- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE KWIECIEŃ 2012 ;-)
MAMUSIE KWIECIEŃ 2012 ;-)
- szolrak1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- szolrak1 madzia
allegro.pl/show_item.php?item=2497641480
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Elwerka00
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Chcialam sobie zamowic cos sexownego,ale doszlam do wniosku ze temu cielsku juz nic nie pomoze;p
Zamowilam smoki dla malego,jeden swiecacy w ciemnosci na noc,drugi normalny z aventu . Mamy jeden z tej firmy i malemu pasuje,a te inne takie scinane ... Jak dla nas.nie fajne.. i gryzaki.. Te co Karola kupywala tez z allegro.zobaczymy co i jak;)
U nas wieeeje.a siostra przyjezdza na week.dzis;D mate malemu kupila;D to dzis sie poturlamy hihi
- kala321
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
własnie wróciłam byłam u znajomej,potem n targu,bo chce jagody malemu zawekowac -ma któras przepis?
czy tylko jagody,woda i pasteryzacja?
szukałam prezentu bo jutro idziemy na ur do 7 latki,ale nic nie znalazłąm;(
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
merlin.pl/Mniam-jakie-dobre_Hanna-Michal...roduct/1,733505.html
- Elwerka00
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kurcze,ale pracowita jestes;p skad ty bierzesz tyle sily;p i checi ;p wlasnie.. Podoba mi sie u Ciebie na sklepie pare rzeczy ale znowu problem mialabym z przelewem;( a masz taka sliczna bransoletke(tak sie chyba pisze;D) ktora idealnie pasuje do korali ;D i jeszcze taka inna.hm.. Porozmawiam z tata i jak pozwoli mi przelac pieniazki z jego to dzis wpadne z zamowieniem;D
Ja z prezentami to wiecznie mam problem;p a dla 7 latki to nigdy nie kupywalam wiec nie pomoge;p.
Nelus,radzisz sobie sama wiec nie jestes mieczakiem;* i dziekuje za slowa otuchy ;*
Dzieki Wam czuje sie pewniej,ale moja mama obrazona;/ od wczoraj nie odzywa sie,bo powiedzialam,ze sie rzadzi malym jakby to bylo jej dziecko... Walnela focha ze ojej.no ale to jej sprawa.. Nawet na malego teraz spojrzec nie chce;/ ma byc babcia ,normalna babcia dla niego a nie matka..! Matka jestem ja! I jakos sobie radze! A tu ciagle slysze zaloz mu to,zdejmij mu to,zrob to,tego nie rob- no kurde! zapewne wiecie jak to wkurza... Eh jesli chce sie gniewac niech sie gniewa.i uslyszalam jeszcze; jesli chcesz to mozesz sie wyprowadzic ale malego Ci nie oddam.;o bo bedziesz siedziala tam sama w kacie i bedziesz ryczec z bezradnosci. O i tak oto moja mamusia mnie podsumowala.. Chyba nie dociera do niej ze co do malego to ja decyduje a nie ona. Ah znowu mnie zbiera na placz wiec koncze ten temat..brrr..
A mi maluszek spi. Od paru dni tzn po szczepieniu robi zielona kupke teraz juz mniej..mozliwe ze to po szczepionce?
- nelka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 76
Zośka idzie na drzemkę to idę posmażyć mięsko na wyjazd, u mnie w mięsnym można kupić gotowe devolaye, zrazy lub szaszłyki i w domu wystarczy usmażyć, rewelka bo za dużo czasu na takie zabawy nie mam a tak to raz dwa i zrobione wszystko świeże i takie jak domowe!
a moja mała oduczyła się ssać smoka za to ssie kciuk z jednej strony dobrze bo ma go zawsze przy sobie i ssie kiedy chce a z drugiej troszkę gorzej bo jakbym ją chciała oduczyć to zabieram smoka i koniec a palca jej nie zabiorę ale tak sobię myśle że jak będzie się bawić to rączki będą jej potrzebne a nie można naraz ssać i się bawić zobaczymy jak to dalej będzie teraz najczęściej ssa sobie kciuka jak zasypia więc może tragedi nie będzie...
- kala321
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
smoczki maja dłuższy ten czpień,bo jak za krótki to xle na ząbki-te większe na 6 mcy, a potem na 12 mcy
ide pranie powiesić
ja mam dzis rybkę
- Elwerka00
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Nelus mam nadzieje,ze moja mama zrozumie tak jak mowisz... Obrazona jest... Zaczelam robic obiad to mowie zeby naciszyla sie malym bo nawet dzis slowem sie do niego nie odezwala,nie wspomne o sobie bo maly wazniejszy a nasze klotnie nie powinny odbijac sie na malym. A ona zeprzeciez jej zabronilam. Powiedzialam,ze niczego nie zabraniam ale ma byc normalna babcia a nie matka dla niego,ze o to mi chodzi. I wlasnie nic juz nie odp. Wiec zobaczymy czy cos to da.
- kala321
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- szolrak1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- szolrak1 madzia
a ja czekam dzisiaj na pewnego goscia hahha zgadnijcie kogo:P:P:P:P juz ogarniete wszystko
elwi jak sie dzisiaj czujesz??
nelus literki doszły sa boskieeeeeeeeeeeeeeeeeee;];];] nie za duze na tasme samopryzylepna wiec nie trzeba kuc scian ;]
kala ty juz doszlas do siebie patrzac na zdjecia to szczupla znowwwwwwwww;] fajnie
monisiu co u ciebie????
karola jak chopek??
a ja sie troche wkurzam bo powinnam miec 2 raz szczepionki tak jak wy a oni dalej nie dzwonia do mnie! ja sama dzwonilam i mowili ze mam czekac bo ta pani zadzwoni jak bedzie kolej dziecka a tu nic wy wszystkie juz po od tygodnia a my nie:/
- kala321
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
picasaweb.google.com/1080526303228423553...#5775344449819042514
jak już wykończe będą ładniejsze
- kala321
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kala321
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kala321
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kala321
- Wylogowany
- mistrzyni słowa