- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Co do prezentów to dla Mikołajowi chcemy kupić garaż taki poziomowy, bo nie ma.
Puzzle które pokazała Oposek są swietne.. tak sobie mysle,ze Jasiowi pewnie się spodobają
Oposku to juz przygotowania do świat pełną parą u Ciebie a choinkę kiedy planujecie ubrać, czekacie do samych świat?
Ja natomiast wczoraj byłam u lekarza, Sara to duza dziewczynka wazy juz 2170g!
Co do porodu będziemy wiec myśleć czy znowu CC czy co ma być będzie
ja już się godzę na wszystko oby było wszystko ok.
Dzisiaj bylismy kupić karpie,bo mąż ma takie zachcianki hehe jutro bedzie smażył,ale niech robi skoro lubi.. no i Mikołaj tez uwielbia ryby. Chociaz cos.
Nie wiem czy Wam pisałam,ale mięso w jego przypadku odpada, nawet gdy są schabowe to zje troszkę jak powiem,ze to rybka
Tak wiec u Mikołaja w jadłospisie królują śledzie i inne rybki, warzywa i owoce..chociaz wazywa bardziej. No nic,dobrze,ze chociaz tyle.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- natimp1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
urodziłam i nadal jestem dużą dziewczynką
Karp pyszna sprawa , ja uwielbiam w sosie śmietanowo pietruszkowym...
A mój Janko sie mega popsuł z jedzeniem , i co .. jajco... nic nie zrobię, neurolog zawsze mówiła że dziecko się na smierć nie zagłodzi a jak organizm będzie miał ubytek np w wapnie to się dopomni i np zacznie pic dziecko mleko którego wcześniej nie lubiło...
oposku a te puzzle to tylko na allegro czy np w empiku tez takie cuda widziałaś?
Maksi w nocy wymioty dziś rozwolnienie , dorwała go jelitówka,, masakra cały czas ryczy że w poniedziałek Jasełka ... kurcze pyknę mu diete, podam smecte mam nadzieje ze przejdzie bo nie zniosę w domu niezrealizowanego aktora
macie jakieś skuteczne pomysły na te dolegliwości
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- http://litki.blogspot.com/
Co do jelitówki to do poniedziałku wszystko powinno być ok już!
Myślę, że dieta, smecta i niewiele więcej możesz zrobić tak naprawdę....
Asia ja też się dołączam do tych, co mieli ponad 4 kilo, Filip też ponad 4 i żyje, a przecież Mała będzie już teraz wolniej rosła
Będzie dobrze, super, że wszystko ok z Sarunią!
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Nati w lidlu będą jakieś puzzle interaktywne, puzzle na szybę. Sprawdź sobie, link powyżej
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Oposku świetne sa te puzzle
Mój Mikołaj też lubi układać puzzle i inne układanki,ja nie przepadam hmm,ale często bawimy się wsólnie,no cóż
Co do Sary to macie racje,najwazniejsze,zeby był zdrowa
Poza tym Mikołaj ma etap powiedzonek: " nie moge się nadziwić" ( to tekst z piosenki "Jadą,jadą dzieci") i "nie moge się doczekać" a wiec zawsze jest zdziwiony i niecierpliwy
W sumie te jego teksty sa niesamowite. Np ostatnio podczas zabawy z literkami i cyferkami ( bo bardzo lubi, ma magnesy i puzzle piankowe) przekręca cyferkę 9 i mówi "tak jest 9 ,a tak 6" .. potem wziął W i mówi "łobacz mama, tak jest W,a tak jest M", mówię,zeby mi pokazał jeszcze raz,a on: "no łobacz, tak jest W,a tak M, pomyś!"
Nie pamiętam czy Wam pisałam,ale Mikołaj ma etap czytania, idac z nim na spacer trzeba miec czas..duzo czasu.. wszystkie wyrazy literuje, tablice rejestracyjne... masakra. W ksiązeczkach, gazetach, oczywiście nie składa w sylaby tylko "czyta" literki i cyferki które widzi,często od końca.
- aniaw
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mam cudownych trzech facetów:)
Kopę lat Widzę, że tematy przedświąteczne w modzie Istne szaleństwo
Nati zdrówka dla Maksiego Ma talenta to niech się chłopak w jasełkach wykaże Ma chłopak fantazję, więc możliwe, że biegi historii zmieni i własną interpretację wprowadzi U mnie też chłopaki się teraz sami sobą zajmują i zabawy wymyślają nie z tej ziemi A chowanie buta to przedni pomysł
Asiu ale Twój Mikuś to bystrzacha To pewnie od tej diety rybnej Moje maluszki też są za rybkami i nawet dziś mieliśmy łososia w sosie jogurtowym
A Sara rośnie w siłę, żeby z Mikusiem bawić się w zapasy
Fajnie, że śięta spędzicie całą rodzinką
Oposek a Ty nie zaczynaj znó z tymi linkami lidlowymi My kupiliśmy takie puzzle podobne w biedronie pociągowe wielgachne, ale u nas jakoś ogólnie bez szału z puzlami
Masuska jak tam pieczenie ciasteczek? Fajnie, że nic na święta nie musisz robić. U mnie wigilia w tym roku, więc czeka mnie troszkę roboty a nie wiem czy nie będę pracować w wigilię
Basba zaszalałaś na przedświątecznych zakupach??
Hoborku co u Was? Trzymam kciuki za siostrę
Reszcie pań przesyłam buziaki
U nas chłopaki nie mogą się doczekać ubierania choinki Ostatnio robili wieżę z autek i rzucali na nie równe papierki i mówili, że to choinka i bombki
Prezenty już wybrane, pozamawiane
W pracy ostra jazda codziennie i przeważnie ledwo żywa wracam do domku
Ale teraz mam wolny weekend i taki totalny tumiwisizm i tak dobrze mi z tym
Buziaczki przesyłam
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
u nas bez mrozu, ale szaro-buro
Filip dziś był na basenie i wybiera się z Tatą na przedstawienie, a ja się będę mogła czymś zająć
Póki co "coś" jest bliżej nieokreślone
Asia my choinkę u Filipka ubraliśmy wczoraj, a większą będziemy mieli pewnie jakoś na dniach. Na święta wyjeżdżamy, więc nie ma co szaleć
Ania fajnie, że masz taki wolniejszy weekend, skoro tyle pracy... Filip też nie jest miłośnikiem puzzli, choć ćwiczymy. Wczoraj Jego rówieśniczka rozwaliła sama takie z 20 elementów, a On składa zwierzątka i pojazdy 2-3 elementy i czasem też nie ogarnia Kocha za to pociągi, wię puzzle z ciuchcią może się sprawdzą
Nati jak się czuje Twój przyszły adept szkoły teatralnej?
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Adusia 1 lipca 2011 Robert 22 luty 2013
- Otrzymane podziękowania: 1
U nas po staremu:) Dzieci szaleją - ja się odnaleźc nie mogę pod jednym dachem z teściową! Ale jakoś leci. Byle do świąt. Cały tydzień miałąm na głowie płytki. POjechaliśmy do sklepu, zamówiliśmy. Na drugi dzień dzwonie facet ze sklepu że producent wycofał ten dekor i ma inny. Ale nie podoba nam sie ten noey. Wynalazłam płytki na necie. Objeżdziliśmy cały swiat i nigdzie na zywo nie dało się ich zobaczyć - bo w tej dziusrze niestety nie mają wszystkich płytek:
to te płytki.
cer-rol.com.pl/pl/oferta/kolekcje_katalogowe/bruna/
Ostataecznie zamówiłam przez nete po paczce czerwonej, białej i po jednej płytce dekoru. Zobaczymy na zywo i jak będzie ok to zamówimy przez neta a jak nie to \inna kolekcja znowu trzeba szukać.
Ale za to dzis kupiliśmy płytki do kuchnie na podłogę.
OPosku ada tez uwielbia ciuchciuę. Kupiłam superową wypuszczającą bańki w kauflandzie za 34zł
allegro.pl/lokomotywa-z-bankami-babelkow...nki-i3790177161.html
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
chyba nie dobijemy do magiznej 2000 strony.....
JAK NIE DOBIJEMY???!!! Co to za pesymizm ja się pytam????
Dobijemy dobijemy, tylko trza sie zmobilizowac, nie ma to tamto, dosyc opierdalanctwa pospolitego, od dziś kazdy nabija posty w miare możliowsci czasowych, a ta która zamieści na stronie 2000 pierwszego posta bedzie..... UWAGA!!!!!......
Przy okazji witam się po dłuższym czasie, na szybciocha bo z roboty ale zawsze to cos, nie?
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- natimp1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
Nati i Oposku Pitucha dostał takie puzzle
merlin.pl/Trefl-Bob-budowniczy-puzzle-ma...uct/206,1205575.html
Rewelacja, sam układa i świetnie się bawi, przechodzimy powoli na takie:)
Oj Hoborrku i ja tak tez chcę
Asiu jak wyniki? Fajnie że będziecie w trójkę w święta i sylwka, u nas nie wiadomo:(
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
Rose żadna mobilizacja, ja bez posta na 2000 stronie taka jestem
ale Hoborrek chce zeby dopisac jeszcze szczupła....to dalej sie bedziesz upierać??
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...