BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

11 lata 1 tydzień temu #862944 przez tysiiiak
Dzień dobry :) wkońcu słoneczko za oknem :D
Nocka super do godziny 5 bo obudził się i nie mógł zasnąć i co znowu się przesikal. Za dużo pije na noc trzeba ograniczyć ! Biedny tak się splakal przy przebieraniu ze już wzięłam go do siebie spać. Pospalismy do 8 :) ja jeszcze leze :P

Sevi no to miałas kinderparty :D
Monia co za gadżety kupujesz. Zwykle typu swieczka, czapeczki czy coś wymyslilas fajnego? :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 1 tydzień temu #862945 przez agat
Hej majóweczki ;) Wczoraj nie miałam do Was kiedy zajrzeć.

Młody pospał do 7, ale bez żadnej mikropobudki w nocy ;)

Monia na moim dzikim wschodzie dopiero otwierają H&M w ten weekend, ale w sumie nie wiem czy się cieszę :P Co nie wejdę na pewno glutkowi coś kupię :P

11 lata 1 tydzień temu #862949 przez Olga60
Sevilla ach ci lekarze, nigdy całej prawdy się nie dowiemy, a wcale nie musiał Cię zdradzać, wystarczy, że miał przed Tobą kontakt z nosicielką.
Ja Ci życzę z całego serca drugiego dzidziusia i żeby to dziadostwo Cię opuściło :kiss:

11 lata 1 tydzień temu #862951 przez Anabelle
U nas noce tragiczne, siedze w domu rodzicow, czekam na dzisiejsza wizyte u gina.
tesciowa ma zapalenie pluc, moja mama przeziebiona. oszalec mozna

11 lata 1 tydzień temu #862953 przez Olka!
Olga kiedyś zamówiłam ta z łezką i kokardka na plecach uwielbiam ja :) mam tez ta biała pikowana i tez jest super :) a wczoraj przyszły biała i czarna ta z cekinami maja taki średni materiał ale ogólnie ok :laugh:

Co do auta to jestem głupia ja generalnie jak to baba patrze jak to w środku wyglada i tak ja jestem za Hyundai i40 a mój mąż za Toyota corolla.

U nas dzisiaj nocka taka nawet nawet Tylko jedna pobudka na cycucha i spanko dalej.
Straszna mgla za oknem to i moze potem sie sloneczko pojawi.

Aaaa no i dzis rodzi sie moj bratanek hurrraaa :laugh:

11 lata 1 tydzień temu #862958 przez monia89
Tysiak czapeczki talerzyki kubeczki baloniki girlandy serpentynki :P Idę na całość :) W końcu jest to roczek mojego pierworodnego :)
Agat i to jest problem ja ostatnio weszłam tylko popatrzeć co jest i wyszłam z trampkami :P Wiedziałam że przyjeżdżam do Gliwic więc chciałam zrobić tu zakupy bo jest mega wybór wszystko jest co na stronie. Ja Kocham h&m :) Zresztą Ty to już chyba wiesz :P
Antoś padł idę się podrasować :) Co bym ludzi nie straszyła.

Olka daj link :)

11 lata 1 tydzień temu #862975 przez Olga60
monia
www.mosquito-sklep.pl/pl/

Olka szalejesz z kieckami :cheer: :woohoo: śliczne te sukienki, pikowana :kiss: mam podobną innej firmy. Z nowości podoba mi się biało-czarna z tiulem wystającym, ja szukam sukienki na komunię mojego syna :huh:

11 lata 1 tydzień temu #862978 przez Olka!
No i się pochwalę kilkanaście minut temu przyszedł na świat przez cc Przemysła :-) Mój bratanek moja nowa miłość :-)

11 lata 1 tydzień temu #862979 przez Kiniaczek
Jeny dziewczyny dziś pierwsza od niespełna 11 miesięcy przespana noc :ohmy: :blush: :blush: :blush: :blush: :lol: :lol: :lol: 21.30 - 7.30 Bez płaczu i pobudek...oczywiscie kokosił się w łóżeczku o 4 kręcił się bardziej więc dostał flache i do 7.30... Nie zapeszam of kors choć mam cichą nadzieje że to nie jednorazowa akcja :huh: ;) :blush:

Suzi tak mu nagadałaś że sobie wziął do serca chłopaczynka

11 lata 1 tydzień temu #862980 przez Olka!
Olga no tu raczej takich eleganckich nie ma :-( Ja poszukuję na wesele, które będzie w maju.

haha szaleje te z cekinami wzięłam dwie białą i czarną bo były po 40 zł :-) Ale od tej czarnej muszę odpruć te cekiny bo średnio wygląda :-)

11 lata 1 tydzień temu #862989 przez monia89
Olka tą z cekinami mam podobną z innej firmy jest super. A tą z kokardą na plecach sama bym sobie wzięła :P Tylko czarną.
Samochód - wybór męża bardziej mi przypadł do gustu :)

11 lata 1 tydzień temu #862993 przez tysiiiak
Olka śliczne sukienki :D Musisz się nam pokazać w któreś ! :) Mi też samochód, który wybrał Twój mąż bardziej się podoba :)

11 lata 1 tydzień temu #862999 przez Olka!
Monia bierz jasną :-) jest super hahah. Myślałam, że będę jak w worku wyglądała a jest naprawdę bardzo kobieca :-)

Co do auta to ta wersja męża mi się w środku nie podoba :-( na zewnątrz jest ok :-)

Bratowa dzwoniła mówi, że czuje się świetnie :-)

Lekarz powiedział, że mały już był przenoszony !!!!

11 lata 1 tydzień temu #863006 przez KarinaM
Olka gratulacje bratanka. A bratowa niech poczeka aż puści znieczulenie. Wtedy już nie będzie się tak dobrze czuła. Ale widok synka zrekompensuje ból.
Ja nie chodzę w sukienkach więc się nie wypowiadam na ich temat. Podobają mi się na kimś a ja się źle w nich czuję.

Igorek

Irina

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka