- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- Kiniaczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- vika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Tosia 19,05,2013 Kinia 31,12,2001
- Otrzymane podziękowania: 7
Olka pytałaś czy ja nie mailam problemow hormonalnych....wiesz na pewno,żadnych takich poważnych...typowe miesiączkowe ....takie bardziej wyostrzona a tak by cos się innego dzialo to nie .....
- Kiniaczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ale ochoty na ogorkową to mi narobiłaś okrutnej... Jutro serwuje nam i Hugonkowi
- paninka87
- Wylogowany
- rozmowna
- Amelia 16.08.2007 r. Blanka 15.05.2013 r.
Co to była za radość na widok siostruni
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33
Alex Zuzka pewnie w szoku była co tam tyle wody rozkręci się
- Daarikaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Paninka mina Blanki bezbledna a ptasie widac ze ejj posmakowalo wie dziewczyna co dobre ;P
Tysiiak Kubi uroczy i maly agenciak, jak nie akcja ze smoczkiem to miny nie z tej ziemi hehe Wesolo macie z nim:)
Kiniacczek i co z tym bobofrutem?! wyciagnelas mu? pewnie byl placz co nie? Hugus sie wystraszyl pewnie tak samo jak mama...
- Kiniaczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ojej jaki Hugo sliczny a te oczy - cala mamuska
Paninka mina Blanki bezbledna a ptasie widac ze ejj posmakowalo wie dziewczyna co dobre ;P
Tysiiak Kubi uroczy i maly agenciak, jak nie akcja ze smoczkiem to miny nie z tej ziemi hehe Wesolo macie z nim:)
Kiniacczek i co z tym bobofrutem?! wyciagnelas mu? pewnie byl placz co nie? Hugus sie wystraszyl pewnie tak samo jak mama...
WYDARŁAM mu z buzi troche sie wystraszył i mnie przy okazji
- tweety
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja po lekarzu. Szyjka sie podobno przygotowuje a Adas duży. Ale usg za 2 tygodnie. Hehe na prima aprilis!
Ja w pon zdychalam wiec jestem na antybiotyku, przed porodem dmuchamna zimne. Juz lepiej i co najwazniejsze Kacper nie zlapal
A kokoszka czy jak jej tam, jezu, ja tez sie poplakalam jak zrobilam test, nie mam co prawda klopotow finansowych ale nie chcialam drugiej ciazy! Tylkoze aborcja to cos okropnego. Jasne ze plod to nie dziecko i 5 tydzien tonie to co 20 czy 30 ale skoro komorki sie polaczyly to do jasnej cholery, to juz nie jest fair. Wiecej niemowie zeby nie denerwowac dzidzi wbrzuchu.
Ja to w nocy juz nie śpię tylko podsypiam, jak usnena godzine to jest cud. Biodra, siku, plecy, duży brzuch, kopniaki, Kacper i tak w kółko. O 3 marze zeby byl ranek bo wtedy ruszam dupe. A teraz doszedl katar i kaszel wiec w ogole bez komentarza.
Ale namarudzilam, sorki dziewuszki.
- tweety
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kiniaczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kiniaczek, super ze wrocilas! Jak skoncza roboty to napewno Hugo sie uspokoi. A ty sie nie mscij, to i tak sie do nich wroci.
Ja po lekarzu. Szyjka sie podobno przygotowuje a Adas duży. Ale usg za 2 tygodnie. Hehe na prima aprilis!
Ja w pon zdychalam wiec jestem na antybiotyku, przed porodem dmuchamna zimne. Juz lepiej i co najwazniejsze Kacper nie zlapal
A kokoszka czy jak jej tam, jezu, ja tez sie poplakalam jak zrobilam test, nie mam co prawda klopotow finansowych ale nie chcialam drugiej ciazy! Tylkoze aborcja to cos okropnego. Jasne ze plod to nie dziecko i 5 tydzien tonie to co 20 czy 30 ale skoro komorki sie polaczyly to do jasnej cholery, to juz nie jest fair. Wiecej niemowie zeby nie denerwowac dzidzi wbrzuchu.
Ja to w nocy juz nie śpię tylko podsypiam, jak usnena godzine to jest cud. Biodra, siku, plecy, duży brzuch, kopniaki, Kacper i tak w kółko. O 3 marze zeby byl ranek bo wtedy ruszam dupe. A teraz doszedl katar i kaszel wiec w ogole bez komentarza.
Ale namarudzilam, sorki dziewuszki.
Matko zapomniałam pogratulowaać Adasia Kochana trzymam kciuki żeby Adamo wyskoczył szybko i bezboleśnie !!!!!
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- paninka87
- Wylogowany
- rozmowna
- Amelia 16.08.2007 r. Blanka 15.05.2013 r.
Paninka, i ona zjadla cale to ptasie mleczko?
Zabrała mi połówkę... słodka dupka po mamie.
Ostatnio je jak ptaszek obiad to niemal wmuszam... zupka jeszcze przejdzie ale papka niebardzo... buzia odwrócona i zaciśnięte usta manny też dziś nie zjadła... nawet chrupami rzuca bo nie chce. Starsza mi tak nie robiła
- KarinaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
Mam cichą nadzieję że dzisiejsza noc będzie lepsza od minionej. Ale Irinka ma katar i dużo się ślini. No i apetytu brak.
Co do usuwania ciąży to ostatnio w pracy rozmawialiśmy o tym czy usunąć ciążę jak dziecko jest chore na chorobę genetyczną . Ja stwierdziłam że nie wiem co bym zrobiła. Człowiek nie wie jakby się zachował dopóki nie znajdzie się w takiej sytuacji.
To jak ze zdradą. Potrafilybyscie wybaczyć? Ja nie wiem. Może probowalabym ale nie wiem czy bym wybaczyla!!!!!
- pauluska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
No a ja wróciłam od kosmetyczki jutro pakowanie i w piątek lecimy już się boję i zarazem nie mogę doczekać
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Podpisuję się pod tym co napisałaś odnośnie aborcji z WAŻNEJ przyczyny typu choroba, gwałt a aborcji bo tak chcę.
Wróciłam z biegania. Było spoczko tylko drogą na plaże biegłam a tam pośród lasu tak pusto i ciemno brrr i najgorsze - mnóstwo żab na chodniku !! aaaaaaaa