- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- KarinaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Noc tragiczna. Jest 4:15 a ja nie śpię bo Irina właśnie zwymiotowala. Nie stawiła nawet tego co jadła o 17:00. Teraz leży w łóżeczku i może zasnie a mi się chyba nie opłaca bo za 45 minut trzeba wstać do pracy.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Alex_87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 13
Ale okej cały czas szargają mną uczucia, a też czekam na upragnione dwie kreski....
- pauluska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
A tej laski nie ma co bronić i co z tego że miała depresje, jest biedna, nie stać jej na to czy na tamto ? Cholera chyba wie skąd są dzieci !!! Zabezpieczać się trzeba a nie tyłek nadstawiać, dzieci robić i usuwać ! Nawet jak podjęła taką decyzję po co o niej pisać na forum ??!! czego szukała potwierdzenia że dobrze robi ??!! Takie postępowanie trzeba tępić ! a nie jeszcze się zastanawiać jak to napisać żeby biednej małolaty chociaż nie urazić !!! Pójdzie usunie za chwilę znowu nadstawi się kolejne dziecko i powtórka z rozrywki ? Rzygać mi się chce jak pomyślę o takim postępowaniu !!!
No i tyle miałam z rana zrobić a mnie głowa rozbolała ....
- malutkamilka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 + 1
- Otrzymane podziękowania: 4
Mam goraca nadzieje ze wasze bezpośrednie wypowiedzi przyczynia sie do zmiany decyzji- daj Boże, oby tylko nie pogorszylo.
Ja pisze tylko na waszym forum bo jakość nie wiem nawet czemu poruszacie ciekawe tematy, a jak dziewczyny piszą na innych forach i wybielają sytuacje to mi nic na ten temat nie wiadomo bo nie kontroluje tego kto co gdzie pisze i nawet mnie to nie interesuje.
Alex trzymam kciuki za dwie czerwoniaste krechy, niech sie pojawia jak najprędzej.
- Olga60
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
u nas poranek masakryczny. Mąż rano wstaje, odsłania żaluzje i jaki widok. ...... brama centralnie otwarta, ukradli mercedesa busa z całym sprzętem potrzebnym mu do pracy auto było zaparkowane przy oknie gdzie spał mąż
- Daarikaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- lili91
- Wylogowany
- budujemy zdania
U nas pogoda straszna.
Olga to przykra wiadomosc. Ze tez nic nie slyszeliscie.
Widze jakas burza na calym forum, czerwcowki agresywne wypraszaja ze swojego watku a szeciez Polska wolny kraj maz praxo sk6entowac wszystko.
Ja nie popieram tej dziewczyny, bo w czym to malenstwo jest gorsze od tego co juz ma. To nie jest wina tej malej fasolki ze zagniezdzila sie jako druga.
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- https://matuli.pl/
Aż mi łzy teraz do oczu napłyneły.
Pierwszą ciąże miałam w 2010 roku, mieszkalam jeszcze u rodziców, nie bylismy jeszcze wtedy malzenstwem, nie mielismy gdzie mieszkac, a jak poroniłam to myslalam że serce mi pęknie.
Dzisiaj trzesę się ze zdenerwowania przed dzisiejszą wizytą, bije z myślami czy będzie serduszko na usg czy nie, a ktoś chce brać tabletki poronne z powodu aktualnie trudnej sytuacji?!
Nic nie trwa wiecznie. Żadna sytuacja nie jest stanem constans. Za kilka lat byłaby w zupełnie innej sytuacji, a dzieciątko byłoby już radosnym biegającym szkrabem.
A jeśli ktoś po mimo kilku miesiecznej przygody z dzieckiem w brzuszku nie pokocha go, to zawsze może oddać ludziom, którzy pragną mieć dziecko a NIE MOGĄ.
Dziecko to nie kłopot, to cudowny dar. Jak tak można w ogóle.
Do samej aborcji mam podejście jak Olga - rozumiem, że jak jest dziecko z gwałtu czy jest obciążone chorobami genetycznymi to nie każda kobieta jest w stanie znieść taki stan rzeczy a sytuacja nie jest wynikiem decyzji kobiety. A tutaj? Współżycie bez zabiezpieczeń, świadome, a teraz aborcje?
Jak jestem na wątku staraczek, sama mam 2 aniołki, w rodzinie kuzynka ma 2 dzieci adoptowanych... w dzisiejszych czasach posiadanie zdrowych dzieci to wielkie szczescie. Nie jestem w stanie zrozumieć jak można tego nie doceniać
- lili91
- Wylogowany
- budujemy zdania
Ile bledow przepraszam pisze z tejtj.
Tak patrze na Majenke i powiem Wam ze plakac sie chce na mysl o tamtej dziewczynie i tym co ma zrobic.
Karina dziekujemy za zyczenia.
- lili91
- Wylogowany
- budujemy zdania
- vika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Tosia 19,05,2013 Kinia 31,12,2001
- Otrzymane podziękowania: 7
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- https://matuli.pl/
DziekujeAnabelle nie pisze czesto na forum ale czytam Was i nadrabiam. TRZYMAM KCIUKI Z CIEBIE I MALUSZKA
mam nadzieje ze tyle kciukow zacisnietych ze bedzie dobrze.
omg olga
calkowicie was rozumiem, moj maz ma mercedesa sprintera ze sprzetem do pracy. jakby to ukradli to chyba by sie zapłakał
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33
Nie mogłam wczoraj zasnąć z tych nerwów i jak przysypiałam miałam jakieś koszmary a jak już udało mi się zasnąć to Kubulek się obudził cały przesikany a ja w amoku z 5 mint stałam nad łóżeczkiem i zastanawiałam się co ja mam zrobić wkońcu się ocknęłam, przebrałam i utuliłam
- Kiniaczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Olga60
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dziewczyny, Kacper wszystko słyszał, ale myślał, że jest już rano i ekipa przyjechała więc nie reagował
Myślę, że się nie odnajdzie, od razu pewnie zawieźli do "dziupli" naklejki zerwali itp, ale a nóż policja się wykaże