BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

12 lata 10 miesiąc temu #294586 przez ufolka
basba tak z postów odniosłam wrażenie że masz tak ukształtowany charakter, że wiesz czego chcesz i nie dajesz się łatwo złamać :) tak mi się wydaje :p a Amce daję kropelki, inhaluję mukosovlanem z solą fizj., smaruję na noc pulmexem baby no i aspirator w użyciu rzecz jasna :) też myślałam żeby poczekać z tym szczepieniem aż będzie zupełnie zdrowa, kuzynka mówiła że nie trzeba bo do 39 stopni C dzieci szczepią a moja ma 37,2-37,3 no ale ona dużo dziwnych jak dla mnie rzeczy gada :)
paulinka a o modzie w UK to i ja słyszałam ;p
oposku no Amelka tylko katar ma i to wodnisty taki :) a rajstopek na all nie znalazłam, firma Baolly się nazywa, takie fajne są bo są z bawełny, grube, i się nie zsuwają z tyłka i nie uciskają w ogóle. O takie szafka.pl/c624407-nowe-68-74-rajstopki-f...-abs-niebieskie.html a w ogóle to ktoś tu kiedyś pytał o rajstopki, tylko nie pamiętam kto teraz :)

a ja się wczoraj naczytałam o tortillach co pisałyście i sama wczoraj robiłam ;p a czy zauważyłyście co napisałam? ;p waga u mnie nareszcie w dół poszła ;p :laugh: :side:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 10 miesiąc temu #294593 przez aniaw
Asiu dzięki za przepis fejsowy, uratowałaś mi życie :kiss:
A własnie co tyam u Was? Mało coś Ciebie z nami? A jak sytuacja z pracą?

Masuska Fajnioche zdjęcia a muły to bardzo przyjazdne zwiarzatka więc nie wiem o co kaman :blink:

Basba kobieto jedź i ani się nie zastanawiaj :laugh:

Natimp będzie okulisty, ja też byłam z moimi, ale niestety płakały okropnie ;)

Ufolka super, że waga ruszyła jupi :lol:

Oposku czyli wprosze się któregoś razu na naleśniki :lol:

Paulinka uśmiałam się z tego lumpka :laugh:

A jam w pracy hi hi

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #294680 przez aska27
Aniu noce juz lepsze, wszystko wróciło do normy /odpukać/ najważniejsze,ze Mikołaj już tak nie płacze!! No i pochwalę,że Mikołaj zacząl wypijać 150ml mleczka :)
A co do mojej pracy to od jutra jestem bezrobotna.. :dry: miałam prace ustawioną na 100% tylko musiałam złożyć wypowiedzenie w obecnej.. niestety nie udało się.

Paulinko wydaje mi się,ze pomysł z przedszklem to fajny pomysł,ale teraz jeszcze nie masz dzidzi ..pomyśl czy dasz rade jak się maluszek pojawi. W każdym razie takie domowe przedszkole to fajna sprawa jeśli ktos bardzo lubi, kocha dzieci :blink:

aa i nie myśl tak o tym bobasku /wiem,ze łatwo się mówi/ ale czasami trzeba wrzucić na luz i niech się dzieje wola Nieba :blink: Wszystko będzie ok, ja cały czas ściskam kciuki i mocno Ci kibicuje!

aaa i jeszcze pieluszki.. wg mnie porażka :dry: tak w ogóle co to za pomysł hmmm...
ale same ocencie:
www.howtobeadad.com/2011/2760/bad-produc...ongies-diaper-thongs

12 lata 10 miesiąc temu #294749 przez Oposek
Aśka ciekawy wywiad:
wiadomosci.wp.pl/page,2,title,Policja-od...10426,wiadomosc.html

Pieluszki-stringi to porażka, masz rację :dry: Czego to ludzie nie wymyślą...

Ania W zapraszamy do nas z Filipkiem:) Nie tylko na naleśniki, ale mufinki, sernik:) Jak będziesz kiedyś miała czas i ochotę to pakuj dzieci i się wbijaj:)

Ufolka zdaje się, że Różyczka ostatnio pytała o rajstopki:) Fajne są też takie z LIDLa, szczególnie na zimę. Nam się bardzo sprawdzają. A, no i wielkie gratulacje powodu spadku wagi!!!:):):) Mój mózg jakoś wcześniej zignorował tą informację, co by się nie dołować :blink: Ja bym nie szczepiła nawet dziecka z katarem. Po co ryzykować? a jak kuzynka chce to może i takie, które ma 40 stopni szczepić, a Ty lepiej dmuchaj na zimne;)

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #294761 przez iwanek1
:)

Mam nadzieję,że udało mi się wstawic film,wcześniej nie szło :angry:

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #294762 przez basba
Ufolko dziękuję ci za to co napisałaś :) ... gratki z ruchów wagi - tych dolnych rzecz jasna! Trzymam kciuki z Amelkę a kuzynkę to masz bez obrazy napradwe dziwną....

aska przykro mi z powodu straty pracy... głupio wyszło. Życze abys znalazła jak juz bedziesz szukac takiej,która cie bedzie satysfakcjonowac!!!!
A pieluszki to jakas masarka!!! Czy ktos to wogóle kupuje??

Aniu... miłej pracy :lol:

Oposek... nie bądż taka i dawaj zdjęcie 'starego" jak sie zajada :cheer:

Paulinka toś się rozleniwiła przez tą anglie...wracaj do Polski!!! :woohoo:

Oj Różyczka w pełni remontu że się nie odzywa!!! koniecznie fotki poproszę z efektu końcowego!!!

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #294765 przez aska27
Oposku własnie dzisiaj czytałam ten wywiad... ja tak żyję tą sprawą,śledzę... i czekam na wiadomosć,ze dzidzia odnalazła się.
To niesprawiedliwe,ze ludzie tak krzywadzą małe, bezbronne dzieci. Dzisiaj też natknęłam się na artykuł,jak 21 letni ojciec skrzywdził swojego synka /zgniótł mu jąderka/ az łzy same do oczy płyną..mąż i kolezanka apelują,zebym nie czytała,bo zwariować mozna...w sumie racja ,bo co ja mogę,nic nie poradzę,a nerwów tyle.

Basba no i mamy fotkę, super! oj,starszy brat jak fajnie się siostrzyczką zajmuje..brawo! i radosci tyle :blink:

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #294771 przez Oposek
witaj Iwanek, jak Ci dzień mija?

Basba nie, obiecałam mojemu mężowi, że nie będę wklejać Jego głupich fotek i nie będę ryykować, bo jeszcze mi wklei moje zdjęcie w kostiumie albo co :P Ale słodka Niunia! fajną chuśtawkę macie, za krzesełko do karmienia może robić:)

Aśka ja nie zajarzyłam, przepraszam. Jeśli miałaś na bank ustawioną pracę to czemu nie wyszło? Mi się też wydaje, że lepiej nie czytać takich rzeczy... Ja się też wkręciłam w tą sytuację z Madzią i czekam aż się szczęśliwie znajdzie.

12 lata 10 miesiąc temu #294774 przez Oposek
Rany, Hania raczkuje!!!!!!!!! Brawo:):):):) Widzisz Iwanku tak się martwiłaś Jej wagą, a tu się okazuje, że figura modelki Jej służy :lol: Mój syn, pewnie będzie brzuszkiem po ziemi zamiatał, o ile w ogóle oderwie si od ziemi :P Super, gratulacje Haniu!

12 lata 10 miesiąc temu #294780 przez iwanek1
Udało mi się wstawic film :laugh: :ohmy: :side: ale jestem zdolna jak na mnie :blink:

Ufolko Hania miała 37,2 i pediatra kazała szczepic,więc najlepiej będzie chyba jak pójdziesz z mała i na miejscu zadecydują,bo przecież badaja bobasy.
Asiu przykro mi z powodu pracy,moż eznajdziesz lepszą i będzie ok :)
Czy mogłabys mi napisac ile i co ile Mikołajek wypija mleczka,bo...... Hania wypija czasem po 200ml,a czemu nie przybiera,a Twój maluch i Masuski tak ładnie rośnie :)
Masuske też o to bym poprosiła,i inne mamy butelkowe :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
Masusko Sinlak podaje Hani na śniadanie ze 150ml wody :)
Musze iśc bo gwiazda wstała,a spała dzisiaj 1,5 godz.Swięto :)

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #294784 przez aska27
Oposku byłam uwzględniona w projekcie na ten rok /szkoła/ niestety zrobiło się jakies wielkie zamieszanie u nas,dyrekcja wplątana w jakies przekręty itp.. jak wszędzie.. w kazdym razie nie udało się. Plus tej sytuacji to fakt ,ze będę z Mikołajkiem caly czas.. wiec moze i dobrze.

Tylko mojej teściowej bardzo ta sytuacja się nie podoba :dry: wiecie jaki ma pomysł: żebym poprosiła moją dyr poprzednią,zeby wycofała moje wypowiedzenie i wtedy byłabym na wychowawczym..no i mam szybko zajść w drugą ciąże,zeby ZUS mi wypłacał kase :dry: No nic, dla niektórych pieniąc rządzi! Bez komentarza.

Iwanek GRATULACJE dla Hanusi :kiss: jak pięknie raczkuje!!!!

Mikołaj wypija 150ml melczka 4 razy dziennie,w nocy raz lub da razy po 120ml. Poza tym nic innego nie chce za bardzo jesć..ale dzisiaj namówiłam ;) go na jabuszko skrobane..tak trzy łyżeczki i pół słoiczka obiadku.

12 lata 10 miesiąc temu #294788 przez Oposek
Różyczka jeśli to nie problem to wrzuć jeszcze raz link do puzzli... Wiem, że już ileś razy wrzucałaś, ale mnie temat nagle zaczął dotyczyć;)

12 lata 10 miesiąc temu #294793 przez iwanek1
allegro.pl/duze-puzzle-piankowe-30x30-cm...24h-i2088404792.html

Oposku ja dziś kupiłam te,bo Hani koc się podwija :laugh:

12 lata 10 miesiąc temu #294802 przez Oposek
Iwanku no cudna jest ta Twoja Hania, naprawdę:) Jeszcze raz gratulacje i dziękuję za link :kiss:

Aśka faktycznie, głupio wyszło z tą pracą, ale tak jak piszesz- nie ma tego złego, coby a dobre nie wyszło:) przynajmniej będziesz mogła dłużej nacieszyć się synkiem:) Teściowe najwyraźniej też mają defekt mózgu :P A jakbyś teraz nawet zaszla w drugą ciążę to co Ci to ma dać?

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #294809 przez aska27
Oposku moja teściowa miała dwójkę dzieci rok po roku i ona uwaza,ze tak jest najlepiej..poza tym tak jak pisałam..ona boi się,ze nie będziemy mieli pieniędzy.. a tak dostawałabym wypłatę..no widać myslała nad tym hehe ;) ale ja mam swoje życie,ona swoje!

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka