- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- basba
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Cierpliwośc połowa sukcesu w miłości
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
Dlatego też pytałam czy może któras z Was jest z Trójmiasta? Bo w kupie raźniej
Witaj Rita po długim czasie Śledzę Twój blog, jest świetny a już okreslenie Twixy to mnie rozbraja poprostu
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kurde dziewczyny ja cały czas mam opór przed kupowaniem czegokolwiek. Jedyne co mnie dopadł to tzw. syndrom wicia gniazda czyli wielkie porzadki, szykowanie miejsca dla dzidzi itd. W tyg. np. zamówiłam pana malarza zeby odświeżyć i rozjaśnić nasza sypialnię, poprzestawiałam tez meble tak zeby zrobić pusty kącik na łóżeczko i komodę. No i ogladam tak sobie cały czas to co Wy kupujecie ale sama jakoś nie mam odwagi narazie
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Adusia 1 lipca 2011 Robert 22 luty 2013
- Otrzymane podziękowania: 1
JA mam podobnie, nawet nie zdawałam sobie sprawy że jestem taka jakaś przesądna. Nie wiem kiedy zdecyduje się na pierwsze zakupy! Ale z zachwytem oglądam na allegro wszystko co się da:)
Co do piersi: na początku myślałam że oszaleję! potem było spoko, ale od kilku dni zaczęły być bardziej wrażliwe Ale wytrzymam!
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
Co do piersi, to mnie już nie bolą tak jak wcześniej, ale za to sutki nadrabiają, a i skóra mnie swędzi co znaczy że rosną, ale myślę że już nie muszą Mężowi ostatnio zrobiłam pogadankę o rozmiarach, o dziwo zainteresowany był, szczególnie co do mojego rozmiaru spodziewanego, aż się boję co to będzie jak zacznie wszystko wracać do normy.
A no i chcę wam powiedzieć, wczoraj byłam u teściowej i przebierałam ciuszki po moim Mężu, jakie śliczne co niektóre, tylko bardziej na zimę, więc chyba nie skorzystam z wielu. Ale jestem mile zaskoczona że po 30 latach nadal są ładne i w dobrym stanie. Ba, nawet mam oryginalne buciki, Adidasa i Pumy:) Ale to już po szwagrze. A i jeszcze mam poszewki na pościel i ręczniki kąpielowe, szlafroczki, wszystko zagraniczne.
- Anka2011
- Wylogowany
- gaworzenie
Ja nie mam odwagi niczego kupować, ale nie z powodu przesądów. Pierwszą ciąże poroniłam i boję się zbyt wcześnie cieszyć. Długo (jak na mnie;)) nic nie mówiliśmy rodzinie i znajomym. Nawet nie wchodziłam na żadne strony czy fora dot. ciąży. Ale po ost. USG, prawie o niczym innym nie myślę
Na razie jestem pod wrażeniem wiaderka do kąpieli Tummy Tub... Czy któraś z Was ma jakieś doświadczenia z takim wiaderkiem?
Rita, Twój blog rewelacja:) Czytałam go w pracy i na zmianę płakałam i się śmiałam:) Nie wskazane czytać w pracy, wzbudzałam podejrzenia:)
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja widziałam jak odbywa się taka kąpiel i przyznam szczerze, ze dzidzia była mega zadowolona :)I fajne jest to, że przez całkowite zanurzenie w wodzie aż do szyjki dzidiuś nie marznie w tej wodzie a co za tym idzie chyba też tak nie krzyczy
Kilkumiesięczne bejbisie fajnie się potem odbijają nózkami od dna i tak sobe sprężynują w wodzie
- Kamilka24
- Wylogowany
- budujemy zdania
- MELKA 22 LIPIEC 2011
Na ebay.co.uk znalazlam wózek w róznych kolorach cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem...geName=STRK:MEWAX:IT chyba na niego sie zdecydujemy
- luz_de_luna
- Wylogowany
- gaworzenie
Pozdrawiam Wszystkie!
- natimp1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
masuska ja mam date na 9/07, moge gdzieś to mzienic?
kamila ,hoborr- witajcie
kamila, mam takie łozeczko jestem z niego mega zadowolona , teraz synek spi na tym" dla dorosłych dzieci", nasczescie my mielismy 3 łozeczka ( my + każda babcia) wiec nawet jak sie to "rozebrało " to mama jescze dla nowej pocieszki .
r óżyczka też mam synfrom wicia gniazda, mąz się smieje ze w ciązy będę dorabiac jako sprzątaczka, bo wszyskie szafy posprzatałam starocie wyrzucilam, a jak nie było juz co w szafach z ciuchami grzebac to za kuchnię się wzięłam
W sobote przyszły do mnie spodnie ciązowe zamówione na allegro . Sa super koszowały 53 zł a na serio sa fajne , w końcu mnie brzuch nie cisnie .
Jakos cos mam dziś złe przeczucia, znów musiałam lek na gardło brac bioparox bo mi i pleśniawki i zapalenie krtani dopadło, niby wszedzie jest napisane ze go mozna no ale nie wiem cos dzis złowróżę chyba.
Ostro zjaęłam się poszukiwaniem kogos na moje stanowisko na okres ewentualnegl4 i macierzyńskiego, mam czas do końca przyszłego tygodnia wybrac kandydatki, nie wiem czy dyrektor chce sie mnie pozbyc czy poprostu byc spokojnym ze wszytsko bedzie ta osoba umiała w razie czego
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Adusia 1 lipca 2011 Robert 22 luty 2013
Mój plan wygląda tak: uczę w gimnazjum matmy, ale akurat mam ferie.Postanowiłam że po feriach już nie wrócę. Dyro już wie, w sumie to powiedział że w takim wiecznym hałasie to trudno wytrzymać i bez ciąży! Trochę stresów i odpadnie związanych z egzaminami:)
Ale zastanawiam się co będę robiła przez pozostałe miesiące! mam tylko nadzieję że szybko miną!
A wy do kiedy zamierzacie pracować??
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Na pewno jest to pewien komfort wiedzieć, ze w każdej chwili można iść na to L4 i jest 100% płatne ale ja bym sie chyba zanudziła na śmierć
luz_de_luna GRATULUJĘ!!! Alez ja Ci zazdroszczę....tego, ze synek no i że już wiesz
- Green
- Wylogowany
- rozmowna
Dzis wyleguje sie w domu bo rano mnialam starszne kucia w klatce piersiowej , zaczelo sie wieczorem , a rano na sililo teraz niby ustalo zobaczymy co bedzie do wieczora. Jak nieprzestanie chyba bede musiala wybrac sie do lekarza.
mam pytanko co mylicie o kalendarzach chinskich? Wiekszosc z nas chyba niezna jeszcze plci maluszka albo czy wam sie potwierdzilo ? Mnie wedlug tego kalendarza wyszlo ze urodze dziewczynke , zobaczymy co lekarz powie za kilka tyg
- Green
- Wylogowany
- rozmowna
apropo to stronka z takowym kalendarzem , a wam co wyszlo? wiem ze takie kalendarze trzeba traktowac ze sporym dystansem ,ale fajnie tak chyba pogdybac ?
- piernikarczyk07
- Wylogowany
- rozmowna
Green mi lekarz powiedział że jak na razi widzi u mnie chłopczyka i z kalendarza wychodzi to samo Zobaczymy jak będzie...