BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #405017 przez basba
Cześć Baby!
Różyczko dziękuję że pytasz o Antosia...
My po wczorajszej kontroli! Na szczęście wszystko super! Szwy mają rozpuścić sie po 10 dniach od operacji - czyli na dniach a te w środku po chyba 6-7 miesiącach. Opatrunek zdjęty wiec Michu śmiga już jak funkiel nowka :) Niestety zawiódl sie trochę biedaczek bo lekarz jeszcze na 2 tygodnie zakazał mu rowerka, ale za to za tydzień może się już kąpać w basenie. Nie powinien jeszcze biegać, dźwigac itd, więc moje biedne gardło jeszcze przez min. 2 tygodnie będzie nadwyręrzone od wrzeszczenia! :P jej jak się cieszę że wszystko Ok i że mamy to już za sobą!

Co do grypy żołądkowej... moja Wiki też wymiotowała wczoraj :dry: moze faktycznie biedna coś załapała :unsure: o 18 praktycznie już spała do 6...
Mnie coś od rana brzuch boli :S

A wy się wszystkie aj lowiu to ja was też of kurs :P

Życze udanego wyjazdu i duuuuuuuuuuużo słoneczka dla wyjeżdzających :)
A reszcie miłego dnia w pracy :)

Ty natimp skitelsy??? te od żyrafy jedzącej tęcze??? No i gdzie te foty??!!

Różyczka masz wiadomość na gg :lol:

Rika śliczne foty i nie dołuj się juz kobieto, no!

Hoborrku gratki za drzwi no i jak ty się czujesz kochana dzisiaj??!!

MagdaM... świetny blog...

Aniu spakowana??? Ja tez tego nie cierpie... ale chyba bardziej nie lubie rozpakowywać po przyjeździe :blush:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 4 miesiąc temu #405031 przez natimp1
Basba dobrze że z Antośkiem oki
Wiesz ze ja Cię mega loveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

12 lata 4 miesiąc temu #405032 przez natimp1
próba foty

12 lata 4 miesiąc temu #405036 przez natimp1
próba foty-last
Załączniki:

12 lata 4 miesiąc temu #405040 przez natimp1
Brachole, te uściski były na 2 minuty przed , jak Jachu dostłl z młoteczka od Maksiego bo mu wyjadł ciachoo.. hmm live
Załączniki:

12 lata 4 miesiąc temu #405048 przez natimp1
Oni troche jak Bolek i Lolek wyglądają :)

12 lata 4 miesiąc temu #405052 przez różyczka
Oh boszsz jakie ekstra chłopaki!!!! :laugh:
no lajf lajf :laugh:

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #405073 przez aska27
Hej Babki! :blink:

Ja tylko na chwilę, ostatnio nie mam wolnej chwili..

Natimp witaj :) dawno Cię nie było ,co?? cudne zdjecia :kiss:
Wczoraj cały dzien przesiedziałam w Poznaniu, w niedzilę znowu jadę, mamy zmianę lokatorów w mieszkaniu... kupe roboty! Teraz juz nie pamiętam czy Ty czy Oposek.. któa z Was zapraszała do siebie, jak Oposek wróci to moze się jakos zgadamy ,co? :blink:

Magda śliczniutką masz córeczkę :) no i blog fajny, zaraz poczytam :blink: dzięki za link :)

Dziewczyny wyjezdzające na zlot :blink: róbcie fotki!!! Czekamy na foto-relacje :laugh:

kurcze ja mam tak mało wolnego czasu ostatnio, wczoraj cały dzien w Poznaniu siedziałam, robilismy remont mieszkania,dzisiaj padam na twarz Mikołajek cały dzien mnie nie widział jak sobie o mnie przypomniał to chodził i wołal cały czas "mam,mam" ,az mi serce sciska :( Wieczorem jak wrocilismy ok 21 to się przebudził i tak płakał i się tulił,ze nie mogłam go uspokoic, w nocy spał z nami, ale cały czas się wiercił i mówił przez sen " mam". W niedzielę znowu jedziemy,ale tym razem go zabieram :)

ach,a jeszcze muszę Wam napisac jaki fatalny był poniedziałek, otóż w ciągu jednego dnia trójka dzieci od naszych blskich trafiła do szpitala :( rano dostaje tel,ze kuzyna córka (4latka), wylała na siebie kawę i poparzona leży w szpitalu, niestety nieciekawie to wyglada, prawdopodobnie będzie miała przeszczep, poźniej wiadomosc,ze chrzesnica meża (2 misiące) lezy w szpitalu, zapalenie płuc ostra anemia.. no i wieczoram moja chrzesnica i kuzynka Gabrysia (3 latka) wylądowała w szpitalu, wkręciła sobie nózkę!!!

12 lata 4 miesiąc temu #405080 przez Rika
Cześć baby :)

Nati super zdjęcia :D a co do Bolka i Lolka to mnie rozwaliłaś :D

Ja dzisiaj jadę nad wodę i mam wszystko gdzieś :)
Dopiero wstałam.

Ola tez jakoś ok 3 płakała i nie chciała spać nie wiem o co jej chodziło, w sumie to jęczała.

Póki co wracam do szarej rzeczywistości i lecę zrobić pranie :)

12 lata 4 miesiąc temu #405108 przez natimp1
hmm Laskki to moze generalnie wczoraj taka noc i niepotrzebnie się wkurzałam na Jacha:)

Rika weź Ty podaruj sobie teksty ze pół godziny temu wstałaś!!!!!!!!!!!! w nochala dostaniesz i tyle

Aska to ja zapraszałam ja, ja,

To co widzimy się w niedzielę, ja jestem free, Maksi na wyjeździe a ja z Jacholem chętnie zrobię wyskok na miasto :)

12 lata 4 miesiąc temu #405133 przez aga1040
Hej mamule!!!!!
Kurde internet mi wysiadł i nie wiedzieli co jest dopiero drugi informatyk nam jakoś doszedl i naprawił. My już po roczku.
Dziekujemy z Kubusiem wszystkim za pamięć i życzonka. :kiss:

I życzymy wszystkiego najlepszego tym którzy ukończyli roczek podczas naszej nieobecności. :kiss:

U nas imprezka się udała ;-) dobrze że robilismy w lokalu bo był taki skwar, że w domu bez klimy nie dało by rady. Ale wszystko wyszło super. Jedzonko przepyszne. Mały latał po sali jak szalony. :laugh: Czekamy tylko na foty od naszego rodzinnego fotografa :laugh: Jak tylko coś będę miała napewno wam pokaże :-)

Kupilismy małemu dużą trampolinę i mały szczęsliwy jak nie wiem. Musze mu pyknąć pare fotek. Co prawda siedzi na niej i delikatnie się buja ale mina przy tym bezcenna :kiss: I z tatusiem godzinami przesiadują na niej i budują z klocków :woohoo: także naprawde polecam. nawet jesli on jest za mały jeszcze na trampolone to fajnie se w niej siedzi i sie bawi zabawkami. Musze tylko jakis parasol skołować żeby nad tą trampoliną rozwiesić.

12 lata 4 miesiąc temu #405135 przez aga1040
A my też ostatnio kupilismy drzwi wejściowe i garażowe. Teraz majster zakłada nam dachoblachówke i bedziemy powoli wylewać posadzki i wstawiać okna i drzwi, a potem srodek :laugh:

12 lata 4 miesiąc temu #405269 przez Rika
Oooo ale się dziewczyny wyszalały :) najlepszą zabawę jaką sobie znalazły to było bieganie z jednego brzegu na drugi :) woda dla nich po kolanka na środku rzeki, mnóstwo dzieci, miejsce do wyboru do koloru, na słońcu, w cieniu, pod drzewkiem, na trawce, na piasku. Super po prostu :) Woda płytka, cieplutka, dziewczynki szalały jak głupie :) jutro też jedziemy.

12 lata 4 miesiąc temu #405311 przez aska27
Natimp a to Ty nas podpuściłas hehe ja się chętnie piszę na spotkanie,a co :blink:

Rika zazdroszczę zabawy nad wodą, masakra a my dzisiaj pół dnia w aucie, a popluskałabym się hehe nawet dzisiaj nie zdążyłam rozłożyć Mikusiowi basenu :S

Aga to ja juz ustawiam się w kolejce za Twoimi fotkami ,chętnie obejrzę :blink: Trampolina to nawet fajny prezent.

12 lata 4 miesiąc temu #405314 przez hoborr
DObry!

No może dla was bo ja dziś nowu pół dnia w krętkach :( blee
A najgorzej mam wieczorem - jakaś nietypowa jestem

Asiu - masakra tyle wypadków w jednym dniu:( Biedne dzieciaczki:( Daj znac proszę jak już będzie lepuej...

Paulinko dzięi za gratki! Trzymam kciuki żeby i Wam się udało!!!

Natimp - ale masz super chłopców!

o kurdę lece znowu do kibla...

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka