olka!
demoniqe co z Twoim awansem?

10 lata 9 miesiąc temu #857628 przez tysiiiak
U nas katarek minął ;)
MOJE DZIECKO JESZCZE NIE ŚPI :( JUZ ZASYPIAŁ I COS GO ROZBUDZILO :( EHHH brak mi sił dziś na jego usypianie.
Kokosi się w lozeczku ...

Vika dobre wieści :)
Olga Dianka ci się z Klaudusia pomyliła :p wiem to już ta godzina :P

Lecę bo ryk...

10 lata 9 miesiąc temu #857630 przez Olga60
Ojej przepraszam :laugh: Klaudusiu, Dianko :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

10 lata 9 miesiąc temu #857631 przez Daarikaa
Tysiiak szybko uporaliscie sie z katarem, no i dobrze Kubus nie bedzie sie meczyl..

Olga nadala drugie imię Klaudii ;) tez nam sie podoba

10 lata 9 miesiąc temu #857638 przez Alex_87
Darika z Klaudii kawał baby :D

A u nas Zuza po tatusiu narwana, a po mamusi niecierpliwa :lol:

Wiecie co, od tej mojej rzekomej owulacji boli mnie podbrzusze jak na okres :dry: jakieś dziwne to wszystko :dry: a okres powinien być dopiero za 10 dni...

Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

10 lata 9 miesiąc temu #857640 przez Sevilla
Ach te nerwuski, mnie najbardziej cieszy fakt, że Maks się podenerwuje, ja nie zwracam na niego uwagi wtedy, a i tak przychodzi się przytulić i dać buziaka :) Ostatnio ma jakąś manie przytulania się do mnie, kocyka i Kubusia Puchatka :) Dziś z Kubusiem Puchatkiem nawet dzielił się jogurtem :) Wkładał paluchy do buzi po czym przytykał je do misiowego pyszczka. Oczywiście miś poszedł do prania, bo mu łykanie jakoś nie wychodziło :P :laugh: :laugh: :laugh:

10 lata 9 miesiąc temu #857642 przez Daarikaa
Alex no kawal baby z niej :D:D Podaj link do czerwcowek

10 lata 9 miesiąc temu #857648 przez Olga60
Alex to dawaj w skrócie o co chodzi, bo teraz nie chce mi się szukać ;) :laugh:

10 lata 9 miesiąc temu #857649 przez Alex_87
Darika

podczytuje je czasem bo dużo się dzieje ;)

10 lata 9 miesiąc temu #857650 przez vika
Olka dzięki za podpowiedz....przecież jeśli cos się należy na NFZ to dlaczego mam stówami płacić :ohmy:
Alex śledze ta sytuacje od ponad tyg...masakra jakś a laska jak dla mnie pozbawiona wszelkich uczuć ....jak tak można,,,,,jak można tak spokojnie do tego podchodzić ...qrwa laska se wymyśliła i tak zrobi...Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :ohmy: :ohmy: :ohmy: współczuje jej bo wierzę ,że życie jej się odplaci i jeszcze będzie cierpieć Bóg jej tego nie odpuści...choć z drugiej strony nie mieszam simę w ludzkie wybory i nie złożyczę tylko ta laska jakoś taka chłodna jest ..........dla niej to taki pryszcz.............

10 lata 9 miesiąc temu #857651 przez tysiiiak

10 lata 9 miesiąc temu #857655 przez Alex_87
Vika ja generalnie też nie lubię oceniać ludzi, jeśli w jakiejś sytuacji nie byłam ale z drugiej strony są rzeczy obok których nie da się przejść obojętnie i nie dziwie się czemu niektóre laski tak ostro to skomentowały. No sorry ale ja też nie potrafię znaleźć jakoś usprawiedliwienia na to...poza tym one się burzą że nagle wszyscy zaczęli pisać na ich wątku, ale jeśli ktoś pisze takie rzeczy publicznie niech się liczy z ostrymi reakcjami.
Ale co tu dużo mówić, Ty jesteś w ciąży ja staram się o drugie dziecko, więc jakie miałybyśmy mieć zdanie na ten temat...

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka