BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

12 lata 8 miesiąc temu #406552 przez Rika
Aniaw jak Wam dobrze... dawajcie fotki!

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #406685 przez basba
Czesć baby...

Jej jak tu spokojnie bez naszych gaduł wypoczywajacych na wakacjach. Ale Rika i Natimp walczą dzielnie :) Ja jakos weny specjalnie nie mam ale co tam skrobne coś zeby nie było ze forum upada ;)

Heh pisałam w sumie wczoraj ale cisza w temacie, zdjecia tez dałam ale nikt nie skomentował wiec usunęłam :P

Za to ja skomentuję roczkowe fotki Agi :lol: Aguś śliczna z Was rodzinka. A syncio taki dłuuuugi sie wydaje wy chyba jesteście z mezem wysocy, co? Na ile mu kupujesz rzeczy? Czerwień wymiata :) Fajnie zgrałas towarzystwo hehe.

Natimp ty lachonie jeden! Synusiowie fantastico ja zawsze!

Różyczko wypoczywaj wypoczywaj, abys dużo siły miała na pisanie relacji jak wrócisz :blush:

Ania wrócić po wyjeździe najgorzej. Ja jak wróciłam po 2 tygodniach to nie wiedziałam jak się nazywam... :dry:

12 lata 8 miesiąc temu #406734 przez hoborr
No dobra ja tez się odezwę żeby nie było że forum upada :cheer:

Ale nie chce wam juz truć ... Szlak mnie trafi przez ta pogodę i te mdłości! Jedyny plus tyo to że chudnę. Ale z drugiej jstrony trochę się martwię. bo jak cokolwiek zjem od razu boli mni ebrzuch i musze do kibelka lecieć:( Myślę że to przez ten nieszczęsny brak woreczka! No nie wiem jak to będzie dalej.

A i wczoraj byłam w szkole bo dyro po mnie dzwonił!!!! Okazało się ze nie miałam jednego tematu wpisanego w 6 klasie i nie chciał mnie potem na konferencji wyczytywać!! Normalnie w szoku byłam. Czyżby obuidziły się w nim rodzinne uczucia?? - bo może wam nie pisałam ale to mąż mojej cioci!! NO ale nigdy mnie nie potraktował ulgowo - ba nawet gorzej! NIE chce mi się [piać jak nie zaliczylł mi pierwszego półrocza stażu - bo miałam sprawozdanie napisane nie w formie tabeli - a on tak lubi! A w tym roku panna oddała też normalnie i było ok! Ech szkoda gadać..
A może boi sie mijej mamy - bo mama jest sekretarzem w gminie i czasem jedzie do niego na kontrole! Już samam nie wiem.
W każdym bądź razie wczoraj było ok:)
Mam ślicznie wymalowaną klasę - nowe łąweczki ikrzesełka, meble, biórko i fotel:) Dzieciaki będa siedzieć pojedyńczo:) Super:) Jako jedyna klasa odnowiona - bo przedszkole remontuja i na w ięcej nie było czasu i pieniędzy:) Szkoda że wróce tylko na kilka mięsięcy...

No

Acha
Cieszę się że wyjazdy się wsyzystkim udały. Czekamy na zdjęcia:)

Aniu no i zdjęcia ze śłubu?:)

A i pisałam wam kiedys że chrzestna mojej sis ma raka - i pewnie zostało jej parę dni - bo nawet chemii juz jej nie dali. A teraz ma zapalenie płuc. I juz przeżuty są na węzły chłonne, płóca, oskrzela... A iwecie co jest najgorsze??
To że 9 mieisęcy temu robiła sobie badania do pracy i prześwietlenie płuc też. Wtegy ten co opisywał zdjecie nic nie zauważył. A teraz lekarze na tym sdamym zdjęciu odczytali że juz było widać zmiany! I może wtedy dało się ją jeszcze uratować! A teraz. 9 letnia dzeiwczynka zostanie bez mamy:( Szlak mnie trafia na tych lekarzy

12 lata 8 miesiąc temu #406771 przez natimp1
hej Pituchy

Basba a ja nie widzieć zdjęć- ja bym Cię na bank skomentowała, a jak to się okaże jak foty zobączę .. hehehhe ,
pisaj pisaj ja lublju Cię czytać:)

