BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

10 lata 9 miesiąc temu #857884 przez tysiiiak
Kiniaczek Głupie pytanie :D :kiss:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 9 miesiąc temu #857890 przez Daarikaa
Kiniaczek czesc!!!! jasne ze przyjmiemy, czesto Cie wspominalysmy:) W ramach rekompensaty zapodaj zdjecie Huga;)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 9 miesiąc temu #857891 przez Alex_87
Kiniaczek no nareszcie :) Tyle razy Cię wspominałyśmy, że musiałaś w końcu wrócić :D opisuj co u Was

Olga mam nadzieje, że samochód się znajdzie...chociaż znając realia to są już gdzieś daleko...boże człowiek chce uczciwe pracować i zarabiać a jakiś ch** się znajdzie, który idzie na łatwizne.
co się dziwić że świat taki jest, jak ludzie mają takie podejście to życia własnego dziecka, a co dopiero mówić o życiu obcych ludzi :ohmy:

My zaraz szykujemy się na basen, jestem taka podekscytowana, jak dziecko :lol:

10 lata 9 miesiąc temu - 10 lata 9 miesiąc temu #857896 przez Kiniaczek
Jezusie Nazarejski.... zapomnialam jak wstawić linka... :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: HELP!!!!

10 lata 9 miesiąc temu #857900 przez tysiiiak
Linka po prostu kopiuj wklej i to wsio :)

10 lata 9 miesiąc temu #857908 przez Kiniaczek
tysiiiak napisał:

Linka po prostu kopiuj wklej i to wsio :)

Ale tak żeby od razu filmik wyskoczył:P

10 lata 9 miesiąc temu #857913 przez Kiniaczek

10 lata 9 miesiąc temu #857919 przez tysiiiak
Bosssski Huguń :kiss: te oczęta :D Kubulek się śmiał razem z nim :D

10 lata 9 miesiąc temu #857921 przez Alex_87
Kiniaczek napisał:

CUDO :kiss: :kiss:

Będzie łamaczem niewieścich serc, która mała majóweczka jeszcze wolna :lol:

10 lata 9 miesiąc temu #857936 przez Sevilla
Powiem, szczerze, że poruszyła mnie wczorajsza dyskusja i sytuacja. Choć chciałabym chociaż trochę zrozumieć "tą" laskę, to za chiny nie mogę. Mnie to chyba nie wkurza, tylko boli. Boli, że jedni tracą swoje maleństwa jedno po drugim, a inni usuwają na własne życzenie. Może gdyby znalazła się choć raz w sytuacji mojej, Anabell, Viki, Gosi (nie pamiętam, czy ktoś jeszcze - przepraszam)pomyślała by dwa razy. A może i nie, bo wszystko zależy od człowieka.

Kiniaczek jasne, że wracaj. Hugo cudny, szkoda, że Maks to facet. Ale jak się dorobię córy, to zaklepuje zięciunia :P

10 lata 9 miesiąc temu #857937 przez Kiniaczek
Dziewczyny nie bede sie tłumaczyć czemu mnie nie było... Cięzki okres ,szkoda gadać! U nas wszystko dobrze. Operacje mieliśmy w 12 tyogdniu życia Hugo...Myślałam ze padne trupem pod salą operacyjną... Narkoza musiała być więc tym bardziej się stresowałam. Pobyt w szpitalu generalnie dramat...przegłodzili mi dziecko dwa razy po 17 godzin i odwoływali operacje :ohmy: ,nie mówiąc o 3 krotnym męczeniu dziecka przy wkłuciu 45 minut...Nie ma co wracać na szczęscie wszystko OK. Niestety noce słabe..pobudek z płaczem dużo... teraz się nasiliły bo kupili mieszkanie pod nami i się urządzają :angry: :( Masakra. Tak walą młotami i wiertarką z udarem że mam znerwicowane dziecko... Tak sie boi tych huków że ostatnio jak zaczeli wiercić to mi zwymiotował... Serio taki huk że aż mi się podłoga trzęsie... Byłam prosić żeby przez godzine chociaż jak mał śpi się nie tłukli... i co?
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

10 lata 9 miesiąc temu #857945 przez pauluska
Oj Olga to niemiła sytuacja z rana ! :(

Kiniaczek witaj Hugo śliczny chłopczyk :) Co Ty na tyle czasu zaginęłaś ? :unsure:

10 lata 9 miesiąc temu #857947 przez Kiniaczek
Anabelle Vika gratuluje z całego serducha i trzymam kciuki za małe słodkie fasolinki :kiss:

Ja też mysle o drugim ale póki co to bym w czubkach chyba wylądowałą z dwójką maluszków sama... Męza nie ma całymi dniami rodzina daleko bo 500 km... Ale jak już młody troche podrośnie to będe zaciążać . Póki co depresione jakieś mnie dopada... AAA i też zaczelam ćwiczyć... Niby we wszystko po porodzie właże...ale ten cellulit :ohmy: i skóra jak rodzynka :blush: :silly: mnie niemiłosiernie wpienia ....

10 lata 9 miesiąc temu #857956 przez pauluska
Dziewczyny po cc nad blizną macie płaskie brzuchy ? bo ja mam taką fałdkę chyba to nigdy nie zniknie :huh:

10 lata 9 miesiąc temu #857962 przez Kiniaczek
Pyskacz mały :)

Anabelle Doskonale Cię rozumiem.... sama mieszkam na wsi, przeprowadzilismy się niedawno.. nie znam tu nikogo...wszyscy jskies takie dziki z lasu... Nie ma sie kompletnie do kogo odezwać, nie mówiąc już o wypiciu kawy. Zero pomocy- trzeba sobie radzić samemu :pinch: Może jak sie cieplej zrobi to zapoznam kogos na placu zabaw- inaczej chyba się zapłacze... Jestem zwierzeciem bardzooooo towarzysko-kontaktowo- społecznym i taka pustelnia mnie niszczy!!!!!!!!!

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka