BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE KWIECIEŃ 2012 ;-)

12 lata 10 miesiąc temu #308804 przez kala321
hejka
u lekarza wszystko dobrze,mały obrócony główką na dół,twarzyczką na zewnątrz,serduszko i wszystkie narządy w porządku:),waży 1700.nawet nam ziewnął,a potem buziaka posłał i pomachał rączką;)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 10 miesiąc temu #308933 przez szolrak1
elwerka a miałas może kiedy operacje wyrostka robaczkowego lub otzrewnej albo jakakolwiek operacje na podbrzuszu?? Ja tez miałam takie bóle ok 5 - 6 miesiąca okazało sie ze to jedynie rozciąga się zrost pooperacyjny( blizna na 11 cm po wyrosku rozlanym) . To były zrosty , które przy 2 ciąży juz nie beda sie dawac we znaki bo sie rozciagneły:D moja blizna obecnie z 11 cm ma 20 cm heh;] a ja rosne i rosne :laugh: :laugh:

12 lata 10 miesiąc temu #308935 przez szolrak1
kala to bardzo sie ciesze!!!!!!!! :) rewelacja!! :laugh: :laugh: :laugh:

12 lata 10 miesiąc temu #308989 przez kala321
witam;)
mnie też ciągnęła przez jakiś czas ta blizna po wyrostku, ale nie mocno,a właśnie może to to

miłęgo dnia życzę

12 lata 10 miesiąc temu #309125 przez Elwerka00
szolrak ja w zyciu nie mialam zadnej operacji.. ;p wiec to raczej odpada,sama nie wiem co to moze byc.. Powiem o tym lekarzowi.. ehh

Czy wasze bobaski tez tak kopia ,ze czasem az boli? Skad one tyle sily maja w tych malutkich stopkach ?;p

Aleksander < 3

12 lata 10 miesiąc temu #309215 przez szolrak1
elwerko to nie mam pojecia co to moze byc. Tak jak mówisz najlepiej spytac się lekarza. Mam nadzieje , że to nic poważnego. A mówiąc o kopniaczkach to wiem jedno ze moj syn to nastepny messi ... kopie niesamowicie nagrywam z nim filmy w roli głównej brzuch mamusi:) uroczo. Nasze smyki maja coraz mniej miejsca w brzuszku i działaja jak sie da :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

12 lata 10 miesiąc temu #309218 przez Elwerka00
szorlak ale Ci fajnie ;) bedziesz miala pamiatke ; ) u mnie moj maly jak tylko wlacze kamerke to przestaje sie ruszac ;p i nie chce dac sie nagrac ;p

Aleksander < 3

12 lata 10 miesiąc temu #309226 przez kala321
Patryk kopie mnie po żebrach,albo widać jak tyłek przerzuca z jednej strony na drugą,że tak powiem takie falowanie;);D

jejka jaka śpiaca dziś jestem

12 lata 10 miesiąc temu #309234 przez agata250885
Cześć mamunie kala321 ja tez mam dziś taki śpiący dzień ze masakra. Położyłam się na piętnaście minut i wstałam bo piorę ubranka i pościel dla maluszka wiec muszę się ogarnąć żeby wysuszyć, poprasować i posegregować sobie od najmniejszych do największych. Mój malutki dziś się tak rozciągnoł w brzuszku ze aż się wystraszyłam jak leżałam, a teraz zupełny spokój. Buziaki

12 lata 10 miesiąc temu #309235 przez Karola1990
Ja dziś byłam u lekarza i na zakupach.

Z Oleńką wszystko jak najlepiej. Kontrole będę teraz miała co 3 tyg. więc następna wizyta 7 marca.

Dokupiłam resztę rzeczy i już jestem gotowa :)
Pampersy juz mam na początek. Wszystkich rodzajów po jednej paczce. Zobaczę które lepiej sie będą sprawdzały wtedy kupię więcej.
Dla siebie wszystko też już mam.
Został jeszcze ten nieszczęsny wózek ale to niedługo kupimy. No i aspirator do noska.
Czekam jeszcze tylko na stanik bo zamawiałam na allegro. Nigdzie nie ma mojego rozmiaru. Takie mam mleczarnie :)

Później kupię laktator jak urodzi się Oleńka i finito :)

Gdzieś za dwa tyg zapakuję torbę do szpitala i będę mogła rodzic :) pod warunkiem że zaliczę wszystkie egzaminy :)

Trzymajcie się ciepło dziewuszki :)

12 lata 10 miesiąc temu #309245 przez szolrak1
hehe ;] on stale o 20.05 jak zaczynam sparowac brzuszek gdy w tv leci na wspolnej zaczyna sie zabawiac:d dlatego wszystkie filmy mam po 20.05 heheh:)

12 lata 10 miesiąc temu #309249 przez kala321
karola w szoku jestem,że ty już wszystko masz;)gotowe;)
ja kupię proszek w sobotę i pewnie od poniedziąłku będę prała,prasowała i segregowała,aby mieć te malutkie na wierzchu,większe dalej;)

szorlak nieźle z filmami,a masz opisane który tydzień,dzień-fajna pamiątka:D

12 lata 10 miesiąc temu #309278 przez Karola1990
Nie ma się co dziwić. Jeszcze 6 tygodni :) Chcę je spędzić spokojnie (pomijam egzaminy) ze świadomością że jak Oleńka się wcześniej urodzi to wszystko będzie gotowe :)
z resztą teraz czasu nie mam na zakupy tylko na naukę.

Musze dużo wypoczywać bo ostatnio przemęczona okropnie jestem.

12 lata 10 miesiąc temu #309379 przez MamaHaniulki
Witam wszystkie przyszłe Mamy
Chciałabym Was poprosić o wypełnienie ankiety dotyczącej samoleczenie kobiet w ciąży. Ankieta jest anonimowa a zebrane dane posłużą mi jedynie w celach naukowych. Z góry dziękuję.
Pozdrawiam i życzę zdrówka dla Dzieciaczków.

Tu znajduje się ankieta
www.ankietka.pl/ankieta/69589/samoleczenie-kobiet-w-ciazy.html

pod pojęciem leku należy również rozumieć tzw "domowe sposoby".

12 lata 10 miesiąc temu #309380 przez nelka
moja Zośka też przestaje szaleć jak tylko ustawie sobie aparat żeby ją sfilmować, polowałam na nią tydzień ale złośliwa jest po mamusi :blink:
czasem zaboli jak kopnie w żebra albo w miednice:/

nas dzisiaj zasypało :lol:

nic mi się nie chcę ;) tak się szybko dzisiaj męczę, że coś porobie i muszę się położyć, zaczyna mi być ciężko...

pozdrowionka mamuśki i dużo zdrówka dla was i dzieciaczków :kiss:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka