BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #279907 przez ufolka
Dzień Dobry ;)
lucy przyjedźcie i w marcu i latem i na Boże Narodzenie ;) a ja mam tuje szmaragdy i troszkę innych, nie pamiętam nazw, a ogrodzenie to na razie takie przęsła drewniane chyba, one fajne są ;) albo tata coś wykombinuje bo stolarzem jest ;)
rika ja też nie trzymam kontaktu, mam go bo mam ten numer już od dłuugiego czasu, ale ostatnio zobaczył na zdjęcia nasze no i pisał ;) trzymam &&& za neurologa;)
ona przykro mi ale nie mam, my na cycu ;)ale teraz zrobili zamieszanie OMG współczuję wam dziewczyny
ania u mnie słońce, ale chmury nadchodzą ;p a Amelka nie spała w nocy ;) zasnęła o 20. o 22 zbudziła się z płaczem, usnęła o 22, potem o 1.30 wybudziła się i do 4 piszczała i śmiała się na przemian, myślę że za dużo zjadła i brzuszek mógł ją boleć, dzięki za pamięć ;)
ja jak biorę małą do łóżka to tylko z mojej strony, owijam ją kołdrą żeby nie spadła, ale od R. strony nie kładę bo on ma bardzo mocny sen i bałabym się ;) on zresztą też się boi ;)
różyczko trzeba Biankę z Amką poznać, jedna nie da spać drugiej i będzie albo wisk albo spokój hehe
hoborr moja też zatkana, ale za to jak zacznie to już liczę na sylaby hehe ona tak ma że jak się zatyka to potem coś nowego umie ;) fajowo Ada ciumka ;d
hej paulinka ;) ja nic nie wiem ;)
masuska ja technik żywienia a GD to co?? technik informatyki to też ja ;d doszedł mail??

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 11 miesiąc temu #279917 przez hoborr
LUcy To pudła po pieluchach..... w nich teraz mam ciuchy na super wyrost:)

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #279927 przez paulinka
hoborr napisał:

Hej Paulinka :laugh:

Nie wiem co u Paulinki... Może pisała - ale mi umknęło. Na nk też jej chyba ostatnio nie widziałam..

hoborku- u paulinki wiec co jest heheheh nic ciekawego, :laugh:

Dziewczyny plizzzzzzzzzzzzzz napiszcie co moge na gebuche nakaldac,bo mam mega sucha skore, mam 27 l wiec chyba juz czas na antyzmarszczowe co nie? Ale nie znam sie na tych kremach,probuje wszysktiego od masciz vit A po rozne olejki i dlaje ta skora sucha jak na sacharze://////////// do tego zostaja mi takie linie po np usmiechaniu sie, ratujcie:))))) :lol:#

Green tez dawno nie pisala nie???? dziewczynki pewnie do polski smignely tylko ja tu sama bidula hiihh z tymi angolami ciapatymi :side:

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #279932 przez masuska
Nie nadrobiłam a te piszą i piszą.

Ufolka Technik żywienia i gospodarstwa domowego, to mój Mąż:)

Lucy jak Róża wykąpie się w rzepakowym to ło matko, wszystkie stawy naoliwi:P Wtedy dopiero będzie jak bogini:P

12 lata 11 miesiąc temu #279937 przez Oposek
Dzień dobry, cześć i czołem;)

Ufolka jakie śliczne te pisanki Twojego Męża:) Piękne! tak z ciekawości, ile czasu zajmuje zrobienie jednej? (nie to żebym chciała robić, bo u mnie wrzucenie jajek do barwników na razie to maks;)) Jak Mała w nocy? Już nie płakała?

Różyczka oooo, ja też mam strasznie suchą skórę... :dry: To czekam na wieści, czy olj pomaga;) Z karmieniem Oliff wiadomo- szkoła, praca... mus to mus, i tak jestem pełna podziwu, że mimo tylu obowiązków tak długo karmiłaś. Jakie zanudzać? dawaj opowieść o Holandii! :) No i zdjęcie Bianusi też dawaj:):):)

Basba super, że impreza się udała:)

Lucy a Wy w tej Holandii to tak na zawsze, czy jak? I czy Twój Rodzyn jest Holendrem, skoro nie z Rosji?;)

Paulinka Kamilka już chyba w Polsce, ale się nie odzywała. Trzymam kciuki za dzidzię! oj na kremach to ja się nie znam...

Ania W dobry wycisk nie jest zły;) Kiedy ten występ? fajnie, że masz wolne, odpoczniesz sobie. Jak to Ci się znudziło dojeżdżanie? przecież kochasz przyjeżdżać na ćwiczenia i potem się z nami spotykać! :laugh: U nas też sypie!

Rika daj znać, co uneurologa, mam nadzieję, że już koniec ćwiczeń...

Ona19 ja też niestety nie pomogę, bo mlekiem modyfikownym nie karmię:( Przykro mi, że tyle problemów z tymi receptami teraz macie, porażka jakaś.

Hobbor ja też myślę, że Filip się przeżuci na cycki jakiejś innej laski;) Cóż robić, takie życie :laugh: Co do tych podatków to ja nie rozumiem i wkurza mnie to wszystko. A z jakiej racji w ogóle miałabyś coś płacić? Twoi Rodzice zarabiają, płacą podatki od tego co zarobili i kogo obchodzi co robią z kasą? :angry: A jakby Ci dawali kasę w ratach, po 300-400 zł to by było dorze, a jak raz to już nie? bez sensu... Ale bardzo dobrze żeście wykombinowali. Adusia cudna, kto do Niej mówi? Ty, czy ktoś inny?
Adusia nie mówi, bo jak Aśka napisała milczenie jest złotem :side: Mam nadzieję, że lekarz wie co mówi z tymi osłonowymi. Ale jak Cię boli to powinnaś je brać i tyle, Adusia da radę!

Dorotas fajnie, że już poszczpieniu:) To Kubuś ma dobrą figurę, nie to co mój klocek :side:

Ewitkun jak się czujesz? lepiej choć trochę?

A gdzie się podziała Aśka?

Dobra, Filip zapadł w pierwszą drzemkę, to idę pić kawę i oglądać fotki Piotrusia Masuskowego:)

12 lata 11 miesiąc temu #279942 przez masuska
Oposku, coś ta strona nie działa teraz, Piotrulę zobaczysz później...

Był Pan Zenek, chusty nie miał!!! Łeeee, a ja chciałam z Piotrem na zakupy jutro wyruszyć:(

12 lata 11 miesiąc temu #279943 przez paulinka
zmykam mamunie ,spac mi sie zachcialo,musze dupke ruszyc bye bye :silly:

12 lata 11 miesiąc temu #279945 przez Oposek
A wiecie, że dziś 13 piątek?

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #279954 przez dorotas29
Paulinka- uda sie, na pewno!!!
A Aska jest na nk :laugh:,wybacz,kochana :blink:

A Kubusiowi puściłam dzis piosenkę Sabriny -boys boys boys i tak sie mój maly mężczyzna przez chwilkę zapatrzył,że aż mu prawie oczka wyszły na wierzch, machał rączkami, śmiał się ,widocznie ta pani z bujnym biustem jest w jego guście,widać ,że to chłopaczek :laugh:

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #279988 przez ufolka
hej ;)
wstawiałam pranie i polewałam vanishem plamki po marchewkach i palcami rozcierałam, zapomniałam o rękawiczkach i wiecie co??? miałam białe palce ;p myślałam że już nie zejdzie ale patrzę że po troszkę wracają do normalności hehe palce se wybieliłam :P już wiadomo co używać po obieraniu marchewki do sałatki ;d
dorota ehh faceci ;p
oposku no ja nie wiedziałam że dziś 13 ;p ale nie stracham się hehe a jeśli chodzi o pisanki to nie licząc farbowania i lakierowania bo to hurtem się robi hehe to drapanie kurzego jajeczka zajmuje mężowi pół godziny ;) pochwalę się że w ubiegłym roku pomagałam mu bo mieliśmy dużo zamówień i szlaczki robiłam ;d ja z nudów robiłam decupage, też nie głupie wyszły, tylko jeszcze crakiem w tym roku chcę pomalować to takie fajne spękania będą ;)
a za miłe słowa w imieniu męża bardzo dziękuję ;)
a mała to pisałam niżej ;) pobudka druga była o 1.30 hehe no i o 4 zasnęła ;) a jak Filipek?? działa dalej metoda na spanie??
masuska ja technik żywienia spec. żywienie zbiorowe ;) a mąż w którym zawodzie pracuje?? :laugh:
dziewczyny a może pracuje któraś z was w przedszkolu???

12 lata 11 miesiąc temu #279996 przez Oposek
Ufolka ja pracuję w przedszkolu:) I Asia pracowała:) A czemu pytasz?

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #280002 przez aska27
Oposku jestem, jestem :blink:

Oposek napisał:

Ufolka ja pracuję w przedszkolu:) I Asia pracowała:) A czemu pytasz?

Ufolkodo usług :silly: Oposek i ja w gotowości, o co chodzi? :blink:

Dorotko ale masz bystre oko! :blink:

Na NK są nasze nowiutkie,śiwżutkie zdjęcia... info dla zainteresowanych.

Hoborr Adusia normalnie do schrupania... małe CUDO!! :laugh:

Aniu masz już śnieg? łoł... chcialam napisać,ze u nas szaro i jesiennie,ale własnie zaczął pruszyć śnieżek..nie ma co zmima potrafi zaskoczyć! :laugh:

Różyczkowiesz, mój mąż uwielbia rybki w oleju... :laugh: :laugh: :laugh: :blink:

12 lata 11 miesiąc temu #280017 przez ufolka
pytam bo chcę pracę zmienić i myślałam o przedszkolu, mam dwie znajome które są szefami kuchni w przedszkolach, no i jedna z nich wspominała coś o intendentce, to niezupełnie związane z kuchnią i dlatego chciałabym żeby mi ktoś wyjaśnił dokładnie co leży w jej obowiązkach ;)
Asia a zdjęcia już widziałam , super ;) moja nie siedzi i nie słucha tylko kartki łapie i zagląda co ta mama robi :laugh:
dziewczyny polecam !! :lol:

12 lata 11 miesiąc temu #280018 przez aska27
hmm... Aniu cofam! Nic nie pruszy!
Oszsz... a już się cieszyłam :silly:
Tyle ze spraw meteorologicznych :blink:

aaa i jeszcze wiadomosć dla leworęcznych uwaga... żyjemy 9 lat krócej niż prworęczni :dry:
ale też lepiej zarabiamy... hmm.. i tu coś mi się nie zgadza :angry: :blink:

fakty.interia.pl/ciekawostki/news/lewore...ja-krocej,1266786,18

12 lata 11 miesiąc temu #280019 przez hoborr
Oposek napisał:

A wiecie, że dziś 13 piątek?

WIem - to mój szczęśliwy dzień:)

A do Adki mówię ja i coś tam się teściowa odzywa pod nosem. I ten straszny śiech na końcu to też jej. To wieczó akurat gdy mnie bolał brzuch i się zaczęła odzywać i do nas przyszła.... No i juz mówi że będzie z Adą siedziała jak wrócę do pracy. Normalnie się we mnie gotuje..ale chowam nerwy do kieszeni i nic nie mówie...

Asia araz pooglądam:)

Ania ja też chcę śnieg!! A pewnie jutro się spełni bo zapowiadają u nas..

Ufolka a próbowaliście z mężem metodą quilling?? Ja robiłam w zeszłym roku i super wyszły:)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka