BezpiecznaCiaza112023

× Książki

książki

7 lata 9 miesiąc temu #1063419 przez marynika
Ja uwielbiam Harrego Pottera! Teraz kupuje te wersje ilustrowane.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

7 lata 4 miesiąc temu #1066300 przez ksenia28
Ja kupuję dużo książek głównie w sieci, bardzo lubię książki Kinga, teraz czytam na przykład rewolucja.co.uk/9788380972322/sztorm-stulecia-w2017 polecam, bardzo fajna pozycja. W ogóle w tej księgarni można znaleźć bardzo dużo nowości, bestsellerów, wyysłka nie jest droga. Jesli mieszkacie na stałe w UK, to warto sobie do nich zajrzeć.

3 lata 11 miesiąc temu #1069924 przez KarolineCZ
Jeśli chodzi o serię z Harrym Potterem to warto też wiedzieć, że ostatnio na rynek wyszła kolejna część tej sagi. Na blogu https://szkolasiodemka.pl/ksiazki-dla-mlodziezy/harry-potter-i-przeklete-dziecko-o-czym-to-opowiesc/ znajdziecie wszystkie informacje na ten temat. Mieliście okazję zapoznać się z nią bliżej?

3 lata 11 miesiąc temu #1069950 przez bajkaxx
Czy ja wiem? Ten cykl nieco przydługi już jest.

1 rok 1 dzień temu #1116593 przez Anetas
Moim zdaniem jedną z lepszych autorek jest Julia Brylewska. Ma bardzo miękkie pióro, jej książki wręcz pochłania się w niecały wieczór. Pisze ciekawe fabularnie historie, jak i jednotomowe opowiadania. Jedną z gorszych autorek od których miałam przyjemność przeczytać książki jest Penelope Douglas. Czytając oryginalne wydania jej książek w języku angielskim w ogóle nie potrafiłam się wczuć w jej książki. Nie mam problemu do rodzaju książek jakie pisze, ale naprawdę ciężko mi było czytać podczas zbliżeń słowa *her pussy*, lub inne podobne, które powtarzały się dosłownie co trzy zdania. Samo użycie owego wyrażenia jest w porządku, nie mam nic do tego, ale niewygodnie się czyta w kółko powtarzające się słowa. W sumie, można by to porównać do czarnych tęczówek Nathaniela Sheya i jego zapachu Wody kolońskiej o charakterystycznym zapachu mięty i papierosów.

Jeśli szukacie poza tym rekomendacji na coś do poczytania polecam stronę ksiegarnia-medycyna.pl/ Jest tutaj sporo propozycji :)

9 miesiąc 1 dzień temu #1163931 przez mdruhna
Hej wszystkim! Uwielbiam wakacje! Spędziłam cudowny weekend z książką nad jeziorem. Nic konkretnego, ale było super. Mam nadzieję, że wasze wakacje są równie udane. Miłego dnia!

9 miesiąc 1 dzień temu #1163932 przez mdruhna
Hej wszystkim! Uwielbiam wakacje! Spędziłam cudowny weekend z książką nad jeziorem. Nic konkretnego, ale było super. Mam nadzieję, że wasze wakacje są równie udane. Miłego dnia!

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka