- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- Rika
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- basba
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Cierpliwośc połowa sukcesu w miłości
- Otrzymane podziękowania: 0
Jej jak tu spokojnie bez naszych gaduł wypoczywajacych na wakacjach. Ale Rika i Natimp walczą dzielnie

Heh pisałam w sumie wczoraj ale cisza w temacie, zdjecia tez dałam ale nikt nie skomentował wiec usunęłam

Za to ja skomentuję roczkowe fotki Agi

Natimp ty lachonie jeden! Synusiowie fantastico ja zawsze!
Różyczko wypoczywaj wypoczywaj, abys dużo siły miała na pisanie relacji jak wrócisz

Ania wrócić po wyjeździe najgorzej. Ja jak wróciłam po 2 tygodniach to nie wiedziałam jak się nazywam...

- hoborr
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Adusia 1 lipca 2011 Robert 22 luty 2013
- Otrzymane podziękowania: 1

Ale nie chce wam juz truć ... Szlak mnie trafi przez ta pogodę i te mdłości! Jedyny plus tyo to że chudnę. Ale z drugiej jstrony trochę się martwię. bo jak cokolwiek zjem od razu boli mni ebrzuch i musze do kibelka lecieć

A i wczoraj byłam w szkole bo dyro po mnie dzwonił!!!! Okazało się ze nie miałam jednego tematu wpisanego w 6 klasie i nie chciał mnie potem na konferencji wyczytywać!! Normalnie w szoku byłam. Czyżby obuidziły się w nim rodzinne uczucia?? - bo może wam nie pisałam ale to mąż mojej cioci!! NO ale nigdy mnie nie potraktował ulgowo - ba nawet gorzej! NIE chce mi się [piać jak nie zaliczylł mi pierwszego półrocza stażu - bo miałam sprawozdanie napisane nie w formie tabeli - a on tak lubi! A w tym roku panna oddała też normalnie i było ok! Ech szkoda gadać..
A może boi sie mijej mamy - bo mama jest sekretarzem w gminie i czasem jedzie do niego na kontrole! Już samam nie wiem.
W każdym bądź razie wczoraj było ok:)
Mam ślicznie wymalowaną klasę - nowe łąweczki ikrzesełka, meble, biórko i fotel:) Dzieciaki będa siedzieć pojedyńczo:) Super:) Jako jedyna klasa odnowiona - bo przedszkole remontuja i na w ięcej nie było czasu i pieniędzy:) Szkoda że wróce tylko na kilka mięsięcy...
No
Acha
Cieszę się że wyjazdy się wsyzystkim udały. Czekamy na zdjęcia:)
Aniu no i zdjęcia ze śłubu?

A i pisałam wam kiedys że chrzestna mojej sis ma raka - i pewnie zostało jej parę dni - bo nawet chemii juz jej nie dali. A teraz ma zapalenie płuc. I juz przeżuty są na węzły chłonne, płóca, oskrzela... A iwecie co jest najgorsze??
To że 9 mieisęcy temu robiła sobie badania do pracy i prześwietlenie płuc też. Wtegy ten co opisywał zdjecie nic nie zauważył. A teraz lekarze na tym sdamym zdjęciu odczytali że juz było widać zmiany! I może wtedy dało się ją jeszcze uratować! A teraz. 9 letnia dzeiwczynka zostanie bez mamy:( Szlak mnie trafia na tych lekarzy
- natimp1
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Basba a ja nie widzieć zdjęć- ja bym Cię na bank skomentowała, a jak to się okaże jak foty zobączę .. hehehhe ,
pisaj pisaj ja lublju Cię czytać

Hobborku na wymioty mogę tylko ściskać- nie po brzuszku oczywiście, nie wiem jak to ale się domyślam... fajnie ze będziesz miała nowe "warunki" do pracy w przyjemnym otoczeniu lepiej się pracuje... i juz tak nie narzekaj że tylko na parę miesięcy wracasz

kurcze tak zapodałaś tym ostatnim wątkiem że nawet myśleć ani komentować nie chce... weź tu ufaj lekarzom, masakra..
u ans z ciekawostek to Janina coraz chętniej sam maszeruje , ale jak sie brawo nie zrobi to siada na dupke i focha strzela:)może jeszcze miesiączek i sie zacznie masakra , wczoraj widziałam dziewczynkę która śmigała jak szalona a jutro kończy rok, heheh śmieszna tak ale jak sobie przypomniałam co mnie czeka to chyba go trochę po parkiecie jeszcze poduszę

a no i na placu oczywiście Jachu wyżebrał czytaj wyjęczał bułę od dyrektorki przedszkola do którego Maksi chodzi - trochę siara ale nie moja wina że z niego nienażarte stworzonko, był 10 min po kaszce z malinami

- aska27
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

a Jasiu to przeciwienstwo mojego Mikusia

Hoborr współczuję tych mdłosci,ciekawe kiedy miną, oby szybko!
no,a z tym dyrektorem Twoim to nieciekawie,co za gość.
Tez czekam na fotorelacje ze spotkania nadmorskiego no i na Ani foty!
- natimp1
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- natimp1
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

kurde gdyby tak kasę organizował to by cudnie było

- natimp1
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- aniaw
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mam cudownych trzech facetów:)

Stęskniłam się za forum i za wami strasznie i mam nadzieje, że na przyszły zjazd szanowne panie się wybiorą cio???

Ja w pracy ciężko zapitalam i tak mi się nic nie chce, że szok

Babeczki nadmorskie forumowe to niezłe laski, ja przy nich to szok

Różyczki Bianka taka spokojna i śliczna dziewczynka jak na fotkach

Przeszła niezła szkołę życia z moimi rozrabiakami i nie raz od nich czyms w główke dostała

Dominik za to namiętnie zabierał jej smoka czym doprowadzał kobitke do łzów

Masuski Piterek taki słodziak i grzeczniutki, że jak najbardziej dla Bianki się nadaje

Oposka Piterek to dopiero niezły luzak

Mieszkałyśmy obok Oposka i zaraz po przebudzeniu bobasy nasze spotykały się wspólnym podwórku i rządziły

Z dziewczynami całą ekipą wybraliśmy sie na plaże i było super. Jakbyśmy się znały od zawsze

Pierwszego dnia Szymonek nawet się pluskał, ale później marudził, że woda zimna

Oposek, Masuska i Rózyczka to równe babeczki i wydurniałyśmy się na maxa

Powrót z plaży to też fajna przygoda, bo ulice Gdańska płynęły jak rwące potoki

Nasi męzowie całkiem nieźle się dogadywali przy piwku i chyba założą swoje oddzielne forum

Byliśmy tez z Oposkami w zoo

Szymi był tak przyjaźnie nastawiony do wszystkich, że babeczkom na ławeczce zrywał kwiatki z trawnika a dziewczynki łapał za ręke i z nimi spacerował

Dominis tez najchętniej na własnych nóżkach ale zawsze w przeciwną strone niż my, więc finalnie głównie na rekach bytował, chyba że spał

Zwiedziliśmy też kawałek parku Oliwskiego i pobuszowaliśmy po jarmarku Dominikańskim, gdzie też zahaczylismy o wesołe miasteczko ma się rozumieć

poopalaliśmy7 się trochę i pokapaliśmy w morzu, bo pogoda nawet nam dopisywała

URLOPIK ZALICZAM DO UDANYCH

Nie da się niestety opisać całej tej niesamowitej atmosfery, tych wszystkich komicznych sytuacji, które nas spotkały

Zdjęć oczywiście troszkę mam i jak się do nich dokopię to wrzuca a dziś dostałam też wreszcie zdjęcia ze ślubu

Tylko ja tam n ie lubię siebie na zdjęciach

Dobra teraz poczytam coście naskrobały

- aniaw
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mam cudownych trzech facetów:)

O spotkanko z Asią planowane??

A jaka Ty lasencja

Rikuś nie dołuj się, super, że dziwczynki mogą z Toba poszalec nad woda

Oj my tez musimy nieźle kombinować z kasą

Asiu a jak tam te dzieciaczki, matko tyle nieprzyjemnych sytuacji naraz i te szpitale, ech

Hoborku współczuję samopoczucia

matko a z tymi lekarzami brak słów

Basba super, że Antol daje radę, szwy się rozpuszcz i bedzie śmigał rowerkiem

Wiesz ja rozpakowywac się lubie i zaraz wszystko segreguję do prania itd ale pakowanie najgorsze

Aga ale cudne fotki, czerwień rzadzi

Rózyczko wypoczywaj wypoczywaj i nareperuj swojego małża

Masuska jak tam spędziliście jeden dzionek dłużej?

Oposku odpoczywajcie kochani i zbierajcie siły na jakiś weekendowy wspólny wypadzik nad wodę, czy gdzieś do parku bo mój Tomi juz tęskni za Wami

- Rika
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Hoborr dlatego jeśli chodzi o lekarzy ja mam niestety takie zdanie a nie inne. Poza tym ja zawsze wszystkie wyniki i prześwietlenia muszę sama obejrzeć i wtedy jak mnie coś niepokoi to szukam ewentualnie pytam innych lekarzy.
Aniaw im więcej piszecie na temat wyjazdu tym bardziej ja żałuję. Ale trudno. Czekam na Was w Józefowie

napisze jeszcze że siostra miała jechać w niedzielę ale autobus nam uciek tzn czekaliśmy na kijowskiej a on odjeżdżał z lubelskiej. Czyli 2 minuty drogi żeby przejść przez dworzec wschodni na druga stronę. Jedzie jutro. I dobrze wiedzieć że mąż ma urlop od wczoraj i dobrze wiedzieć że ma 2 tygodnie a nie tydzień... Poza tym czy pisałam Wam że Ola jest leworęczna?
- natimp1
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
witam w ten chłodniejszy dzień, już środa czyli tydzień z górki

Anka no żałuję że mnie nie było gdybym wcześniej przebiła zabezpieczenia w pracy i wiedziała o spotkaniu to pewnie bym się jeszcze wbiła na wyjazd

Rika z tego co kojarzę to nie pisałaś że Olka jest leworęczna, mój Maksi tez jest, a Janek typowy prawus, ale Olce moze się jeszcze zmienić,
Masuska -a Ty gdzie łobuziaro
dawać jakieś zdjęcia.....
Dzisiaj miałam pierwszą scenę z Jaśkiem i wyjściem do pracy , ryk , wyk i siedzenie przy drzwiach -masakra , mam nadzieję że to jednorazowe bo zwariuje, jeszcze teraz jak zaczął chodzić to z tymi łapkami wyciągniętymi szedł się przytulić.....
jest jeszcze opcja ze był głodny (bo wtedy tez przy kolanach chodzi ) a wiedział ze na tatę od rana nie ma co liczyć

Basba a Ty gdzie ?
- basba
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Cierpliwośc połowa sukcesu w miłości
- aska27
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Natimp dzisiaj moze wyjątkowo Jasek dał popalić, będzie ok, my dorośli też czasami mamy złe dni

Aniu dzieciaczki juz lepiej, starsza Gabrysia juz chodzi, trochę narzeka na nóżkę,ale chyba jest ok, Ala ta poparzona nie wiem właśnie ..wczoraj miała mieć zdjęte opatrunki, wszystko isę okaze,a mała Gabrysia od wczoraj jest w domku, wiec chyba tez wszystko ok.
Rika no to ja nie w temacie, co się dzieje z teściową???
a ja dzisiaj zdaje komputer do regeneracji, tak wiec jakis czas mnie nie będzie, myslałam ,ze doczekam się relacji ze spotkania, jakis fotek i z Ani ślubiu..no nic, czekajcie proszę na mnie, doczytam jak wrócę

A tutaj troszkę naszych fotek:
Foteczki Mikusia

Mikołajek - fotki

- natimp1
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Rika a co w temacie teściowej
Aśka, - musmy przebić laski