BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

10 lata 8 miesiąc temu #862872 przez tysiiiak
Kuba dopiero zasnął. Usypianie masakra myślałam, że coś mnie trafi :angry: :dry: :huh:

Daarika kręcenie smokiem przeszło do porządku dziennego już :P Kuba nim kręci nawet przez sen i jak zasypia też :P Teraz się śmieję z niego bo ćwiczy chyba głos i czasem gada jak stary zachrypnięty dziadek na jednym wydechu. Za pierwszym razem się przestraszyłam, że sie zakrztusił czy coś a ten patrzy na mnie i w śmiech :D Może uda mi się nagrać :P

Mi ginka pobierała cytologie po porodzie ale nie byłam wtedy po @ :dry: :unsure: Mam iść jeszcze raz :unsure:

Sevi Biedna :kiss: Ty to się nastresujesz :( :kiss: 3mam kciuki za staranka :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 8 miesiąc temu #862875 przez Kiniaczek
Sevilla wow to sie nastresowałaś... ale teraz będzie już tylko dobrze:) Maksior wyleczył Cię od środka :silly: :lol: :lol: :lol: :lol:

Daarikaa Klaudia śliczna jak z reklamy :kiss: :kiss: :kiss:

Ja właśnie wyprasowałam tonę garderoby Hugona podczas gdy on śpi i kokosi się w łóżeczku...oby ta noc była lepsza plisssss :huh: :huh: :huh: :blush: :blush: :blush: :blush:

Tysiaak Hugoliński zasnął w sekundzie...chyba zaczaił ż wykorzystał moj cierpliwoc już do końca tygodnia :angry: Ciekawe czy w nocy będzie pamiętał ;) ;) ;)
Przesyłam Tobie przytlaki :kiss: :kiss:

10 lata 8 miesiąc temu #862880 przez Kiniaczek
Słitt focia z synem :kiss: :lol: :lol: :lol:
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]
Załączniki:

10 lata 8 miesiąc temu - 10 lata 8 miesiąc temu #862882 przez tysiiiak
Kuba wogóle miał takie różne humorki dziś. Raczkuje sobie do mnie i nagle w połowie drogi się zatrzymuje i płacze wtf :cheer: :P Albo siedzi przed wózkiem i płacze. Biedak świeżego powietrza mu brak.

Kiniaczek sprawiasz, że jeszcze bardziej pragnę wrócić do czarnych włosów niż pragnełam :D :)
Jesteście piękni :kiss:

Idę na randkę z Chodakowską :P

10 lata 8 miesiąc temu #862885 przez Kiniaczek
Tysiaak daj troche tego zapału B) B) B) B) B)

10 lata 8 miesiąc temu #862887 przez Kiniaczek
Pusto tu .... cicho... Czas spać :lol:

10 lata 8 miesiąc temu #862890 przez tysiiiak
już po :) prysznic i spać :laugh:

Kiniaczek łap iskierkę bo jak więcej oddam to mi zabraknie :P :)

10 lata 8 miesiąc temu - 10 lata 8 miesiąc temu #862892 przez Suzi
Witam się i żegnam, dzis mialam awarię neta, poza tym walczę z infekcją...pierwszą id chyba dwóch lat :( , cierpię katusze zarowno fizyczne - to normalka-katar, kaszel, gardło, ale jeszcze psychiczne, bo martwię sie zeby Mikusia nie uczęstowac :(
Brrrr, zimno mnie telepie, wiec szybciutko, wszyscy pod kołderki, gasimy, gasimy i śpiiiiiiimy, oby jak najspokojniej i najdłuzej!
Hugo! To do Ciebie bylo ;) i do Mikusia majowego!

Dobraaaanoc :kiss:

10 lata 8 miesiąc temu - 10 lata 8 miesiąc temu #862901 przez Sevilla
Witam z ranka :)

A my z mężem ustaliliśmy, że jak się coś trafi, to się trafi. Wczoraj był seksik, a dziś pikają mi jajniki owulacyjnie. Zobaczymy.

Olga,
co do HPV i tak i nie. HPV może również się aktywować podczas dużego osłabienia organizmu. Gdyby mieli je przenosić wyłącznie faceci, to miałabym to gówno cały czas, a tak nie jest. Troszkę posiedziałam w tym temacie swojego czasu. Dużo żali wylałam na swojego męża, co się okazało później nie słusznie.

10 lata 8 miesiąc temu #862904 przez KarinaM
Noc spokojna ale była przerwa w spaniu po mleczku. Wypiła mleko o 1:30 ale nie spała do 2:40. Usnęła w końcu po wielkich bólach a wstała o 6:00. Dobrze że nie o 5:00.
Sevilla życzę powodzenia.

Igorek

Irina

10 lata 8 miesiąc temu #862910 przez Sevilla
Karina współczuje nocki, u nas Maksior również się wybudzał w nocy z wielkim płaczem.

Ja wczoraj miałam małe kongo, pilnowałam Maksa, 3 letniej Lenki, 2 miesięczną Martusie, która świeżo była po zastrzyku. Chwała za to, że tylko pół godzinki, bo zwariowałabym. Marta co chwilę zanosiła się płaczem po szczepionce, jak udało mi się ją uspokoić, poleżała trochę pod karuzelą, to młodsze dzieci lekko się posprzeczały. Maksior, jak mu się coś nie podoba, od razu skacze z łapami i się przeliczył. Lenka próbowała go przytulić, a ten ją zdzielił. A, że Lenka mała to mu oddała, nie płakał,a jego zdumiona mina bezcenna. No nie ma co mój synek zarobił pierwszą płaską w wieku 10 miesięcy :) Choć sytuacja mnie rozbawiła, to zaczęło się tłumaczenie jednemu i drugiemu.

10 lata 8 miesiąc temu #862922 przez Olga60
Dzień dobry :)

Nocka bbardzo dobra, drugą noc Natasza śpi w swoim łóżeczku :lol:

Sevilla wirus HPV przenosi się podczas BEZPOŚREDNIEGO kontaktu, on nie lata w powietrzu. Oczywiście każdy ma swoją wiedzę i wiarę.

10 lata 8 miesiąc temu #862924 przez monia89
Hej.
Kiniaczek super fotka :)
U nas nocka w miarę było dużo lepiej niż wczoraj ale nie tak jak zwykle :)
Zaczęliśmy dzień o 6.50 już po kaszce i przebraniu tylko ja strasze :P
U nas dzień się zapowiada pięknie więc pewnie po 10 wybędziemy w miasto :)
oglądałam wczoraj stronkę h&m i jest cudowna :) A że w gliwicach jest mega h&m jakiego w świętokrzyskim nie ma to muszę korzystać :P
No i muszę popatrzeć na necie gdzie jest jakiś sklep z gadżetami urodzinowymi bo muszę zaczząć je kupować bo czasu coraz mniej :/
Wstępnie menu zrobione motyw jest więc trzeba działać.
Oj jak się opisałam :)

10 lata 8 miesiąc temu #862935 przez Sevilla
Olga nie ma co się spierać, ja rozmawiałam z ginekologiem i te informacje mam od niego. Nie neguje, że się przenosi drogą płciową, i napewno nie bierze się z powietrza. Mówię tylko, że połowa populacji nosi tego wirusa w sobie i może dość do jego aktywacji. Podobnie jest z gronkowcem, około 80% populacji jest jego nosicielem, nie zdając sobie sprawy, a tylko u nielicznych daje objawy. Według teorii, że jest wyłącznie przenoszony drogą płciową, wyszłoby na to, że albo mąż mnie zdradzał a w jego organizmie nie wykryto HPV, bądź ja się puszczam na lewo i prawo, co również wykluczam.

10 lata 8 miesiąc temu #862940 przez KarinaM
Ja od rana na pełnych obrotach. Odprowadzilam Igora do szkoły. Jak wróciłam zmylam podłogi i schody oraz klatkę schodową.
Irina zalicza pierwszą drzemkę. A ja zaraz zrobię sobie kawę.

Igorek

Irina

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka