- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE KWIECIEŃ 2012 ;-)
MAMUSIE KWIECIEŃ 2012 ;-)
- szolrak1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- szolrak1 madzia
dzisiaj odwiedzi mnei przyjaciolka i nie moge sie doczekac:)
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Elwerka00
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- nelka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 76
Moje dziecko od dwóch dni nie robiło kupki
- Karola1990
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- szczęśliwa trzyosobowa rodzinka :)
chyba z emocji rozwolnienia dostala.
teraz placzliwa jest ale sie nie dziwie bo to taki szok wielki byl dla maluszka
- nelka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Oj nie wiem czy Zośka się nie przeziębiła coś mi często dzisiaj psika i jest ospała... Wogle jakieś mam wrażenie że coś jej dolega albo jestem przewrażliwiona bo zaczynam się martwić tym brakiem kupki, dałam jej wody i dalej nic
- Elwerka00
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ohh ja nie chce okresu fuck nooo! ;/ jeszcze mam plamienie;/ a juz bym chciala zaczac nosic normalne majtki stringi,a nie takie reformy ;/
Mam ten pas poporodowy i juz sie doczekac nie moge kiedy bede mogla go zalozyc.splaszcza mi tak brzuszek,ze jak ten ponosze to kupie mniejszy ;D ahh ale oczywiscie,jesli zdrowiu to nie zaszkodzi bo Nelus mowilas ze cos tam slyszalas ze nie jest dobry... Napewno ja i minusy jego noszenia..
Tak jak te kobiety co nosza latami tylko gorsety i coraz to ciasniej,ze maja talie osy,takie w pasie chude ze szok. I te narzady wszystkie scisniete;/ brr
Dzis widzialam zdjecie 15 latki z papierosem w ciazy,i tak stwierdzilam ze jest glupia i niedojrzala,ale ten brzuszek mi przypomnial czas bycia w ciazy,ahh i wiecie co? Rozmarzylam sie ;D ale i pomyslalam,ze Olek bedac jedyny bedzie rozpieszczany,a rodzenstwa przeciez juz miec nie bedzie ;(
Jutro jade na bioderka ,boje sie bo dziwnie sie czuje,jak maly zaczyna marudzic przy innych,boje sie ze go nie uspokoje.. I beda na mnie patrzec jak na jakas dziwna matke;/ . Ja to mam te schizy;/
Za tydz szczepienie,wiec Karola bede czula to samo ;(
- szolrak1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- szolrak1 madzia
- szolrak1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- szolrak1 madzia
- Karola1990
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
oby spokojnie noc mineła.
narazie obeszło się bez gorączki itp.
tylko taka rozdrażniona jest i się żali i usteczka w podkówkę robiła.
mi chyba tez się okres zbliża... tak coś czuję.
elwerka to ty nie wychodzisz z małym na podwórko?
może lepiej by ci spał. wytrząchało by go i może kolki by nie było. jak moja mała płacze to jade z nią po dołkach ... wtedy wszystko się trzęsie i ona się uspokaja.
Ja chyba za bardzo z tą moją małą związana jestem. Ciągle mówie że Moja Olcia Moja córeczka itp... M mnie ciągle poprawia że nasza ale ja i tak twierdze że moja. Tylko moja!
Jaka jego skoro całymi dniami jej nie widzi.
Wkurza mnie strasznie i obecnie ze sobą nie gadamy. dlatego twierdze ze okres idzie. wczesniej tez tak było.
- nelka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Nie mam dzisiaj cierpliwości wierciła się ta moja córcia przy usypianiu jak szalona, mąż mi truje dupe że chce kupić telewizor czym doprowadza mnie do szału:angry: nie wytrzymałam i stanowczo do niej powiedziałam: Zośka spać ale już bo mama nie ma już sił do ciebie! i niewiarygodne przechyliła się na boczek 5min i dziecko śpi
Elwerka pewnie ciagłe noszenie tego pasa nie jest zdrowe, dlatego że mocno ściąga ciałko... Nie stresuj się bioderkami to 5min i po krzyku Ja na to badanie przygotowałam się jak na ciężkie starcie zabrałam mleko, herbatkę na wypadek jakby wpadła w histerie a tu nawet nie zdąrzyła się rozbudzić bo zasneła w aucie jak jechałyśmy a już byłyśmy spowrotem w domu
- kala321
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
choć jak koleżanki małą nie robiła to babka -lekarka jej powiedziałą,że ma w aptece kupić czopki glicerynowe,tylko podajesz jakie dziecko jest wiekowo,np J kupił ostatnio jak mały nie zrobił i babka mu dała i jeszcze powiedziała ,że na pół wzdłuż ma przekroić,ale zanim tatuś wrócił z apteki -my mieliśmy kupkę w pampersie;D
my też za tydzień szczepienie,a jutro chirurg
elewrka nie martw się,dasz radę,a innymi się nie przejmuj,patrzą tylko Ci co swoich dzieci nie mają lub nie pamiętają jak ich dzieci były małe
- szolrak1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- szolrak1 madzia
jesli ma sie to regulowac to ciekawe kiedy bo ogolenie mały spał 9h na 24h wow:/ łogien... maz dzisiaj idzie pic z druzyna wiec wroci nawalony na maxa na czworaka i to w nocy zatem pospałam:/ cudnie:)
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
moja wczoraj to na maxa sie rozregulowala nawat nie mialam czas za przeproszeniem isc sie wysikac plakala i plakala a wrecz darla sie, musialam isc po siostre zeby mi pomogla bo ja juz nie wiedzialam co robic i bylam zdenerwowana a Kinga to czula i sie przy mnie uspokoic nie chciala
zasnela w samochodzie jak jechalysmy do znajmoej w odwiedzieny, ktora ma 2,5 tyg synka ktory tez ryczy ciagle
wieczorem powtorka z rozrywki, placz, wiercenie sie, prezenie
dopiero na noc nas a dokladnie meza olsnilo i podalismy jej infacol i dziecko zasnelo
spala od 23.00 - 4.00 i od 4.20 - 7.30 teraz sobie lezy i postekuje
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
- Karola1990
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
narazie obeszlo sie bez powiklan po szczepieniu... po za kupkami i rozdraznieniem lekkim
nelka tez ci proponuje czopki.. nie powinny zaszkodzic a szkoda zeby sie denerwowala
z M sie juz odobrazilismy
Madzia.. dzielna jestes bardzo wierze ze dasz rade z dwojka dzieci przygotuj sie bo euro co raz blizej ja juz powoli sie nastawiam... sama tez bardzo lubie pilke