BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE KWIECIEŃ 2012 ;-)

12 lata 10 miesiąc temu #324027 przez Karola1990
:D a to prezent na dzien kobiet :P
siłownia mojego taty też stoi i czeka na lepsze czasy. :D

tak sobie myślę że za tydzień wezmę sobie ciepłą kąpiel w wannie z hydromasażem. w razie porodu to już Ola nie będzie zagrożona. a dziś rozmawiałam z siostrą i jej pierwsze dziecko ważyło 2.900 a drugie niecałe 3.500 więc może to genetyczne że rodzą się takie maluszki.

agata... moim znajomym tez takie ciało zostało wstętne. a niektóre przytyły i wyglądają gorzej jak w ciąży. może one poprostu o siebie nie dbały? za to my będziemy :D i napiszemy książkę jak K. Cichopek :P

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 10 miesiąc temu #324030 przez agata250885
Heeheheh. No ja dbam, co dziennie się smaruję i masuje dupsko z udami. Zobaczymy. Wiadomo ze nie od razu będziemy sex bomby po urodzeniu.Będziemy musiały byc cierpliwe.Ale tej jednej mojej kumpeli to mi żal. Ona jest już dwa lata po urodzeniu drugiego bobka.Schudła fajnie.Laska ze hej ale jak się rozbierze i pokaże brzuch to jestem w szoku. Nie wiem czy ona się smarowała czy nie nie pytałam.A ta druga to się beż przerwy smarowała i to jeszcze takimi drogimi specjalnymi balsamami.Jest rok po porodzie.Schudła bardziej niż przed ciążą ale brzuch to ma fatalny. Tylko ze ona zawsze miała takie fałdy na brzucholu od kond pamietam wiec może dlatego.

12 lata 10 miesiąc temu #324046 przez Elwerka00
nelka lekarz mi nie mowil ile ma cm szyjka;/ niestety,ale mowil ze znacznie sie skrocila..

Aleksander < 3

12 lata 10 miesiąc temu #324050 przez kala321
wy już o odchudzaniu, a ja mam nadzieję,z emi coś zostanie;) no niekoniecznie brzuch,ale reszta może zostać:D:P

12 lata 10 miesiąc temu #324068 przez nelka
och elwerka martwię się o ciebie :dry: naprawdę uważaj na siebie!!! kiedy masz następną wizyte?

a mówiłam wam że teraz już mamy chodzić do doktorka co dwa tygodnie ;)

zrobiłam kolejny przegląd torby do szpitala i OFICJALNIE JESTEM SPAKOWANA DO PORODU :lol: hihi przykleiłam sobie do troby karteczkę o czym mam jeszcze pamiętać bo obawiam się że wpadnę w panikę i czegoś zapomne np. dokumentów, a daleko do szpitala więc tak szybko mi nikt nie przywiezie. Nawet uszykowałam torbę z rzeczami na powrót do domku :laugh: o

12 lata 10 miesiąc temu #324078 przez Elwerka00
nelka teraz wizyte mam 20 marca.. ;( tez sie martwie,ale Ty Nelus nie martw sie,bo nie powinnas ... Chron dzidziusia,a ja jakos rade musze sobie dac.;( i tak wiem,ze do konca nie dotrwam,ale bede robic wszystko by maluszek siedzial jak najwiecej sie da.. Fatalnie sie czuje,skurcze mam jjak przy miesiaczce,ale mniej bolesne. .

Goraco mi cos wrrr...

Aleksander < 3

12 lata 10 miesiąc temu #324101 przez nelka
moja córcia jest przyzwyczajona do stresu, ja się cały czas czymś martwię więc na niej to nie robi wrażenia :blin
oj to jeszcze troszkę czasu do tej wizyty ale doktorek napewno lepiej wie co robić niż my więc trzeba mu zaufać... trzymaj się cieplutko i bądź dzielna, dzidzia jest zdrowa więc wszystko musi być dobrze!!!

kto bierze femibion2? w aptece drmax jest promocja femibion2+femibion vitalmama za 60zł/komplet, nie wiem tylko czy we wszystkich miastach to obowiązuje...

12 lata 10 miesiąc temu #324120 przez Elwerka00
Nelka ,mam nadzieje,ze lekarz naprawde wie co robi ;p

Aleksander < 3

12 lata 10 miesiąc temu #324123 przez szolrak1
zamowiłam sobie probeczki z j&j super;] dzisiaj dostałam tez mam probek a probek:)

12 lata 10 miesiąc temu #324126 przez Elwerka00
szolrak a gdzie zamowilas te probeczki?

Aleksander < 3

12 lata 10 miesiąc temu #324130 przez szolrak1
myszko wchodzicie na strone : www.johnsonsbaby.com.pl

zarejestrujecie sie ;]

jako zarejestrowane zamawiacie sobie probki podajecie dane i tel i wysyłaja wam do domku raz w roku:) ha:D

12 lata 10 miesiąc temu #324149 przez Moniq
cześć dziewczyny :D
z kosmetykami j&j trzeba uważać, bo często uczulają, moja mała do dziś ma nie uczulenie i tylko na nie

Elwerka, leż spokojnie i nie zamartwiaj się, dasz radę; z masażem krocza powinnaś poczekać, bo lepiej dmuchać na zimne; a masaż szyjki przeważnie robi położna przed porodem ale to nic miłego; samej byłoby ciężko sięgnąc a w moim przypadku ledwo sięgam do krocza, taki wielki mam brzuch a co dopiero dosięgnąć do szyjki :P

ja cały dzień czułam się cudownie a teraz tak mnie kłuje gdzieś w pochwie że do łazienki chodze na czworaka :/

Karola, fajnie że z Olą wszystko dobrze; ale mi narobiłaś smaka na kopytka mniam mniam ale chyba zaczekam z nimi do soboty

ja mam brzuch tak nisko że Mała nie kopie mnie po żebrach bo nie sięga.

12 lata 10 miesiąc temu #324175 przez szolrak1
ja kupiłam sobie bephanten i linomac , jelpa , oliwke z j&j na dobranoc i narazie sie wstrzymuje uzyje probek na poczatku i zobacze czy malenstwo ma uczulenie po co od razu kupowac całe kosmetyki. wlasnie dlatego zamawiam mnostwo probek ;]

12 lata 10 miesiąc temu #324207 przez Elwerka00
ja tez mam jakies probki ;p aa wy kobietki juz spicie? ;D

Aleksander < 3

12 lata 10 miesiąc temu #324212 przez szolrak1
ja nie:D:D:D:D

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka