- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE KWIECIEŃ 2012 ;-)
MAMUSIE KWIECIEŃ 2012 ;-)
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a Olkowi to ta czuprynka sie chyba wogole nie wyciera ?
u nas idzie zab, zebisko siostra moja wczoraj wymacala
a Kinga to taka opere urzadza ze az uszy wiedna
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- kala321
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
chce mojemu robic co rok jedna ze zdjęciem z danego roku;)
- szolrak1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- szolrak1 madzia
elwi moj brunio tez sie tak wygina i ciagle sie obraca na brzuch i porobuje na plecki;]
dzisiaj bylam u lekarza bo nikt do mnei nei zadzwonil o szczepianie i jest p terminie 3 tyg i sie stresowałam wiec dzwonilam 2 tyg temu i powiedzieli ze sie ze mna ta baba skontaktuje i nic........ wiec wczoorajs ie wq i zas zadwonilam i wbilam sie na sile o 16 ...... ona twierdzi ze dzwonila.... no kurde chyba bym miała polaczenia nieodebrane!! przychodnia lekarska:) idiotki
mały tak plakał ze mis ie dusił masakraaa nie szło go pzrez 30 min uspokoic biedny wbiła mu jak jakas zła wiedzma z syrenki ariel maszkara.... cały krwawil....
martwie sie dziewczyny:( 19 czerwca mały wazyl 5400 a dzisiaj tylko 6100 ........ pol kilo przez 2 miesiace:( co wy na to?? jak wasze dzieci??? strasznie mnei to zdołowało
jak zrobie porzadki to wam powrzucam zdjecia oczywiscie!!! chata to moj raj:D moge w nim umierac:) spasowała miiiiii:) a Brunio ma wkoncu swoj cudny pokoik:D
teskniłam........
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
kala bąbka ... fajny pomysl jak masz jakis wzor to poprosze
ale w chwili obecnej poszukiwane zatyczki do uszu bo ta moja spiewaczka operowa mnie wykonczy hehe
madzia super super super gratulacje oby wam sie tam dobrze i spokojnie mieszkalo
lekarka ci nie zwrocila uwagi na ta wage ??? moja Kinga w ciagu 3 tygodni przybrala 0,5 kg moze zadzwon do jakiegos innego lekarza i spytaj ... moze inny bedzie bardziej kompetentny i cos doradzi, albo uspokoi.
z tym szczepieniem to nie musisz sie martwic, ja tez teraz szczepilam 2 tygodnie pozniej i poprostu na te nastepne tzn te na 6 miesiecy mam przyjsc o te 2 tygodnie pozniej. szczepienie sie przesunelo w czasie
- Elwerka00
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
U nas dwa dolne zabki wychodza! Widac je.. Jeszcze troche i przejda przez dziaselko! A maly tak jak Kinia ,spiewaaaaa..
Spi w lozeczku ale jadl butle mi na rekach i zasnal.. Nie chcial cycs,bo dziaselka bolaly..i tak ledwo jadl,co chwile ryk.;/
Zobaczymy ile pospi;/
Kala! Swietne te magnesy!;D moja lodowka juz sie doczekac nie moze;p i ja tez;D hiii
Kregoslup mi siadl;/ chodze jak polamana,a musialam posprzatac zrobic ogorki w sloiki,teraz robie pranie. Z 4 osob do tego maly jeszcze...z 7 pralek bedzie;/ ohhh umieraaaammm..
Madzia kocico! Zajebiscie!;D juz na swoim;p
A co do przychodni,tooo.. IDIOTKI! ;/ chyba oczywiste ze takie szczepienia sa wazne ze jak sie raz nie dodzwonila to trzeba dzwonic do skutku!co za patalachy!;/
Maadzia ja nie wiem ile powinno dziecko przybrac przez taki czas,ale u mnie na jednym szczepieniu 13 czerwca wazyl 6 kg a na drugim
1 sierpnia 7,5 kg ,wiec mi przez 7 tyg przytyl 1,5 kg.
Ewus,zatyczki do uszu;p haha ja tez poprosze;p
A tak na serioo.. Jestem mega zmeczona,chyba tak jak Karola mam jakis zly humor. Nie dosc ze zajmuje sie malym,a on naprawde potrzebuje uwagi caly czas to jeszcze po wszystkich sprzatam gotuje piore ;/ moooje pleeecy;(
Dobrze ze mam Was;* wygadam sie a wy poprawiacie mi humor;) piieeeekneee;)
- szolrak1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- szolrak1 madzia
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
jak masz wage w domu to zwaz Bruncia sama ... najpier ty wlez na wage a pozniej z nim
- nelka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 76
Do ważenia chodzimy co tydzień, w zeszłym miesiącu Zosia przybrała ok. 0,5kg przez miesiąc i lekarska powiedziała że jak na pierś jeszcze w normie i może miała gorszy okres bo upały itp. Ale wczoraj po kolejnym miesiącu przybrała ok. 0,4kg i to jest stanowczo za mało więc muszę mieć mało pokarmu i mam ją przy każdym karmieniu dokarmiać sztucznym a za tydzień przyjść się zważyć żeby sprawdzić czy przybrała. Na buźce też jest okrąglutka a jednak za mało waży
U mnie była siostra z synkiem na dwa dni, pojechała dzisiaj i musiałam ogarnąć chate bo istny chaos i destrukcja
- nelka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kala321
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
wieczorem jedziemy do znajomych na podwójną imprezkę
- kala321
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Madeline
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje skarby dwa :*
- Otrzymane podziękowania: 13
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
po tabletkach czuje sie dobrze
nelka a jak jest teraz, jak juz dokarmiasz ?
ja wczoraj na wieczor dodalam jednak ta kaszke do cycowego mleka do 90 ml mojego mleka dodalam 30 ml wody z 3 lyzeczkami kaszki bananowej, Kinga jadla ze smakiem misialam tylko zmienic smoczek na 3 bo nie chcialo leciec.
laktacje tak jak by pobudzilam, bo w nocy to sama Kinge przystawialam bo myslalam ze mi cyce strzela, ale wieczorem to bylo ciezko bo bylo ciagle marudzenie i chyba domaganie sie cyca no a przy tym te bolesne zabki
- Karola1990
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- szczęśliwa trzyosobowa rodzinka :)
Mam już prawie jedną ścianę w kafelkach tak się cieszę
u mnie mała tez się męczy z ząbkami. śliny jest masa. ale jak wyszło trochę w 3 m-cu to się zatrzymało i koniec. narazie ma napuchnięte i się męczy bidulka. gryzie wszystko. zwłaszcza metki.
A ja dalej w masakrycznym humorze chyba powinnam przejśc się z tym do lekarza.
- nelka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Narazie dokarmiam dwa dni a ważyć się mamy dopiero po tyg więc nie wiem jak to będzie, póki co karmie ją piersią a potem daje butle i wypija tak ok 60ml, krócej przy piersi piję a po za tym żadnych zmian nie ma.
Choć muszę się zastanowić co dalej czy powalczyć i spróbować ją jeszcze karmić dwoma cyckami a potem jeszcze butle czy powoli odpuszczę i przejdziemy na sztuczne całkowicie. Niechce za cene jej niedowagi walczyć o laktację...