- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- http://litki.blogspot.com/
Różyczko ja jeszcze korzystam z małego fotelika, bo bardzo mi się podoba opcja przypinania go na stelaż. Jak się Młody przesiądzie na większy to musiałabym ze sobą spacerówkę albo gondolę wozić, a nie chcę, bo spacerówka przewiewna, a gondola duża. Mam nadzieję, że do marca dociągniemy.
Ja jak poszłam do kina z koleżankami to mój mąż też nie mógł sobie dać rady, bo Filip histerycznie płakał... Nie chciał nawet mojego mleka z butelki ani ze strzykawki i dopiero jak wróciłam i się przyssał to było ok Więc rozumiem dobrze, o czym piszesz... A Tobie w pracy nie będzie się należała przerwa na karmienie? skoro piersią karmisz Bianeczkę?
Iwanek, Rika ja tak jak poprzedniczki bym się nie martwiła. Skoro dziewczynki przybierają na wadze i pediatra mówi, że ok to po prostu będą drobniejsze. Nie wiem, jak Ty Iwanek, ale Ty Rika przecież też figurę masz super, nawet po dwóch ciążach! Widocznie Ola w mamę poszła;)
Rika ja karmię piersią i podaję Filipowi zupki i kaszki;)
Masuska fajnie, że zakupy się udały:) A zdjęć ja nie widzę, a bardzo bym chciała Skasowałaś je już?
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ufolka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
mąż robi pisanki, jest twórcą ludowym tak jakby (bo bez certyfikatu, ale to już niedługo) no i już zaczął robić pisanki, i ja dziś małą posadziłam przed wydmuszkami, ale szał był, nie mogłam jej oderwać z tamtąd bo wisk był hehe poszła w ślady tatusia jak nic ;d aż zdjęcia robiliśmy bo tak fajnie się zachowywała
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
niestety tez nie zna kwoty tej ewentualnej kary...ale ja bym uderzyła na Waszym miejscu w to samoukaranie bardziej niż w ten kredyt - na pewno mniej stratni bedziecie.
Oposku ja próbowałam z wodą z niekapka, ale to chodzi o CYCORA
i teraz sklepilam,ze pytalas co to za niekapek- z canpolu jakis zwykły 6+ z silikonowaym ustnikiem, który ma takie fajne przeciecie (nie dziurki) i naprawde nie kapie z niego, dopiero leci jak naciśnie dziąslami, za 16 zl w intermarche kupiony
jak ja slyszlam jak ona ryczy to od razu sobie przypomniałam jak Ufolka u tego fryzjera bylas
a tu sie okazuje, ze Filip tez płakal jak mama byla w kinie, o matko boska
i sorry, ze dopiero teraz ale Basba piękne to przemowienie, takie osobiste, napisane z sercem ale i wielki szacunek widac bylo do Waszego taty...ech...tez bym chciala kiedyś od swoich dzieci usłyszec takie slowa...jak bede stara
Lucy ja przemyślalam sprawe i jednak nie chce drewniaków. Chce....kilka gofrów tych slodkich grubych mięsistych co w Holandii sprzedaja takie co jak przegryzasz a w nich kawałaki takiego jakby skarmelizowanego cukru są DOBRA??
możemy sie na coś wymienić mój malzon sprzeda Twojemu yeti w dobrej cenie a Ty mi gofry za to, oki??
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- ufolka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
iwanku nie martw się, jedna je jak szalona a druga nie bardzo, najważniejsze jeśli przybiera na wadze ;)jakby było coś nie tak to lekarz zwróciłby uwagę, ja to zawsze patrzę po siatkach centylowych Twoja przynajmniej rusza się jak szalona, moja to taka jak Bianka Różyczkowa troszkę, też leniuch że hej
oposku szkoda Filipka, ehh a mówią że w 8 mscu jest ten lęk separacyjny, że tylko mama i mama
różyczko, moja objadła się tak jak pisałam, pospała 15 min i ciągle był jakiś pisk, ciągle trzeba było zajmować ją czymś, nie wiem czy spanie w nocy będzie, na razie śpi, oo zbudziła się no to chyba noc zarwana będzie...
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ech.. straszycie mnie z tą wit D... 23 przy szczepieniu zapytam lekarza jeszcze raz,teraz mam fefra!
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ufolka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Asiu teraz już robi bo raz że po pracy a dwa że inaczej jak później zacznie to się nie wyrobi a z tą wit zapytaj koniecznie, może mi się coś pomyliło? a Ty nie dajesz teraz?
Oposku tak sprzedajemy je
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
I tak Ola waży więcej niż Zuzia gdy miała 6 miesięcy...
No nic teraz raz na dzień będę dawać jej obiadki.
A dzisiaj jestem mega zaskoczona bo odezwał się do mnie znajomy z Włoch, którego poznałam jeszcze jak pracowałam i mieszkałam w hotelu... ehh stare czasy
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ufolka cudne zdjęcie:) i śliczne pisanki, mąż ma talent. Sprzedajecie je? cudne. No ja przecież mojemu synusiowi będę dawała wit D do 18 I cyca też
hehehe
Ufolka ja nie daje,bo mi pediatra i ortopeda nie kazli dawac,ale teraz juz nic nie wiem.
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Pochwal się gotowymi pisankami:)
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lucy
- Wylogowany
- gadatliwa
Też uwielbiam,ale ja kupuję takie z bialym cukrem w środku...takie grubaśne mmm
A tobie chodzi o te co się kładzie na kubek z gorącym napojem i ten karmel się topi tak???
A drewniaki są tutaj u mnie w Noordwijku
Ufolka piękne pisanki!
a mąż żyletką drapie? i woskiem maluje?
Rika ja też karmię cycem i podaję jak na razie raz dziennie mięsne danie bo tylko to wcina
U nas wit.D do 4r.ż