- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE KWIECIEŃ 2012 ;-)
MAMUSIE KWIECIEŃ 2012 ;-)
- szolrak1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- szolrak1 madzia
o tak martiniiiiiiiiii
ewus nie martw sie to nirmalna kolej rzeczy piersia i tak bedziesz karmic dalej :* wiem ze cie to boli bo ja tak to kocham ze chciałabym zatrzymac czas!!!! i karmic brunia cały czas:) to tak cudne wiazace boskie i pełne miłosci ... w zyciu bym nie pomyslała ze karmienie piersia to taki cud:* ale kiedys sie skonczy niestety za to bedziesz sobie mogła wypic martini:]
a ja cały dzien u mamusi z kuzynostwem:D brunio radoosmy:) a tesciowa podczas mej nieobecnosci przyszła na chate i napisała kartke ze zostawia mi obiad w lodowce:P.... haha kontrol był ale chata błyszczała miałam czuja!!!
jutro pewnie cos zabieramy i do srody finitoooooooooo i spadamos z tej chatossssssssss!!!!!!!!!!!
moge nie miec neta ale wroce do gry kobietki:P odpoczniecie od szolrakaaaaaaa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- szolrak1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- szolrak1 madzia
elwi jak chata??????? jak praca i zaangazowanie mezczyzny??:* moj na meczu
- Karola1990
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- szczęśliwa trzyosobowa rodzinka :)
śmiała się na całe boisko
a ja dalej jakoś tak negatywnie na M nastawiona jestem.
teraz znów go niema i sama siedze.
Ogłaszam się od dziś samotną matką!
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
tyle ze wiecie co ??? cos jest nie tak bo jak daje Kinge za czesto to jej sie ulewa a ona mi nie ulewala. wiec nie wiem o co chodzi niby sie domaga cyca a jak juz jej dam to pozniej ona ulewa
dzisiaj do menu doszlo jabluszko z dynia bylo pycha
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ja tez jakas nabuzowana chodze i mam jakies dziwne male plamnienia
- kala321
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
fajnie było na koncercie,mały się śmiał,wiadomo nie zostaliśmy do końca,bo z maluchem ale i tak fajnie było
szolrak-dawaj ja wszystkie kg przyjmuję,bo ja i tak zgubię raz dwa
- szolrak1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- szolrak1 madzia
- szolrak1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- szolrak1 madzia
- szolrak1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- szolrak1 madzia
- kala321
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
sama nie wiem
budze się rano i nie ma;P
a tak na serio jadłąm dużo,aby przybrać w ciąży i aby mi zostało,a tu tylko trochę w cyckach i trochę więcej w brzuszku-tzn nie jest taki płaski jak przed,ale bez ćwiczeń to pewnie nie będzie,ale nie narzekam może tak być
- kala321
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
jakoś tak nie mogę się zebrać do gina po porodzie
- Elwerka00
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Karola,dokladnie Cie rozumiem,to jak sie czujesz..naprawde...
Madzia u mnie ciche dni,denerwuje mnie strasznie..i pare dni sie nie odzywamy potem dzwoni klocimy sie i znow pare dni cisza ... Ale na odleglosc jest tak,ze sa nieporozumienia i niestety musimy sprobowac zamieszkac razem i jesli bedzie ok to stworzymy rodzine,jjesli nie,to wracam do rodzicow.mieszkanie jeszcze w remoncie po wakacjach jakos powinno byc zrobione,ale to zadne Luksusy.. Jeden pokoj,kuchnia i lazienka.to w domu jednorodzinnym gore remontujemy,a na dole jego wujek z ciotka.. Ale sie okaze jak to bedzie.takze ciesze sie,ze Ty juz na swoje idziesz;)
Ewa.. Nie wiem czy w ogole zauwazysz to co Ci napisze,czy wezmiesz cos z tego pod uwage,wiem moge sie gowno znac..ale moim zdaniem... Kinga ma skok ,przy ktorym teraz moze czesciej domagac sie jedzenia i w wiekszej ilosci bo sie nie najada.. Powinnas polozyc sie z nia na pare dni do lozka i karmic chociazby co 15 minut jesli tego potrzebuje,nawet z 2 cycow. A pokarmu Ci przybedzie tyle ze Kindze wystarczy .. To tak jak na poczatku.. Nawal pokarmu potem byl i sie uregulowalo,tak tez powinno byc teraz... U mnie Olek to przechodzil,i tak poradzila mi pielegniarka.. Pomoglo.. Wiem ,ze Bruno Madzi mial podobnie.. Pielegniarka mi powiedziala,ze w jakis tam miesiacach takie skoki sa..nie wiem jak fachowo sie to nazywa.. Moze tez tak byc ze Kinia ulewa bo nie zna umiaru.. Tez przez to przechodzilam z Olkiem,ale unormowalo sie.. Powinnas przystawiac Kinge kiedy ona chce,nawet w nocy jezeli mialabys sie budzic co 2 godziny,przetrwac to ,bo to wiecznie trwac nie bedzie.. A jezeli chcesz jej dawac butle to masz tez do tego prawo;) chociaz mi sie wydaje,ze po mm az tak dluzej jak na cycu spac nieee bedzie..ale powodzenia;)
U nas Olek placze gdy je. Albo zabki albo cos innego.. Obstawiam zabki bo jezyczek i buzka czysta..wiec to nie plesniawki.przyszedl gryzak;D wieczrem go wygotuje i zobaczymy jak zareaguje na niego hihi;D
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kala ty pracusiu ale zazdroszcze ci bo pracujesz w domu, jestes kolo dziecka i chyba sama sobie mozesz wyznaczc godziny pracy
ale tak na marginesie nie nudzi ci sie to ze jednak pracujesz w domu ?
Madzia o tym nie pomyslalam ze to moga byc zabki tzn wiem ze juz jej wychodza ale nie pomyslalam ze w ten sposob moze sobie usmierzac bol. przeczekalam teraz dwie godziny i dopiero dalam cyca, a tak to smarowalam dziasekla i dawalam gryzeczek albo smoka. terak Kiniulka spi
Elwira a o tym skoku wlasnie sobie pomyslalam, ale do konca sie nie zgadza bo wlasnie powinna juz go miec za soba i ponoc przy skoku dziecko nie chce jesc a u nas odwrotnie daje jej cyca na zawolanie, ale boje sie tez troszke zeby sie nie przyzwyczaila do tak czestego jedzenia
wiem ze butle bede musiala jej podawac ale psychicznie sie nastawilam ze zaczne dopiero pod koniec wrzesnia bo od pazdziernika musze wrocic do pracy, i teraz to dla mnie jest szok ze to juz moze nastapic
jestem wkurzona na pania doktor, ktora mi nic nie doradzila tylko zlala moj problem, moje zmartwienia
zaraz jade na wycieczke tzn jade sprawdzic jaka trasa i ile jezdzi autobus z pod domu do mnie do pracy, mam auto ale dalej sie boje jezdzic wiec zostaje mi autobus
- kala321
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ostatnio smakuje mi czekolada,a przed tv nie usiądę,bo nie mamy tv(6 rok będzie)
małego właśnie usypiam
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
wiem ze czasami pisalam roznie, ale najwazniejsza jest twoja decyzja w ktorej bede cie wspierac