- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- natimp1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Tak widziałam, dziękuję za wszystkie życzenia dla Jasiny... było mi miło ze nas znaleźliście..
Matko jakie pięknasie te nasze dzieciaczki...
A wy gdzie się dziewuszki na spotkanko szykujecie???wspólny wyjazd zorganizowałyście... ?
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Adusia 1 lipca 2011 Robert 22 luty 2013
- Otrzymane podziękowania: 1
NATIMP!!!! WITAJ! Chcemy gadać chcemy! CIeszę się że się odezwałaś Moja szwagierka chodziła za 16 miesięcy - i żyje:) A odkąd Ada chodzi to ja nie siadam - tak więc sa dwie strony medalu:) I zazdroszczę wyjazdu nad morze! Ja nigdy jeszcze nie byłam Tak to jest gdy sie mieszka blisko gór:)
Oposku ale super prezenty i impreza:) Zazdroszczę I super ta strona z nosidłami - piękne są!
Olka ja kupiłam używaną spacerówkę na allegro i jest ok. ALe to nie parasolka..
Basba wczoraj oglądałam zdjęci auroczych dzieci:) Fajnie że udału się wam mieć parkę Tez bym teraz chłopca chciała:) Ale co będzie to będzie - pokocham jak swoje:)
Rika a ja myślałam że to nie sukienka tylko bluzeczka- ada ma do kompletu spodenki:)
Różyczko fajnie że masz nosidło jakby co to bedę pisać
Aniu suknie jaeszcze nie doszła Czekamy:) A TY masz w ogrodzie takie huśtawki do bujania???
A ja dziś mam super dzień bo tomek pierwszy raz od nie wiem kiedy nie poszedł do pracy. W południe ma USG a potem na zakupy - kupujemy drzwi do domu - wejściowe, do garażu, do kotłowni i na strych:) joł joł joł
- natimp1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
zapomniałam
GRATULACJE dla przyszłych MAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hehe , ale będziecie mieć wesoło:)
Ja wczoraj byłam 1-raz u nowego ginka, generalnie się zakochałam w kolesiu, jest taki czaderski ze aż myśleć nie wypada:)tzn wizualnie jakoś się nie przyglądałam , po prostu gadkę fajną załapaliśmy jakbyśmy się znali latami.
na szczęście muszę iść za miesiąc na cytologię :)hmm w sumie ciąża to by był powód do częstszych spotkań... ale mnie już na 3 nic nie przekona nawet taki wporzo facet
Hoborku z tym chodzeniem to właśnie nie żebym się irytowała że nie chodzi bo jakieś tam krokasy robi... nie chce wrócić na rehabilitacje i tyle, a właśnie plus tego stanu jest taki, ze pięknie spacerujemy po alejkach za rączke a nie muszę za nim biegać.
kurcze jak fajnie ze się udało mi przebić przez te zabezpieczenia
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
ale super,ze jestes
JAK MOGŁAS WATPIĆ, ZE JEST JAKIES DZIECKO,KTÓRE jeszcze NIE CHODZI!? Oczywiscie, ze jest- moja Bianka Ona niezrobiła sama jeszcze ani jednego kroczku, wszedzie zasuwa na czworakach, a za 1 rączke nawet nie ruszy z miejsca
Kurcze Basba super fotki i Aniu Twoje dzikuny też
Oposku no to super, ze wszytsko tak sie udało-teraz fotki dawaj
Kasiorek ja mam nosidło od tej Pathi własnie co Oposek-piszesz do niej maila i ona szyje na zamówienie, ja zamawiałam proste bez aplikacji i płąciłam 160 zł chyba, dostałam po tyg. bo bardzo mi zależało na czasie, normalnie te z aplikacjami to chyba 1-1,5 m-ca sie czeka u niej, ale naparwde polecam
Hoborrku ja nosidła nie oddam tylko chusty jakby co no to naprawde super masz dzien dziś
sorry,z e tak tylko na szybko ale ide robic sniadanko isprzatac, później jeszcze wpadne
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a Oposek Ty juz tak nie gadaj na mnie bo nie uwierzysz pewnie ale ja całą sobote /no prawie/ spedziłam na pikniku parafialnym poszłam bo:
- wszystkie ludki znajome z mojego osiedla szły
-moja chrzestna była głównym sponsorem
- moi sasiedzi także
-baby upiekły na loterie pełno pysznych ciast
- stary był wrobocie i sie nudziłysmy z B.
- chciałam wygrac masaz stóp w loterii parafialnej
- i utrzec nosa mojemu proboszczowi
oczywiscie nie omieszkałam podejsc i sie pochwalic, ze juz moje dziecko jest boze
- natimp1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- aniaw
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mam cudownych trzech facetów:)
\No my tu czekamy, dopytujemy się, pogróżki wirtualne wysyłamy i wreszcie jesteś
Mój Dominiś chodzi, ba nawet biega ale to tylko dlatego, że chciał dorwać Cię i przykopać za te śłuby milczenia
U nas w domku walka gangów trwa, więc wiem o co kaman
Kurcze felek, ale fajosko, że jesteś
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
na rehab. jakos do konca maja chyba chodziłysmy, potem 18 czerwca kontrola była i Bianka akurat nauczyła sie raczkowac wiec pani chwaliła bardzo,z e ok, pieknie nadrobiła itd. i jestesmy umówioneteraz,z e jak zacznie chodzić mamy przyjsc sie pokazac
ale u nas sie nie zapowiada póki co, wiem,z e do 18 m-ca mamy czas i staramsie nie fisiowac ale znowu sie zaczynaja pytania wokoło: A ONA JESZCZE NIE CHODZI??
- aniaw
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Hoborku ja codziennie próbuję zatrzymać w wyrku mojego M, żeby nie szedł do pracy i kurka cienko mi to idzie
Basba, ale twardziel z Twojego synka, rower od razu
Ja w sobotę robiłam porzadek z ich zabawkami, więc część wywaliłąm im na środek pokoju a reszta to już ich sprawka
Olka czekamy na foty Ja mam spacerówkę froga i bardzo mi się podoba
A tak to w ogóle dzień dobry
O matko idę ratować pościel, bo bobasy dorwały nektarynki
Ech za późno - wszystko do prania
- natimp1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Aniu - cieszę się ze zmobilizowałam Dominika do chodzenia!!!! A Ty to tez masz pewnie wesoło, śmiem twierdzić ze u Ciebie nawet weselej niz u mnie bo jednak Maksymilian juz 4 lata więc większość się mu wytłumaczy ..... Jachu ma tylko zakaz brania 2 zabawek i to szanuje, ostatnio jednak rzucił jakimś samchodem i pękł dla dobra więzi braterskich powiedziałam ze przez przypadek go nadepnęłam, ze mi przykro i że może sobie coś wybrać w zamian ... zobaczymy dziś jedziemy po niego do babci- generalnie w ciągu miesiąca był dwa dni w domu !! i dajemy mu rower, kupiłam juz taką 16 , mam nadzieję ze mu sie spodoba i przekona go to do jazdy na dwóch kółkach .
- aniaw
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Jak coś dłużej nie chce załapać to wtedy przy Tomim dobitnie powtarzam, że rozumek to Szymi ma po tatusiu
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a codo pakowania i pogody to Wy autem czy pociagiem?
bo ja teraz jade na tydz. i biore poprostu wszytskie ubrania Bianki jakie ma
- natimp1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Rózyczko jeszcze jedno- raz mnie dziad wkurzył opowiadaniem ze jego syn to i to i tom, a janek siedział akurat w wózku, na to koleś... a on tak w tym wózku ciągle, może go pani wyciągnie a nie tak dziecko ogranicza, na co mąż podszedł, (a miał juz przyjemność z kolesiem)i mówi - kurcze teraz jak sobie stłukł tą nóżkę na rowerku to nie wiadomo kiedy się przekona do chodzenia- mina kolesia bezcenna:)
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
no teraz to sie usmiałam buahahahahhaha
dobre dobre
uwielbiam Twoje/Wasze bo widac,z e siezgraliscie/ poczucie humoru
Olka ja nie mam parasolki czy tam spacerówki i kocham naszego x-landera ale tez mi ciezko juz ostatnio i mysle nad zakupem spacerówki x-landera bo widziąłm u kolezanki na zywo i mi sie spodobała
- aniaw
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
My autem ma się rozumieć, bo żaden pociąg naszej wyprawy by nie przetrwał
Natimp to Wy z małżem nieźle dobrani Oj te ludziki z dobrymi radami to mnie też wpieniają na maxa