- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- Kiniaczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- agat
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 23
- Kiniaczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Smaczna też jest zielona sałatka z chipsami salami
- agat
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 23
Ugotowany brokuł (al dente), na to feta w kostkę pokrojona, na to sos (jogurt naturalny+kilka ząbków czosnku), a na to płatki migdałów uprażone na patelni. Sałatka warstwowa
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33
Spróbuje któregoś razu wersji Moni
Agat chyba jutro zrobię twoja sałatke mniaaaaaaam slinka mi leci
- creatura
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Miałam kiedyś marzenie-teraz śpi na moich rękach:]
- Otrzymane podziękowania: 6
Olga, Twoja Nataszka super blondi. A małż też brunet czy blondyn właśnie? a Brysiu to ten "gigancik" obok?
Kupowałaś coś w mosquito.pl, jaka jakość ubrań?
Sevilla, trzymam kciuki za staranka
Majówki ostro się za rodzeństwo wzięły, super, super
Daarikaa, śliczna Twoja niunia, a jaka modna
Joasia, ja też tą teorię o wyłącznym karmieniu piersią do roku słyszałam. Powiem szczerze, że jetem wielką zwolenniczką karmienia UU, Leosia będę trzymać na piersi długo, ale nie wyobrażam sobie niewprowadzania innych pokarmów, choćby z racji tego, że dziecko szuka nowych smaków i struktur. Fajny artykuł czytałam na temat długiego karmienia, jeśli miałabyś ochotę poczytać: dziecisawazne.pl/dlaczego-warto-dlugo-karmic-dziecko-piersia/
Kiniaczek, buszowanie po Primarku - <zazdrości> Jeden z pierwszych powodów, dla których wróciłabym na Wyspy Ależ jesteście podobni z synkiem
Mnie gin też kiedyś nieźle nastraszył HPV, po kolposkopii padło podejrzenie na zakażenie, ale w badaniu nie wyszedł żaden typ wirusa. Do dziś nie wiem, czy celowo mnie nie "nabrał", żebym badanie zrobiła
Monia, H&M dla dzieci, to i ja uwielbiam, ale u nas w mieście wszystko schodzi na pniu i prawie nigdy się nie łapię na rozmiary, czasem się poratuję we Wrocławiu lub na Śląsku. Dziś poszłam szukać rajstop w jednym kolorze, ciemnym. Z ledwością kupiłam coś na dziale dziewczęcym ale jak dla mnie unisex, i jakieś resztki były na spożywce w Realu. Wszystko przebrane, dawać nowe kolekcje dziady!
Olka!, gratulacje z okazji narodzin bratanka
Jak poszłam na macierzyński mąż sprzedał drugie, starsze auto, bo stwierdził, że mi już nie trzeba - niech se nie myśli, ja się w odpowiednim momencie upomnę My tez mamy Mazdę i niby pakowna, ale co jest lepsze od dużego auta?większe auto, od ostatnich wakacji zmieniamy i zmienić nie możemy
Anabelle, uwielbiam Antoniusza, jakie długie włoski!
Dla mnie fotelik też tylko tyłem. Mamy Britax Max-Way, chyba tylko ten i jeszcze jeden Britax jako fotelik nie z krajów Skandynawskich przeszedł Test Plusa Myslę, że jeśli dziecko "nie zazna" jazdy przodem, to nie będzie miało za czym płakać.
Olga, piękna ta sukienka, jak w Simple A w tytule aukcji "la włoska(...) mania" - padłam
Mosquito kids.... ta dresowa marynarka unisex rządzi.
Sisina, na raczkowanie jest jeszcze czas. A pełza, przesuwa na tyłku???? Najważniejsze, że się porusza. Mój Leoś był na samym końcu w rozwoju ruchowym z kietniowych dzieciaczkow i nadrobił Przyjdzie czas i nas Was
Mam też genialny przepis na sałatkę z brokułami surowymi, fetą i orzechami laskowymi. Brokuły marynują się w sosie chyba ze 2 dni i robia się kruche, jak znajdę przepis na tą marynatę to wrzucę, bo smak powala.
ufff, nadrobione
Anabelle, jak po lekarzu?
- Kiniaczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- https://matuli.pl/
Jutro rano bez picia i jedzenia jadę do szpitala. W planach są badania z krwi, histopatologia, narkoza, czyszczenie, pobieranie materiału... Nie wiadomo czy i kiedy wyjdę. Mąż za warszawa, pociągiem byłby dopiero na 16. Teściowa ma zapalenie płuc, moja mama przeziebiona.
Musi antek zostać z moją mama która widywala go raz w miesiącu po 2h i kompletnie nie zna jego zwyczajów. Do tego antek w nocy bez cyca nie zasnie. Raz Mąż próbował to po godzinie antek był cały spocony, zasmarkany, zaplakany i z trudem lapal oddech choć nadal się darl. Jestem przerażona ale na samą myśl ze mam zostawić Antka po raz pierwszy w życiu, napływają mi łzy do oczu. Jestem załamana.
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33
- creatura
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Miałam kiedyś marzenie-teraz śpi na moich rękach:]
- Otrzymane podziękowania: 6
- Suzi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- do trzech razy sztuka... ;-)
- Otrzymane podziękowania: 25
Antoś da radę, wtedy pewnie czul ze jestes w domu, jak Cie rzeczywisxie nie wypuszczą, to on bedzie wiedzial ze Cie nie ma i da rade z babcią...
Hugo, Ty wiesz co...!
Dobraaaanoc wszystkim
- KarinaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
Buziaki dla Mikiego i Kacperka.
Noc super. Cała przespana. Irinka obudziła się na mleczko o 4:30. Nakarmilam i wstalam szykować się do pracy. I mam dzięki temu czas żeby przeczytać co naskrobalyscie.
Anabelle bardzo mi przykro z powodu ciąży. Współczuję rozterek związanych z Antkiem. Miejmy nadzieję że mąż szybko wróci i będą wspierać się razem z Twoją mamą. A może wypuszcza Cię tego samego dnia? Daj znać co i jak.
Dobra lecę do pracy.
- tweety
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Sevilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zdeterminowanie i wiara w lepsze jutro :)
- Otrzymane podziękowania: 36
Nie wiem, co Ci lekarz powiedział, ale jak jedziesz tylko na czyszczenie, to trzymają do wieczora lub góra dobę. Ja w pierwszej ciąży, zostałam przyjęta rano, o 15 miałam zabieg a o 20 wychodziłam do domu.
- Olga60
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Anabelle przykro mi . W związku z sytuacją w domu, nie możesz pójść jutro do tego szpitala, to już przecież nie zrobi różnicy, a będziesz spokojniejsza??? A tam się nie bój, nic Cię nie będzie bolało