Hobborku na wymioty mogę tylko ściskać- nie po brzuszku oczywiście, nie wiem jak to ale się domyślam... fajnie ze będziesz miała nowe "warunki" do pracy w przyjemnym otoczeniu lepiej się pracuje... i juz tak nie narzekaj że tylko na parę miesięcy wracasz :):)

kurcze tak zapodałaś tym ostatnim wątkiem że nawet myśleć ani komentować nie chce... weź tu ufaj lekarzom, masakra..

u ans z ciekawostek to Janina coraz chętniej sam maszeruje , ale jak sie brawo nie zrobi to siada na dupke i focha strzela:)może jeszcze miesiączek i sie zacznie masakra , wczoraj widziałam dziewczynkę która śmigała jak szalona a jutro kończy rok, heheh śmieszna tak ale jak sobie przypomniałam co mnie czeka to chyba go trochę po parkiecie jeszcze poduszę:)

a no i na placu oczywiście Jachu wyżebrał czytaj wyjęczał bułę od dyrektorki przedszkola do którego Maksi chodzi - trochę siara ale nie moja wina że z niego nienażarte stworzonko, był 10 min po kaszce z malinami :)

12 lata 8 miesiąc temu #406775 przez aska27
Natimp napisałam do Ciebie smsa, dotarła wiadomosc?? Bo jakos milczysz i teraz się zastanaiwam czy mam dobry nr :blink:

a Jasiu to przeciwienstwo mojego Mikusia :) oczywiście jak widzi u kogos jedzenie to najchętniej zabrałby z ręki czy z buzi,ale po to ,zeby to podeptac,, pobawić się tym troszkę :)

Hoborr współczuję tych mdłosci,ciekawe kiedy miną, oby szybko!
no,a z tym dyrektorem Twoim to nieciekawie,co za gość.

Tez czekam na fotorelacje ze spotkania nadmorskiego no i na Ani foty!

12 lata 8 miesiąc temu #406787 przez natimp1
mycha no nie dostałam chyba , a kiedy napisz mi nr na privie

12 lata 8 miesiąc temu #406803 przez natimp1
wiesz Aska w gruncie rzeczy to Miki lepiej bo nie jada po wszystkich , i wszystkiego a Jachu to spazmy dostaje , na deptaku w niedziele, loda od lasek wyżebrał:)
kurde gdyby tak kasę organizował to by cudnie było :)

12 lata 8 miesiąc temu #406806 przez natimp1
hmm głupio z tym lodem jakoś wyszło, -

Asienka już kwiczę z radości co do wiadomo czego

12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #406852 przez aniaw
Hejka :lol:

Stęskniłam się za forum i za wami strasznie i mam nadzieje, że na przyszły zjazd szanowne panie się wybiorą cio??? :laugh:

Ja w pracy ciężko zapitalam i tak mi się nic nie chce, że szok ;)

Babeczki nadmorskie forumowe to niezłe laski, ja przy nich to szok :P Wypiekniły się ufryzowały itd :laugh: Dzieciaki chyba na jakies szkolenia wysłały, bo tylko moje jakieś takie urwisowate :laugh:
Różyczki Bianka taka spokojna i śliczna dziewczynka jak na fotkach :lol:
Przeszła niezła szkołę życia z moimi rozrabiakami i nie raz od nich czyms w główke dostała :S
Dominik za to namiętnie zabierał jej smoka czym doprowadzał kobitke do łzów :S
Masuski Piterek taki słodziak i grzeczniutki, że jak najbardziej dla Bianki się nadaje :lol: Za to moje bachorki próbowały sprowadzić go na złą droge i nauczyły go rozrzucac żwir po okolicy :S
Oposka Piterek to dopiero niezły luzak :lol: Przychodził do nas na wyżerkę, bo matka go chyba nie karmiła :S Taki z niego cudny facecik, że mój Tomi koniecznie chce go adoptować nawet jakby trzeba było wraz z jego rtodzicami :lol:

Mieszkałyśmy obok Oposka i zaraz po przebudzeniu bobasy nasze spotykały się wspólnym podwórku i rządziły :lol: Dokarmiały fajoskiego pieska ksiązkami lub kamykami lub grabkami :lol: Psiak labradorowaty łagodny jak baranek i dzieciaki wszystko mogły z nim robić :lol:
Z dziewczynami całą ekipą wybraliśmy sie na plaże i było super. Jakbyśmy się znały od zawsze :lol: dzieciaki w piasku wspólnie się bawiły najchętniej Biankowym różowym zestawem :) Wspólnie wyżerali sobie słoiczki :) Póżniej była sesja wodna w morzu, która ominęły moje szkraby ;) Szymi spał a Dominik nie dał się przekonac do morza ;)
Pierwszego dnia Szymonek nawet się pluskał, ale później marudził, że woda zimna ;) Ale za to plaża była jego i podrywał okoliczne dziewczynki - chamski ma podryw bo brutalnie zabiera im zabawki :S
Oposek, Masuska i Rózyczka to równe babeczki i wydurniałyśmy się na maxa :lol: Nawet mega ulewa która wykurzyła nas z plaży nie popsuła nam humorów :laugh: Impreza przeniosła się do naszego ośrodka :lol:
Powrót z plaży to też fajna przygoda, bo ulice Gdańska płynęły jak rwące potoki :S Oczywiście zgubiliśmy się po drodze razem z Masuskami i później nawzajem się pilotowaliśmy :lol: Niezła była zabawa bo przemoczeni bylismy do suchej nitki a jak stawaliśmy pogadać gdzieś na poboczu - auto Masuski i nasze - Masuska paradowała już w samym kostiumie więc panowie w przejeżdżających obok samochodach mieli na co popatrzeć :lol:

Nasi męzowie całkiem nieźle się dogadywali przy piwku i chyba założą swoje oddzielne forum :lol:

Byliśmy tez z Oposkami w zoo :lol: Męża Eli zaatakował dzik :lol: , co chwila wymienialismy się dziećmi, że już pogubiłam się które jest czyje :lol: , jechaliśmy skmka gdzie narobilismy niezłej wiochy :lol: generalnie chichralismy się na każdym kroku, więc jak to zoo przetrwało naszą wizyte to jestem w szoku :S
Szymi był tak przyjaźnie nastawiony do wszystkich, że babeczkom na ławeczce zrywał kwiatki z trawnika a dziewczynki łapał za ręke i z nimi spacerował :lol:
Dominis tez najchętniej na własnych nóżkach ale zawsze w przeciwną strone niż my, więc finalnie głównie na rekach bytował, chyba że spał :lol:

Zwiedziliśmy też kawałek parku Oliwskiego i pobuszowaliśmy po jarmarku Dominikańskim, gdzie też zahaczylismy o wesołe miasteczko ma się rozumieć :lol:

poopalaliśmy7 się trochę i pokapaliśmy w morzu, bo pogoda nawet nam dopisywała :lol:
URLOPIK ZALICZAM DO UDANYCH :lol: :lol: :lol:

Nie da się niestety opisać całej tej niesamowitej atmosfery, tych wszystkich komicznych sytuacji, które nas spotkały :S

Zdjęć oczywiście troszkę mam i jak się do nich dokopię to wrzuca a dziś dostałam też wreszcie zdjęcia ze ślubu :laugh:
Tylko ja tam n ie lubię siebie na zdjęciach ;)

Dobra teraz poczytam coście naskrobały :)

12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #406867 przez aniaw
Natimp fajoche te Twoje Bolki-Lolki :lol:
O spotkanko z Asią planowane?? :S Ja tez chcem tylko do Poznania daleko ;) Ale pamiętam moje studia podyplomowe tam , niezłe było imprezowanie :lol:
A jaka Ty lasencja :lol: I jakie super butki masz :) Na tym wypadzie brakowało mi Ciebie, bo nie maiłąm się z kim sprzeczać, wszystkie babole takie milutkie :P

Rikuś nie dołuj się, super, że dziwczynki mogą z Toba poszalec nad woda :)
Oj my tez musimy nieźle kombinować z kasą ;)

Asiu a jak tam te dzieciaczki, matko tyle nieprzyjemnych sytuacji naraz i te szpitale, ech ;) Mój Dominis też wymusza jedzonko ale zazwyczaj pakuje sobie od razu do buzi po czym wyjmuje i chce oddawać :lol:

Hoborku współczuję samopoczucia :kiss:
matko a z tymi lekarzami brak słów ;)

Basba super, że Antol daje radę, szwy się rozpuszcz i bedzie śmigał rowerkiem :) Kurcze fotki mnie ominęły :( Okaleczyłas dziecko kolczykami? :ohmy: Oj na pewno cudnie wyglada :laugh:
Wiesz ja rozpakowywac się lubie i zaraz wszystko segreguję do prania itd ale pakowanie najgorsze ;)

Aga
ale cudne fotki, czerwień rzadzi :) Szkoda, że nie udało się Wam do nas dobić, ale spoko nastepnym razem :kiss:

Rózyczko wypoczywaj wypoczywaj i nareperuj swojego małża :lol: Twoja Olif to niezła laseczka, jak mamusia :laugh: Nie wierzę w te randki kościelne :) Mam nadzieję, że te fotki co robiła w parku prześle nam :laugh:

Masuska jak tam spędziliście jeden dzionek dłużej? :) Czy może jeszcze przedłużyliście pobyt? :blink:

Oposku odpoczywajcie kochani i zbierajcie siły na jakiś weekendowy wspólny wypadzik nad wodę, czy gdzieś do parku bo mój Tomi juz tęskni za Wami :lol:

12 lata 8 miesiąc temu #406933 przez Rika
Spięć z teściową ciąg dalszy...

Hoborr dlatego jeśli chodzi o lekarzy ja mam niestety takie zdanie a nie inne. Poza tym ja zawsze wszystkie wyniki i prześwietlenia muszę sama obejrzeć i wtedy jak mnie coś niepokoi to szukam ewentualnie pytam innych lekarzy.

Aniaw im więcej piszecie na temat wyjazdu tym bardziej ja żałuję. Ale trudno. Czekam na Was w Józefowie :) i na zdjęcia też z niecierpliwością czekam

napisze jeszcze że siostra miała jechać w niedzielę ale autobus nam uciek tzn czekaliśmy na kijowskiej a on odjeżdżał z lubelskiej. Czyli 2 minuty drogi żeby przejść przez dworzec wschodni na druga stronę. Jedzie jutro. I dobrze wiedzieć że mąż ma urlop od wczoraj i dobrze wiedzieć że ma 2 tygodnie a nie tydzień... Poza tym czy pisałam Wam że Ola jest leworęczna?

12 lata 8 miesiąc temu #407028 przez natimp1
hej Pipule

witam w ten chłodniejszy dzień, już środa czyli tydzień z górki :):):)

Anka no żałuję że mnie nie było gdybym wcześniej przebiła zabezpieczenia w pracy i wiedziała o spotkaniu to pewnie bym się jeszcze wbiła na wyjazd :)
Rika z tego co kojarzę to nie pisałaś że Olka jest leworęczna, mój Maksi tez jest, a Janek typowy prawus, ale Olce moze się jeszcze zmienić,

Masuska -a Ty gdzie łobuziaro

dawać jakieś zdjęcia.....

Dzisiaj miałam pierwszą scenę z Jaśkiem i wyjściem do pracy , ryk , wyk i siedzenie przy drzwiach -masakra , mam nadzieję że to jednorazowe bo zwariuje, jeszcze teraz jak zaczął chodzić to z tymi łapkami wyciągniętymi szedł się przytulić.....
jest jeszcze opcja ze był głodny (bo wtedy tez przy kolanach chodzi ) a wiedział ze na tatę od rana nie ma co liczyć :)

Basba a Ty gdzie ?

12 lata 8 miesiąc temu #407031 przez basba
No jestem jestem, Natimp... Daj mi chwilkę bo w robocie sajgon!

12 lata 8 miesiąc temu #407036 przez aska27
Dzień dobry! :)

Natimp dzisiaj moze wyjątkowo Jasek dał popalić, będzie ok, my dorośli też czasami mamy złe dni :blink:

Aniu dzieciaczki juz lepiej, starsza Gabrysia juz chodzi, trochę narzeka na nóżkę,ale chyba jest ok, Ala ta poparzona nie wiem właśnie ..wczoraj miała mieć zdjęte opatrunki, wszystko isę okaze,a mała Gabrysia od wczoraj jest w domku, wiec chyba tez wszystko ok.

Rika no to ja nie w temacie, co się dzieje z teściową???

a ja dzisiaj zdaje komputer do regeneracji, tak wiec jakis czas mnie nie będzie, myslałam ,ze doczekam się relacji ze spotkania, jakis fotek i z Ani ślubiu..no nic, czekajcie proszę na mnie, doczytam jak wrócę :blink:

A tutaj troszkę naszych fotek:
Foteczki Mikusia :)
Mikołajek - fotki :)

12 lata 8 miesiąc temu #407045 przez natimp1
Anka, no relacja z wyjazdu udana, wyjazd widzę też... ze Twoje dzieci łobuzowate to mnie nie dziwi , jak już pisałam - zdecydowanie po mamusi.. a Jachu tez lubi się dzielić tym co najpierw ukradł a potem przemielił.:):)
Rika a co w temacie teściowej

Aśka, - musmy przebić laski ;) nie wiem na golasa wyskoczymy czy coś;):):):)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka