BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

10 lata 9 miesiąc temu - 10 lata 9 miesiąc temu #858112 przez ewela86
u nas też woda:) początkowo rozcieńczałam 50/50 z soczkiem potem coraz mniej i potem sama woda i narazie nie protestuje :)

kiniaczek a próbowałaś stopniowo zmniejszać ilość soczku?

olga o kurcze olga - mam nadzieję że jakimś cudem się znajdzie.

nie nadrobiłam was jeszcze bo zaczytałam sie w czerwcówkach niepotrzebnie, bo tylko ciśnienie mi skoczyło :ohmy: nie bedę komentowac bo wszystko już zostało napisane.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 9 miesiąc temu #858138 przez Alex_87
A my właśnie wróciliśmy z basenu, mała była spokojna, chociaż brak uśmiechu, jak zobaczyła grupę dzieci to chciała do nich iść ;) ja nigdy nie lubiłam basenu, ale na tym naszym nowym mi się bardzo spodobało. Widziałam że jest aqua aerobic, także dla kobiet w ciąży (dobrze wiedzieć na przyszłość :))

Tysiak to dobrze, że Kuba polubił wodę, na lato super sprawa, kiedyś pisałam, że moja pije tylko wodę, i bardzo się cieszę, u teściów wypiła 600ml :ohmy: co za smok z niej...

ale jeść od wczoraj nic nie chce, dzisiaj zjadła tylko mleko rano a później 5 łyżeczek kaszy i 5 łyżeczek zupy...

co za dzień, spać mi się chce cały czas, Zuzka wisi na wózku i pokazuje za okno, że chce iść na spacer, ale co chwilę pada :dry:

10 lata 9 miesiąc temu - 10 lata 9 miesiąc temu #858150 przez Kiniaczek
ewela86 napisał:

u nas też woda:) początkowo rozcieńczałam 50/50 z soczkiem potem coraz mniej i potem sama woda i narazie nie protestuje :)

kiniaczek a próbowałaś stopniowo zmniejszać ilość soczku?

olga o kurcze olga - mam nadzieję że jakimś cudem się znajdzie.

nie nadrobiłam was jeszcze bo zaczytałam sie w czerwcówkach niepotrzebnie, bo tylko ciśnienie mi skoczyło :ohmy: nie bedę komentowac bo wszystko już zostało napisane.

Próbowałam ale nie przejdzie :P Cóż... facet :laugh: B)

wlaśnie gotuje mu kompot z malin i truskawek ekologicznych made in Teściowa :lol: :lol:

10 lata 9 miesiąc temu #858158 przez sylkaax
Witam i ja ;] Czytam cały czas...Adrian od kilku dni zaczął wstawać i teraz cały czas patrze na niego bo mały się rzuca na twarz i jest płacz..;/ Apetyt ma spory. Tylko martwi mnie , że na lewej nodze na udzie ma taki szorstki placek mniej więcej 1,5 cm x 1,5 cm smaruje kremem i żadnej poprawy nie wiem od czego to..;/
Co do ostatnich dni to wczoraj byłam na pogrzebie...;( Ale dobrze , że już jest pochowana i teraz niech spoczywa w spokoju. Prokuratura stwierdziła w Holandi, że nie było osób trzecich i zamknęli sprawe...;/ a ja i tak nie moge uwierzyć , że sama odebrała sobie życie...Za dobrze ja znałam..

Co do czerwcówek to masakra ta laska nie wie co pisze i żal mi tylko jej córeczki...
Myśli tylko o sobie. Więcej nie pisze mogę jedynie napluć jej w twarz!!

Wszystkie nasze dzieciaczki piękne są no napatrzeć się nie mogę ;)

10 lata 9 miesiąc temu #858164 przez ewela86
alex a to była wasza pierwsza wizyta na basenie?? Bo Diana na początku też tak zareagowała, a nawet gorzej bo wpadła w histerię i po 15 min do domu musieliśmy uciekać - dosłownie :) ale poptem pojechaliśmy jeszcze raz i nie można jej byłlo z wody wyciągnąć :lol:

u nas dzisiaj pobudka o 5 :ohmy: nie wiem o co kaman bo zawsze się budziła o 7 a od poniedziałku jak wróciłam do pracy śpi max do 5.30 :ohmy: chyba chce mnie wykończyc za to że znikam jej z oczu na 8 godzin :lol:

10 lata 9 miesiąc temu #858166 przez Kiniaczek
sylkaax u nas szorstki placek na nóżce okazał się grzybkiem. Pomogla maść Pimafucort..ale jest chyba na recepte. Clotrimazol nie dał rady. Przykro z powodu przyjaciółki a jeszcze bardziej z inspektoratu Holenderskiej policji... jak widac nie tylko nasza jest taka efektywna...

10 lata 9 miesiąc temu #858176 przez Kiniaczek
U nas pierwsza wizyta na termach przeszłą w atmosferze konsternacji i przygladania się ludziom... Następny wypad : na początku był wystraszony a potem wariacjom nie było końca :

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 9 miesiąc temu #858183 przez sylkaax
Kiniaczek Będę musiała iść y tym do lekarza..;/
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

Basen super a to termy maltańskie? Bo my jeszcze nie byliśmy a mam tylko 30 min do Poznania ;/

10 lata 9 miesiąc temu - 10 lata 9 miesiąc temu #858190 przez Kiniaczek
sylkaax napisał:

Kiniaczek Będę musiała iść y tym do lekarza..;/

Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

Basen super a to termy maltańskie? Bo my jeszcze nie byliśmy a mam tylko 30 min do Poznania ;/

Tak tak maltańskie :) Super sprawa...tyle że w weekend strasznie dużo ludzi....huk...muza głośno gra... cięzko znaleźć leżak wolny.

Hugo właśnie zrobiuł 3 kroki sam... chyba nie zaczaił że nikt go nie asekuruje:P ale spadł jak kot na 4 łapy :D ufff bo już miałam widmo rozwalonej głowy :huh:

10 lata 9 miesiąc temu - 10 lata 9 miesiąc temu #858196 przez paninka87
Hej dziewczyny!

My w domciu dopiero!
Jak dojde do ładu to się odezwę.
Załączniki:

10 lata 9 miesiąc temu #858210 przez Alex_87
Paninka właśnie miałam pisać, że nic się nie odzywasz.

Ewela tak to była nasza pierwsza wizyta, Zuza miała bardzo poważną minę, dwa razy zrobiła minkę w podkówkę, myślałam, że się rozpłacze ale twarda była :D pod koniec prawie usnęła w wodzie jak położyłam ją na plecach na wodzie i się unosiła :D
już zarezerwowałam nam kurs dla dzieci, mam nadzieje, że to będzie trafiona inwestycja :)

Kiniaczek gratki dla Huga za pierwsze kroczki :D hehe Zuzce też się zdarza, a jej mina jest bezcenna jak się w końcu kapnie, że niczego ani nikogo się nie trzyma ;)

10 lata 9 miesiąc temu #858223 przez sylkaax
Kiniaczek Brawo dla Hugusia ;* może w jakiś dzień w tyg wyskoczymy mam nadzieje , że Adriankowi się spodoba ;)

Paninka Cieszę się , że już w domku ;]

Ale dzisiaj dzień do du... Niech już ta pogoda się zmieni..Jeszcze o 17 jadę do pracy na 3 godziny ;/;/

10 lata 9 miesiąc temu #858225 przez Olga60
pauluska ja mam fałdę nad blizną bo przy zaszywaniu została chwycona powięź (tak czasami się zdarza, ale nie mam z tym problemu), więc mój brzuch już nigdy nie będzie równy ;)

Vika wojowniczko, poszalałaś na czerwcówkach :silly: ta ikunia :cheer: :cheer: :cheer: jak się nie ma argumentów to wyzwiska i przekleństwa jak znalazł :X :X :X , a kakaszka, no cóż kobieta w stylu mamy małej Madzi :(

10 lata 9 miesiąc temu #858235 przez Kiniaczek
:ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: 3 zawały przeszłam chyba... Hugo wepchał do buzi zakrętke od bobofruta... nie mogłam mu wydrzeć z buzi myślałam że mu usta rozerwe... Ksztusił się dusił głowa mała.... :huh: :huh: :huh: :huh:

10 lata 9 miesiąc temu #858237 przez vika
Olga chociaż się wyżyłam a mąż nadal cały :lol: :lol: :lol:
oj slów mi brakuje do tej laski...... emocje opadły ale nadal nie mogę przestać myśleć o tym....brrrrr dobrze określiłaś tą całą kakaszkę...a ika....hmmmm nie chce robić zamieszania na forum.......
Kiniaczek Hugo świetny :kiss:
Joasiu no i jak wątróbeczka???? wyszla??? mąż nakarmiony :)
a ja dziś pojadlam ogorkowej...a tak mi bylo malo kwaśnego,że dolalam sobie na tależ wody z ogórków :ohmy: :ohmy: :ohmy: hehee ta ciąża mnie utuczy :P nim zrobilam test ważyłam 48 kilo dziś moja waga wynosi 52 :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: a gdzie do końca

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka