- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE KWIECIEŃ 2012 ;-)
MAMUSIE KWIECIEŃ 2012 ;-)
- Elwerka00
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
nie denerwuj sie,tylko dlatego,ze nie chce maluszek przyjsc na swiat.. to nie zalezy tylko od niego,ale od wielu czynnikow... wytrzymalas tyle,to mysle ze do 42 tc jeszcze poczekasz ; ) potem juz lekarze beda musieli Wam pomoc.. wiec usmiechnij sie kochana,i ciesz koncoweczka..
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- kala321
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
wiem,że najpóźniej do poniedziałku, a potem małego pospieszymy
ale mam ostatnio zmiany nastrojów i zaczynam się denerwować
nie tyle tym ze mały jest w brzuszku,bo się rusza i jestem pod opieką lekarzy co 2 dzień na ktg
tylko tekstami:"ja bym tyle nie czekała", "a jak coś będzie nie tak", "ja już bym poszła do szpitala na wywołanie", "jak długo można" itd
a przecież dziecko może wyjść 2 tyg wcześniej lub 2 tyg później
myślę,że skoro Bóg wie kiedy w jakim czasie ma nas tym darem obdarować przy poczęciu to chyba też czuwa nad tym kiedy Dar ten ma przyjść na świat
zaczynam się nie tyle denerwować maluchem co tym co inni mówią, i czy bedzie wszystko dobrze,bo jak nie to będą głosy,"a my mówiliśmy aby nie czekać"
ale przecież w szpitalu na ktg,usg-widziało mnie 3 lekarzy,a nie jeden więc chyba się nie mylą tym,że można czekać do pon?
już sama nie wiem co robić
Elwerko dziękuję, mi tez jedne bardziej się podobają inne trochę mniej,ale wiemże będzie to fajna pamiątka te zdjęcia;D
- kala321
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Elwerka00
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
wiem,jakie to denerwujace ,te ciagle pytania itp ;/ ale musisz to olac.. ludzie tacy sa,wscipscy i ciekawscy.. aby tylko zaspokoic swoja ciekawosc;/ a przeciez Ty sama siedzisz i chcialabys wiedziec co i jak i kiedy,a nikt nie moze Ci tego powiedziec bo nie zalezne to jest od Ciebie. Lekarze robia Ci badania i wiedza ze jest dobrze,skoro czekaja..lozysko pracuje maluszek rosnie.. wiec moga czekac.. i zobacz.. jesli do pon nie urodzisz,to Ci pomoga bo juz bedzie pora wiec 3mamy kciuki KOCHANA ; * i najlepiej tym,ktorzy mecza Cie wiadomosciami nie odpisuj to dadza spokoj a powiadomisz ich jesli bedziesz chciala po wszystkim ,czyli juz niebawem ; )
do mnie tez pisza osoby ktore przez cala ciaze nie odzywaly sie ,albo nie mielismy w ogole kontaktu a tu wiadomosc typu"kiedy rodzisz" itp. telefon dzwoni ,odbieram a tu zadnego czesc nic tylko "urodzilas juz" pff. i takie osoby zbywam i koncze szybko rozmowe.
Tobie zostalo kilka dni kochana,wiec zleci jak z bicza strzelil a ja bede czekac i czekac ;D alee jak zauwazylam,ze Wasze maluszki sie nie spiesza to ja tez nie licze ,ze moj wyjdzie o czasie ;D
- nelka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 76
a powiedz mi jak jest u ciebie z ruchami? mały rusza się mniej? ja czytałam o ciąży przenoszonej i po wczorajszym ktg i tym że Zosia mało się rusza troszkę się zamartwiam...
ja też mam taki misz masz uczuciowy...
Elwerka a ty jak się czujesz? leżysz sobie dalej czy normalnie działasz?
- Elwerka00
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ale przed porodem dzieciaczki ruszaja sie niby mniej.. chociaz jaka jest w tym prawda to nie wiem... Zosia moze juz sie ulozyla i nie chce sie krecic by mamusia ja szybciutko urodzila? ;D
Napisalam do Madziulki,pozdrowilam ja od Was ; )
jesli chodzi o humorki to ja tez mam jakies doły.. raz sie ciesze a raz chce mi sie ryczec w niebo glosy i wez badz tu madry.. ehhh
Moniq zajeta dzidziusiem,Ewus tez,Iwcia tez,Karola tez a kiedy my ? tez juz chce te spuchniete cycuszki od mleka,pierwsza kapiel,kupki ;D wszystko zniose byle miec ten porod za soba juz ;D
- Elwerka00
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Iwcia - 3 . 04 - Oliwia !!! Rozpakowana 11.04.2012 r.
Ewelinda83 - 4 . 04- Kinga !!! Rozpakowana 28.03.2012 r.
Karola1990 - 5 . 04 - Ola !!! Rozpakowana 17.04.2012 r.
migotka - 6 . 04 - Wiktoria
Moniq - 7 . 04 - Ewa !!! Rozpakowana 09.04.2012 r.
Wiki81 -10 . 04 - Alicja !!! Rozpakowana 27.03.2012 r.
kala321 - 14 . 04 - Patryk
szolrak1 - 16 . 04 - Bruno !!!
Nelka - 17 . 04 - Zosia
zora85 - 19 . 04 - Alan
Karii - 19 . 04 - Adaś
Elwerka00 - 27 . 04 - Aleksander
Agata250885- 30 . 04- Leoś
- Elwerka00
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Madzia napisala,ze jutro dostanie kroplowke i moze sie cos zacznie..Caluje Nas mocno i sciska ; )
Karolka moze juz jutro wyjdzie z Olenka do domku i ma wejsc na forum,wiec czekamy na jej wiesci
- nelka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a wczoraj się dowiedziałam że moja sąsiadka co miała termin na koniec kwietnia urodziła w zeszłym tygodniu
- Elwerka00
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
jedne kobietki rodza przed terminem jedne po.eh
- nelka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a polecam wam w biedronce mają gotową rybkę w sosie włoskim lub brokułowym do zapiekania w piekarnku i jest pyszna produkuje je frosta, w biedronce jest za 7zł (jako "bezmarkowy" produkt) a w innych sklepach jako produkt frosty kosztuje ok12-15zł.
- kala321
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ale mi się nic nie chce
wiem,że będzie mi brakować ruchów w brzuszku,teraz leżę i głaszcze PAtryka,a on delikatnie się rusza,jakby czuł,że mamie tego będzie brakowało
wczoraj nawet tatę jeszcze postukał(śmiałam się do J,że niech jeszcze się tym nacieszy,bo później nie wiadomo kiedy poczuje coś takiego:)
no ja też najbardziej lubie te w trójkę zdjecia;D
- kala321
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- nelka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
coś czuję że na te ostatnie dni to mi kilogramy pójdą w górę bo ciągle coś miele
- kala321
- Wylogowany
- mistrzyni słowa