BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE KWIECIEŃ 2012 ;-)

12 lata 4 miesiąc temu #416502 przez ewelinda83
no niestety da rana Kinga nic nie jadla :( udalao mi sie uzbierac 100ml mleka ( od wczoraja ) i to w koncu wypila :(
tak wiec raczej przejdziemy calkowiceie na MM :( :( :( :( :(

madzia przecudowne te mieszkanko :) a Bruna pokoj wlasnie tak sobie wyobrazalam :)

kala zamowilam kilka ubranek , mam nadzieje ze sie nie zawiode i bede mogla dalej szukac :silly: widze ze ty tez duzo szperasz :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 4 miesiąc temu #416514 przez kala321
tak,ja jestem zadowolona

12 lata 4 miesiąc temu #416540 przez Elwerka00
podajcie ta stronke tez bym poszperala;D

Aleksander < 3

12 lata 4 miesiąc temu #416552 przez szolrak1
ewus zapraszam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! podaj maila:D posle jakies szczegoliki:D

mieszkanie ma 83 plust narnia 75 :D wiec mam dom na poddaszu hihi;]

mam nadzieje ze mnie juz nigdy nikt nie spali :)

12 lata 4 miesiąc temu #416608 przez nelka
toatalna beznadziej :dry: miałam nadzieję że jak będą karmić dwoma cyckami to przybędzie pokarmu ale jest gorzej niż przedtem, nic dziwnego jak possie pare minut i już marudzi, wogle cieżki dzień dzisiaj mamy z tym karmieniem i facet w aptece mnie wkurw.... :huh:

Ewelinda dałaś wkącu Kini sztuczne mleko? bo coś pisałaś że tatuś po nie poleciał

12 lata 4 miesiąc temu #416616 przez ewelinda83
nelka u mnie ta sama beznadzieja, wogole nie chce jesc, jak ja przyloze to possie po 2 minuty i koniec. teraz jadla z oby dwoch cycow razem 5 minut :(
dalam jej wczoraj na wieczor MM i zjadla 90ml w nocy dostala jeszcze 120ml no a od rana probuje z cycem :dry: ale u mnie to samo co u ciebie :(
nelka jak ty dokarmiasz, napisz mi prosze dokladnie ile ty dajesz MM, co ile ?

12 lata 4 miesiąc temu #416695 przez szolrak1
ja mam to samo dziewczyny:( 3min i odbijam bo inaczej wszystko zwraca i koniec zainteresowania cyckiem:( a mam wrazenie jakbym miała dwa flaki

nie chche mu dawac mm boje sie ze znowu mi wszystko zwroci bo tak było wczesniej :( pije pije pije i eh

12 lata 4 miesiąc temu #416715 przez szolrak1
ewus poslane:*

12 lata 4 miesiąc temu #416741 przez kala321
a my daliśmy jabłuszko dziś po raz pierwszy;)

12 lata 4 miesiąc temu #416755 przez Elwerka00
u nas to samo z cycem.wiec skoro wszystkie tak mamy to chyba jest to normalne?

Kala i jak ? Smakowalo?

Aleksander < 3

12 lata 4 miesiąc temu #416765 przez nelka
Karmie jak zwykle co 3godz tylko że z obu piersi a potem daje jej jeszcze butle sztucznego i tak przy kazdym karmieniu. Szykuję więcej bo nie wiem dokładnie ile jej brakuję a wypija bardzo różnie raz 30 a innym razm 90ml. A dzisiaj to masakra jakaś ani z cycka ani z butli :huh:

Wogle to ma bardzo rzadkie kupki, robi jedną porządną a potem tak jakby dorabiała mniejszą coś jakbym poszła z bąkiem...

Teraz leży na łóżku i krzyczy do telewizora :lol:

12 lata 4 miesiąc temu #416783 przez Elwerka00
Nelka u mnie od dluzszego czasu zadkie kupy zielone czasem ze sluzem..czasem normalne..
U mnie Olek je czesciej niz co 3 godziny.. ale chwile possie i tez juz nie chce a ile sie nameczy nasteka zeby cos zjesc marudzi caly czas ... Cycki zflaczale.. Ale w nocy az kapie.. Wtedy tylko czekam az maly bedzie chcial jesc.. W dzien byle jakie.. U mnie Olek tez mniej przybiera... Mi sie wydaje ze to jakis skok. W ktorym to tyg jest potem? Wie ktoras? albo zabki? U mnie jak maly je to czasem przerywa poplacze i dalej je,i tak w kolko.. Zadziwiajace..

Uwielbiam jak te nasze szkraby wydziwiaja;p moj tez gada do telewizora,a jak go cos zaciekawi to mozna mowic do niego i sie nie odwroci tylko gapi sie w ekran;D

Teraz zadam wam pytanie...czy Wasze bobaski tez lezac na brzuchu klada sie na klatke raczki na bok i nozkami i raczkami przebieraja tak szybko ? U mnie umie lezec na brzuszku ladnie lezy itp ale czasem raczki na bok i tak dziwnie robi jakby plywal.. Troche mnie to dziwi i martwi..

no i nikt stronki mi nie podal?;( zostalam zlana cieplym moczem...!;(

Aleksander < 3

12 lata 4 miesiąc temu #416813 przez kala321
bobookazje na fb

12 lata 4 miesiąc temu #416873 przez nelka
Elwerka Zosia też tak robi jak leży na brzuszku i to jak najbardziej normalne. Wogle to co ja kładę na pleckach chwila moment a ona się przekręca n brzuszek, muszę mieć oczy wokół głowy :lol:

Skok jest chyba teraz między 14 a 19 tyg.

Nie mam już dzisiaj siły się czarpać, dałam jej na noc butle wypiła 150ml bez marudzenia i śpi...

12 lata 4 miesiąc temu #416905 przez Karola1990
hejka...ale mam zaległości :o

u mnie Ola zaczyna siedzieć. jak ją posadzę to sztywno siedzi i dopiero po jakims czasie się giba.
Dziś powiedziała BA BA !! wiadomo że nieświadomie ale radość wielka.
Stara sie raczkować ale jak narazie podnosi samą dupcię :D na rączki jeszcze czas.... musi zakumać że je ma :P

w ząbkach... hmm... jedynek dalej nie ma ale wychodzą od tyłu... tzn nastepne po tych które zaczeły wychodzić.
3 kupy dziennie mi robi ostatnio.

odparzył jej się tyłeczek okrutnie i nie wiem co poradzić.. stosuję wszystko
to chyba na tyle jutro postaram się nadrobić

MADZIA jak ci się myje okna nad wanną bo moja mama mnie uświadomiła że będzie ciężko jak już zabudowaliśmy wannę :D

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka