BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

10 lata 8 miesiąc temu #863008 przez monia89
My też musimy kupić w końcu samochód bo po sprzedaniu mojego forda zbieramy się do tego w żółwim tempie :?/ mi się podoba Kia Sorento mężowi bmw X3 i jest problem....... a teraz jak zaczeliśmy myśleć o 2 Maluszku to nie wiem czy na vana się nie przestawimy.
Aktualnie jeździmy busem męża i jak na trasy kielce-gliwice jest super bo wszystkie pakunki mieszczą się bez problemu.
Ale wiem że ten samochód napewno nie będzie z salonu bo to się nie opłaca kompletnie. Wiem już to po kupnie i sprzedaży forda....
A takie coś wymyśliliśmy Antosiowi od nas na prezent tylko czekamy z zakupem co by się nie zdublowało bo chrzestnym o tym wspominaliśmy :P
allegro.pl/little-tikes-jezdzik-cozy-tru...hit-i4089529685.html
allegro.pl/samochod-auto-na-akumulator-c...cja-i4079223201.html

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 8 miesiąc temu #863017 przez Kiniaczek
Ola Hyundai piekniejszy ;-)

My tez na etapie kupna drugiej fury... chcemy coś rodzinnego bo Mazda niby pakownaale kurcze jak jedziemy na południe na dłużej to wypakowani po sam dach! :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy:
:ohmy:

Zasanawiamy się nad Nisanem Qashqai albo jakąs wiekszą Toyotą lub Hondą...a jeszcze Kia wchodzi w gre :unsure: :unsure: :unsure: :unsure: :unsure:

Monia little tikes lepszy,tez taki kupujemy, mały bedzie musiał zapierdaszać własymi nogami to się troche umęczyi chyba frajda lepsza... wiem jak u mnie w żłóbku był wiecznie boj o niego i nie tylko wśród chłopców :D

Zaraz Ci prześlę przepisna meksykańską... sorry przeoczyłam

10 lata 8 miesiąc temu #863018 przez monia89
Olka tak wogóle gratuluje bratanka :) Zobaczyć taką kruszynkę przy naszych pociechach to aż łezka się kręci w oku bo przecież my dopiero rodziłyśmy!

10 lata 8 miesiąc temu #863020 przez Kiniaczek
Hugo dziś chodzi i sie cały czas od rana śieje sam do siebie na głos :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: love love love love :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

10 lata 8 miesiąc temu #863023 przez Olka!
Monia super jest ta kia sorento :-) Ja baaardzo baardzo chciałam samochód kombi ale mój ojciec się śmiał, że najlepiej to stara albo jelcza ha ha ha albo przyczepkę dokupić :-)

10 lata 8 miesiąc temu #863032 przez monia89
Kiniaczek miałam się upominać bo ona znalazła się w menu urodzinek :P
Olka fajny jest ale muszę włożyć do niej podczas oglądania fotelik i nosidełko i ja muszę wepchać moje 4 literki na środek no i 2 wózki do bagażnika jak się wszystko pomieści to wybór jasny :P

10 lata 8 miesiąc temu #863042 przez Kiniaczek
www.alemeksyk.eu/przepisy-meksykanskie/w...miesem-mielonym.html

Ja robie różnie czasami z ziemniakami czasami bez... wole bez ale moj mąz lubi z ziemniorami :lol:

Zamiast papryczek jalapenio daje przyprawę paprykę ostrą i troche pieprzu cayene ,jak nie chcesz dawać kostek to zwykły bulion sobie ugotuj ,ja raczej z tych leniwych wiec daje kostki :blush: :blush: :blush: :blush: :blush:

dekoruje chipsami trójkątnymi i podaje z bagietką czosnkową... Zwykła bagietka + masło czosnkowe ( mozesz kupic osełkeczosnkową albo zrobic sama... i zapiekam w piekarniku najpierw w folii a potem przyrummieniam Yummyyyyyyyyyyyyyyyyyy :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

10 lata 8 miesiąc temu #863049 przez ewela86
kiniaczek no gartuluję przespanej nocki :)i życzę więcej takich :blink: pewnie dla tego Hugo dzisiaj taki szczęśliwy :lol:

u nas też nocka w miare ok.

Olka! no no autka pierwsza klasa :) mi bardziej Hyundai wpadł w oko.

10 lata 8 miesiąc temu - 10 lata 8 miesiąc temu #863080 przez Anabelle
Zapomniałam napisać, że wczoraj wreszcie kupiłam fotelik po godzinnym studiowaniu ze specem od fotelików, następnie biedny montował 2 foteliki u mnie w aucie, montowalismy też antka, no i ostatecznie wyszlismy z fotelikiem besafe izi combi x3 - jestem bardzo zadowolona :) mam zdjęcia z antkiem w roli głównej :)

https://lh6.googleusercontent.com/-GTJiujJ28SQ/UzFwcoTRRWI/AAAAAAAAKig/7OQa-n8q2vg/w235-h417-no/DSC_

10 lata 8 miesiąc temu #863112 przez pauluska
Olka sukienki ekstra chodzisz w nich na co dzień ? Samochody fajne ja za Toyotą bo sama jeżdżę Toyota Yaris i ją bardzo lubię mała, zgrabna wszędzie się nią wcisnę :lol: I też wiem że więcej z salonu nie kupię :D Dostałam samochód nówkę jak tylko prawko zdałam i na dzień dobry obiłam o wysoki krawężnik a chwile później zapomniałam zaciągnąć ręczny, pojechaliśmy samochodem męża wracamy a moja Toyotka w schodach zaparkowała :D:D:D

Przyszedł wózek ale super ! Dzisiaj będziemy testować w plenerze. Zamówiłam czarny i chce do niego parasolkę ale czarna to chyba kiepski pomysł może siwa ? Jak radzicie ?

10 lata 8 miesiąc temu #863116 przez Kiniaczek
Anablle fotelik wypas Antuan zresztą też :lol: :lol: :lol: :lol:

Pauluska :lol: jaka masz tą spacerowke? pewnie juz pokazywała tyle że ja mam skleroze :blush: :blush: :blush:

10 lata 8 miesiąc temu #863120 przez Olga60
taka sukienka mi się podoba, idealna na uroczystość komunijną, tylko jeszcze myślę nad kolorkiem, w ogóle fajne ciuszki ma ten sprzedający
allegro.pl/sukienka-lola-la-man-pastelow...6-s-i4079522767.html

pauluska daj fotkę wózeczka to coś dobierzemy

10 lata 8 miesiąc temu #863121 przez Kiniaczek
Alex jakie przepisała Wam lekarka środki na chorobe lokomocyjną Suzany? Bo my sie w dlug podróz wybieramy i wole mieć przy sobie w razie W... ;)

10 lata 8 miesiąc temu - 10 lata 8 miesiąc temu #863127 przez Daarikaa
U nas nocka dobra, ale nie zappeszam :)

Enooooo Kiniaczek żaga z Ciebie :) Widac po kim synus taki ładny :) Gratki za przespna noc Musze sprobowac te zupe ale bez fasoli bo nie cierpie ;)

Anabell Antos jaki duzy ładny chlopczyk a jaka ma dluga grzyweczke :)

Czy z majowych dziecicazkow tylko moja Klaudia nie raczkuje?

Olka Twoj wybor lepszy niz meza;P Sukienkie extra

Pauluska do czarnego mozesz dodac praktycznie kazdy kolor:) ja osobiscie wybralabym fioletowa albo szara

10 lata 8 miesiąc temu #863128 przez ewela86
annabelle fotelik pierwsza klasa, Antoś rewelacyjnie sie w nim prezentuje:) on jest z bazą tak? my jesteśmy jeszcze przed zakupem i wszelkie rady chętnie przyjmę:)

puluska jeśli wózek czarny to może parasolka w jakimś żywwszym kolorze? czerwony albo ciemny fiolet? ja uwielbiam te kolory :) a mówiłaś coś o kolorowej wkładce do wózka - może w takim odcieniu?

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka