BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE KWIECIEŃ 2012 ;-)

12 lata 4 miesiąc temu #408980 przez szolrak1
byłam w ikea i w koncu kupilam sobie lampy do pokoi ;] jak sie ciesze kurcze:)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 4 miesiąc temu #408988 przez nelka
Elwi ja też ma dwie lewe do manualnych rzeczy :laugh: nawet serca ładnie nie potrafię narysować :silly:

Szoralk te literki są suuuuuuuper i nawet na małe na tym twoim foto nie wyglądają!

12 lata 4 miesiąc temu #408993 przez nelka
Kala a ty na tej skarbonce sama to namalowałaś? fajne były by takie pudełeczka z imieniem na pamiątki dla maluszków :lol:

12 lata 4 miesiąc temu #409080 przez Elwerka00
oohh ;( u nas zabki ida... Maly plakal od 19 go usypialam co zasnal to sie budzil ahhh o 21 wkoncu juz zasnal na dobre ... Na rekach usiadlam z nim w fotelu i spal.. smoka gryzie wyplowa i gryzie raczki moje palce wszystko... Biedny...marudny dzisiejszy dzien znow ,.. Ahh ;( mam zel ale jeszcze go nie uzylam.. Wiecie ze przy zabkowaniu moze byc biegunka od takiej ilosci wytwarzania sliny?u nas wlasnie jest ;(

Madzia ;* cukierasku!;D

Aleksander < 3

12 lata 4 miesiąc temu #409085 przez kala321
tak tak Elwerka kupa jest luźniejsza od połykanej śliny,my już to od jakiegoś czasu przechodzimy
posmaruj małemu dziasełka,może ci ładnie zasnie lub się uspokoi

12 lata 4 miesiąc temu #409108 przez Elwerka00
Kalus a Ty smarujesz? Jakim zelem ja mam dentinox ...

Aleksander < 3

12 lata 4 miesiąc temu #409129 przez Karola1990
:) ja tez nic nie umiem :D
mój m zawsze pakuje prezenty. kokardki robi itp :P
a ja raczej do sprzątania jestem ... bo zawsze wszystko po mojemu musi być :P

12 lata 4 miesiąc temu #409148 przez kala321
ja robię bobodentem
dziś znów akcja ząbki,chyba górna jedynka po lewej,bo sam się nawet masuje tam;D

12 lata 4 miesiąc temu #409178 przez Elwerka00
u nas dzis spal w dzien moze z godzinke..placze strasznie ;( tylko na rekach sie uspokaja i odrazu zasypia ze zmeczenia a po odlozeniu budzi sie i placze...nie wiem co sie dzieje.posmarowalam mu dziaselka i przez godzinke bylo ok a teraz znow..;( spi mi na rekach zasnal wlasnie..

oh a mi nie dobrze... fuuuu

Aleksander < 3

12 lata 4 miesiąc temu #409252 przez Karola1990
dzieczyny wy też macie plamienia między @ ??
chyba musze zapisać się do doktorka bo mi coś tu nie pasuje :/

łazienka dalej w rozsypse a w mieszkaniu syf.. chyba oszaleje... nie nawidze takiego burdelu!!
ważne że pralka podłączona bo mała kupy straszne robi !

12 lata 4 miesiąc temu #409256 przez Elwerka00
Karola.. Ja po porodzie raz @ mialam.. I od tamtej pory nic narazie... Wiec nie moge Ci powiedziec jak to jest,ale to chyba nie jest normalne,masz racje idz'do lekarza on Ci powie co jest...

Co do syfu...tez tego nienawidze! A tu sprzatam po wszystkich i ogromnie sie ciesze ze jak sie wyprowadze to bede miala czysciutko ,dopuki maly zabawek nie zacznie rozwalac;p

Ahh u nas zabki caly czas;( budzenie w nocy placz markotny... Uspilam go w wozku bo rece mi juz opadaja...;(i kregol..

Ide sie zdrzemnac puki i on spi.. Ahhh ;(

Chce zeby zabkowanie bylo juz za namii!!

Aleksander < 3

12 lata 4 miesiąc temu #409257 przez Elwerka00
Karola.. Ja po porodzie raz @ mialam.. I od tamtej pory nic narazie... Wiec nie moge Ci powiedziec jak to jest,ale to chyba nie jest normalne,masz racje idz'do lekarza on Ci powie co jest...

Co do syfu...tez tego nienawidze! A tu sprzatam po wszystkich i ogromnie sie ciesze ze jak sie wyprowadze to bede miala czysciutko ,dopuki maly zabawek nie zacznie rozwalac;p

Ahh u nas zabki caly czas;( budzenie w nocy placz markotny... Uspilam go w wozku bo rece mi juz opadaja...;(i kregol..

Aleksander < 3

12 lata 4 miesiąc temu #409258 przez Elwerka00

Aleksander < 3

12 lata 4 miesiąc temu #409306 przez kala321
karola,ja nie mam plamień,tylko teraz kończę drugi okres i muszę się w końcu na kontrole po porodzie zapisać,bo ciągle cos wyskakuje

elwerka ząbkowanie dopiero przed nami;D

nasz dziś wszystko wkłądał do buzi i się denerwował w pewnym momecie "ugryzł" mnie dziąsełkami w nos,ale to boli

12 lata 4 miesiąc temu #409314 przez Moniq
Elwi, może ckup sobie chustę do noszenia maluszka, skoro cały czas i tak jest na rękach to przynajmniej plecy odpoczną; ja kupiłam taką:
allegro.pl/chusta-tkana-exotic-almelle-w...-zl-i2532073764.html
i jestem super zadowolona. nie używam jej codziennie ale Ewie bardzo się podoba

moje zdolności artystyczne ograniczają się do rysowania kwiatuszków i serduszek; chyba że jakieś wyklejanki itp

ja jeszcze nie miałam @ ale chyba te plamienia to zależy. jeśli bierzesz pigułki to może tak się zdarzać. ja bym poszła do gina sprawdzić co się dzieje

dziś szłam z Ewką na spacerku i podeszła do mnie pani i powiedziała że to dziecko ma odkryte uszko i że go przewieje i będzie chory :angry: Ewa była w wózku w kapturku, faktycznie wystawało jej uszko ale nie ma 20 stopni mrozu, poza tym to moja sprawa :angry:

kala ale ta szkatułka piękna; przypomnij mi adres Twojej strony internetowej to zmieniłam kompa i gdzieś mi się zagubiła

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka