BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE KWIECIEŃ 2012 ;-)

12 lata 10 miesiąc temu #324001 przez Elwerka00
Agatko no wlasnie mysle,ze dopiero po 36 tc zaczne robic,zeby nie wywolac skurczy.. Chce dotrwac chociaz do tego czasu i potem juz bedzie lzej,wiec zaczne masowac ;)

Aleksander < 3

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 10 miesiąc temu #324004 przez nelka
ja się jeszcze do porodu nie spiesze, póki co brzuch mi niesamowicie wywaliło ale jakoś mi nie przeszkadza, nawet dostałam spory przypływ enegrii, więc póki jeszcze mogę to wybywam z domku...

nie objadałam się specjalnie i nawet troszkę się ruszałam ostatnio ale ten kilogram w te dwa dni mnie przeraził, mam już 12 na plusie :huh:

wogle to oszalałam :laugh: byłam dzisiaj w paru sklepach i takie cudne marynarki są, w takich wiosennych kolorach że muszę taką mieć!!! chyba zaczne odkładać kaske i w maju (jak mam nadzieje sprecyzuje się mój nowy rozmiar) wybiorę się na zakupy nowej garderoby :woohoo:

12 lata 10 miesiąc temu #324006 przez agata250885
No tak, to fajnie. Ja też zacznę niedługo. Już czasami masuję, ale zapominam czasem. Jejku ale jestem przymulona dzisiaj. Spakowałam sobie torbe do szpitala i nie wmieszczę szlafroka. Właśnie go piorę. Wysuszę i wcisnę niestety dodatkowo w reklamówkę.

12 lata 10 miesiąc temu #324009 przez agata250885
nelka 12 kilo to nie jest dużo, no co ty .Zobacz co piszą kobietki ile są na plusie 15 16 17 .No to czym ty się przejmujesz ;-) ja mam 16 i co mam zrobic.Przecież nie zacznę się teraz odchudzać. Musze po prostu uważać. A po porodzie bende się martwić.

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #324010 przez agata250885
10 kilo jak urodzisz to juz ci odejdzie to co ty tam utyłaś kobietko . Te dwa trzy kilo w mig zgubisz.

12 lata 10 miesiąc temu #324011 przez nelka
agata przypomniałaś mi o szlafroku :blush: bierzecie go dziewczyny do szpitla? on tyle miejsca zajmuję a ja niespecjalnie go lubie więc nie wiem czy brać?

my mieliśmy mieć Antka ale wyszła nam Zosia :lol: już teraz bym się wkurzyła jakby nam psikusa zrobili....

elwerka a mówił ci doktorek ile ci się skruciła ta szyjka?

tymi 12 kg nie przejmuję się aż tak bardzo ale jak będę teraz przybierać 1kg na pare dni to jestem przerażona ale jakby co to szybciej wróce do pracy a mam taką że wszystko zgubię w miesiąć :silly:

12 lata 10 miesiąc temu #324012 przez szolrak1
nelka to nic........ ja sie nie objadam i rosne jak na drozdzach eh po twarzy nie widac ale patrzac na siebie pod prysznicem:/ nieciekawie sie napawam:)

12 lata 10 miesiąc temu #324014 przez agata250885
No widzisz ;-).Ja to zawsze miałam tędencje do tycia i ciężko mi zgubić kilogramy tekże u mnie nie będzie tak chop siup. To genetyczne. No ale trudno, zrobie wszystko bo ja nienawidze być pulchna. I z czasem jakoś dojdę do wagi sprzed ciąży.

12 lata 10 miesiąc temu #324016 przez szolrak1
no wiec nie ma sie czym stresowac ;]

12 lata 10 miesiąc temu #324017 przez agata250885
Ja tylko się boję żeby mi taki obwisły brzuchol nie został jak moim dwóm koleżanką. Takie ładne szczupłe laski a o stroju dwu częściowym mogą już zapomnieć.

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #324019 przez nelka
wiadomo mamuśki ale w głebi każda z nas jest przerażona tymi kilogramami więc na logikę to przecież normalne w ciąży żeby przybierać na wadzę, ja to sobie tłumaczę tak że to moja córcia tyle waży i jest hipciem a nie ja :silly: ale wspólnie na forum po połogu będziemy gubić zbędne ciałko :lol: mój m kupił z miesiąc temu kupił ławeczkę do ćwiczeń, podobno dla siebie ale biorąc pod uwagę że jej jeszcze nie rozpakował to zaczynam podejrzewać że kupił ją dla mnie :blink:

12 lata 10 miesiąc temu #324020 przez agata250885
nelka tylko czekaj z tymi ćwiczeniami, zobacz co napisała szlorak.

12 lata 10 miesiąc temu #324023 przez agata250885
A moja mamusia jak była ze mna w ciąży to tak sobie pofolgowała że przytyła przeszło 20 kilo.Hehehe to był słonik dopiero. Ale jak patrze na zdjęcia to szybko doszła do siebie i brzusio ładnie jej się wciongnoł. Oj to może ja też tak będe miała po mamusi ;-) he

12 lata 10 miesiąc temu #324024 przez szolrak1
dlatego dopiero po 3 miesiacu bo jak mi to drastycznie przekazano " jesli chcesz zeby macica ci wyszła na zewnatrz bo lec od razu na siłke kobieto" ....................... Boze

12 lata 10 miesiąc temu #324025 przez nelka
czytałam i nie zamierzam się spieszyć, zanim się zabiorę do ćwiczeń poczekam na cud i może brzuszek sam zniknie :blink: oj czasem to aż chce mi się z samej siebie śmiać, w jakie głupoty jestem w stanie sobie wmówić i nawet w nie wierzyć żeby poprawić sobie humor :lol:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka