- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE KWIECIEŃ 2012 ;-)
MAMUSIE KWIECIEŃ 2012 ;-)
- Elwerka00
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kalus,moze to cisza przed burza ?;> odpoczywaj ; )
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- szolrak1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- szolrak1 madzia
JESLI SIE JUTRO NIE UDA TO W PONIEDZAIŁĘK BEDZIE MAMUSIA:d I GOOOD TAK JAK MYSLAŁAM SIE POTOCZYLO;] oLENCE TAM DOBRZE JAK NIKOMUUUU:) BO NIE WIE JESZCZE CO TO TARASIK Z MAMUSIA:d
- Elwerka00
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ja to kurde ostatnia bede ;D bede siedziec codzien i zazdroscic Wam ! ;D ahhh no nic ;D damy rade,bo kto ma dac jak nie my ; )
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
Kala szykuj sie kochana
Elwerka te ostatnie dni sie ciagna ale dasz rade
Madzia super ze kuchnie ci juz robia u mnie gotowa lazienka, sciany pomalowane tzn wybielone i teraz jakos maja zaczac podlogi klasc ale zeby nie bylo kolorowo to developer dal dupy na calej lini !!!! okazalo sie ze nasza piwnice i garaz sprzedal innym lokatorom z krorymi podpisal przedwstepna umowe notarialna no a my mamy taka zywkla teraz wydzwania i przeprasza i szuka jakiejs rekompensaty dla nas tzn daje nam inny garaz ( nie pod oknem ) i wieksza piwnice, ktora nie za bardzo nam sie podoba bo jest dluga jak jamnik !!! zobaczymy w poniedzialek moze jakos to odkreci !!!!
data chrztu ustalona na 04 sierpnia, bilety kupione do Polski chrzestny i chrzestna poinformowani no teraz tylko zostalo znalezc odpowiedni lokal i powiadomic reszte rodziny
- szolrak1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- szolrak1 madzia
eWUS rozumiem cie co za koles.... piwnica jak jamnik trgedia wszystko pod swiana albo jedna albo z obu stron i alejka ujazdowska :/ niecielkawy z niego chop!!! niech szuka rekompensaty oj niech szuka! czyli w łazience masz dokładnie to co ja w kuchni:D zacznie sie kładzenie;] moja łazienka przypomina piwnice w prl - u:) po wczesniejszych zniszczeniach bombowych:) narazie nie mysle o niej:) najwazniejsze ze rusza to wszystko. M dzisiaj był ogladac auto dla siebei! musi kupic cos co ma małę spalanie bo duzo jezdzi;] a ja odzywkam swoja lagune:d jupiiiiiiiiiiii i wkoncu bede miała autko;]
- Elwerka00
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- nelka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 76
u mnie dzisiaj rewelacyjna pogoda przyjechała moja siora ze swoim małym rozrabiaką i byliśmy na placu zabaw a mój rozrabiaka ani myśli wychodzić z mamusi brzuszka
nareszcie Karoclia zostanie mamą, według mnie już dawno powinni u niej zabrać się za wywoływanie może jakby było więcej czasu to obyło by się bez cesarki... najważnieszje żeby Olusia była zdrowa!!!
oj współczuję przepraw z developerem i remontami, po moich przygodach robi mi się słabo jak sobie pomyśle o developerze
- Elwerka00
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kala321
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Elwerka00
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kala321
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
wieczorem coś się zaczęło,ale to takie raz na jakiś czas,no w terminie to on nie będzie,bo zostało już 3 godziny(czyli musiałby ekspresowo zadziałać);P;D
- nelka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
wieczorem rozpycha mnie w pachwinach i pobolewa w kroku więc znowu zasnę z nadzieję że może w nocy obudzę się i zacznie się akcja hihi głuuuuupia...
mój M dzisiaj był taki kochany, bawił się ze swoim chrześniakiem, opiekował nim i na wszystko mu pozwalał, aż się serduszko radowało jakim będzie fajnym tatą i też nie może się już doczekać swojej córci, szczególnie że jak dotyka brzuszka to zawsze wypycha nóżkę żeby ją głaskał
- szolrak1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- szolrak1 madzia
karolcia MIAŁA MIEC KROPLOWKE ALE NIE DOSTANIE. CHYBA JEST BLIZEJ CESARKI. ,MAŁA NIE UROSŁA NIC PRZEZ 2 TYG WAZY OK 3KG . ROZWARCIE SIE NIE ZWIEKSZYŁO . CZEKA NA JAKAS DECYZJE BO JEST JUZ 10 DNI PO TERMINIE. SERDECZNIE WAS POZDRAWIA I CAŁUJE BRZUSZKI. ŻYCZY ABYSMY MIAŁY SZYBSZE PORODY!
nelus super ze bedzie twoje malenstwo miało takiego cudownego ojca:D nie ma niczego lepszego niz dojrzały facet;]
Moniq jak tam melenstwo??;]
ewus:D jaks ie czuje Kinia??
elwi jak samopoczucie??
kalus jak nocka minela??
A u mnie czopa nie ma cisza cisza cisza ;] troszke mleczka leci, mały sie kreci i nic poza tym;] byle do wtorku i o 7.00 jadymyyyyyyyyy
- nelka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
szolrak super że we wtorek zaczynacie działać a u ciebie będą wywoływać czy też mowa jest o cesarce? uważaj bo często jest tak że dzieciaczki rodzą się same dzień przed umówionym terminem do szpitala
oj martwię się o Karolcie co ci lekarze jak zwlekają? ale oni pewnie wiedzą lepiej co robią... duży przytulasek dla Karolci i Olusi:kiss:
miłego dzionka! my dzisiaj wybieramy się na dłuuuugi spacer...
Moniq a wrzuć foteczke swojej Ewci
Ewus a Kinia ile już waży?
- szolrak1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- szolrak1 madzia
Karolcia sie nameczyła juz dlateg nie chca jej dac kroplowki. Niech zrobia cesarke i oszczedzaja cierpienia. Ona juz borocka ma dosc. całuje was wszystkie;] bedzie dobrze! nie ma innej opcji. wkoncu musi olcia przyjsc na swiat;] powiedzieli jej nie jest jeszcze rekordzistka w byciu po terminie:d Fes...
ewusia!! kinia jest boskaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!! zachwyciłam sie tym malenstwem