BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

10 lata 8 miesiąc temu #862218 przez monia89
Kiniaczek napisał:

Monia89 nie wiem czy wolisz tradycyjne polskie dania czy moze być innokontynntalne :silly: bo np smaczna szybka i mało skomplikowana jest zupa meksykańska z bagietką czosnkową :lol: :lol: :lol: w zasadzie to nie chrzciny i rosołu z kuraka nie musi być :silly: :blink: Może być np zupa krem z ziemniakow z wedzonym albo upieczonym łososiem , może np łosoś owijany w plastry bekonu podany z frytami albo zapikanymi ziemniaczkami a do tego sałatka z rukolą ( mix sałat) feta, pomidorki koktajlowe i ser grana padano :D

Super!~
Mogę przepis na zupkę meksykańską ? :)
KarinaM jaka słodzinka :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 8 miesiąc temu #862223 przez ewela86
i ja się dołączam do mam litościwie czekających na przespane nocki...a ich jak nie było tak nie ma :( dzisiaj też nocne wiercenie znacznie wykraczające poza jakiekolwiek normy :P

przynajmniej w pacy odpocznę...

pogoda rzeczywiście jedna wielka beznadzieja :dry:

Irinka prawdziwa dama: widać uwielbia się przeglądać w lusterku - zupełnie jak Diana :)

10 lata 8 miesiąc temu #862237 przez tysiiiak
U nas nocka taka pół na pół. Nie mogłam zasnąć długo kiedy Kuba grzecznie spał a jak zasnęłam porządnie to się obudził i krętolił. Posmarowałam żelem to zasnął. Za godzinę powtórka. Uspałam go u siebie i odłożyłam i nagle coś o 7 patre a tu eM. mi niesie Kubę do łóżka :cheer: Przez pogodę ma dziś wolne. Pospaliśmy do 8.30

@ się rozszalała i brzuch napitala :angry: :dry:

U nas też pada i szaro :(

Irinka słodziaczek :kiss: Kuba też kocha lustra :D :)

10 lata 8 miesiąc temu #862238 przez Olga60
Natasza już trzy razy spadła z łóżka, też niskie 30cm. Nie są to upadki tzw z hukiem, bo wpada w szczelinę między łóżkiem a oknem. Kiniaczek jakie łóżko masz, może z oparciem pikowanym????

Irinka cudna Dama :woohoo: wydawało mi się, że brązowe włoski miała :huh:

Kumple :laugh:
Załączniki:

10 lata 8 miesiąc temu #862239 przez ewela86
alex oj wszystkie symptomy mówią jedno (żeby tylko nie zapeszyć) trzymam kciuki mocno ;) ;) ;)

dziewczyny mam pytanie chciałabym zamówić taki drewniany wózek-pchacz ale nie wiem który:

allegro.pl/dobra-jakosc-3w1-pchacz-wozek...24h-i4070437189.html (fajny bo z gumkami na kołach - lepsza przyczepność)

allegro.pl/drewniany-wozek-pchacz-z-kloc...per-i4082855923.html (ten ma fajne kolorki ale nie ma gumek i nie wiem czy nie za wysoki)

jak myślicie?

10 lata 8 miesiąc temu #862246 przez Olga60
ewela czerwony, porządniejsza konstrukcja wydaje się być ;)

10 lata 8 miesiąc temu #862247 przez ewela86
olga wygląda jakby jakieś tajemnice sobie sprzedawali na ucho :silly:

a! i dzięki za radę:)

10 lata 8 miesiąc temu #862253 przez Azja
oj dziewczyny współczuje Wam tych nocek, u nas tez niby Jasiek sie troche kokosił, ale raz dałam mu smoczka, a drugi raz chwile ponosiłam na rekach i pomogło, poszedł spac :)a jak Wy piszecie ze tyle pobudek, oj wspołczuje :S

Irinka sliczna modeleczka, jak sie w lusterku przeglada :)

Nataszka super ma kompana, ciekawe co tam sobie przekazują w tajemnicy :)

10 lata 8 miesiąc temu #862258 przez tysiiiak
Ewela wizualnie ten zielony mi się podoba bardziej :)

Dzieciaczki z pieskami są słodkie :laugh: :) Kubuś szaleje za suką moich rodziców. Ona za to ma go gdzieś. Najlepsza frajda jak macha ogonem :D

10 lata 8 miesiąc temu #862259 przez KarinaM
Olga miała ciemne włosy ale zjasnialy Jej.

Igorek

Irina

10 lata 8 miesiąc temu #862262 przez Olga60
Natasza też blondi i to taka platynowa, a miałam cichą nadzieję, że po mamusi będzie brunetką :dry:

10 lata 8 miesiąc temu #862266 przez ewela86
Diana jak zobaczy psa albo kota to mało z wózka nie wyskoczy!!! obawiam sie że jak tylko zacznie mówic i więcej kumać to pierwszą prośbą będzie: "mamo kup mi kotka/pieska" :huh:

mojej Dianie też włosy zjaśniały do tego takie rzadkie że póki co o kitkach mogę zapomnieć...

10 lata 8 miesiąc temu #862273 przez monia89
Olga super!
A czy Wasze psy też chcą dokarmiać Maluchy???
Ja musze uważać bo Roxi znosi Antosiowi karmę na szczęście Gucio czuwa i ją zjada ale raz wyciągałam już z buzi karmę....
Ewela oby dwa super my mamy plastikowego.

10 lata 8 miesiąc temu #862279 przez Olga60
Natasza próbowała parę razy dobrać się do miski z karmą, za to jak Brysiu je to siedzi obok, ciekawi ją to chrupanie :laugh:

10 lata 8 miesiąc temu #862283 przez Sevilla
Witam z rana, ale się nam forum rozkręciło :)

Maksior padł na drzemkę pewnie pierwszą i ostatnią. Kiniaczek ja Maksika nazywam Cyborgiem. Kończy swoją drzemkę między 12 a 13 a potem "hulaj dusza piekła nie ma" do 21, skąd on ma tyle energii. FUCK!!! :laugh: :laugh: :laugh: A najgorszy jest fakt, że potrafi mi się słaniać ze zmęczenia koło 18, ja go myk szybko kąpie a on co?? Dostaje takiego powera, że szok.

Na nocki ostatnio nie mogę narzekać. Maksior jak zaśnie koło 21 to śpi do 7.30 - 8, zdarza się bardzo rzadko, że do 9. Na jedzonko budzi się między 5 a 6 rano :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Prawda jednak jest taka, że jakbym nie zapomniała tabletek, to byłabym teraz przed okresem i w poniedziałek bym pewnie dostała :) A tym czasem po wizycie u gina, całkowicie z nich zrezygnowałam i przygotowujemy się do starań o kolejnego bąbla.

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka