BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

10 lata 9 miesiąc temu #857697 przez tysiiiak
Vika ja Ci chyba nie muszę przypominać żebyś się za bardzo nie denerwowała :kiss:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 9 miesiąc temu #857700 przez vika
Tysiak dziękuję ale kurde nie da się....serio mi ciśnienie skoczyło...
ja też nikomu nie ubliżylam ale nie dziwie sie dziewczyną .....aż mi się szmaty na język cisną tylko na szczęscie ja nie z tych ....a może i szkoda :unsure: :ohmy:
Laska swoją karę poniesie ale niech wie co inni o niej myślą :ohmy: po to jest FORUM PUBLICZNE....

10 lata 9 miesiąc temu - 10 lata 9 miesiąc temu #857701 przez malutkamilka
Vika pewnie ze kazdy ma prawo wyrazić swoje zdanie na każdy temat bo to forum publiczne do dyspozycji każdego ale niektore dziewczyny zapominają o kulturze osobistej i nie przebieraly w slowach począwszy od wyzwisk niekiedy dość siarczystych. I te wlasnie wyzwiska byly glownym powodem naszego buntu, bo wyrażenie swojego zdania to jedno a obrażanie drugie. A zawsze to pierwsze mozna wyrazic bez epitetów, prawda?

nie mozesz sie denerwować to czyżbyście czekamy forumowe ciotki na dwie kreseczki?

no i wlasnie ten swiat jest tak glupkowato,skonstruowany. Jedni sie staraja a nie moga, drudzy nie chcą a maja. Kurcze gdyby ode mnie zależało to bym nie dawala tym co nie chcą a oddawala tym co czekaja.

10 lata 9 miesiąc temu #857704 przez Gosia 2712
Hejka heh czasami Was podczytuje (kiedys do tego Watku nalezalam nie wiem czy mnie pamietacie ) i zobaczyllam ten link do czerwcowek... normalnie az mi cisnienie skoczylo jak to przeczytalam :S i oczywiscie musialam to skomentowac !! Nie rozumie tej dziewczyny... jak mozna tak robic... Sama mam dwojke Aniolkow w niebie a teraz jestem po raz trzeci w ciazy i nie wyobrazam sobie jak mozna skrzywdzic wlasne dziecko... :S :(

Aniołek 26.01.12[*]
Zuzia 23.12.12[*]
Amelka 20.05-01.06.14 [*]

10 lata 9 miesiąc temu - 10 lata 9 miesiąc temu #857705 przez vika
Malutka ona jest mniej więcej tak samo w ciąży co ja...jakoś nie rozumię jak można nie czuć ,że tam jest bezbronne dziecko :ohmy:
wiesz chyba inaczej do tego bym podeszla gdyby okazala choc troszkę skruchy a ona :unsure: :unsure: :unsure: :unsure: jezuuuu jest pozbawiona wszelkich uczuć i wlaśnie to dobrze,że dziewczyny naskoczyly niech pamięta te slowa do końca życia....powinnyśmy się cieszyć ,że nie wszyscy stoja z boku i sie przyglądają ....to nie jest tak,że nie ma co jej denerwować.....wiesz ile ona osób zdenerwowała...pomyśl o ludzkich uczuciach,.....są ludzie którzy o psa nie śpią po nocach a co się dziwisz dziewczyną że tak zareagowały....mogla to zostawic dla siebie a nie wypowiadać się,że zabije dziecko bo jej cięzko i ona nie czuje,że to dziecko i zrobi sobie póżniej ach och...jak bym pizgla za te własnie wypowiedzi....ona tez powinna sie liczyć z uczuciami innych którzy to czytają....sama jest sobie winna....niech po niej jadą ....a ona niech robi co chce .....
Gosia ja tez tego nie rozumię ...znam Twoją historie i tu jest moje pytanie....dlaczego takie gówniary zaciązaja i usuwają a porządny człowiek ma tak bardzo pod górę .... :unsure: :unsure: :unsure: echhhhhh aż się plakać chce :( :( :(

10 lata 9 miesiąc temu #857706 przez Daarikaa
Kazdy powinien potepiac takie zachowanie, moze wtedy chociaz co ktoras pomyslalaby jeszcze raz nad tym co zamierza zrobic

10 lata 9 miesiąc temu - 10 lata 9 miesiąc temu #857707 przez tysiiiak
Gosiu ja Cię pamiętam :) i gratuluję fasolki :) będę trzymać kciuki we wrześniu za szybkie i (prawie :silly: )bezbolesne rozpakowanie :) :laugh:

Malutkamilka Vika już nam pokazała kreseczki :) zobacz suwaczki ;)

10 lata 9 miesiąc temu #857709 przez Gosia 2712
Tysiak nie dziekuje ;) zeby nie zapeszyc :)

Vika popieram w 100% To samo pytanie zawsze sobie zadaje... ale wiem ze na nie nigdy chyba odpowiedzi nie uzyskamy... :( Normalnie az mi sie plakac chce... jak mozna tak robic... Moja coreczka miala bezczaszkowie przez ktore nie przezylaby ani chwili po porodzie i w sumie mialam prawo do "legalnej aborcji" z ktorej skozystalam... :( ale uwiezcie mi ze to byla najgorsza decyzja w moim zyciu i nigdy o tym nie zapomne... Ale widocznie ona jest bez serca i powinni wszystcy wyrazic swoje zdanie na ten temat... Niech wie co inni mysla na jej temat...

Aniołek 26.01.12[*]
Zuzia 23.12.12[*]

10 lata 9 miesiąc temu - 10 lata 9 miesiąc temu #857711 przez vika
Gosiak aż mi ciarki przeszly i sie poplakalam...przecież wiesz,że nie mialas wyjścia Bóg wybrał nie Ty :kiss: :kiss: :kiss: ale teraz juz musi byc dobrze :blink: :kiss: :kiss: :kiss:
wiecie co jaka ironia...diś w przychodni spotkalam taką parę lekko niepelnosprawnych życiowo ....mężczyzna byl zachwycony Tośia i pochwalił mi się,że też będą miec coreczkę :ohmy: :ohmy: :ohmy: na początku przeżyłam szok...bo widuje ich często .tacy niedołężni ale ..zawsze razem i za rączki...szkoda mi sie zrobilo dzieciątka ale po dluższych namysłach pomyślalam czy wlaśnie na tym świat polega,że dziecko musi mieć wszystko :ohmy: :ohmy: :ohmy: oni są bardzo uczuciowi i bardzo dużą milością już teraz obdażają to dziecko..
heeee i jeszcze do mnie mówi,że teraz z żonką musi co dzień dużo spacerować...mówi,że nie ma wyjścia już chodzi z dzidzią na spacery :ohmy: :laugh:
a oboje bym powiedziala tak po 40stce
.pewmnie dziecku będzie ciężko ale na tym życie polega....może chociaż to dziecko wyrośnie na normalnego człowieka nie pozbawionego uczuć :unsure:
qrwa świat zszedł na psy....nie stac cie na kosmetyki to nie możesz mieć dziecka bo dziecko musi mieć wszystko :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy:
a niech i dziecko na coś zapracuje a rodzice pokażą milość i szacunek a nie portfel :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy:

10 lata 9 miesiąc temu #857713 przez malutkamilka
Dopiero teraz doczytalam dokladnie napisy po suwaczkami, gratuluje dziewczyny. My z mężem za rok zaczynamy sie seksic na calego;)

ten swiat jest tak skonstruowany, nie daje po równo a my sie modlimy by akurat na nas to nie trafilo.
ja bym sie cieszyła gdybym nawet wpadka, jedno z drugim by się eychowalo, ciężko by mi bylo ale nie z takich opresji dobrze wychodzilam.

jestem za wyrażaniem glosno zdania tylko jak juz pisalam nie lubię wyzwisk, nie wiem czemu raza mnie tak jak niektorych pająki. Dziwne porownanie ale tak jest. Czasami wole zamknac buzie i przejść obojętnie bo kiedyś mialam taka sytuacje ze chcialam dobrze a wszystko tak mocno odwrocilo się przeciw mnie ze przeszlam powazne zalamanie nerwowe i od tamtej pory hamowalam swoje zdanie- taka szara skromna myszka, ale jak urodzilam swoja core to tak jakby cos we mnie peklo i zaczelam otwierać buzię na wszystko, coś mi nie pasuje mowie i nie obchodzi mnie czy sie to komus podoba czy nie. Gdyby sie jeszcze tak dalo z wyzwiskami to by bylo super bo niektorym sie nalezy a nie potrafie

10 lata 9 miesiąc temu #857717 przez Gosia 2712
Vika tez sie poplakalam... Wiem ze to Bog wybral ale ja o tym nigdy nie zapomne i cale zycie bede sie zastanawiac dlaczego nasza Zuzia? I szczerze mowiac to te osoby o ktorych piszesz te niepelnosprawne beda na pewno lepszymi rodzicami niz tamta gowniara !

Aniołek 26.01.12[*]
Zuzia 23.12.12[*]

10 lata 9 miesiąc temu #857718 przez vika
malutka uważam,że największy zamęt to sieje ikunia i ona tez nie liczy się ze slowami :ohmy: :ohmy: :ohmy:
powtarzam to po raz enty pochwaliła się,że zabije dziecko to niech posłucha co inni myślą na ten temat .....nic jej nie będzie jak daje rade z morderstwem to takie wyzwiska przelecą jej obok nosa ;)
dzięki za gratki i równiez trzymam kciuku :kiss:

10 lata 9 miesiąc temu #857720 przez Gosia 2712
Malutka sorrka ale w nie ktorych sytuacjach ku''' i szma''' same do gardla sie cisna... I tak jak Vika pisze skoro laska pisze bez oporow o zabiciu dziecka to pewnie w nosie ma czyjes zdanie

Aniołek 26.01.12[*]
Zuzia 23.12.12[*]

10 lata 9 miesiąc temu #857723 przez malutkamilka
He ja znam te slowa tylko mi sie one przez gębę nie przeciwna kiedy trzeba- tu jest problem.

Kurcze trzeba isc spac ale sie nie chce. Zastanawia mnie jedno. Kiedy mi sie chce spac tak ze ledwo na oczy patrze to moje dziecię co godz alarm podnosi, a gdy mi sie spac nie chce albo zasnąć nie mogę to ona nawet nie mialknie... Kiedy przyjdzie taki czas ze obie będziemy ladnie spaly...?

10 lata 9 miesiąc temu #857729 przez vika
malutka a mi się oczy zamykają a pikawa chodzi tak się nakręcilam :( brrrrrr uciekam spać bo ja glupia tylko szkodzę swojemu maleństwu :ohmy: :ohmy: :ohmy:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka