BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE KWIECIEŃ 2012 ;-)

12 lata 8 miesiąc temu #344918 przez Elwerka00
ojejjj biedna Karola, ale jest dzielna ! 3mam za nia kciuki i pozdrow ja Madziu od Nas jesli masz z nia kontakt ; *

Kalus,moze to cisza przed burza ?;> odpoczywaj ; )

Aleksander < 3

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 8 miesiąc temu #344921 przez szolrak1
POZDROWIŁAM I WYCAŁOWAŁAM OD RAZU JAK SIE ODEZWAŁA!!!!!!!!:d TRADYCYJNIE :laugh: :laugh: :laugh: BUZIAKUJE :laugh: :laugh:

JESLI SIE JUTRO NIE UDA TO W PONIEDZAIŁĘK BEDZIE MAMUSIA:d I GOOOD TAK JAK MYSLAŁAM SIE POTOCZYLO;] oLENCE TAM DOBRZE JAK NIKOMUUUU:) BO NIE WIE JESZCZE CO TO TARASIK Z MAMUSIA:d

12 lata 8 miesiąc temu #344923 przez Elwerka00
no wlasnie ;) ale dobrze,ze juz wie kiedy juz na 100% zostanie mama,bo juz jest duzo po terminie wiec ciesze sie ; )

ja to kurde ostatnia bede ;D bede siedziec codzien i zazdroscic Wam ! ;D ahhh no nic ;D damy rade,bo kto ma dac jak nie my ; )

Aleksander < 3

12 lata 8 miesiąc temu #344945 przez ewelinda83
Biedna Karolka nameczy sie :( ale dobrze ze jak cos to tylko do poniedzialku i bedzie miala to za soba a przy sobie Olenke :laugh:

Kala szykuj sie kochana :)

Elwerka te ostatnie dni sie ciagna ale dasz rade :)

Madzia super ze kuchnie ci juz robia :side: u mnie gotowa lazienka, sciany pomalowane tzn wybielone i teraz jakos maja zaczac podlogi klasc :) ale zeby nie bylo kolorowo to developer dal dupy na calej lini !!!! okazalo sie ze nasza piwnice i garaz sprzedal innym lokatorom z krorymi podpisal przedwstepna umowe notarialna no a my mamy taka zywkla :huh: teraz wydzwania i przeprasza i szuka jakiejs rekompensaty dla nas tzn daje nam inny garaz ( nie pod oknem ) i wieksza piwnice, ktora nie za bardzo nam sie podoba bo jest dluga jak jamnik !!! zobaczymy w poniedzialek moze jakos to odkreci !!!! :angry: :angry: :angry:

data chrztu ustalona na 04 sierpnia, bilety kupione do Polski :) chrzestny i chrzestna poinformowani :lol: no teraz tylko zostalo znalezc odpowiedni lokal i powiadomic reszte rodziny :blink:

12 lata 8 miesiąc temu #344972 przez szolrak1
KAROLCIA WAS CAŁUJE:) I SIE CIESZY ZE NAJPOZNIEJ W PONIEDZIALEK BEDZIE MAMUSIA:d

eWUS rozumiem cie co za koles.... piwnica jak jamnik trgedia wszystko pod swiana albo jedna albo z obu stron i alejka ujazdowska :/ niecielkawy z niego chop!!! niech szuka rekompensaty oj niech szuka! czyli w łazience masz dokładnie to co ja w kuchni:D zacznie sie kładzenie;] moja łazienka przypomina piwnice w prl - u:) po wczesniejszych zniszczeniach bombowych:) narazie nie mysle o niej:) najwazniejsze ze rusza to wszystko. M dzisiaj był ogladac auto dla siebei! musi kupic cos co ma małę spalanie bo duzo jezdzi;] a ja odzywkam swoja lagune:d jupiiiiiiiiiiii i wkoncu bede miała autko;]

12 lata 8 miesiąc temu #345015 przez Elwerka00
ahhh gdzie sie te mamusie podzialy ;) milego dnia ; *

Aleksander < 3

12 lata 8 miesiąc temu #345033 przez nelka
witajcie mamuśki :laugh:

u mnie dzisiaj rewelacyjna pogoda :lol: przyjechała moja siora ze swoim małym rozrabiaką i byliśmy na placu zabaw a mój rozrabiaka ani myśli wychodzić z mamusi brzuszka :huh:

nareszcie Karoclia zostanie mamą, według mnie już dawno powinni u niej zabrać się za wywoływanie może jakby było więcej czasu to obyło by się bez cesarki... najważnieszje żeby Olusia była zdrowa!!!

oj współczuję przepraw z developerem i remontami, po moich przygodach robi mi się słabo jak sobie pomyśle o developerze ;)

12 lata 8 miesiąc temu #345047 przez Elwerka00
Nelus Twoj maluszek tez wyjdzie jak bedzie gotowy ; ***

Aleksander < 3

12 lata 8 miesiąc temu #345048 przez kala321
my byliśmy na krótkim spacerku,potem klientka,potem wpadła na chwilę teściowa z J sis(wizyta niezapowiedziana-na szczęście krótka), a teraz jemy obiadek,potem krótki spacerek i spać

12 lata 8 miesiąc temu #345074 przez Elwerka00
cicho tu dzis,ahh...

dobrej nocy bo dzis juz pewnie nie wejde ; * do juterka ; )

Aleksander < 3

12 lata 8 miesiąc temu #345100 przez kala321
co u was? u nas w dzień cisza, kilka skurczy
wieczorem coś się zaczęło,ale to takie raz na jakiś czas,no w terminie to on nie będzie,bo zostało już 3 godziny(czyli musiałby ekspresowo zadziałać);P;D

12 lata 8 miesiąc temu #345143 przez nelka
wiem wiem że knypeczek wyjdzie jak będzie gotowy... oj ale co ja na to poradzę że już się tak nie mogę doczekać :ohmy:

wieczorem rozpycha mnie w pachwinach i pobolewa w kroku więc znowu zasnę z nadzieję że może w nocy obudzę się i zacznie się akcja :lol: hihi głuuuuupia...

mój M dzisiaj był taki kochany, bawił się ze swoim chrześniakiem, opiekował nim i na wszystko mu pozwalał, aż się serduszko radowało jakim będzie fajnym tatą i też nie może się już doczekać swojej córci, szczególnie że jak dotyka brzuszka to zawsze wypycha nóżkę żeby ją głaskał :lol:

12 lata 8 miesiąc temu #345179 przez szolrak1
dzien dobry kochane:)

karolcia MIAŁA MIEC KROPLOWKE ALE NIE DOSTANIE. CHYBA JEST BLIZEJ CESARKI. ,MAŁA NIE UROSŁA NIC PRZEZ 2 TYG WAZY OK 3KG . ROZWARCIE SIE NIE ZWIEKSZYŁO . CZEKA NA JAKAS DECYZJE BO JEST JUZ 10 DNI PO TERMINIE. SERDECZNIE WAS POZDRAWIA I CAŁUJE BRZUSZKI. ŻYCZY ABYSMY MIAŁY SZYBSZE PORODY!:)

nelus super ze bedzie twoje malenstwo miało takiego cudownego ojca:D nie ma niczego lepszego niz dojrzały facet;]

Moniq jak tam melenstwo??;]

ewus:D jaks ie czuje Kinia??

elwi jak samopoczucie??

kalus jak nocka minela??

A u mnie czopa nie ma cisza cisza cisza ;] troszke mleczka leci, mały sie kreci i nic poza tym;] byle do wtorku i o 7.00 jadymyyyyyyyyy

12 lata 8 miesiąc temu #345188 przez nelka
och a ja znowu obudziłam się w dwupaczku :dry:

szolrak super że we wtorek zaczynacie działać :lol: a u ciebie będą wywoływać czy też mowa jest o cesarce? uważaj bo często jest tak że dzieciaczki rodzą się same dzień przed umówionym terminem do szpitala :blink:

oj martwię się o Karolcie :huh: co ci lekarze jak zwlekają? ale oni pewnie wiedzą lepiej co robią... duży przytulasek dla Karolci i Olusi:kiss:

miłego dzionka! my dzisiaj wybieramy się na dłuuuugi spacer...

Moniq a wrzuć foteczke swojej Ewci :lol:

Ewus a Kinia ile już waży?

12 lata 8 miesiąc temu #345192 przez szolrak1
nelciu wiem wiem ale moj synus raczej sie nie wybiera;] dobrze mu w brzuszku;] oprocz mleczka nie mam innych objawow nawet sluzu :/ jakbym była w 4 miesiacu;] wiec stawiam na wtorek;]

Karolcia sie nameczyła juz dlateg nie chca jej dac kroplowki. Niech zrobia cesarke i oszczedzaja cierpienia. Ona juz borocka ma dosc. całuje was wszystkie;] bedzie dobrze! nie ma innej opcji. wkoncu musi olcia przyjsc na swiat;] powiedzieli jej nie jest jeszcze rekordzistka w byciu po terminie:d Fes...

ewusia!! kinia jest boskaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!! zachwyciłam sie tym malenstwem

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka