BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

12 lata 4 miesiąc temu #404029 przez natimp1
Witaj Basba

Tak widziałam, dziękuję za wszystkie życzenia dla Jasiny... było mi miło ze nas znaleźliście..

Matko jakie pięknasie te nasze dzieciaczki...

A wy gdzie się dziewuszki na spotkanko szykujecie???wspólny wyjazd zorganizowałyście... ?

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 4 miesiąc temu #404036 przez hoborr
Dzień dobry!!!

NATIMP!!!! WITAJ!:) Chcemy gadać chcemy! CIeszę się że się odezwałaś:) Moja szwagierka chodziła za 16 miesięcy - i żyje:) A odkąd Ada chodzi to ja nie siadam - tak więc sa dwie strony medalu:):):) I zazdroszczę wyjazdu nad morze! Ja nigdy jeszcze nie byłam B) Tak to jest gdy sie mieszka blisko gór:)

Oposku ale super prezenty i impreza:) Zazdroszczę:) I super ta strona z nosidłami - piękne są!

Olka ja kupiłam używaną spacerówkę na allegro i jest ok. ALe to nie parasolka..

Basba wczoraj oglądałam zdjęci auroczych dzieci:) Fajnie że udału się wam mieć parkę:) Tez bym teraz chłopca chciała:) Ale co będzie to będzie - pokocham jak swoje:)

Rika a ja myślałam że to nie sukienka tylko bluzeczka- ada ma do kompletu spodenki:) :S

Różyczko fajnie że masz nosidło jakby co to bedę pisać:)

Aniu suknie jaeszcze nie doszła :cheer: Czekamy:) A TY masz w ogrodzie takie huśtawki do bujania??? :ohmy:

A ja dziś mam super dzień bo tomek pierwszy raz od nie wiem kiedy nie poszedł do pracy. W południe ma USG a potem na zakupy - kupujemy drzwi do domu - wejściowe, do garażu, do kotłowni i na strych:) joł joł joł:):):)

12 lata 4 miesiąc temu #404043 przez natimp1
O Matko ja paskudna, ja nieznośna ja nie wychowana...
zapomniałam
GRATULACJE dla przyszłych MAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hehe , ale będziecie mieć wesoło:)
Ja wczoraj byłam 1-raz u nowego ginka, generalnie się zakochałam w kolesiu, jest taki czaderski ze aż myśleć nie wypada:)tzn wizualnie jakoś się nie przyglądałam , po prostu gadkę fajną załapaliśmy jakbyśmy się znali latami.
na szczęście muszę iść za miesiąc na cytologię :):)hmm w sumie ciąża to by był powód do częstszych spotkań... ale mnie już na 3 nic nie przekona nawet taki wporzo facet

Hoborku z tym chodzeniem to właśnie nie żebym się irytowała że nie chodzi bo jakieś tam krokasy robi... nie chce wrócić na rehabilitacje i tyle, a właśnie plus tego stanu jest taki, ze pięknie spacerujemy po alejkach za rączke a nie muszę za nim biegać.

kurcze jak fajnie ze się udało mi przebić przez te zabezpieczenia

12 lata 4 miesiąc temu #404048 przez różyczka
O jezuuuuu Natimp!!!!! :cheer: :lol: :lol:
ale super,ze jestes :kiss:

JAK MOGŁAS WATPIĆ, ZE JEST JAKIES DZIECKO,KTÓRE jeszcze NIE CHODZI!? Oczywiscie, ze jest- moja Bianka :lol: Ona niezrobiła sama jeszcze ani jednego kroczku, wszedzie zasuwa na czworakach, a za 1 rączke nawet nie ruszy z miejsca :)

Kurcze Basba super fotki i Aniu Twoje dzikuny też :laugh:

Oposku no to super, ze wszytsko tak sie udało-teraz fotki dawaj :)

Kasiorek ja mam nosidło od tej Pathi własnie co Oposek-piszesz do niej maila i ona szyje na zamówienie, ja zamawiałam proste bez aplikacji i płąciłam 160 zł chyba, dostałam po tyg. bo bardzo mi zależało na czasie, normalnie te z aplikacjami to chyba 1-1,5 m-ca sie czeka u niej, ale naparwde polecam :)

Hoborrku ja nosidła nie oddam tylko chusty jakby co :blink: :) no to naprawde super masz dzien dziś :)

sorry,z e tak tylko na szybko ale ide robic sniadanko isprzatac, później jeszcze wpadne

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

12 lata 4 miesiąc temu #404050 przez różyczka
Acha - Olka dawaj fotki dawaj :laugh:

a Oposek Ty juz tak nie gadaj na mnie :laugh: bo nie uwierzysz pewnie ale ja całą sobote /no prawie/ spedziłam na pikniku parafialnym :lol: poszłam bo:
- wszystkie ludki znajome z mojego osiedla szły :)
-moja chrzestna była głównym sponsorem :lol:
- moi sasiedzi także :laugh:
-baby upiekły na loterie pełno pysznych ciast
- stary był wrobocie i sie nudziłysmy z B.
- chciałam wygrac masaz stóp w loterii parafialnej
- i utrzec nosa mojemu proboszczowi :lol:
oczywiscie nie omieszkałam podejsc i sie pochwalic, ze juz moje dziecko jest boze :lol:

12 lata 4 miesiąc temu #404062 przez natimp1
No tak Różyczko, zapomniałam że Bianka z Jaskiem na tej wirtualnej ławeczce chcą przesiadywać, ale jak się nie ruszą to z disco będzie średnio... Matko moja Bianusia, raczkuje i pewnie broi super.. a chodziłyście długo na rehabilitację?

12 lata 4 miesiąc temu #404067 przez aniaw
Natimp o ja pitu kopę lat :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
\No my tu czekamy, dopytujemy się, pogróżki wirtualne wysyłamy i wreszcie jesteś :lol: :lol: :lol:
Mój Dominiś chodzi, ba nawet biega ale to tylko dlatego, że chciał dorwać Cię i przykopać za te śłuby milczenia :P
U nas w domku walka gangów trwa, więc wiem o co kaman :lol:
Kurcze felek, ale fajosko, że jesteś :lol:

12 lata 4 miesiąc temu #404070 przez różyczka
Natuś spotykamy sie w piątek 3.08 w Gdansku -Aniaw, Masuska, Oposek i ja :) zapraszamy!!!
na rehab. jakos do konca maja chyba chodziłysmy, potem 18 czerwca kontrola była i Bianka akurat nauczyła sie raczkowac wiec pani chwaliła bardzo,z e ok, pieknie nadrobiła itd. i jestesmy umówioneteraz,z e jak zacznie chodzić mamy przyjsc sie pokazac :)
ale u nas sie nie zapowiada póki co, wiem,z e do 18 m-ca mamy czas :blink: i staramsie nie fisiowac ale znowu sie zaczynaja pytania wokoło: A ONA JESZCZE NIE CHODZI?? :angry:

12 lata 4 miesiąc temu #404071 przez aniaw
Różyczko piknik parafialny :lol: Oj ten masażer musiał być wart poświęcenia :lol:

Hoborku ja codziennie próbuję zatrzymać w wyrku mojego M, żeby nie szedł do pracy i kurka cienko mi to idzie ;)

Basba, ale twardziel z Twojego synka, rower od razu ;)
Ja w sobotę robiłam porzadek z ich zabawkami, więc część wywaliłąm im na środek pokoju a reszta to już ich sprawka :laugh:

Olka czekamy na foty :) Ja mam spacerówkę froga i bardzo mi się podoba :)

A tak to w ogóle dzień dobry :laugh:

O matko idę ratować pościel, bo bobasy dorwały nektarynki :ohmy:

Ech za późno - wszystko do prania :S

12 lata 4 miesiąc temu #404073 przez natimp1
Różyczko .. ja na pytania czy już chodzi odpowiadam , ze tak chodzi ale jest zmęczony lekcjami baletu i teraz nie ma siły... ja wiem ze do 15 mca jest norma, a biorąc pod uwagę fakt ze Janko miał te mięśnie dłużej zbite to do 17 mca daję mu lozzaka a potem ... hard fitnes:):)
Aniu - cieszę się ze zmobilizowałam Dominika do chodzenia!!!! A Ty to tez masz pewnie wesoło, śmiem twierdzić ze u Ciebie nawet weselej niz u mnie bo jednak Maksymilian juz 4 lata więc większość się mu wytłumaczy ..... Jachu ma tylko zakaz brania 2 zabawek i to szanuje, ostatnio jednak rzucił jakimś samchodem i pękł dla dobra więzi braterskich powiedziałam ze przez przypadek go nadepnęłam, ze mi przykro i że może sobie coś wybrać w zamian ... zobaczymy dziś jedziemy po niego do babci- generalnie w ciągu miesiąca był dwa dni w domu !! i dajemy mu rower, kupiłam juz taką 16 , mam nadzieję ze mu sie spodoba i przekona go to do jazdy na dwóch kółkach .

12 lata 4 miesiąc temu #404078 przez aniaw
Natimp to Twój Jachu z Dominikiem na ten balet chodzą :lol: Dominik ostatnio jak braciak próbuje górą łóżeczka wychodzić i zaraz nogę wyprostowaną mega chce podnosić prawie do głowy :lol: No u nas dom wariatów z bobasami, ale na szczęście vcoraz więcej Szymi rozumkuje :)
Jak coś dłużej nie chce załapać to wtedy przy Tomim dobitnie powtarzam, że rozumek to Szymi ma po tatusiu :lol:

12 lata 4 miesiąc temu #404079 przez różyczka
Aniu nie masażer tylko masaż! RECZNY! :lol: myslałam,ze sam proboszcz bedzie wykonywał i głównie dlatego kupilismy az 3 losy zeby zwiekszyć szanse- w koncu jakas kara sie nalezy za to co nam wtedy zrobił pod górke z tym chrztem :lol:
a codo pakowania i pogody to Wy autem czy pociagiem?
bo ja teraz jade na tydz. i biore poprostu wszytskie ubrania Bianki jakie ma :)

12 lata 4 miesiąc temu #404081 przez natimp1
AniaW .. hehehhehe dobrze Ci , zamiast się dziećmi zająć to pierdoły na forum :laugh:

Rózyczko jeszcze jedno- raz mnie dziad wkurzył opowiadaniem ze jego syn to i to i tom, a janek siedział akurat w wózku, na to koleś... a on tak w tym wózku ciągle, może go pani wyciągnie a nie tak dziecko ogranicza, na co mąż podszedł, (a miał juz przyjemność z kolesiem)i mówi - kurcze teraz jak sobie stłukł tą nóżkę na rowerku to nie wiadomo kiedy się przekona do chodzenia- mina kolesia bezcenna:)

12 lata 4 miesiąc temu #404083 przez różyczka
Nati mi powiedziano w Owi, ze do 18 m-ca jest norma (czyli 1,5 roku)
no teraz to sie usmiałam :lol: :lol: :lol: buahahahahhaha
dobre dobre
uwielbiam Twoje/Wasze bo widac,z e siezgraliscie/ poczucie humoru :lol:

Olka ja nie mam parasolki czy tam spacerówki i kocham naszego x-landera ale tez mi ciezko juz ostatnio i mysle nad zakupem spacerówki x-landera bo widziąłm u kolezanki na zywo i mi sie spodobała :)

12 lata 4 miesiąc temu #404088 przez aniaw
Różyczko masaż stóp??? :lol: :lol: :lol: Ale dożywotni??? :lol: :lol: :lol: Taki proboszcz Twój niewolnik wyobraź to sobie :lol: :lol: :lol:
My autem ma się rozumieć, bo żaden pociąg naszej wyprawy by nie przetrwał :lol: :lol:

Natimp to Wy z małżem nieźle dobrani :S Oj te ludziki z dobrymi radami to mnie też wpieniają na maxa :angry:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka