BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

10 lata 9 miesiąc temu #857660 przez Olga60
czytałam ale nie wiem skąd ta decyzja?????????? Możecie coś więcej napisać Vika, Alex

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 9 miesiąc temu #857662 przez vika
Alex ja staram się być obiektywna w tej sprawie i nie oceniać....tylko wlaśnie o to chodzi...po jaki grzyb ona wypowiada sie w takiej sprawie publicznie....wydaje jej się,ze są tu same???????? poza tym powinni ją porządnie zlinczować na forum skoro tak się z tym obnosi i w tsk chłodny sposób o tym pisze ......nie liczy się z uczuciami innych matek bądz dziewczyn ktore starają się o dziecko :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy:
achhhhhh niektórzy to mają w głowie siano :ohmy: :ohmy: :ohmy:

10 lata 9 miesiąc temu #857664 przez Alex_87
Olga tak w skrócie biedni są, mąż czy tam partner pracuje za granicą, ona mieszka z rodzicami, nieciekawa sytuacja materialna, coś w tym stylu...

Vika jedna laska dobrze napisała, jakby tak ludzie siebie nie osądzali to jak by ten świat wyglądał. są pewne granice...

10 lata 9 miesiąc temu - 10 lata 9 miesiąc temu #857665 przez vika
Olga ogólnie laska młodziutka...na utrzymaniu rodzicow a chłoptaś pracuje chyba w niemczech i mają jakąś cholernie trudną sytuacje bo koles jak to dziecko u niego cięzko utrzymac prace nie stać go na utrzymanie dziewczyny i dziecka i takie tam dziecięce problemy :ohmy:
Alex to nie biedota...to nieodpowiedzialni guwniaże.... :ohmy: :ohmy: :ohmy: biedna to ja bylam jak się Kinia urodziła ...mąż nie mógl znaleść pracy i całe nasze dochody to rodzinne było...ale nie poddawaliśmy się nigdy i nawet gdyby drugie się trafiło wyła bym do księżyca ale nie wpadła bym na taki głupi pomysl....laska odpokutuje za swoje czyny

10 lata 9 miesiąc temu - 10 lata 9 miesiąc temu #857666 przez tysiiiak

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 9 miesiąc temu #857669 przez Alex_87

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 9 miesiąc temu - 10 lata 9 miesiąc temu #857673 przez Olga60

10 lata 9 miesiąc temu #857680 przez Alex_87
vika napisał:

Alex to nie biedota...to nieodpowiedzialni guwniaże.... :ohmy: :ohmy: :ohmy: biedna to ja bylam jak się Kinia urodziła ...mąż nie mógl znaleść pracy i całe nasze dochody to rodzinne było...ale nie poddawaliśmy się nigdy i nawet gdyby drugie się trafiło wyła bym do księżyca ale nie wpadła bym na taki głupi pomysl....laska odpokutuje za swoje czyny[/quote]

10 lata 9 miesiąc temu #857682 przez Daarikaa

10 lata 9 miesiąc temu #857686 przez tysiiiak

10 lata 9 miesiąc temu #857687 przez Alex_87

10 lata 9 miesiąc temu - 10 lata 9 miesiąc temu #857688 przez malutkamilka

10 lata 9 miesiąc temu #857690 przez tysiiiak

10 lata 9 miesiąc temu #857692 przez vika
Malutka ale dajcie innym się wypowiedzieć w tej sprawie....ja ogolnie nie popieram aborcji ale tez nie jestem calkowitym przeciwnikiem ...owszem są sutuacje...ale ta dziewczyna niech poczuje co to znaczy mówić w ten sposób o tak poważnych sprawach...jak ma tak długi język i pisze to na tak publicznym forum musi liczyc się z opinia innych....niech się cieszy,że nikt nie jest w stanie jej zlinczowac :ohmy:
nic na to nie poradze każdy może się wypowiedziec sama to zaczela :dry:

10 lata 9 miesiąc temu #857696 przez malutkamilka
Sory za literówki ale oczy mi sie juz kleją.

Trudno jest przejść obojętnie ale doszlam do wniosku ze skoro wyrazilam swoje zdanie GRZECZNIE nie ubliżając nikomu ze jestem przeciwna i ze zrobi co będzie uwazac bo to jej sumienie to nic nie da ze będę jej ubliżać, ja sie tylko niepotrzebnie zdenerwuje a dziewczyna nawet na to nie zwróci uwagi. Wiec po co mam sie produkować i blagac o zmianę decyzji jak tego nie zrobi

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka