- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- paninka87
- Wylogowany
- rozmowna
- Amelia 16.08.2007 r. Blanka 15.05.2013 r.
Chyba nic nie gryzmoliłam dziś... totalnie nie mam czasu tak dużo pracy
Jeju sukienki boskie ale ceny też bombowe
Blanka w nocy 2 krótkie tankowania... spała nawet jak ją rozbierałam żeby pobrać mocz... jutro wyniki odbieram. Przebudziła się dopiero jak ją obmywałam.
Polecam Toyotę są niezawodne... ja mam stary model, ale nic przy nim nie robię tzn mechanicy pół rodziny ma i też się nic nie dzieje ja chyba pod tym kontem patrzę nie na wygląd
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- monia89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 10
- paninka87
- Wylogowany
- rozmowna
- Amelia 16.08.2007 r. Blanka 15.05.2013 r.
Ciary mnie przeszły...
wiadomosci.onet.pl/bialystok/smierc-11-d...w-prokuraturze/9bwc3
Nie wyobrażalne to dla mnie
- monia89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Masakra nie mogę takich rzeczy czytać...monia89 pochwal się co kupiłaś
Ciary mnie przeszły...
Antosiowi kupiłam 2 pary spodenek i 2 koszulki oczywiście h&m czapki balony girlandy talerxyki kubeczki serwetki. I dla siebie sukienke i taki zestaw bluza i spdnica Marcinowi koszulki 2.
- Olga60
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Daarikaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Sisina przstan! Ja wcale sie nie martwie ze moja Pysia nie raczkuje: ja i moj mąż tez nie raczkowalismy wiec i Pysia pewnie od razu pojdzie na noagch Glowa do gory Byla tylko ciekawa ile dzieci nie raczkuje
Paulsuka kreacja na roczek bombowa
- KarinaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
monia89 pochwal się co kupiłaś
Ciary mnie przeszły...
Ja bym chyba się załamała. Nie umię sobie wyobrazić co czują rodzice.
- monia89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Antoś urodził się 15.04 a urodzinki robimy 12 tematem jest zygzak
- agat
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 23
My po spacero-zakupach, coś się zachmurzyło, a rano takie śliczne słonko było. Ciekawe czy Adaś uda się na drugą drzemkę, bo pierwsza trwała 2 godziny
- ewela86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- KarinaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
- anek
- Wylogowany
- budujemy zdania
Kiniaczku slicznas! Juz wiadomo po kim Hogo takie oczyska ma
Sevi
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Olka kiecki swietne.Ja raczej nie chodze w sukienkach ale na swieta przydalaby sie jakas .
Anabell synus miodzio
Dzien beznadziejny.Tak sie pozarlam z mézem ze masakra.Poszedl do pracy wkurzony.Ja jade na noc i tez humor kiepski.oczywiscie poszlo o glupoty.
Dzisiaj Szymo juz nie goraczkuje.Bylam na pobraniu badan z nim(morf, crp, mocz).jutro dopiero odbiore.
- Suzi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- do trzech razy sztuka... ;-)
- Otrzymane podziękowania: 25
A ja smarcze nadal i niestety u Misia tez juz sie zaczyna, a to mu "prezent" sprawilam na 11miesięcznice
kiniaczek , no widzisz, przejął sie chłopak, z ciotką Suzi nie ma to tamto,,posluch musi być jeszcze tylko joasia nie zameldowala czy Mikus tez sobie wziąl do serca , a moze jeszcze spią....
Ja popieram wersję Hyundaya, tez sa niezawodne, a o Toyotach roznie sie ostatnio slyszalo, jakis model byl wzywany do serwisu, bo mial powazny defekt hamulcow!!!
Mialam daewoo lanosa, mamy Hyundaya Santa Fe i git koreańczyki jezdzą, bezawaryjnie, dolewasz paliwka i jedziesz
Ktoś, nie pamietam kto, rozwaza Nissana qashqaya, nie poexam ze względu na ciasnotę bagażnika, z pewnością wiele sie tam nie zapakuje, glownie ze względu na skos, chyba ze jak wozek -to parasolka, no i malo pozostalych akcesoriow w malych pakunkach zeby "po dziurkach"poupychać....ale chyba nie o to chodzi....wizualnie jest super, ale na prawdziwie rodzinny sie średnio nadaje.....a jeszcze biorac pod uwagę "rozwojowość"rodziny, to juz zupelnie niewypal, wg mnie.
Sukienki wypas...ale to trzeba szczuplymmimwysokim byc do tych "dzwonkow", a ja ani jedno ani drugie....
Ta stonka z ddziecięcymi ciuszkami Mosquito -cudenka takie trampy bym wzięla, czarne
Pauluska, bierz siwą lub czerwoną, na pewno nie czarną bo bedzie karawan
Monia, super te fury dla Tosika wynalazlaś!
A jakie menu skomponowalaś?
sisina, nie dramatyzuj kobieto! Dobrze Ci Darika mowi, nie wszystkie dzieci raczkują!!! Podpytaj rodzicow jednych i drugoch czy Ty i Twoj M raczkowaliście, a nawet jesli tak, to on nie musi, spoko
- Olga60
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- joasia10015
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ale mam dziś dzień -masakrejszyn
Wstałam z bólem głowy,MIłek do przedszkola,(wył jaj nigdy,nie wiem czy mój dól sie na niego przeniósł czy jak ) po tym z Mikim do urzędu skarbowego gdzie głupie babsko miało mi uszykować pewien papierek-ale oczywiście go nie zrobiła (przez tydzień )w końcu jak jej pow.do słuchu to zrobiła mi to w pół godziny
Potem zakupy gdzie Miksor darł sie jak głupi,poszłam odebrać prawo jazdy (dopiero wymieniałam ,a minęły 4 lata od ślubu i zmiany nazwiska )i też NIE BYŁO
Jak by tego było mało Miki darł sie całą drogę powrotną do domu -aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa mam ochotę sie dziś pociąć
Wyć mi sie chce,w chacie syf że tylko nas*ać na środku -nienawidzę takich dni
Boże najchętniej poszłabym do fryzjerki,kosmetyczki,ubrałabym sie jak sucz ,zabrała bym jakieś laski ,napiłabym sie i poszła na zajebitą imprezkęęęę -tańczyłabym do upadłego i pewnie wtedy bym odreagowała-KTÓRA IDZIE ZE MNĄ ??????????
Haha zabawne z tymi autami bo właśnie szukamy z M.auta-tzn.prawie sie zdecydowaliśmy ale kurde to nie ta półka co wy podajecie Auta zajebiste ale pewnie ceny zabijają My myślimy o VW Touranie -może któraś ma i coś moze pow.na jego temat?
Japończyka mamy teraz i tak jak mówią auta na prawde nie do zdarcia (taaa pewnie mi jutro padnie )
A wczoraj w SUPERWIZJERZE był temat odnośnie aut-używanych ,sprowadzanych -jakie ,,wałki,,robią