BezpiecznaCiaza112023

KONKURS BAJKOWY KUFEREK :-))

13 lata 9 miesiąc temu #151866 przez Emme
myślę, że konkursy to jest bonus i tak powinno się to traktować. a widzę, że traktujecie wszystkie konkursy bardzo serio. też brałam udział, ale czekam. jak będą wyniki to będą, chyba świat się nikomu przez to nie zawali?
Temat został zablokowany.
13 lata 9 miesiąc temu - 13 lata 9 miesiąc temu #152002 przez sylwus136
nie zawali to jasne chyba... głupie pytanie...ale skoro coś się zaczyna to się powinno kończyć.
Gdyby każdy podchodził tak to tego co wykonuje to jaki byłby świat.bo to tylko coś...
13 lata 9 miesiąc temu #152006 przez Emme
głupie porównanie, nawet bardzo... jak można porównywać konkurs do choroby dziecka...?

Wiadomo, że jeśli został ogłoszony konkurs to i wyniki powinny, ale takie dopytywanie co chwilę przez każdego raczej tego nie przyspieszy.
13 lata 9 miesiąc temu #152022 przez SISUNIA88
Nie ma co mieć pretensji bo to nie wina Gosi...zresztą umieściła info dla uczestniczek. Właściciel wyjechał a skoro nie wraca to nie można nic z tym zrobić... cierpliwości drogie Panie :) sama brałam udział i jestem ciekawa..ale już się poddałam i czekam spokojnie :) chociaż trzeba przyznać,że trwa to już długo..

"Poczęcie dziecka to cud, przed którym człowiek milknie, chyli czoło i klęka"

13 lata 9 miesiąc temu #152030 przez sylwus136
jesli nie widziałaś to zmieniałam swoją wypowiedź....Emme p co zaczynasz i prowokujesz zresztą nie pierwszy raz...
każdy ma prawo się pytać co z wynikami w końcu po to jest forum.ja się Tobie to nie podoba to nie pisz.inne dziewczyny mają do tego prawo.
13 lata 9 miesiąc temu #152036 przez SISUNIA88
Chyba nie po to są konkursy żeby tworzyć sprzeczki...

13 lata 9 miesiąc temu #152037 przez sylwus136
no nie ale po co Emme zaczyna...
13 lata 9 miesiąc temu #152055 przez SISUNIA88
Sylwuś ale po co rozdmuchujesz problem??? ona wyraziła swoje zdanie a Ty to ciągniesz...

13 lata 9 miesiąc temu #152067 przez sylwus136
ja też wyraziłam swoje...
13 lata 9 miesiąc temu - 13 lata 9 miesiąc temu #152090 przez Emme
sylwys chciałam zauważyć, że odpowiedziałam zanim zmieniłaś wypowiedź więc wyluzuj troszkę :S
i jeśli dla Ciebie prośba o cierpliwość jest prowokowaniem czegokolwiek to fajnie, zazdroszczę.
13 lata 9 miesiąc temu #152116 przez sylwus136
po co się kłócić to bez sensu...temat uważam za zakończony....
13 lata 9 miesiąc temu #154500 przez bajkowykuferek_pl
Drogie Panie i Panowie.
Najmocniej przepraszamy za opóźnienie. Niestety tak się złożyło, że musieliśmy troszkę pojeździć po świecie w celach zawodowych, wyjazd się wydłużył i zabrakło czasu po powrocie z delagacji, gdyż zbiegło się to z urlopem.
Reasumując od dzisiaj wracamy do pracy i rozstrzygnięcie konkursu jest dla nas sprawą priorytetową.
Bardzo chcielibyśmy podziękować za trud i wysiłek włożony w wymyślenie i napisanie wspaniałych wierszyków (na pewno skorzystamy z niektórych tworząc nowe kampanie reklamowe), a przede wszystkim jeszcze raz przepraszamy za to, że tak długo musiałyście czekać na ogłoszenie wyników. Wyszło bardzo nieładnie i nieprofesjonalnie z naszej strony, a to z kolei zupełnie kontrastuje z naszą polityką. Dla nas najważniejsze, to dawanie radości i zadowolenia naszym fanom i klientom.
Niestety w tym momencie nie podamy zwycięzców, gdyż wybór jest szalenie trudny, ale najpóźniej do jutra decyzje podejmiemy, jednak już teraz informuje, że oprócz 3 nagród głównych, nagrodzimy pozostałych uczestników nagrodami pocieszenia.
Ogłoszenie zwycięzców podane zostanie na naszym fan page'u na facebooku ( www.facebook.com/pages/BAJKOWY-KUFEREK/132864276749293 ), podamy również tutaj na forum i podamy również na stronie internetowej naszego sklepu (w stworzonej podstronie).
Prawdopodobnie ogłosimy wkrótce nowy konkurs za pośrednictwem portalu zapytajpolozna.pl (jeśli będzie taka wola właściciela) i obiecujemy, że wtedy wszystko zostanie zostane podane w ustalonym terminie.
Ponieważ lato i wakacje w pełni do wygrania będą dmuchane zabawki firmy Intex, któe mam nadzieję uprzyjemnią Panstwu pobyt nad wodą w te gorące dni.

Pozdrawiamy
BAJKOWY KUFEREK
13 lata 9 miesiąc temu #154502 przez ilona
No i sprawa się wyjaśniła drogie Panie :)

Dalej trzymam kciuki za swoich faworytów :laugh:
13 lata 9 miesiąc temu #154509 przez raczek10
:)

/035/0354289b0.png?3420[/img] [/url]

s2.pierwszezabki.pl/035/0354289b0.png?6371
13 lata 9 miesiąc temu #154655 przez bajkowykuferek_pl
Witam.
Po długim oczekiwaniu wreszcie mamy rozstrzygnięcie konkursu.
Zwycięzcy ogłoszeni zostali na naszym fanpageu na Facebooku, oto bezpośredni link:
www.facebook.com/pages/BAJKOWY-KUFEREK/132864276749293

Zwycięzcom oraz wszystkim uczestnikom serdecznie gratulujemy i raz jeszcze przepraszamy za opóźnienie.

Zwycięzców prosimy o przesłanie na email: biuro@bajkowykuferek.pl danych adresowych, podania płci dziecka (żeby dobrać nagrodę) w temacie podpisując się swoim loginem z forum.
Pozostałych uczestników konkursu, którzy napisali wierszyk wyślemy nagrody pocieszenia.
Również prosimy o przesłanie na nasz email swoich danych adresowych w temacie podpisując się loginem z forum.

Dziękujemy za udział i zapraszamy wkróce do nowego konkursu oraz do częstych konkursów na naszym fanpageu na Facebooku.

BAJKOWY KUFEREK
Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży