- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- ewela86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
kiniaczek a próbowałaś stopniowo zmniejszać ilość soczku?
olga o kurcze olga - mam nadzieję że jakimś cudem się znajdzie.
nie nadrobiłam was jeszcze bo zaczytałam sie w czerwcówkach niepotrzebnie, bo tylko ciśnienie mi skoczyło nie bedę komentowac bo wszystko już zostało napisane.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Alex_87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 13
Tysiak to dobrze, że Kuba polubił wodę, na lato super sprawa, kiedyś pisałam, że moja pije tylko wodę, i bardzo się cieszę, u teściów wypiła 600ml co za smok z niej...
ale jeść od wczoraj nic nie chce, dzisiaj zjadła tylko mleko rano a później 5 łyżeczek kaszy i 5 łyżeczek zupy...
co za dzień, spać mi się chce cały czas, Zuzka wisi na wózku i pokazuje za okno, że chce iść na spacer, ale co chwilę pada
- Kiniaczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
u nas też woda:) początkowo rozcieńczałam 50/50 z soczkiem potem coraz mniej i potem sama woda i narazie nie protestuje
kiniaczek a próbowałaś stopniowo zmniejszać ilość soczku?
olga o kurcze olga - mam nadzieję że jakimś cudem się znajdzie.
nie nadrobiłam was jeszcze bo zaczytałam sie w czerwcówkach niepotrzebnie, bo tylko ciśnienie mi skoczyło nie bedę komentowac bo wszystko już zostało napisane.
Próbowałam ale nie przejdzie Cóż... facet
wlaśnie gotuje mu kompot z malin i truskawek ekologicznych made in Teściowa
- sylkaax
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Co do ostatnich dni to wczoraj byłam na pogrzebie...;( Ale dobrze , że już jest pochowana i teraz niech spoczywa w spokoju. Prokuratura stwierdziła w Holandi, że nie było osób trzecich i zamknęli sprawe...;/ a ja i tak nie moge uwierzyć , że sama odebrała sobie życie...Za dobrze ja znałam..
Co do czerwcówek to masakra ta laska nie wie co pisze i żal mi tylko jej córeczki...
Myśli tylko o sobie. Więcej nie pisze mogę jedynie napluć jej w twarz!!
Wszystkie nasze dzieciaczki piękne są no napatrzeć się nie mogę
- ewela86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
u nas dzisiaj pobudka o 5 nie wiem o co kaman bo zawsze się budziła o 7 a od poniedziałku jak wróciłam do pracy śpi max do 5.30 chyba chce mnie wykończyc za to że znikam jej z oczu na 8 godzin
- Kiniaczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiniaczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- sylkaax
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Basen super a to termy maltańskie? Bo my jeszcze nie byliśmy a mam tylko 30 min do Poznania ;/
- Kiniaczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kiniaczek Będę musiała iść y tym do lekarza..;/
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ] [ Kliknij, aby ukryć ]No niestety już prawdy się nie dowiem jak to było może gdyby rodzice jej się bardziej zainteresowali ale wolą dawać w kanał..;/
Basen super a to termy maltańskie? Bo my jeszcze nie byliśmy a mam tylko 30 min do Poznania ;/
Tak tak maltańskie Super sprawa...tyle że w weekend strasznie dużo ludzi....huk...muza głośno gra... cięzko znaleźć leżak wolny.
Hugo właśnie zrobiuł 3 kroki sam... chyba nie zaczaił że nikt go nie asekuruje:P ale spadł jak kot na 4 łapy ufff bo już miałam widmo rozwalonej głowy
- paninka87
- Wylogowany
- rozmowna
- Amelia 16.08.2007 r. Blanka 15.05.2013 r.
- Alex_87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 13
Ewela tak to była nasza pierwsza wizyta, Zuza miała bardzo poważną minę, dwa razy zrobiła minkę w podkówkę, myślałam, że się rozpłacze ale twarda była pod koniec prawie usnęła w wodzie jak położyłam ją na plecach na wodzie i się unosiła
już zarezerwowałam nam kurs dla dzieci, mam nadzieje, że to będzie trafiona inwestycja
Kiniaczek gratki dla Huga za pierwsze kroczki hehe Zuzce też się zdarza, a jej mina jest bezcenna jak się w końcu kapnie, że niczego ani nikogo się nie trzyma
- sylkaax
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Paninka Cieszę się , że już w domku ;]
Ale dzisiaj dzień do du... Niech już ta pogoda się zmieni..Jeszcze o 17 jadę do pracy na 3 godziny ;/;/
- Olga60
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Vika wojowniczko, poszalałaś na czerwcówkach ta ikunia jak się nie ma argumentów to wyzwiska i przekleństwa jak znalazł , a kakaszka, no cóż kobieta w stylu mamy małej Madzi
- Kiniaczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- vika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Tosia 19,05,2013 Kinia 31,12,2001
- Otrzymane podziękowania: 7
oj slów mi brakuje do tej laski...... emocje opadły ale nadal nie mogę przestać myśleć o tym....brrrrr dobrze określiłaś tą całą kakaszkę...a ika....hmmmm nie chce robić zamieszania na forum.......
Kiniaczek Hugo świetny
Joasiu no i jak wątróbeczka???? wyszla??? mąż nakarmiony
a ja dziś pojadlam ogorkowej...a tak mi bylo malo kwaśnego,że dolalam sobie na tależ wody z ogórków hehee ta ciąża mnie utuczy nim zrobilam test ważyłam 48 kilo dziś moja waga wynosi 52 a gdzie do końca