- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE KWIECIEŃ 2012 ;-)
MAMUSIE KWIECIEŃ 2012 ;-)
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
placz wielki, cycus nie pasuje, noszenie na rekach tez nie, bujanie NIE, lozeczko NIE, smoczek, misio, wszystko NIE posmarowalam dziasekla i TAK TAK TAK myslalam ze mi palce odgryzie razem z tym zelem
biedactwo tak sie meczy
poczekam jeszcze z dodawaniem kaszki do mleka ... dzieki Elwi
moze ten problem z cycem to nie problem ... moze Kinga przy cycu sobie usmierza bol dziaselek
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Elwerka00
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
Moja siostra ma czesto ja,ja nigdy nie mialam,ale podobno bolesne ...
- Elwerka00
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kala321
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
mój tez je na raty i gorzej przez te ząbki
na szczęście w nocy je więcej
a w ciagu dnia daję mu wodę z glukozą,aby się nie odwodnił
i jak nie chce mleka to chociaż tą wodę pije,a mleko na raty
czasem go oszukuję daję dwa,trzy łyczki wody,a potem podmieniam butelki i pije mleczko
- Elwerka00
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dalam mu jablka sprobowac tak tyci na lyzeczce.. Skwasil sie i wyplul a slodkie bylo.heh puki co nie bede mu dawac nic jeszcze;p
W ogole to ogladalyscie kiedys filmik blizniakow juz chodzili klocili sie swoim jezykiem;p na youtube jest.. Moj dzis do mnie tak taki wkurzony zaczal gadac hahaha pluc piszczec haha ale sie usmialam a im bardziej mu odpowiadalam tak jak on to tak sie rozkrecil ze musialam wziasc go na rece i uspokojic mimo ze nie plakal ale wygladalo to jakby mi chcial ostro nawrzucac haha;p
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
- Otrzymane podziękowania: 72
a przyszłam do Was poprosić Was ładnie o głosiki na naszą staraczkową cud urody Emilkę w konkursie LennyLamb pl.lennylamb.com/user/show_photo/5035 Konkurs zbliża sie do końca no i jak to bywa na koniec głosy sa najbardziej potrzebne, a Emilka ma spore szanse na zwycięstwo, szkoda by było taką okazję zmarnować, pomożecie? Prooooszęęęęęę
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
dalam wieczorem Kindze cycusia o 21.30 a pozniej o 1.30 dostala butle z cycowym mlekiem, wypila 110ml i spala do ok 5.00 dostala reszte 40ml i troche cyca i wzielo ja na rozmowy ale wzielam ja do siebie i zasnela na mnie jak ja uwielbiam jak ona mi tak zasypa
laktator dalej w akcji, dzisiaj juz wiecej sie uzbieralo wiec na naoc tez dostanie butle z cycowym mlekiem
dziaselka swedza ze hoho
- nelka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 76
U nas marudzenia ciąg dalszy czy to możliwe żebym w jednym cycku miała mniej mleka? nie wiem czy nie marudzi tak bo jest głodna jak je z prawego, dałam jej trochę sztucznego i był spokój i wkącu poszła na drzemke
Ewelinda a jak tak normalnie ściagasz pokarm to ile ml z jednej piersi? ja chyba mam tak około 100-120 ml i wydaję mi się że to dla Zosi chyba za mało
no cóż jutro szczepienie to zobaczymy ile przybrała i czy nie pora zacząć ją dokarmiać...
- nelka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 76
- kala321
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
robiłam nowe rzeczy zobacz sobie na galerii lato 2012-dziś jeszcze coś wstawię lub jutro
jak się utwradzą to wysyłąm do Ciebie magnesy,także pewnie w piątek lub jak nie dam rady to w pon na 100%;D
pamiętam te dzieciaczki przy lodówce
mój wczoraj wieczorem tak gadął i się śmiał w głos
- Elwerka00
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kalus napisalas ewelinda a magnesiki chyba dla mnie robisz,jesli chodzilo o mnie,to przepraszam za zla jakosc zdjec aleee..;p ale telefon mam zawsze pod reka i uwieczniam fajne chwile,a aparat musialabym brac z gory a nie chce mi sie latac;p ale nastepne magnesiki juz wysle inne zdjecia;p lepsze;p
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
nelka ja juz dlugo nie sciagalam pokarmu bo to co mialam wystarczalo na jedzonko, zaczelam dwa dni temu tak jak poradzilas ( zeby zwiekszyc albo pobudzic laktacje ) dzisiaj za jednym razem udalo mi sie sciagnac ok 50 ml z oby dwoch piersi ale dzisiaj jest juz lepiej z Kingi jedzeniem
Kinga ma juz prawie 5 miesiecy wiec ja powoli zaczynam wprowadzac jej pokarmy, ale tez czasami sie zastanawiam czy to nie za wczesnie cale szczescie buzia sie sama otwiera jak widzi lyzeczke wiec przy tym zostane
za to jak sie smiesznie zlosci nie wiem jak to nazwac ... ale przypomina mi to warczenie jak sie denerwuje
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kala321
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ale zrobiłam fajną zabawke dla małego,najpierw była dżdżownica, a zaraz srobiłam stworka-dorabiając ręce
zainspirował mnie mój synek gdy bawił się moimi koralami,mówię poczekaj mama zrobi ci zabawkę
- kala321
- Wylogowany
- mistrzyni słowa