BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

10 lata 8 miesiąc temu #863804 przez vika
Miałam lekki załam psychiczny :( leżałam krzyżem na podłodze i czekałam aż mdłości i bóle brzuch miną MASAKRA :ohmy: :ohmy: :ohmy:
NIE WIEM CZY TO BYŁA CIĄŻA :unsure: CZY ZATRUCIE :unsure: ale co głowa do góry to ja dawaj na karuzeli ile fabryka daje :ohmy: :huh: :huh: :huh:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

mojemu dziecku przebiły się górne jedynki :ohmy: :ohmy: :ohmy: więc mamy już 6 ząbków...jest upierdliwa ale ja już chyba od 5 msc zapomnialam,że mam żel :ohmy: :ohmy: :ohmy: radzi sobie sama :lol:
oj mialam tyle napisać :ohmy:
Joasiu cieszę się,że wątróbka wyszla...wiesz te pieczarki dodają soczystości wątróbce ...na przyszłośc możesz zrobić bez i mocniej pod kiniec podkręcić piekarnik wyjdą jak z patelni :lol:
co do kiecek...hmmmmmmmmm. ja juz się łapię na ciążówki :ohmy:
co do roczku u mnie tort i jakieś ciasta...może jakąś salatkę zrobie i mięsko ale nie zamierzam się wysilać...u mnie będzie skromnie i bez dzieci :ohmy: :lol: no cóż ja nie lubię robić imprez i tyle...Tosia będzie starsza wtedy będę myśleć :woohoo:
chyba wszystko napisałam :lol: ojć ale tego nabazgrałam :unsure: :ohmy: :lol: no ale to za dwa dni wybaczcie...a i Sisina u mnie Kinia nie raczkowała ....a ciekała jak miala 10 msc :ohmy:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 8 miesiąc temu #863812 przez Olga60
Vika kochana, tulę, :kiss: biedna Ty jesteś :( Mąż naprawdę źle się zachował, czy może troszkę sobie dodałaś? Ty strasznie cierpisz jak się nie odzywacie :(

10 lata 8 miesiąc temu - 10 lata 8 miesiąc temu #863813 przez Alex_87

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

a mąż bardzo przeskrobał?

10 lata 8 miesiąc temu - 10 lata 8 miesiąc temu #863814 przez tysiiiak

Z tymi moimi kolanami to już sama niewiem bo po ćwiczeniach z Ewką mnie nie bolały tylko zaczeły jak wczoraj ze spaceru wróciłam. Potem poszłam biegać i dobiłam je :/

GABI co tam u Was? :kiss: B)

10 lata 8 miesiąc temu #863819 przez Olga60
Co sądzicie o tym zestawie, kurcze, podoba mi się, ale gdzie ja w tym pójdę (do teściów na niedzielny obiad :lol: :silly: )
Załączniki:

10 lata 8 miesiąc temu #863823 przez tysiiiak
Olga śliczny zestaw :) Lubię takie :) Pójdziesz w nim nawet latem na spacer :D Sexi mamuśka :D

10 lata 8 miesiąc temu #863829 przez Olga60
tysiiiak taaaa, spacer u mnie po wsi :lol: :side: :laugh:

10 lata 8 miesiąc temu #863834 przez ewela86
jejku annabelle strasznie mi przykro :(:(:( Antoś sobie poradzi, wiem że łatwo mówić ale będzie pod dobrą opieką i krzywda mu sie nie stanie. Teraz najważniejsza Ty i Twoje zdrowie! Oby szybko przeszedł ten koszmar. Trzymaj się kochana :kiss:

vika

kiniaczek zapodaj przepis na tą zieloną sałatkę z chipsami salami... podziałała na moją wyobraźnie i kubki smakowe:)

monia dzieki za linki :) też juz pomału chcę się rozglądać...

ja też myślę o grillu (mam nadzieje że pogoda dopisze...) najpierw obiad domu i tort a potem do ogrodu na garden party :lol:

sisina jak robisz te ciasto francuskie z kurczakiem??

Moja sałatka z brokułem (uwielbiam :lol: ):

10 lata 8 miesiąc temu #863836 przez tysiiiak
oj tam :D Z mężusiem wybierzecie się na jakąś imprezkę to wtedy założysz :D :)

10 lata 8 miesiąc temu - 10 lata 8 miesiąc temu #863839 przez vika

10 lata 8 miesiąc temu #863848 przez creatura
Olga, góra fajna, ale leginsy w kwiatki oprócz śmigania na co dzień, trochę infantylne :S

10 lata 8 miesiąc temu #863859 przez Olga60
creatura do pracy oczywiście bym tego nie ubrała, a na codzień .... hmmm no właśnie , w tym sezonie niby modne kwiaty i chyba nie jestem za stara na coś takiego, ale też nigdy nie miałam nic tak wzorzystego , ojojoj :side:

10 lata 8 miesiąc temu #863877 przez Alex_87
Olga gdzie takie legginy można kupić? :cheer: ja od jakiegoś czasu szukam czegoś w ten deseń, akurat na letnie spacerki :lol: też raczej nie mam wzorzystych ubrań, ale stwierdziłam, że w końcu chce sobie kupować kolorowe ubrania, w szafie zazwyczaj mam takie stonowane, na lato trochę kolorowych ale zawsze mogłoby być więcej ;)

Jejuu ale mi zimno, aż mnie telepie.

10 lata 8 miesiąc temu #863879 przez Daarikaa
Anabelle przykro mi :kiss: Antos bedzie pod dobra opieka i wierze ze da sie udobruchac i szybciutko zasnie

Olga mi sie bardzo podoba ten zestaw, i an niedzielny obiad i na codzien, Kwiaty to trend tej wiosny a Ty jestes szczupla wo mozesz sobie pozwolic na takei wzory, nie czaj sie tylko kupuj

Kiniaczek no to Suzi przegadala Hugusiowi i wzial sobie do serca i dal mamie troszke pospac :) Oby bylo coraz lepiej

Kurcze dziewczyny jkie Wy to pysznosci serwujecie ,,, jezyk mi ucieka do dupy

Vika a moze daj spokoj słowu przepraszam a docen co mąż robi (glaskanie brzucha, tulenie sie, robeenii rzeczy tak jak Ty lubisz itp ) wiesz czyny znacza wiecej niz slowa Kochana nie wolno Ci sie denerwowac.... Buziaki :kiss:

tysiiak odpusc sobie cwiiczenia obciazajace kolana zebys gorszej kontuzji nie doznala

10 lata 8 miesiąc temu #863887 przez vika
Olga dlamnie świetny zestaw....w sam raz na niedzielny wypad do parku lub na dłuższe spacery nie koniecznie na wieś ;) .... jak mieszkałam na wsi to w niedzielę wyjeżdżaliśmy do ludzi bo na wsi nie da się spacerować odstrojonym ...wiem coś o tym :) :)
A dziś jedziemy z Tosi chrzestną przebić usiska....jakąś metodą bezhukową ....nawet nie wiedzialam,że taka jest...załatwiła dwie kosmetyczki by na raz przebić...hmmmmm kochana o wszystkim myśli bardziej niż ja....od wczoraj mi przypomina,że na dziś nas umówiła ...rano mówiła a wieczorem już nie pamiętałam :ohmy: Otttttt i taki mój łeb
Alex u Nas w sinsay można dostać dużo takich leginsów....gatunkowo na jeden sezon ale za to kwotowa do 30 zł ;)
Darika no właśnie do tej pory tak było ale teraz uważam,ze czas najwyższy by nauczył się przepraszać jeśli sprawi komuś przykrość :angry: :angry: :angry:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka